Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Όσο για το tool που περιέγραψες, δεν ξέρω αν υπάρχει, πάντως θα ήταν όντως χρήσιμο..

Καλησπέρα...

Μάλλον ο μόνος που μπορεί να απαντήσει είναι ο Saitas!!!

και κάτι άσχετο!

προγραμματίζει κανένας από όλους εδω μέσα να πάει στην DTE comdex???

έλεγα μπας και γνωριστούμε στο περίπτερο του forum!

τουλάχιστον να ξέρουμε με ποιον μιλάμε!!!! :p :cool: :alien:

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστο αυτο που λεει ο φιλος για την εκθεση.

Μπορει να λυσουμε και καποιες αποριες μας η και προβληματα με την συσκευη μας και μαλιστα αμεσα και ζωντανα ;)

Εγω παντως κατα 99% θα ειμαι σαββατο η κυριακη μαλλον και με την συζυγο και για βολτα.

Να γνωριστουμε λοιπον.

Ο φιλος saitas θα ειναι αραγε? :O

Φανταζομαι ολοι μας θα θελουμε να τον γνωρισουμε.

Τα λεμε λοιπον. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

OMP Loader V 3.270

Build Time:Mar 31 2005

Εμενα γραφει

OMP Loader V 3.220

Build Time : DEC 20 2004

Και εχω ΣΙΓΟΥΡΑ την ROM 1.49

Μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του για το που εκανα την κοτσανα ???

Καλησπέρα!

Εδώ και καιρό είχα αυτή την ιδέα: υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε κάποιο πρόγραμμα σύνθεσης MMS εκτός από το προεγκατεστημένο, που -προσωπικά- δε μου πολυαρέσει;

Καλημέρα θέλω βοήθεια , πως γίνεται ο συγχρονισμός με το outlook προσπαθώ από χτες .
Κώστας :cool:

2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Εχω ξαναναφερει το ενα σε προηγουμενο ποστ.

1)Το βαζω και φορτιζει κλειστο και μετα μολις φορτισει το ανοιγω πεφτω και κοιμαμαι και το πρωι ως εκ θαυματος δεν εχω χασει τη δουλεια μου γιατι η ωρα εχει ξεκινησει παλι η εχει κολλησει στην ωρα που τελειωνει η φορτιση περιπου.Κι ετσι το city alarm δεν χτυπαει αφου το τηλεφωνο λεει οτι η η ωρα ειναι 3 και στην ουσια ειναι 9 το πρωι κι ετσι αργω κι εγω στην δουλεια μου.

Τι γινεται λοιπον με αυτο?Ξερει καποιος? ΚΑΙ

2)Το πληκτρολογιο πως ρυθμιζει τον φωτισμο του?

Γιατι ενω το δουλευω μπορει να σβησει μονος του ο φωτισμος η ακομη κι οταν δεν το δουλευω απλα το εχω ανοιχτο αναβει μονος του ο φωτισμος μετα απο λιγο σβηνει παλι μονος του.

Μονο ο φωτισμος του πληκτρολογιου.Η οθονη δουλεθει κανονικα.

Τι γινεται και με αυτο?Ξερει καποιος?Υπαρχει καπου καποια ρυθμιση μηπως?

Με οποια παιδια συναντηθουμε στην εκθεση θα σας το δειξω και στην εκθεση.

Τα λεμε.

Ευχαριστω. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα θέλω βοήθεια , πως γίνεται ο συγχρονισμός με το outlook προσπαθώ από χτες .

Καλημέρα σε όλους...

Για να κάνεις συγχρονισμο με το Outlook δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά!!!!

Απλά κάνεις εγκατάσταση το microsoft active sync (ή αυτό που σου δίνει μαζι με το κινητό στην συσκευασία εκδοση 3.8 αν δεν κάνω λάθος ή την έκδοση 4.0 που κυκλοφορει στο forum)

Αφου λοιπόν το κάνεις εγκατάσταση (και δημιουργήσεις και partnership του κινητου με το active sync....πολυ ευκολο να γινει απλά ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη) απλά συνδέεις το κινητό σου με το καλώδιο usb που παρέχεται στην συσκευασία και....... αυτό ήταν όλο!!!!

το κινητό θα συγχρονιστεί με το outlook χωρίς να κάνεις κάτι επιπλέον!!!

2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

2)Το πληκτρολογιο πως ρυθμιζει τον φωτισμο του?

Γιατι ενω το δουλευω μπορει να σβησει μονος του ο φωτισμος η ακομη κι οταν δεν το δουλευω απλα το εχω ανοιχτο αναβει μονος του ο φωτισμος μετα απο λιγο σβηνει παλι μονος του.

Μονο ο φωτισμος του πληκτρολογιου.Η οθονη δουλεθει κανονικα.

Τι γινεται και με αυτο?Ξερει καποιος?Υπαρχει καπου καποια ρυθμιση μηπως?

Με οποια παιδια συναντηθουμε στην εκθεση θα σας το δειξω και στην εκθεση.

Τα λεμε.

Φίλε μου για το πρωτο δεν ξέρω αλλά το δευτερο που αναφέρεις δεν ειναι πρόβλημα!!

απλώς αν προσέξεις κάτω από το αστεράκι υπάρχει ενας σενσορας φωτισμού! έτσι λοιπόν όταν το κινητό καταλαβαίνει ότι έχει πέσει ο φωτισμός ανάβει μόνο του το τον φωτισμό του πληκτρολογίου και αντίστοιχα όταν καταλαβαίνει αρκετό φωτισμό σβήνει τα φώτα!!!

όπως θα κατάλαβες έχουμε ενα πολύ έξυπνο κινητό!!! για να το καταλάβεις δοκιμασέ να γράψεις κάτι σε ενα σκοτεινό δωμάτιο(όπου τα φωτάκια δεν θα σβήσουν καθόλου) και σε ενα δωμάτιο με αναμένα φώτα ή φυσικο φωτισμό( όπου τα φωτάκια δεν θα αναψουν καθόλου)

αυτά τα ολίγα...

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση σου.

Δεν το ηξερα δεν το ειχα προσεξει αυτο που λες για τον σενσορα.

Θα το δοκιμασω να το δω.

Θεωρητικα αμα τον καλυψω με το δαχτυλο μου θα πρεπει να ειναι αναμενο συνεχεια το πληκτρολογιο.Η οχι?

Επισης καπου στις ρυθμισεις στην προσβασιμοτητα εχει καποιο χρονικο οριο πληκτρων.Τι κανει αυτο?Και σε τι χρονο πρεπει να ειναι ρυθμισμενο?

Τωρα οσο για το αλλο θεμα για την ωρα και το ξυπνητηρι μηπως ξερει καποιος αλλος φιλος κατι?Μηπως επηρεαζετε απο το city alarm?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους...

Για να κάνεις συγχρονισμο με το Outlook δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά!!!!

Απλά κάνεις εγκατάσταση το microsoft active sync (ή αυτό που σου δίνει μαζι με το κινητό στην συσκευασία εκδοση 3.8 αν δεν κάνω λάθος ή την έκδοση 4.0 που κυκλοφορει στο forum)

Αφου λοιπόν το κάνεις εγκατάσταση (και δημιουργήσεις και partnership του κινητου με το active sync....πολυ ευκολο να γινει απλά ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη) απλά συνδέεις το κινητό σου με το καλώδιο usb που παρέχεται στην συσκευασία και....... αυτό ήταν όλο!!!!

το κινητό θα συγχρονιστεί με το outlook χωρίς να κάνεις κάτι επιπλέον!!!

Ευχαριστώ όλα καλά τώρα .

Κώστας :cool:

2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Εχω ξαναναφερει το ενα σε προηγουμενο ποστ.

1)Το βαζω και φορτιζει κλειστο και μετα μολις φορτισει το ανοιγω πεφτω και κοιμαμαι και το πρωι ως εκ θαυματος δεν εχω χασει τη δουλεια μου γιατι η ωρα εχει ξεκινησει παλι η εχει κολλησει στην ωρα που τελειωνει η φορτιση περιπου.Κι ετσι το city alarm δεν χτυπαει αφου το τηλεφωνο λεει οτι η η ωρα ειναι 3 και στην ουσια ειναι 9 το πρωι κι ετσι αργω κι εγω στην δουλεια μου.

Τι γινεται λοιπον με αυτο?Ξερει καποιος?

Mou fainetai oti to problhma soy estiazetai sthn backup battery poy exei to kinhto,h opoia spania apofortizetai giati fortizei mazi me thn kanonikh mpataria, ektos an eisai atyxos kai epeses se problhmatikh backup bat.

O rolos ayths ths mpatarias einai otan teleiwnei h kanonikh, kai sbhnei to thlefwno, krataei ta dedomema, wra, hm/nia k.t.l

It&C My Company Dpt

Φιλε Pzapad πιστευω πως αν ειχε καποιο προβλημα η backup battery θα γινοταν και hard reset στη συσκευη. Δεν θα ειχε μονο το ρολοι προβλημα. Δεν επιμενω παντως γιατι δεν γνωριζω ακομα πολυ καλα το ΜΡΧακι.

Ασχετο, αλλα τι γινεται ρε παιδια στην αγορα με το κινητακι; Τρομαξα να το βρω, δεν υπηρχε πουθενα...τι Γερμανους, τι Πλαισιο, τι Voda, παντου φιλοξερα! Τελικα το βρηκα σε ενα καταστημα του Γερμανου αφου τα πηρα ολα αμπαριζα στη σειρα...Τωρα τι γινεται δε ξερω. Η εχει τοσο μεγαλη περαση που ουτε η Ελληνικη Μοτ. το περιμενε, η εξαντλουνται και τα τελευταια κομματια λογω ελευσης καποιου νεωτερου μοντελου...ειδωμεν...

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση σου.

Δεν το ηξερα δεν το ειχα προσεξει αυτο που λες για τον σενσορα.

Θα το δοκιμασω να το δω.

Θεωρητικα αμα τον καλυψω με το δαχτυλο μου θα πρεπει να ειναι αναμενο συνεχεια το πληκτρολογιο.Η οχι?

Επισης καπου στις ρυθμισεις στην προσβασιμοτητα εχει καποιο χρονικο οριο πληκτρων.Τι κανει αυτο?Και σε τι χρονο πρεπει να ειναι ρυθμισμενο?

Τωρα οσο για το αλλο θεμα για την ωρα και το ξυπνητηρι μηπως ξερει καποιος αλλος φιλος κατι?Μηπως επηρεαζετε απο το city alarm?

Ε, ή έχεις κινητό με προσωπικότητα ή δεν έχεις!! :p

Πάντως, κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα registry tweak για να είναι πάντοτε αναμμένο όταν είναι και η οθόνη, ή πάντα σβηστό.

Λοιπόν έχω κάνει αναβάθμιση στην 1.49 έβαλα και το lag το αποτέλεσμα είναι βέβαια στα ελληνικά sms να πηγαίνει ως ένα αλλά χρεώνεται διπλό!

Το lag βέβαια δε το χρησιμοποιεί η μοτορολα καθώς δεν κάνει σε όλα μετάφραση είναι ελλιπές. Τώρα λύση σε αυτό δε ξέρω αν υπάρχει, αν το παω στο service θα μου κάνουν την αναβάθμιση, έστω κ αν έχω κάνει την αναβ/ση μόνος μου;

Paidia ekana ena list me registry tweaks mpeite sto

http://www.geocities.com/mpxrevo/

kai deite to....

(sas parakalw kante click sta ads tou google gia na vgalw kanena psilo k na anoixw megalo server...)

Euxaristw..

Kalispera mia erwtisoula

Otan stelnw ena sms h anafora paradoshs mou leei oti to sms paradothike ston kai mou grafei arithmo anti gia onoma etsi prepei na einai?

N9 Best phone ever

Kalispera mia erwtisoula

Otan stelnw ena sms h anafora paradoshs mou leei oti to sms paradothike ston kai mou grafei arithmo anti gia onoma etsi prepei na einai?

Ναι, αυτές τις αναφορές υποστηρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Mou fainetai oti to problhma soy estiazetai sthn backup battery poy exei to kinhto,h opoia spania apofortizetai....

Και αν εχει προβλημα η backup μαπαταρια πως το καταλαβαινω?

Η αληθεια ειναι οτι και τις 2 φορες που μου το εχει κανει το ειχα αφησει με σχεδον καμια γραμμη στην μπαταρια καπου με 10% υπολοιπο.

Αλλα ετερον εκατερον η backup μπαταρια

(που εχει ενσωματωμενη η συσκευη?)

θα επρεπε να κανει την δουλεια της.Σωστα?

Αν και αυτο που λεει και ο αλλος φιλος οτι αν συνεβαινε αυτο θα εκανε και hard reset εχει βαση.

Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω.

Εκτος και αν δεν το αφηνω να αδειαζει τοσο πολυ για να το δοκιμασω να δω.

Αλλιως απο οτι καταλαβα μαλλον η motorola θα εχει την λυση με αναβαθμιση.

Τι να πω?Παντως οποιος/α εχει καμια ιδεα η γνωμη ας την πει για να δουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αν εχει προβλημα η backup μαπαταρια πως το καταλαβαινω?

Η αληθεια ειναι οτι και τις 2 φορες που μου το εχει κανει το ειχα αφησει με σχεδον καμια γραμμη στην μπαταρια καπου με 10% υπολοιπο.

Αλλα ετερον εκατερον η backup μπαταρια

(που εχει ενσωματωμενη η συσκευη?)

θα επρεπε να κανει την δουλεια της.Σωστα?

Αν και αυτο που λεει και ο αλλος φιλος οτι αν συνεβαινε αυτο θα εκανε και hard reset εχει βαση.

Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω.

Εκτος και αν δεν το αφηνω να αδειαζει τοσο πολυ για να το δοκιμασω να δω.

Αλλιως απο οτι καταλαβα μαλλον η motorola θα εχει την λυση με αναβαθμιση.

Τι να πω?Παντως οποιος/α εχει καμια ιδεα η γνωμη ας την πει για να δουμε.

Εγώ θα σε συμβούλευα να το πας για αναβάθμιση (στο Μαρούσι θα στην κάνουν αυθημερόν) και να φορτίζεις το τηλέφωνό σου πριν η μπαταρία φτάσει σε κρίσιμο στάδιο (21%)

Ευχαριστω πολυ φιλε my_immortal.Στο μαρουσι το ξερω γιατι εκει πηγαινω και το V3 μου. Αλλα τι να τους πω? Και δεν φανταζομαι φυσικα να χρεωνουν σε 2 εβδομαδων συσκευη? Να εχω και την αποδειξη αγορας μαζι μου? Και τι σβηνεται η χανω απ'την συσκευη? Και επισης μηπως να το φορτιζω οπως λες στο 21% ? Η αληθεια ειναι οτι και τις 2 φορες που μου το εκανε αυτο ηταν πολυ κατω απο το 21% και επισης ηταν κλειστο κατα την φορτιση. Εχει σημασια αυτο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ φιλε my_immortal.Στο μαρουσι το ξερω γιατι εκει πηγαινω και το V3 μου. Αλλα τι να τους πω? Και δεν φανταζομαι φυσικα να χρεωνουν σε 2 εβδομαδων συσκευη? Να εχω και την αποδειξη αγορας μαζι μου? Και τι σβηνεται η χανω απ'την συσκευη? Και επισης μηπως να το φορτιζω οπως λες στο 21% ? Η αληθεια ειναι οτι και τις 2 φορες που μου το εκανε αυτο ηταν πολυ κατω απο το 21% και επισης ηταν κλειστο κατα την φορτιση. Εχει σημασια αυτο?

Μπορείς να τους πεις το πρόβλημα και να το αφήσεις για έλεγχο και επισκευή, και αναβάθμιση. Ή απλά να πας και να τους πεις ότι θέλεις αναβάθμιση λογισμικού.

Φυσικά και δε θα χρεωθείς τίποτα!

Δε χρειάζεται η απόδειξη αγοράς, καθώς με το ΙΜΕΙ της συσκευής που είναι γραμμένο κάτω από τη μπαταρία, θα δουν αυτοί αν είναι ή όχι εντός εγγύησης, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με την αναβάθμιση, σβήνονται τα πάντα.. Το παίρνεις πίσω όπως ήταν όταν το αγόρασες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις φυλάξει κάπου τα αρχεία των εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει, τις εικόνες, τα βίντεό σου, κτλ. Επίσης οι επαφές και το ημερολόγιό σου να είναι συγχρονισμένα στο Outlook. Έτσι, όταν το πάρεις πάλι, μόλις το συγχρονίσεις με το PC σου θα επανέλθουν όλες οι επαφές και όλα τα ραντεβού σου.

Το ότι ήταν κλειστό κατά τη φόρτιση δε μπορώ να φανταστώ να έχει κάποια σχέση, ίσα-ίσα που κάνει καλό στη μπαταρία πού και πού.

Ωστόσο το ότι ήταν κάτω από 21%, πιθανότατα είναι και η αιτία του προβλήματός σου! Μου συμβαίνει κι εμένα. Ρυθμίσεις που έχω κάνει χάνονται όταν το αφήνω να κλείσει από χαμηλή μπαταρία. Γι αυτό άλλωστε και το έξυπνο τηλέφωνό μας, μόλις φτάσει η μπαταρία του στο 39% βγάζει ειδοποίηση για Χαμηλή Μπαταρία. Για να μην υπάρχει περίπτωση να χάσεις κάτι σημαντικό. ;)

Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστική!

Ησουν κατατοπιστικοτατη και ευχαριστω πολυ.

Ωστωσο λεω πρωτα να ξεκινησω να το φορτιζω κοντα στο 20% για να δω αν το ξανακανει και αναλογα να το παω η οχι στην motorola.

Και παλι ευχαριστω και τα λεμε. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

RE PAIDIA EIMAI KATOXOS ENOS V525 /V600 KAI LEO NA PAO STO MPX220

ALLA DEN XERO....

APO TH MIA TO K750I EXEI THS PANAGIAS TA MATIA. APO THN ALLH EGO EXO KOLLHSEI ME THN MOTOROLA

PESTE MOY SE LIGES GRAMMES ESTO TA KALA KAI TA KAKA TOY KINHTOY

PS: H CAMERA TI KANEI ? DEN PERIMENO FOTOGRAFIES PSIFIAKHS , NA FANTASTEITE FOTO APO TO K750I SE EXOTERIKO XORO ME 2MP HTAN GEMATH UOLOYRA STO PALISIO KAI MONO STO KENTRO HTAN KAPOS KALH

TI BUGS EXEI ENOXLHTIKA , KAI GENIKA AMA YPARXEI TO SOFTWARE XEKLEIDITO STO NET XORIS TO ENOXLHTIKO VODAFONE...

THNKS PAIDIA EK TON PROTERON

pS: APO JAVA EXEI GRAPHIC ACCELARATOR?

PAIDIA UA ITHELA PRAGMATIKA NA ME BOHUHSETE GIATI OLA TA MAGAZIA LENE TIS M......IES....

KAI PALI EYXARISTO

ALTUS