Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:cry: :cry: :cry:

Το κινητό μου θέλει service! Είχα κάνει και παλιότερα post και είχα αναφέρει ότι αλλάζει το προφίλ σε Ακουστικά σε άσχετες φάσεις, για λίγο και μετά επανέρχεται. Άρχισε να το κάνει όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα να κολλάει συνεχώς στο μενού και τις εφαρμογές αλλάζοντας προφίλ κάθε μισό λεπτό...

Το έχει πάθει κανείς άλλος; Τι λέτε να φταίει; Θα ταλαιπωρηθώ στο service;

εχεις βαλει το autoflight??? εαν ναι βγαλτο .και στη τελικη κανε hard reset .

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχεις βαλει το autoflight??? εαν ναι βγαλτο .και στη τελικη κανε hard reset .

Έκανα και τα δύο... Και το έβγαλα και έκανα master reset αλλά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα..... :cry: :cry: :cry:

Έκανα και τα δύο... Και το έβγαλα και έκανα master reset αλλά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα..... :cry: :cry: :cry:

εαν το δουλεψες καθαρο το κινητο μετα απο hard reset και σου εκανε τα ιδια να το πας για servise προφανος κατι γινετε μετα κουμπια

εαν το δουλεψες καθαρο το κινητο μετα απο hard reset και σου εκανε τα ιδια να το πας για servise προφανος κατι γινετε μετα κουμπια

:cry: :cry: :cry:

Ναι, το πήρα πια απόφαση! Υπάρχει πρόβλημα. Τι να είναι όμως; Κάτι με το βύσμα των ακουστικών; Ποιος ξέρει..

re paidia na rotiso..eimai kainourios me to mpx220, ithela na rotiso ean ginetai anavathmisi tou kinitou apo ton ypologisti mou, k an nai, pos??

allo anavathmisi rom k allo anavathmisi kinitou? ego piga to kinito sto service gia na mou diorthosoun to provlima me ta sms k eipan tha kanoun anavathmisi..ti tha anavathmisoun?

allo anavathmisi rom k allo anavathmisi kinitou? ego piga to kinito sto service gia na mou diorthosoun to provlima me ta sms k eipan tha kanoun anavathmisi..ti tha anavathmisoun?

πιθανοτατα την rom

οταν λεμε αναβαθμηση λεμε την rom

εαν μπορειτε να πειτε που θα βρουμε εδω ελλαδα προσοψη και εαν οχι απο εξω και απο που και ποσο

Έχω βρει πάρα πολλές στο http://www.ebay.com. Κάνε search με τις λέξεις motorola mpx220 housing. Επίσης πωλείται και το ειδικό κατσαβίδι με το οποίο μπορεί να γίνει αλλαγή. Νομίζω λέγεται Τ9..

Όχι, Τ6 λέγεται!! Και επίσης μπορείς να ψάξεις και με keyword faceplate! Με ενδιαφέρει γενικώς και αορίστως προς το παρόν η αλλαγή πρόσοψης. Αν και όποτε το κάνεις, πες μας κι εμάς εντυπώσεις!

Καλημερα παιδια!

Λοιπον, θα ηθελα να σας πω οτι και εγω αγορασα μνημη 1 gb και το κινητακι δουλευει μια χαρα!

Οσοι εχουν αμφιβολια,να μην ανησυχουν!

:)

Saitas SOS. Πως περναμε αρχεια jad και jar στο κινητο ? Τα δεχεται, ετσι ? Εφ'οσον εχει java games...Επισης που βρισκουμε μεσα στο κινητο τα java games ? (στον file manager εννοω, γιατι δεν τα βρισκω πουθενα.

Καλημερα σας.

Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και συγνωμη αν εχει ξαναγινει η ιδια ερωτηση.

Το κυριοτερο στοιχειο για μενα ειναι αν μπορω να κανω κανονικη περιηγηση στο ιντερνετ σε ολα τα site οπως και στο P.C ας πουμε περιπου.

Επισης αν παιζει αρχεια mp3 και γενικα αν υπαρχει καποιο σοβαρο byg στο κινητο που θα με απετρεπε απο την αγορα του.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την πολυ σοβαρη για μενα εξυπηρετηση που θα μου κανετε απαντωντας στις αποριες μου. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια!

Λοιπον, θα ηθελα να σας πω οτι και εγω αγορασα μνημη 1 gb και το κινητακι δουλευει μια χαρα!

Οσοι εχουν αμφιβολια,να μην ανησυχουν!

:)

poso tin agorases?

Καλημερα σας.

Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και συγνωμη αν εχει ξαναγινει η ιδια ερωτηση.

Το κυριοτερο στοιχειο για μενα ειναι αν μπορω να κανω κανονικη περιηγηση στο ιντερνετ σε ολα τα site οπως και στο P.C ας πουμε περιπου.

Επισης αν παιζει αρχεια mp3 και γενικα αν υπαρχει καποιο σοβαρο byg στο κινητο που θα με απετρεπε απο την αγορα του.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την πολυ σοβαρη για μενα εξυπηρετηση που θα μου κανετε απαντωντας στις αποριες μου. :)

Έχουμε και λέμε...

Η περιήγηση στο internet είναι άψογη! Με τη χρήση του προεγκατεστημένου Internet Explorer μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά, αν και η πλοήγηση γίνεται ακόμα καλύτερη και πολύ πιο γρήγορη με τη χρήση του opera, το οποίο μπορείς να βρεις δωρεάν στο gmail, αφού ο καλός μας φίλος saitas το έχει "αγοράσει" για 'μας... ;)

Όσον αφορά τα mp3, παίζουν κανονικότατα και σαν ήχοι κλήσης με τον ενσωματωμένο windows media player, αν και μπορείς να βάλεις τον the core media player που θα τον βρεις κι αυτόν στο gmail, με τον οποίον μπορείς να παίξεις ουσιαστικά όλα τα αρχεία audio και video στο κινητό σου... ;)

Αν σε μπέρδεψα με όσα σου λέω για το gmail, δες το αντίστοιχο topic ή απλά κάνε ένα click στο link που υπάρχει στην υπογραφή του saitas για να πάρεις μια ιδέα για τα προγράμματα που μπορείς να έχεις απλά, εύκολα και με το αζημίωτο, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη μπορεί να έχει κανείς! ;) :D

Σαν bug, μπορώ να σου πω μόνο το ότι παίζει σχετικά σιγά τους ήχους κλήσης, κάτι το οποίο όμως είναι γενικά θέμα συνήθειας και, να σου πω την αλήθεια, εμένα προσωπικά ποτέ δε με ενόχλησε, αφού ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ την επιλογή "κλήση και δόνηση", οπότε δεν έχω χάσει ποτέ κλήση επειδή δεν την άκουσα... ;)

Κατά τη γνώμη μου αξίζει πραγματικά η αγορά, και οι όποιες αμφιβολίες είχα ξεπεράστηκαν με τη χρήση του κινητού μετά την πρώτη εβδομάδα! :)

Καταρχην σε ευχαριστω πολυ φιλε Koulou για τις απαντησεις σου.

Απο οτι καταλαβα λοιπον θα μπαινω κανονικα!!! λοιπον σε ολα!!! τα site του ιντερνετ οπως και στο P.C μου με προσαρμογη βεβαια στην οθονη και επισης με προσαρμογη στα w.m 2003 smartphones.

Τα ρωταω ολα αυτα γιατι μαλλον αν βρω χρονο το απογευμα θα παω στο πλαισιο να το παρω στα 354 ευρω και με 12 ατοκες και αν κανει ολα αυτα που προαναφερω και γενικα ειναι καλο επαγγελματικο κινητο νομιζω οτι αξιζει.

Ευχαριστω και παλι παρα πολυ και ελπιζω και παλι για οποιαδηποτε απορια μου ειδικοτερα μετα την αγορα του να εχω την δυνατοτητα να ρωτησω οτι θελω.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ! ! ! :) :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχην σε ευχαριστω πολυ φιλε Koulou για τις απαντησεις σου.

Απο οτι καταλαβα λοιπον θα μπαινω κανονικα!!! λοιπον σε ολα!!! τα site του ιντερνετ οπως και στο P.C μου με προσαρμογη βεβαια στην οθονη και επισης με προσαρμογη στα w.m 2003 smartphones.

Τα ρωταω ολα αυτα γιατι μαλλον αν βρω χρονο το απογευμα θα παω στο πλαισιο να το παρω στα 354 ευρω και με 12 ατοκες και αν κανει ολα αυτα που προαναφερω και γενικα ειναι καλο επαγγελματικο κινητο νομιζω οτι αξιζει.

Ευχαριστω και παλι παρα πολυ και ελπιζω και παλι για οποιαδηποτε απορια μου ειδικοτερα μετα την αγορα του να εχω την δυνατοτητα να ρωτησω οτι θελω.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ! ! ! :) :) :)

Mην αγχώνεσαι φίλε, εδώ είμαστε για κάθε απορία σου! Άλοστε αυτή είναι η λογική ύπαρξης αυτού του forum, βοηθιόμαστε για να μπορούμε να βοηθήσουμε! ;)

Όσον αφορά το κινητό πάντως, σίγουρα είναι best value for money, αν συγκρίνεις την τιμή του με άλλα windows mobile κινητά... ;)

Καλή αγορά λοιπόν!

Καλησπερα παιδια, επειδη και γω σκεφτομαι να παρω το κινητο και το βρισκω πολυ καλο..

ομως μπερδευομαι σε κατι: βλεπω σε μερικα reviews οτι η οθονη ειναι 65Κ χρωματων ενω σε αλλα 256Κ(!) εκανα search και διαβασα τις περισσοτερες σελιδες του θεματος αλλα δε βρηκα ιδιαιτερη επεξηγηση, τελικα τι εχει;;;

Καλησπερα παιδια, επειδη και γω σκεφτομαι να παρω το κινητο και το βρισκω πολυ καλο..

ομως μπερδευομαι σε κατι: βλεπω σε μερικα reviews οτι η οθονη ειναι 65Κ χρωματων ενω σε αλλα 256Κ(!) εκανα search και διαβασα τις περισσοτερες σελιδες του θεματος αλλα δε βρηκα ιδιαιτερη επεξηγηση, τελικα τι εχει;;;

256k εχει το κινητο αλλα τα windows2003se μπορούν να απεικονήσουν μεχρι 65k

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Καλησπερίζω τους πάντες και συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει γίνει (πρώτο μήνυμα!!!).

Πήρα μεταχειρισμένο το MPX220 δύο μηνών και με μνήμη 256 μου κόστισε συνολικά 150 ευρώ. Δεν μου έδωσε όμως τα στερεοφωνικά ακουστικά και το USB cable για τον συγχρονισμό. Είναι ακριβά για να τα αγοράσω καινούργια? Μήπως να πάρω κατευθείαν ένα bluetooth usb για τον υπολογιστή και να μην πάρω το καλώδιο ή να το πάρω αναγκαστικά για να κάνω upgrade?

Τελικά η καλύτερη rom αυτήν τη στιγμή είναι η 1.49? Έχω την 1.36.

Πάντως 3 μέρες που το έχω το έχω λιώσει και είμαι υπερευχαριστημένος.

256k εχει το κινητο αλλα τα windows2003se μπορούν να απεικονήσουν μεχρι 65k

Εντάξει, αυτό που θα πω τώρα είναι ανόητο, αλλά γιατί δηλαδή η οθόνη να έχει παραπάνω δυνατότητες και να περιορίζεται από τα windows;; :mad:

Εντάξει, αυτό που θα πω τώρα είναι ανόητο, αλλά γιατί δηλαδή η οθόνη να έχει παραπάνω δυνατότητες και να περιορίζεται από τα windows;; :mad:

αν δε κανω λαθος εισαι κοπέλα :O !!!

οποτε μηπως θελεις καποια στιγμή στα γενέθλιά σου να σου κάνω δώρο

τα wm5 που υποστηρίζουν 256k? ;)

ας προσευχηθούμε όλοι αφου η μοτο εβαλε οθονη 256k και wifi(στον επεξεργαστή) να βγάλει και wm5 για το κινητάκι μας! :X

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ! :)

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Καλησπερίζω τους πάντες και συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει γίνει (πρώτο μήνυμα!!!).

Πήρα μεταχειρισμένο το MPX220 δύο μηνών και με μνήμη 256 μου κόστισε συνολικά 150 ευρώ. Δεν μου έδωσε όμως τα στερεοφωνικά ακουστικά και το USB cable για τον συγχρονισμό. Είναι ακριβά για να τα αγοράσω καινούργια? Μήπως να πάρω κατευθείαν ένα bluetooth usb για τον υπολογιστή και να μην πάρω το καλώδιο ή να το πάρω αναγκαστικά για να κάνω upgrade?

Τελικά η καλύτερη rom αυτήν τη στιγμή είναι η 1.49? Έχω την 1.36.

Πάντως 3 μέρες που το έχω το έχω λιώσει και είμαι υπερευχαριστημένος.

σου συνιστω να παρεις καλωδιο

η καλυτερη εξαρτατε γιατι λενε οτι ειναι η 1,49 αλλα αλλοι οτι ειναι η 3,56 asian αυτο θα το διαπηστωσεις μονος σου

η 1,49 eng υπαρχει διαθεσημη αλλα η 1,49 gr οχι την εχει μονο η μοτορολα κλεισμενη καλα σε κατι υπογεια στις εγκαταστασεις της nasa σε καποια ερημο στην arizona της αμερικης .αστιευομαι αλλα ετσι ειναι δεν εχει βγει παραεξω παρολο που την εχει εδω και 4 μηνες