Stefanos200 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Και μένα έχει πρόβλημα σήμερα η υπηρεσία.. Μόνο το πρωι κατάφερα να συνδεθώ για λίγο.. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Από το πρωί συνδέομαι κανονικά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γεια σας Παιδια Παλια χρησιμοποιουσα αυτο το κολπο (ωσπου βρηκα το hotspot του γειτονα και το παρατησα)και τωρα επειδη πηρα το Νοκια Ν95 θα ηθελα να μου πειτε α)Ειναι ακομα η ιδια χρεωση? β)Ισυχει ακομα ο 1ΜΒ περιορισμος? γ)Με 3G πως παει ?HSDPA? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γεια σας Παιδια Παλια χρησιμοποιουσα αυτο το κολπο (ωσπου βρηκα το hotspot του γειτονα και το παρατησα)και τωρα επειδη πηρα το Νοκια Ν95 θα ηθελα να μου πειτε α)Ειναι ακομα η ιδια χρεωση? β)Ισυχει ακομα ο 1ΜΒ περιορισμος? γ)Με 3G πως παει ?HSDPA? α)Η ιδια ειναι ακομα. 3,49euro β)Ναι ισχυει ακομα. γ)Εμενα μου παρουσιαζει προβληματα και το εχω κλειστο το 3G. Τωρα για το HSDPA θα σου πουν οι αλλου που εχουν το αντιστοιχο κινητο.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γεια σας Παιδια Παλια χρησιμοποιουσα αυτο το κολπο (ωσπου βρηκα το hotspot του γειτονα και το παρατησα)και τωρα επειδη πηρα το Νοκια Ν95 θα ηθελα να μου πειτε α)Ειναι ακομα η ιδια χρεωση? β)Ισυχει ακομα ο 1ΜΒ περιορισμος? γ)Με 3G πως παει ?HSDPA? α)Ναι β)Ναι εκτος αν μπαινεις με το προγραμμα που εδωσα μερικες σελιδες πριν (Ucweb) γ)Στην λαρισα με samsung soul 3g: 7-8 kb/S και με 3g+ :14-20 kb/S Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 γ)Με 3G πως παει ?HSDPA? Μια χαρα σφαιρα παει.εγω με το Ν82 ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Οταν συνδέεσαι με HSDPA θα βλεπεις την ένδειξη 3.5G Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Το Νοκια Ν95 ειναι HSDPA?Γιατι στα χαρακτηριστικα ετσι λεει. Οταν ενεργοποιησα το dual mode (gsm και umts)μου εβγαλε το σηματακι 3G αλλα οχι 3.5G (δεν υπαρχει καλυψη μηπως?) Με αυτο το Browser μπορω να κατεβαζω πανω απο 1MB ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Το HSDPA ειναι χαρακτηριστικο-υπηρεσια που προσφερουν τα 3G(UMTS) δικτυα.Οποτε οταν ειναι να κατεβασεις κατι ή οταν κανεις περιήγηση τοτε θα σου φανει το 3.5G.Το Νοκια Ν95 ειναι HSDPA.Δεν μπορεις να κατεβασεις πανω απο 1Mb με κανενα browser.Εκτος βεβαια αν αλλαξεις προφιλ με APN gint.b-online.gr αλλά αυτο ειναι με ογκοχρεωση και δεν συμφερει Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δεν μπορεις να κατεβασεις πανω απο 1Mb με κανενα browser.Εκτος βεβαια αν αλλαξεις προφιλ με APN gint.b-online.gr αλλά αυτο ειναι με ογκοχρεωση και δεν συμφερει φυσικα και δεν ισχυει κατι τετοιο καθως με τον ucweb browser μπορεις να κατεβασεις οτι θελεις απεριοριστα. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μου δινεις λιγο το link για να κατεβασω τον ucweb browser για το Ν95 ? Εχω altec και με πολυ δυσκολια ανοιγει σελιδες... Ευχαριστω Η κεραια που εξυπηρετει την περιοχη ειναι μονο για τηλεφωνο (χωριο...) για τους κατοικους αρα ελαχιστοι χρησιμοποιουν το 3G επομενως αν πιανω καλες ταχυτητες με 3G / 3.5G και κατεβαζω απεριοριστα τι αλλο θελω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 θέλεις να σου δουλέψει το ucweb στο N95, γιατί τουλάχιστον σε εμένα που έβαλα στο Ν95 μου το Ucweb, δεν συνδεεται... Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μου δινεις λιγο το link για να κατεβασω τον ucweb browser για το Ν95 ? Εχω altec και με πολυ δυσκολια ανοιγει σελιδες... Ευχαριστω Η κεραια που εξυπηρετει την περιοχη ειναι μονο για τηλεφωνο (χωριο...) για τους κατοικους αρα ελαχιστοι χρησιμοποιουν το 3G επομενως αν πιανω καλες ταχυτητες με 3G / 3.5G και κατεβαζω απεριοριστα τι αλλο θελω ? Δυστυχως δεν το θυμάμαι. Επειδή μπαίνω από κινητό και μου είναι λίγο δύσκολο να ψάξω η κοίτα μερικές σελίδες πριν η γραψε στο google "ucweb" και κοιτα τα πρωτα αποτελεσματα. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 θέλεις να σου δουλέψει το ucweb στο N95, γιατί τουλάχιστον σε εμένα που έβαλα στο Ν95 μου το Ucweb, δεν συνδεεται... Μου δινεις το link? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μου δινεις το link? Εβαλα την εκδοση 6 και δουλευει μια χαρα στο κινητο μου Κατεβασε Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 OK Αλλα κατεβαζεις πανω απο 1ΜΒ ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 φυσικα και δεν ισχυει κατι τετοιο καθως με τον ucweb browser μπορεις να κατεβασεις οτι θελεις απεριοριστα.Εισαι σιγουρος γι αυτο?μηπως το χρησιμοποιεις με WIFI?Πως ειναι δυνατον ενας browser απλα να παρακαμπτει ρυθμισεις του proxy server που εχει η WIND για το Wap Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Διεγραψε ολα τα wifi προφιλ ή να το δοκιμασει καποιος με κινητο χωρις wifi για να ειμαστε 100 % σιγουροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δοκιμασα μεσω WAP και δεν καταφερα τιποτα.Εκλεισα και το WifI απο το ρουτερ για να ειμαι σιγουρος.Μου εβγαλε να συνδεθω με GPRS επελεξα αλλά τιποτα.Κλεινω το προγραμμα ανοιγο το wifi και μπαινει με την μια..Ειναι λιγο πονηρο το προγραμματακι :D μολις αντιληφθει WIFI αμεσως συνδεεται χωρις να βγαλει το κινητο επιλογη συνδεσης Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δεν εχει wifi το κινητο μου ετσι κι αλλιως. Εγω με το συγκεκριμενο προγραμμα κατεβαζω τα παντα. Δοκιμασμενο σε se w810 και στο soul. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 θα παρω ενα πακετο να το δοκιμασω. Ρυθμισεις για το Ν95 που μπορω να βρω ?(ειτε αυτοματες ειτε χειροκινητες) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 θα παρω ενα πακετο να το δοκιμασω. Ρυθμισεις για το Ν95 που μπορω να βρω ?(ειτε αυτοματες ειτε χειροκινητες) Wind Ρυθμίσεις Συσκευων Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Ναι εχω περασει απο αυτην την σελιδα αλλα ρυθμισεις για Ν95 δεν.Μονο μεχρι Ν93.Επελεξα λοιπον αυτοματες για Ν93 δεν ηρθε μυνημα (μηπως επειδη εβαλα frog αριθμο ?:P) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Παρε τηλ το 1260 και θα σου τα στειλουν.Και εγω εψαχνα για το Ν82 στη σελιδα και τελικα που τα στειλανε απο τμημα Εξυπηρετησης Πελατων.Για το Frog δεν ξρω τι παιζει.F2G κατροκινητο δεν ειναι και αυτο? Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Πολυ καλο το wind plus ειδικα οταν ημουν και στρατο αλλα θα προτιμουσα να ειχα και 3g σημα για καλυτερες ταχυτητες ,απεναντιας σε πολλες περιοχες της Κομοτηνης δεν μπορει να μπει ουτε με το gprs!! My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Συνδεθηκα και εγω στο wind plus (αλλα με εισητηριο εισοδου ενος φιλου καρτας)και με ταχυτητες...3.5G (αλλα δεν κρατησε πολυ και πηγε στο 3G) Mε download γυρω στα 50kb/s πιστευω ειναι αριστα και μαλλον θα παω για καρτα. Στο PC ομως δεν ανοιγε καμια σελιδα και το voip καταφερε να συνδεθει μετα απο 1 λεπτο.Proxy εβαλα κανονικα αλλα δεν ξερω τι φταει (συνδεση εκανα με το nokia pc suite) Επισης αν το υπολοιπο πεσει κατω απο 0,07 δεν μπορω να το χρησιμοποιησω,ετσι ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Πρεπει να εχει μεσα τουλαχιστον 0,5 ευρω οσο δηλ απαιτειται για μια εισοδο Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts