Jump to content

Χρήση του Opera Mini και Internet στο PC μέσω Wind Plus Non-Stop (gwap)

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Πιστεύετε πως το  

560 members have voted

1. 1. Πιστεύετε πως το

• Ναι, συμφέρει πάρα πολύ
      489
    • Όχι, 3,49€/μήνα είναι πολλά
      29
    • Δεν είμαι συνδρομητής WIND και δεν με ενδιαφέρει .
      42

Recommended Posts

Το πρώτο μου κινητό! Μου θύμησες τις παλιές καλές εποχές που δεν κόλλαγαν ποτέ τα κινητά, κι ούτε ψάχναμε να βάλουμε εφαρμογές... Ένα απλό εικονομήνυμα αν είχες (με σύμβολα, τελείες κόμματα παύλες κτλ), ήσουν Θεός :p

Μην ξεχνάμε και την αλλαγή στο λογότυπο φορέα και για τους πιοπροχωρημένους την αλλάγή στα λεντάκια του φωτισμού! Αρκετά με τα off topic όμως γιατί θα μας βάλουν χέρι και με το δίκιο τους.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω το Atom Life (windows mobile 6) κινητό και το Plus δουλεύει τέλεια! Όλες οι σελίδες στο κινητο ανοίγουν σφαίρα με opera mini, I.E. κτλ.

Στο pc πως θα πάρω Internet από το κινητο;;

Κατέβασε το WMWifiRouter και μοίρασε την σύνδεση κάνοντας το κινητό σου wireless router.

Δηλαδή θα μπορείς να μπαίνεις πχ από το laptop σου μέσω wifi στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας την σύνδεσή σου Wind Plus nonstop.

έχω ένα κ800i και laptop με vista αλλά χωρίς το cd του κινητού με το pc suite.

από που να το κατεβάσω ώστε να μην έχει πρόβλημα με τα vista;

ευχαριστώ!

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=259452&highlight=WMWifiRouter

Δες τελευταιο ποστ.

Το είδα πρόχειρα αλλά δεν κατάφερα να το λειτουργήσω. Φαίνεται καλό, θα δοκιμάσω αργότερα.

Ευχαριστώ ρε παιδιά αλλά με το WMWiFirouter η μπαταρία θα ρουφιέται σαν Milkoμπούκαλο... Εφόσον με το USB φορτίζει κιόλας, δεν υπάρχει κάποια λύση μέσω usb;

Πάντως το δοκίμασα και το WMWiFiRouter αλλά ενώ συνδέεται κανονικά ο φορητός με το κινητό και το κινητό είναι συνδεδεμένο στο Internet κανονικά ο φορητός δεν βλέπει Internet με την καμία! :S

Δε μπορείς να χρησιμοποιείς το wmwifirouter και να το έχεις και συνδεδεμένο με το pc?

(άλλο που δε λειτουργεί τώρα...)

Βασικά ναι γίνετε τώρα που το σκέφτηκα αρκεί να κλείσεις την επιλογή Allow USB Connections από το ActiveSync για να μην συνδέεται το ActiveSync Και να φορτίζει μόνο :)

Για το άλλο τι κάνουμε;

Σε εμένα δε λειτουργεί καθόλου, can't help, sorry...

(δοκίμασες να βάλεις proxy στον browser σου?)

Εννοείτε! 192.168.200.10:9401 δεν βάζω;

stin kartela ''sindeseis'' kitakse an exei mia epilogi pou leei ''mirasma sindeseis'' emena sto kaiser exei kai apla otan exo ti siskeui sindemeni sto pc kai to patiso apenergopiite to activesync kai pernei internet to pc.den fortizei omos...

enoite pos prepei na exeis kanei tis sostes ri8miseis se mozila h opera..me xprorer den to sizitame etsi...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το opera mini μπορείτε όλοι να συνδεθείτε στο http://www.vodafone.gr;

Εγώ προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό και δεν τα έχω καταφέρει ποτέ.. Πάντα κολλάει στο "Γίνεται σύνδεση..." και δεν φορτώνει τελικά τη σελίδα.. Αντίθετα με τον browser του κινητού μπαίνει κανονικά..

Με το opera mini μπορείτε όλοι να συνδεθείτε στο http://www.vodafone.gr;

Εγώ προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό και δεν τα έχω καταφέρει ποτέ.. Πάντα κολλάει στο "Γίνεται σύνδεση..." και δεν φορτώνει τελικά τη σελίδα.. Αντίθετα με τον browser του κινητού μπαίνει κανονικά..

το ιδιο και σε μενα μολις το τσεκαρα...παλιοτερα εμπαινα κανονικα

παλιοτερα εμπαινα κανονικα

Φαίνεται ότι με την ανανέωση του site της Vodafone ο Opera Mini δεν μπορεί να μπεί στο site της Vodafone.

Άλλο θέμα:Κατέβασα τις προάλλες το Opera Mini 3 απο το Google.gr μέσω του Wind Plus Non-Stop και δεν μου παίζει.Μου κάνει κανονικά εγκατάσταση,αλλά όταν ζητάει να ελέγξει τη σύνδεση μου στο internet και πάει στο 99% σταματάει και μου λέει να μπω στο operamini.com/help (κάτι τέτοιο) ή να επικοινήσω με τον παροχέα υπηρεσίων internet μου.Τι να κάνω:worry:??.Ο Opera Mini 4 χρειάζεται κάποια δικαιολογικά τα οποία μέχρι στιγμής κανένα τηλέφωνο δεν υποστηρίζει με αποτέλεσμα όσοι θέλουν τον Opera Mini να βάζουν το Opera Mini 3.Ευχαριστώ:).

ζεται κάποια δικαιολογικά τα οποία μέχρι στιγμής κανένα τηλέφωνο δεν υποστηρίζει με αποτέλεσμα όσοι θέλουν τον Opera Mini να βάζουν το Opera Mini 3.Ευχαριστώ:).

είσαι σίγουρος; γιατί εγώ μπαίνω και με το 4 και με το 4.1 από διαφορά κινητά και δουλεύει κανονικά.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

ζεται κάποια δικαιολογικά τα οποία μέχρι στιγμής κανένα τηλέφωνο δεν υποστηρίζει με αποτέλεσμα όσοι θέλουν τον Opera Mini να βάζουν το Opera Mini 3.Ευχαριστώ:).

είσαι σίγουρος; γιατί εγώ μπαίνω και με το 4 και με το 4.1 από διαφορά κινητά και δουλεύει κανονικά.

Εγώ,σε διάφορα κινητά που το έχω κατεβάσει πετάει ''Error''!.:mad:

Και σε εμένα δουλεύει τέλεια ο 4.1...

καλημερα παιδια. ειπα να σταματησω κ εγω να ταλαιπωρω το lgακι μου με το βαλε-βγαλε των καρτων sim, κ εκανα φορητοτητα.

εκανα λοιπον συμβολαιο κ επελεξα το non stop σαν υπηρεσια. γνωριζει κανεις να μου πει αν θα ανανεωνεται αυτοματα η θα πρεπει προσεχω σαν το f2g, μηπως ληξει κ δεν ειδοποιηθω?

καλημερα παιδια. ειπα να σταματησω κ εγω να ταλαιπωρω το lgακι μου με το βαλε-βγαλε των καρτων sim, κ εκανα φορητοτητα.

εκανα λοιπον συμβολαιο κ επελεξα το non stop σαν υπηρεσια. γνωριζει κανεις να μου πει αν θα ανανεωνεται αυτοματα η θα πρεπει προσεχω σαν το f2g, μηπως ληξει κ δεν ειδοποιηθω?

στα συμβολαια ανανεονεται καθε μηνα αυτοματα :)

Ρε παιδια με τον firefox 3 καμια λυση για το force content type υπαρχει?

Ρε παιδια με τον firefox 3 καμια λυση για το force content type υπαρχει?

λύση δεν βρήκα με firefox kai content type...έβαλα opera στο pc και ησύχασα...δοκίμασε με opera 9.26..ανοίγει σχεδόν τα πάντα:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε παιδια συνδεω το cruise μου με το λαπτοπ και με wind internet μπαινει κανονικα.με wind plus οχι.εχει κανεις καμια ιδεα?και επισης τι χρεωση εχει οταν μπαινεις με wind internet στο λαπτοπ?ευχαριστω προκαταβολικα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...