geovass Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Ξερει κανενας πως χρησιμοποιω την συνδεση του pc μεσω BT για να βλεπω σελιδες στο mpx? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 το κινητο το παρελαβα σημερα να ειναι καλα ο panaros αριστος και ταχυτατος. λοιπον οι εντυπωσεις μου. στα υπερ ειναι η εμφανιση πολυ ομορφο κινητο πραγματικα,καλη οθονη,πολυ ωραιο πληκτρολογιο και μαλιστα ξεχασα να πω οτι ειναι πραγματικα ελληνικο το μενου του. στα κατα δε μου αρεσει πολυ η ποιοτητα του ακουστικου ακουγεται πολυ χαμηλα.αυτα ως τωρα. καθομαι και το σκαλιζω τωρα,περισσοτερα μετα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 piri shmera tim nipos kai to feran kai bghke sto thl mia gomena (axristi pou den xerei tipota)ti rwtaw nipos hr8e to mpx220. kai mou leei fhshka to exoume meres kai egw apo thn xara pou den skefthka ligo kai piga sto katasthma kateu8ian kai lew egw eimai pou pira til gia to 220 kai mou leei ena lepto anoigei thn vitrina kai ti bgazei????????????? to v220 ekei koufa8ika mou thn edwsa kai shko8ika kaifhga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 το κινητο το παρελαβα σημερα να ειναι καλα ο panaros αριστος και ταχυτατος. λοιπον οι εντυπωσεις μου. στα υπερ ειναι η εμφανιση πολυ ομορφο κινητο πραγματικα,καλη οθονη,πολυ ωραιο πληκτρολογιο και μαλιστα ξεχασα να πω οτι ειναι πραγματικα ελληνικο το μενου του. στα κατα δε μου αρεσει πολυ η ποιοτητα του ακουστικου ακουγεται πολυ χαμηλα.αυτα ως τωρα. καθομαι και το σκαλιζω τωρα,περισσοτερα μετα Που εισαι ρε ταξιδιωτη,περιμενουμε εντυπωσεις :) Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Kalhmera se olous tous upomonetikous pelates ths motorola. Mia erwthsh, to thl. auto pou mporei kapoios na paragkeilei apo thn expansys, exoun k plhrws ekselinismeno menu? Mou kanei pragmatika entypwsh. Exeis kaneis kapoia nea plhroforia gia paralavh apo ta ellinika katastimata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 kalo pasxa tote mazi me tis prosfores Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Kalhmera se olous tous upomonetikous pelates ths motorola. Mia erwthsh, to thl. auto pou mporei kapoios na paragkeilei apo thn expansys, exoun k plhrws ekselinismeno menu? Mou kanei pragmatika entypwsh. Exeis kaneis kapoia nea plhroforia gia paralavh apo ta ellinika katastimata? Οχι, εαν το παραγγηλεις απο το expansys θα ερθει με Αγγλικο μενου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Που εισαι ρε ταξιδιωτη,περιμενουμε εντυπωσεις :) παιδια το κινητο γενικα εινα πολυ καλο δεν εχω παραπονο,bt πολυ καλο γενικα μου χει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις οπως και με το 8010 το qtek. στο μονο που φαινεται να χανει ειναι η ποιοτητα του ακουστικου που με το ζορι καταλαβαινω τι μου λεει ο αλλος που μιλαμε μαζι. επισης και οι ηχοι παιζουν χαμηλα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Και ομως, εγω ακουω μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 . στο μονο που φαινεται να χανει ειναι η ποιοτητα του ακουστικου που με το ζορι καταλαβαινω τι μου λεει ο αλλος που μιλαμε μαζι. επισης και οι ηχοι παιζουν χαμηλα για δες λιγακι εδω :http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/motorola/best-buy-recallingexchanging-motorola-mpx-220-025637.php αναφερεται στο ιδιο προβλημα που παρουσιαστηκε σε παρτιδα της cingular και αναφερει και την λυση του... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 οκ θα το τσεκαρω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexch Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Επειδή έχω κουραστεί αρκετά να ψάχνω στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας το πολυαναμενόμενο μοντέλο της MOTO, μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να το αποκτήσω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Επειδή έχω κουραστεί αρκετά να ψάχνω στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας το πολυαναμενόμενο μοντέλο της MOTO, μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να το αποκτήσω? Ευχαριστώ http://www.expansys.com.gr to exei kaii ena paidi edw mesa pou to poulaei me elliniko meno des kana 2 selides pio pisw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shiroi_Kumo Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σε τι χρώματα παίζει; Μέχρι στιγμής έχω δει ασημί, μαύρο και σκούρο κόκκινο (βυσσινί). Αν το πάρω απο εξωτερικό τι χάνω; Ελληνικά σε sms και σε μενού μπορώ να προσθέσω και να λειτουργούν όπως αν το έπαιρνα απο Ελλάδα; (όποτε έρθει) Παράθεση My faith has left me, they've stolen all my dreams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Δεν το εχω δει σε ΜΑΥΡΟ (black). Υπαρχει σιγουρα σε ασημι και Σκουρο κοκκινο. Παρτο εσυ με το καλο και θα φροντισουμε να βαλεις SMS ελληνικα κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shiroi_Kumo Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Το θέμα είναι θα είναι με τα sms θα γράφω κανονικά όπως όλος ο κόσμος που θα το πάρει απο δω ή ....; Γιατί είδα κάποιες σελίδες πίσω ένα πόστ που επιτυγχάνεται η χρήση ελληνικών στα sms με τη χρήση του πλήκτρου μενού και όχι με τα πλήκτρα σκέτα :rolleyes: Ευχαριστώ anywayz :) Παράθεση My faith has left me, they've stolen all my dreams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Σε τι χρώματα παίζει; Μέχρι στιγμής έχω δει ασημί, μαύρο και σκούρο κόκκινο (βυσσινί). Αν το πάρω απο εξωτερικό τι χάνω; Ελληνικά σε sms και σε μενού μπορώ να προσθέσω και να λειτουργούν όπως αν το έπαιρνα απο Ελλάδα; (όποτε έρθει) το μαυρο ειναι το καλυτερο πιστευω φιλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shiroi_Kumo Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά αν δεν έρθει Ελλάδα πριν το Πάσχα με βλέπω να καταλήγω με το σκούρο κόκκινο απο pixmania ή να ψάχνω άλλο κατάστημα που στέλνει αντικαταβολή για μαύρο Παράθεση My faith has left me, they've stolen all my dreams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Στον κατάλογο Απρίλιος 2005 του πλαισίου το έχει 391 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ (331 χωρίς)! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shiroi_Kumo Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Στους καταλόγους στην ιστοσελίδα δεν το έχει. Τους έστειλα μήνυμα. Να δούμε τι θα πουν... Παράθεση My faith has left me, they've stolen all my dreams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά αν δεν έρθει Ελλάδα πριν το Πάσχα με βλέπω να καταλήγω με το σκούρο κόκκινο απο pixmania ή να ψάχνω άλλο κατάστημα που στέλνει αντικαταβολή για μαύρο το pixmania νομιζω οτι δε στελνει με αντικαταβολη ετσι δεν ειναι? το μαυρο ειναι σκετη τρελα παντως,μπα μεχρι το πασχα θα το χουμε εδω :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shiroi_Kumo Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 το pixmania νομιζω οτι δε στελνει με αντικαταβολη ετσι δεν ειναι? το μαυρο ειναι σκετη τρελα παντως,μπα μεχρι το πασχα θα το χουμε εδω :) Πράγματι :X άλλα παίζει διατραπεζική συναλλαγή Τώρα το είδα :p Κάποιος μου είχε πει ότι έπαιζε. Αν είναι να το έχουμε πριν το Πάσχα όλα καλά. Απλά επειδή Αθήνα θα είμαι απο 23 Απριλίου μέχρι 1-2 Μαϊου. Και χρειάζομαι οπωσδήποτε κινητό όταν θα φύγω (αυτό που έχω χάνει λάδια). Μετά από ένα ψάξιμο κατέληξα στο motorola λόγω της ανταγωνιστικής τιμής και των δυνατοτήτων του. :shifty: Το περιμένω πως και πως :D Παράθεση My faith has left me, they've stolen all my dreams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexch Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Ευχαριστώ για τισ πληροφορίες που μου δώσατε. Αγόρασα πρν από λίγο το MPx σε ασημί χρώμα, δεν το έψαξα ακόμη καλά, αλλά πρέπει να έχει ένα μικρό πρόβλημα στο να γράφει Ελληνικούς χαρακτήρες. Μήπως έπρεπε να περιμένω να κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελληνική αγορά (!) ή γνωρίζετε αν υπάρχει software που δίνει λύση στο πρόβλημα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shiroi_Kumo Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Το πλαίσιο είπε πάντως ότι η motorola έχει αναβάλει την κυκλοφορία της συσκευής επ'αόριστο :X Παράθεση My faith has left me, they've stolen all my dreams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Ευχαριστώ για τισ πληροφορίες που μου δώσατε. Αγόρασα πρν από λίγο το MPx σε ασημί χρώμα, δεν το έψαξα ακόμη καλά, αλλά πρέπει να έχει ένα μικρό πρόβλημα στο να γράφει Ελληνικούς χαρακτήρες. Μήπως έπρεπε να περιμένω να κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελληνική αγορά (!) ή γνωρίζετε αν υπάρχει software που δίνει λύση στο πρόβλημα αυτό? ελα φιλε μου ναι υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα μονο που γραφει τα μηνυματα με 70 γραμματα :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts