alekos23a Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Νομίζω οτι δεν έχει να κάνει με τα windows. Μήπως έχεις διαλέξει λάθος προφίλ από τον υπολογιστή? Δες από το κινητό σου σε ποια θέση βρίσκεται το προφίλ wind plus και μετά από τον υπολογιστή θα αλλάξεις το νούμερο κλήσης *99***?# Δηλαδή στην θέση του ερωτηματικού θα βάλεις αυτό το νούμερο. Τί κινητό έχεις? Σωστοοοοοοοοςςςςςςςς!! Αυτο ηταν,ηθελε το Νο 7. Σ'ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Απο το torrent γιατι δεν μπορω να κατεβασω; Επισης δεν μπορω να κανω update το Nod32. Μιλαω παντα για αρχεια κατω απο 1mb και εχω βαλει και τις ρυθμισεις για proxy server. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Απο το torrent γιατι δεν μπορω να κατεβασω; Επισης δεν μπορω να κανω update το Nod32. Μιλαω παντα για αρχεια κατω απο 1mb και εχω βαλει και τις ρυθμισεις για proxy server.Στο gwap καποια ports ειναι κλειδωμενα.Αλοιμονο να μπορουσες να κατεβασεις torrent με αυτο το profil αλλιως δεν θα ειχε λογο υπαρξης το gint που ειναι αμιγως ιντερνετ APN Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Καλησπέρα παιδιά,θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να μου πει αν χρησιμοποιώντας το Κ750i και ένα laptop που έχω μπορώ μέσω wind plus non stop να έχω internet στο laptop.Νομίζω διαβάζοντας λίγο το forum ότι αυτό γίνεται,θα έχω όμως extra χρεώσεις;θα μπορώ να μπαίνω σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα δηλαδή να χειρίζομαι internet explorer από τον η/υ έστω και αργά;το laptop θα το συνδέσω με το καλώδιο USB που έχω;πως μπορεί να γίνει όλο αυτό,ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Μπορείς. Στην πρώτη σελίδα έχει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνεις. Με το προφιλ wind plus δεν έχεις extra χρεώσεις εκτός αν θέλεις να κατεβάσεις ήχους, παιχνίδια κλπ από την σελίδα του wind plus αλλά σου το λέει εκεί. Καλύτερο γι' αυτή την δουλειά είναι να εγκαταστήσεις και να χρησιμοποιείς opera στο pc σου. Με IE δεν ανοίγει πολλές σελίδες. Η ταχύτητα είναι ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι, το σήμα, αν έχεις 3G ή gprs κλπ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ που ανταποκρίθηκες,ήδη έκανα μιά κίνηση πέρασα στο κινητό μου το opera mini 4.1 και βλέπω ότι μπαίνω ήδη σε ιστοσελίδες,το ερώτημά μου είναι πως αυτό που βλέπω στην οθόνη του κινητού θα το βλέπω στο laptop πρέπει να περάσω και εκεί το opera μαζί με κάποιο πρόγραμμα της sony ericsson και να συνδέσω το κινητό με το usb με το λαπτοπ;αν έχεις την καλοσύνη και μπορείς πες μου και αυτό ,ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmark65 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Χρειάζομαι την βοήθεια σας Ακολούθησα τις οδηγίες σας για ΝΟΚΙΑ Εκανα μια δοκιμαστική σύνδεση απο το onetouchaccess του ΝΟΚΙΑ PCSuite μέσω ΤΙΜ Ιντερνετ και δούλεψε καμπάνα το κινητο (Ν72) Μετά έσβησα την το ΤΙΜ Ιντερνετ και εκανα όλα αυτά που υπάρχουν στις οδηγίες σε κινητό και ΙΕ (ΤΙΜ GPRS) kai Proxy. Tώρα προσπαθώντας να συνδεθώ μου βγάζει μήνυμα λάθους το onetouchaccess "Απέτυχε η πραγματοποίηση σύνδεσης δικτύου" ΗΕLP Ποτε μην λες ποτέ !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Εννοείς να ανοίγεις java εφαρμογές στον υπολογιστή? Αν ναι δε νομίζω να γίνεται! Κάνε εγκατάσταση τον opera για pc και θα είσαι οκ.. ανοίγουν οι περισσότερες σελίδες εκτός απο emails. Για emails στο pc μπορείς να χρησιμοποιείς firefox. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Στο gwap καποια ports ειναι κλειδωμενα.Αλοιμονο να μπορουσες να κατεβασεις torrent με αυτο το profil αλλιως δεν θα ειχε λογο υπαρξης το gint που ειναι αμιγως ιντερνετ APN Μπορουμε τοτε με εναν dowload manager να κατεβαζουμε αρχεια μεγαλυτερα απο 1ΜΒ χωρίζοντάς τα σε πολλα μικρα κομματια? (παντα με gwap) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Μπορουμε τοτε με εναν dowload manager να κατεβαζουμε αρχεια μεγαλυτερα απο 1ΜΒ χωρίζοντάς τα σε πολλα μικρα κομματια? (παντα με gwap)Δεν το εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι δεν γινεται γιατι οταν το φορτωσεις ο provider διαβαζει οτι το αρχειο ειναι μεγαλυτερο απο 1mb οποτε δεν σε αφηνει Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Μπορουμε τοτε με εναν dowload manager να κατεβαζουμε αρχεια μεγαλυτερα απο 1ΜΒ χωρίζοντάς τα σε πολλα μικρα κομματια? (παντα με gwap) - Μέσω ΜΣΝ αν σου στέλνει κάποιος, κατεβάζεις όσο μεγάλο κι αν είναι το αρχείο. ;) - Αν στο σπάσει σε αρχεία των 0,99ΜΒ σε rapidshare κατεβάζεις με μεγάλη ταχύτητα για σύνδεση μέσω κινητού (αν είσαι σε 3G, κατεβάζεις με 40-50Κ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Γειά σας. Συνδέθηκα και εγώ!!!! Έβαλα και το plugin στον Firefox προσθέτω και τις σελίδες και όλα καλά. Αλλά: 1) δεν μπορώ να μπω msn καθόλου και 2) επειδη έχω vista και IE 7 ελληνικό ο explorer Μου είναι όλα κινέζικα. (Γραμματοσειρά) Βοήθεια κανείς????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
synthnassizer Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Γειά σας. Συνδέθηκα και εγώ!!!! Έβαλα και το plugin στον Firefox προσθέτω και τις σελίδες και όλα καλά. Αλλά: 1) δεν μπορώ να μπω msn καθόλου και 2) επειδη έχω vista και IE 7 ελληνικό ο explorer Μου είναι όλα κινέζικα. (Γραμματοσειρά) Βοήθεια κανείς????? ποιό plugin έβαλες;;; Επίσης, θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου που ξέρει λίγο από δίκτυα και routing tables ή / και έχει καταφέρει αυτή τη σύνδεση μέσω linux. ουσιαστικά θέλω κάποιος να μου πει όλα τα routing table entries, γιατί μου φαίνεται δε παίρνει σωστά το default gateway και τους dns servers η σύνδεση μου... στην πράξη η σύνδεση από λινουξ γίνεται κανονικά και το routing table περιέχει τις γραμμές Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface 10.6.6.6 0.0.0.0 255.255.255.255 UH 0 0 0 ppp0 0.0.0.0 10.6.6.6 0.0.0.0 UG 0 0 0 ppp0 μετά το firefox μπορεί να δει κανονικά σελίδες (κανει dns name resolutions κανονικά δηλαδή), όμως αν κάνω nslookup από κονσόλα (bash) δε κάνει resolve το dns name..... ουσιαστικά θέλω τα ip address από τους dns servers που δίνει η wind κατά τη σύνδεση... και όλο το routing table.. ευχαριστώ προκαταβολικά θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Γειά σας. Συνδέθηκα και εγώ!!!! Έβαλα και το plugin στον Firefox προσθέτω και τις σελίδες και όλα καλά. Αλλά: 1) δεν μπορώ να μπω msn καθόλου και 2) επειδη έχω vista και IE 7 ελληνικό ο explorer Μου είναι όλα κινέζικα. (Γραμματοσειρά) Βοήθεια κανείς????? το msn περνει τις ρυθμησεις απο inter-explorer οποτε κοιτα τη ρυθμησεις εβαλες 2 με explorer ετσι ειναι δεν κανει δουλεια δεν ανοιγει σχεδον τιποτα βαλε τον opera για πσ που ανοιγει σχεδον τα παντα εκτος απο https σαυτεςμπες με firefox Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Καλημέρα. Το plugin είναι αυτό: https://addons.mozilla.org/firefox/3207/ που το βρήκα απο το forum. msn δεν γουστάρει τι να πω. Και κάθε σελίδα πρέπει να την αποθηκεύω στο plugin. Έβαλα και τον opera αλλα δεν είδα διαφορά με τον firefox. Τι να φταίει? Έχω vista και nokia 6230 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Καλημέρα. Το plugin είναι αυτό: https://addons.mozilla.org/firefox/3207/ που το βρήκα απο το forum. msn δεν γουστάρει τι να πω. Και κάθε σελίδα πρέπει να την αποθηκεύω στο plugin. Έβαλα και τον opera αλλα δεν είδα διαφορά με τον firefox. Τι να φταίει? Έχω vista και nokia 6230 Ευχαριστώ Το ΜΣΝ μπαίνει ίντερνετ με τις ρυθμίσεις του ΙΕ. Οπότε πρέπει και εκεί να περάσεις proxy, πόρτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Απλά θα αλλάξεις την κωδικοποίηση σε ελληνικα στην σελίδα που θέλεις. Για μσν εχω γράψει ρυθμίσεις σε προηγούμενες σελίδες. Μου είναι δύσκολο να το ψάξω τώρα γιατί μπαίνω από το κινητό.. και από τον υπολογιστή δεν μου ανοίγει η συγκεκριμένη σελίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Γειά σας παιδιά,κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις που μου δώσατε για τις απορίες μου,θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε και κάτι ακόμα,έχω το SE K750i έχω κατεβάσει το opera 4.1 και μπαίνω κανονικά στο ιντερνετ μέσω wind plus non stop,αυτό που θέλω είναι να συνδέσω το laptop που έχω με το κινητό και να μπαίνω από εκεί,μήπως κάποιος μπορεί να μου πει τα βήματα ένα-ένα πχ τι πρόγραμμα χρειάζεται,αν πρέπει να κάνω κάτι στο κινητό κλπ,έχω θολώσει προσπαθώ να διαβάσω όλες τις σελίδες του forum αλλά είναι και παλιές και μάλλον έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων θα σας ήμουν υπόχρεος αν ανταποκρινόσαστε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Απλά θα αλλάξεις την κωδικοποίηση σε ελληνικα στην σελίδα που θέλεις. Για μσν εχω γράψει ρυθμίσεις σε προηγούμενες σελίδες. Μου είναι δύσκολο να το ψάξω τώρα γιατί μπαίνω από το κινητό.. και από τον υπολογιστή δεν μου ανοίγει η συγκεκριμένη σελίδα. πως γραφεις ελληνικα απο το κινητο?απο οπερα η απο το μαμα wap?εμενα οταν γραψω μεσο οπερα τα βγαζει κινεζικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Με όπερα μίνι γράφω και δεν έχω προβλήματα στην κωδικοποίηση. gnomonas κάνεις εγκατάσταση το pc suite του κινητού σου και μετά ανοίγεις το wizard και δημιουργείς μια σύνδεση και απο εκεί επιλέγεις το προφιλ wind plus (θα σου εμφανίσει τα προφιλ του κινητού σου). Τέλος περνάς τις ρυθμίσεις στους browsers (τα γράφει στην πρώτη σελίδα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημέρα navi55 σε ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες που μου έδωσες,ήδη έκανα τα περισσότερα από αυτά που μου είπες,βλέπω ότι συνδέομαι στο internet μέσω του κινητού αλλά δεν μου ανοίγει ο internet explorer για να δω τις ιστοσελίδες,πήγα και μέσω opera αλλά τα ίδια μήπως μπορείς να με κατευθύνεις πιό πολύ με κάποιες λεπτομέρειες τι να κάνω,ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Από χτες ξανα λειτουργεί κανονικά το ebuddy! Μπόρω και μπαίνω κανονικά στο msn μου..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημέρα navi55 σε ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες που μου έδωσες,ήδη έκανα τα περισσότερα από αυτά που μου είπες,βλέπω ότι συνδέομαι στο internet μέσω του κινητού αλλά δεν μου ανοίγει ο internet explorer για να δω τις ιστοσελίδες,πήγα και μέσω opera αλλά τα ίδια μήπως μπορείς να με κατευθύνεις πιό πολύ με κάποιες λεπτομέρειες τι να κάνω,ευχαριστώ εκ των προτέρων πρεπει να βαλεις τις ρυθμισεις για proxy διαβασε ττις πρωτες σελιδες ειναι γραμμενα ολα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Εμένα δεν δέχεται πλέον αποστολή στο 349 (η αποστολή απέτυχε), παρότι μπορώ να στείλω μηνύματα παντού και έχω μονάδες στο κινητό! Σε σας λειτουργεί? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Εμένα δεν δέχεται πλέον αποστολή στο 349 (η αποστολή απέτυχε), παρότι μπορώ να στείλω μηνύματα παντού και έχω μονάδες στο κινητό! Σε σας λειτουργεί? Ο κωδικός είναι 19349 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts