arish Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Για πείτε κανένα καλο url για online ενημέρωση περί αυτοκινήτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Τι είδους αυτοκινήτων?(eg Hardcore,οικογενειακά κτλ,κτλ) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (31 Ιαν. 2004 , 12:00) Δυναμομετρήσεις βάζει κανάς άλλος εκτός από το Drive? 4τ, evo,power techniques αυτα μου ερχονται τωρα(ειδικα το power σε καθε αυτοκινητο που παρουσιαζει...) Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (29 Ιαν. 2004 , 17:54) To burn κατηγορουσε το max οτι δοκιμαζει και παρουσιαζει ξενα αυτοκινητα ενω τελικα το ιδιο επεσε στην παγιδα και κανει το ιδιο.Α,το max power kai to power εχουν ιδιοκτητες εγκαταστασεις για δυναμομετρηση.Για να μην ακουγονται ανακριβειες.. φιλε μαλλον εσυ λες ανακριβειες..... :p Στο max power ουτε καν τα οδηγουν και εσυ μας λες πως τα δυναμομετρουν κιολας???!!! :wacko: :blink: :eek: :worry: Στο αγγλικο max διπλα σε καθε τιμη που αναφερουν λενε οτι ειναι εκτιμηση....στο ελληνικο στα@@ τους! οσο για το power εχεις δικιο...ολα τα αυτοκινητα τα δυναμομετρουν πριν τα παρουσιασουν! Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi ( 9 Απρ. 2004 , 14:22) φιλε μαλλον εσυ λες ανακριβειες..... :p Στο max power ουτε καν τα οδηγουν και εσυ μας λες πως τα δυναμομετρουν κιολας???!!! :wacko: :blink: :eek: :worry: Στο αγγλικο max διπλα σε καθε τιμη που αναφερουν λενε οτι ειναι εκτιμηση....στο ελληνικο στα@@ τους! οσο για το power εχεις δικιο...ολα τα αυτοκινητα τα δυναμομετρουν πριν τα παρουσιασουν! Εγώ μομίζω πως το EVO power burn out είναι τα καλύτερα... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 9 Απρ. 2004 , 15:40) Τι είδους αυτοκινήτων?(eg Hardcore,οικογενειακά κτλ,κτλ) Οτιδήποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 9 Απρ. 2004 , 15:40) Τι είδους αυτοκινήτων?(eg Hardcore,οικογενειακά κτλ,κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 παιδια το drift το ξερετε?τι λεει?καλο ειναι?να το αγορασω ή μπααα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Δεν το0 έχω πάρει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι δεν λέει τίποτα... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Το έχω πάρει. Είναι το λιγότερο για τα μπάζα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Ευτυχώς και έλεγα να το δώ και εγώ πώς είναι..... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 4Τροχοί και Top Gear :D Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 4Τ καθε μηνα,που και που αutocar και απο τα hardcore οποιο εχει παρουσιαση κανα rallye(κατοχος:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erou Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Καθημερινό blog με ιστορίες του δρόμου http://drivinganarchy.blogspot.com :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 αξιολογο Site Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 sostos Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Χρόνια τώρα αγόραζα φανατικά το 4Τροχοί αλλά τελευταία έχω πιάσει τον εαυτό μου να το αγοράζει, να το ξεφυλλίζει και να το πετάει στην άκρη. Δεν ξέρω αλλά έχει αρχίσει να με ξενερώνει η ύλη του. Προσωπικά αφιερώνει πολλές σελίδες σε αγωνιστικά νέα και πολλές λοιπές φανφάρες με ανούσια τέστ. Δεν το πολυπαίρνω τώρα, έχω στραφεί προς το Top Gear που δίνει λίγο περισσότερη βάση στα δοκιμαζόμενα αυτοκίνητα απο το 4Τ. Επίσης μου την δίνει που όλα είναι καλύτερα αλλά στον τέλος επιλέγουμε Golf γιατί....έτσι μας αρέσει!!!:mad::mad: Απο εκπομπές, ούτε με σφαίρες τον Στεφανή, η εκπομπή είναι τουλάχιστον ερασιτεχνική!! Προτιμώ κάθε κυριακή τορρεντάκια το Top Gear & Fifth Gear. Απο ελλάδα μόνο ο Θεοφράστου άξιζε αλλά και αυτός στο τέλος το κούραζε, 10 εκπομπές για να δοκιμάσει ένα αμάξι :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 και γω διαβαζα 4Τ αλλα τωρα εχω αρχισει τα top gear και max power εχουν περισσοτερο ενδιαφερον. Οσο για τις εκπομπες Traction βλεπω(επειδη δεν εχω τι να κανω),,top gear εννοειτα αλλα στο ΣΚΑΙ τα παλια επεισοδια που δειχνει.Αλλα τις εκπομπες αυτες(κυριως Στεφανη) τις σταματαω το Μαρτιο οταν αρχιζει η Formula 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 εγω διαβαζω τωρα τελευταια το autobild πιο παλια επερνα το auto triti αλλα το χεσανε το θεμα.απο τις 100σελιδες οι 87 ειναι με αγγελιες.και να πεις οτι πουλανε κανα καλο αμαξακι παι στο καλο αλλα αυτοι συνεχεια τα ιδια εχουν.ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 kai gw to auto trith pernw teleutea kai kamia fora to 4T! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 δεν σε κουραζει;;δλδ αυτο το να ξερεις οτι μετα απο 12 σελιδες θα βλεπεις αγγελιες εμενα με εκνευριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 EVO το καλυτερο περιοδικο, πληρεστατο, με λογικα αυτοκινητα... π.χ. αυτον τον μηνα εχει το FIAT 500, Nissan Skyline...new, BMW 135i BITURBO, και πολλα άλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 :devil: Burn Out :devil: :heat: Hot Themes :heat: :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 EVO το καλυτερο περιοδικο, πληρεστατο, με λογικα αυτοκινητα... π.χ. αυτον τον μηνα εχει το FIAT 500, Nissan Skyline...new, BMW 135i BITURBO, και πολλα άλλα.... ;) ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIVAS_ Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 :devil: Burn Out :devil: :heat: Hot Themes :heat: :D ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ Παράθεση ΓΚΑΖΙ... ΑΛΗΤΕΙΑ... & 1000m ΕΥΘΕΙΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts