Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia na rwtisw kati?perimenw na moy erthei to kinito apo albania se kana-dyo meres.tha exei lete albaniko menoy?ki an telika exei pws mporw na balw elliniko?k kati teleytaio:mporw na dimioyrgisw playlist gia tin anaparagwgi twn mp3s?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σιγά μην έχει αλβανικό μενού...

Εδώ καλά καλά δεν είχε ελληνικό...

playlist δεν μπορείς να φτιάξεις με το WMP 9.

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

μαλλον για τα κινεζικα θα χρειαστεις τον βουδα :lol: :lol: ενημερωσεμε σχετικα με την διαδηκασια εγκαταστασης και τις πρωτες εντυπωσεις

Ολα πήγαν καλά.Πέρασα τα Ελληνικά από πάνω και φυσάει.Μου φαίνεται πιο γρήγηρο.το μόνο που με χαλάει είναι η γραμματοσειρά των Ελληνικών αλλά θα συνηθίσω :) .Παραμένει όμως το πρόβλημα που ήλπιζα ότι ίσως λυθεί.Αυτό του ότι δεν υποστηρίζει το 2σε1 της Τιμ.Μήπως ξέρεις κάτι γι αυτό.Το παράξενο είναι ότι στο mpx200 δούλευε μια χαρά και στο 220 για να αλλάξω γραμμή πρέπει να κάνω restart η να το βάλω πρώτα σε Flight mode και να ξαναδώσω pin για να μπεί στην άλλη γραμμή.Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον.να είσαι καλά φίλε μου

Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable)

παντως το κινητο αγορασμενο απο εδω ελλαδα εχει στις τοπικες ρυθμισεις του greek,italiano,uk english,us english,romana,deutsch,pyccknn δεν αποκλειετε να εχει αντι ελληνικα αλβανικα

to pocket divx player leitoyrgei kanonika sto sygekrimeno kinito?giati nomizw o sygekrimenos player parexei ti dinatotita dimioyrgias kai anaparagwgis playlist.thanks manos

το tcpmp player παντως φτιαχνει μια χαρα τις playlist

δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτει νωρίτερα

λέω να βάλω την 3.50 αλλα δεν ξέρω πως μπορώ να αποθηκεύσω κάπου τις επαφές μου

κανένα πρόγραμμα όπως έχουν τα sumbian υπάρχει?

και κατι αλλο , μπορει κάποιος να μου πει πως γίνεται η διαδικασία αναβάθμισης? :O :O

ευχαριστώ!

Ολα πήγαν καλά.Πέρασα τα Ελληνικά από πάνω και φυσάει

το γνωστό προγραμματάκι?

τελικα τι εγινε με τα mms τα καταφερες ??

Οχί φίλε μου. Το πήγα στην motorola και ο τυπάκος (ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός) μου είπε οτι θέλει upgrade στο firmware (3 μερες). Οπότε του λέω αν το κάνω εγώ θα μου πείς "δεν ισχύει η εγγύηση" και τέτοια. Μου λέει φίλε αν περάσεις την σωστή έκοδη δεν παίζει να σου πει κανένας τιποτα, οπότε πάω για upgrade.

Ποιο firmware να βάλω έτσι ώστε να είναι "μαμα"; Το 1.47;

δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτει νωρίτερα

λέω να βάλω την 3.50 αλλα δεν ξέρω πως μπορώ να αποθηκεύσω κάπου τις επαφές μου

κανένα πρόγραμμα όπως έχουν τα sumbian υπάρχει?

και κατι αλλο , μπορει κάποιος να μου πει πως γίνεται η διαδικασία αναβάθμισης? :O :O

ευχαριστώ!

το γνωστό προγραμματάκι?

υπαρχει προγραμμα που ειναι για bacup οχι μονο τις επαφες αλλα και πολλα αλλα ακομα και τις ρυθμισεις σου και τα μηνυματα σου ειναι το spritebackup οσο για τα ελληνικα υπαρχει το le και τα 2 αυτα υπαρχουν στα group μου .

Οχί φίλε μου. Το πήγα στην motorola και ο τυπάκος (ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός) μου είπε οτι θέλει upgrade στο firmware (3 μερες). Οπότε του λέω αν το κάνω εγώ θα μου πείς "δεν ισχύει η εγγύηση" και τέτοια. Μου λέει φίλε αν περάσεις την σωστή έκοδη δεν παίζει να σου πει κανένας τιποτα, οπότε πάω για upgrade.

Ποιο firmware να βάλω έτσι ώστε να είναι "μαμα"; Το 1.47;

εγω παντως δεν ειδα πουθενα σε επισημη ιστοσελιδα της Motorola να εχουν διαθεσιμες εκδοσεις firmware για το κινητο μας (διορθωστε με εαν κανω λαθος )που αυτο σημαινει οτι αυτα που βρισκουμε μαλλον δεν ειναι απο την motorola και ετσι κατα ποσον θα σου καλυψη την εγγυηση εφοσον κανεις μονος σου αναβαθμιση δεν το καταλαβενω.διαβασε και το βιβλιο περι εγγυησεως που εχεις να δεις τι λεει.τωρα εαν θες κατεβασε την rom που ειναι generic απο εδω

δεν ξερω εαν το εχετε δει αλλα καντε αυτο (εγω το εκανα καταλαθος) ανοιξτε την καμερα και κλειστε το καπακι του κινητου δειτε τωρα στην εξωτερικη οθονη :rolleyes:

MPORW NA MPW STO KINHTO MOU SE ISTOSELIDES HTTP?OPWS TO INTRNET STON UPOLOGISTH?AN NAI PWS?ARKOUN OI RYTHMISEIS WAP H PTI PREPEI NA KANW?

Μπορεις, σε εμενα με TIM(καρτοκινητο), settings>data connections και internet connection>TIM internet , wap connection> TIM internet , wap proxy>TIM GPRS.

Ομως, η χρεωση ειναι εξωφρενικη περιπου 3ε το 1ΜΒ.

http://www.danasoft.com/sig/netmaniac.jpg

Ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν μέσα από τη registry να αλλάξει το ποσοστό (%) όπου το κινητό αρχίζει να εμφανίζει το μήνυμα για χαμηλή μπαταρία???

Νομίζω το βγάζει αρχικά στο 35% και θα ήταν καλύτερα να πάει χαμηλότερα.

(Πάντως το γνωστό «κοιτά στα groups του Saitas» δεν έπιασε, κάτι άλλο?????) :rolleyes:

Gkan

paidia exw dwsei to kinhto mou sto service center kai shmera tha paw na to parw!aytoi tha mou zhthsoun apodiksh?ama to broune me to imei egw tha xreiastei na pw kapoion kwdikoh aftoi to brhskoune exontas thn suskeuh?

thn apodiksh thn exei o pateras mou gia afto to lew!

kapoios sas parakalw na mou apanthsei suntoma giati prepei na paw na to paralabw amesws1

δεν ξερω εαν στο δωσουνε χωρις αποδειξη παντως το imei της συσκευης και αλλα στοιχεια τα γραφει πανω στο κουτι εαν το εχεις .πες πως εχασες την αποδειξη.τι να σου πω δεν ξερω κατι αλλο

Γεια σας...μόλις γύρισα από Ρέθυμνο και θέλω μερικά προγραμματάκια για το ΜΡΧ200...μήπως ξέρετε καμιά ιστοσελίδα με πολλά και καλά πορογράμματα?

Επίοης θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που θα έχει γίνει και σε αλλους χρήστες.Η μπαταρία την ίδια μέρα που την φορτίζω μου λέει μετά από κανα πεντάωρο πως είναι χαμηλή :shifty: :wacko: :blink: :confused: :worry: Μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω...έχω ακούσει πως θέλει αναβάθμιση.

;) ;) ;)

Γεια σας...μόλις γύρισα από Ρέθυμνο και θέλω μερικά προγραμματάκια για το ΜΡΧ200...μήπως ξέρετε καμιά ιστοσελίδα με πολλά και καλά πορογράμματα?

Επίοης θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που θα έχει γίνει και σε αλλους χρήστες.Η μπαταρία την ίδια μέρα που την φορτίζω μου λέει μετά από κανα πεντάωρο πως είναι χαμηλή :shifty: :wacko: :blink: :confused: :worry: Μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω...έχω ακούσει πως θέλει αναβάθμιση.

;) ;) ;)

1) http://www.surrealnetworks.com, http://www.smart-expert.com

2) exw akousei gia paromoio provlima meta tn anavathmisi gia wm2003

Καλημέρα.Θέλω να κάνω το εξής.Εχω ένα backup με το sprite απο το mpx200.Αν δοκιμάσω να το περάσω στο 220 τι λέτε να γίνει?.Το έχει δοκιμάσει κανείς?.Μήπως θα νεκρώσει το τηλ για πάντα?. :)
Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable)

όταν περνας νεο firmwire χανονται τα παντα απο το κινητο?

τα προγραμματα που ειχε περασμένο απο μόνο του θα χαθουν?

Καλημέρα.Θέλω να κάνω το εξής.Εχω ένα backup με το sprite απο το mpx200.Αν δοκιμάσω να το περάσω στο 220 τι λέτε να γίνει?.Το έχει δοκιμάσει κανείς?.Μήπως θα νεκρώσει το τηλ για πάντα?. :)

δεν εχω δοκιμασει αυτο που λες αλλα μαλλον δεν θα κανει το restοre εαν εχεις επιλεξη στο backup options και τα system data για να νεκρωσει το κινητο δεν νομιζω αλλα κανε μια προσπαθεια

όταν περνας νεο firmwire χανονται τα παντα απο το κινητο?

τα προγραμματα που ειχε περασμένο απο μόνο του θα χαθουν?

χανονται ολα τα προγραμματα που εβαλες εσυ οι επαφες σου οι ρυθμισεις σου κ.α. με λιγα λογια το κινητο γινετε οπως το αγορασες