destefos Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Distixos anakalipsa 2 leitoyrgika problimata toy motorola mpx220: 1.to ksipnitiri doyleyei mono otan einai anoikti i siskeyi 2.yparxei problima me to bluetooth.An men thelo na steilo pao rithmiseis/bluetooth/energopoiimeno kai ola ginonti kanonika.An omos thelo na labo pao rithmiseis/bluetooth/anixneysimo alla eno i alli siskeyi "blepei" to mpx220 den mporei na steilei arxeio.Giati?To exei psaksei kaneis? Perimeno apantiseis sto thema toy bluetooth.Eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_poly Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 yparxei problima me to bluetooth.An men thelo na steilo pao rithmiseis/bluetooth/energopoiimeno kai ola ginonti kanonika.An omos thelo na labo pao rithmiseis/bluetooth/anixneysimo alla eno i alli siskeyi "blepei" to mpx220 den mporei na steilei arxeio.Giati?To exei psaksei kaneis? Perimeno apantiseis sto thema toy bluetooth.Eyxaristo Πρέπει να πας και να ενεργοποιήσεις την "Ασύρματη Λήψη Δεδομένων" από Ρυθμίσεις -> Μεταφορά και μετά θα μπορείς να λαμβάνεις αρχεία μέσω ΒΤ από άλλες συσκευές, όταν το ΒΤ είναι στην επιλογή ανιχνεύσιμο. Παράθεση :alien: Στη γη για διακοπές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 παιδια ισως εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να ψαξω τοσες σελιδες για μια απαντηση και επειδη παιζει να παρω το 220 θελω να ξερω αν παιρνει sd wifi. ειναι το μοναδικο που με ενδιαφερει για το κινητο μιας και το χρειαζομαι για συγκεκριμενη δουλεια. με ενδιαφερει αν το εχει δοκιμασει κανεις γιατι το κινητο θα φυγει για γαλλια, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μεταφορά αρχείων από το κινητό στο pc. Όσα αρχεία έχω δοκιμάσει να μεταφέρω δεν τα κατάφερα. Πιο πολύ με ενδιαφέρουν κάτι φωνητικές σημειώσεις. Καθώς πάω να τα μεταφέρω στον υπολογιστή ενώ γεμίζει κανονικά η μπάρα της μεταφοράς μόλις τελειώνει το αρχείο δεν έχει μεταφερθεί. Μήπως ξέρει κάνεις τί μπορεί να φταίει? Από την άλλη αρχεία από το pc μεταφέρω κανονικά. Επίσης κατά τον συγχρονισμό στη σύνδεση διακομιστή εμφανίζεται σφάλμα (κωδικός σφάλματος DEV_9). Μήπως παίζει ρόλο στο προηγούμενο? Κατέβασα την καινούρια version του ActiveSync (4) μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τα ίδια. Οποιος ξέρει ας απαντήσει. Εντωμεταξύ θα κοιτάξω κγω μήπως βρω καμιά άκρη στο net. Σημείωση:Το πρόβλημα σφάλματος (DEV_9) λύθηκε. Παραμένει όμως το πρόβλημα της μεταφοράς αρχείων από το κινητό στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netmaniac Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 παιδια ισως εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να ψαξω τοσες σελιδες για μια απαντηση και επειδη παιζει να παρω το 220 θελω να ξερω αν παιρνει sd wifi. ειναι το μοναδικο που με ενδιαφερει για το κινητο μιας και το χρειαζομαι για συγκεκριμενη δουλεια. με ενδιαφερει αν το εχει δοκιμασει κανεις γιατι το κινητο θα φυγει για γαλλια, το κινητο εχει mini sd θυρα, δεν εχω δει πουθενα τετοιa wifi card και ουτε ανταπτορα sd σε mini sd. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/netmaniac.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 paidia mporei kapios na mou pei bhma pros bhma tis rythmishs wap internet e-mail kai mms gia to mpx220,exw cosmote!!! esteila apo to site tis motorola tis rythmiseis alla tipota kai sto site ths cosmote den tis exei tis rythmiseis gia to kinhto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis_kt Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να ρωτήσω κάτι για το συγκεκριμένο κινητό.Ο αδερφός μου έχει το προηγούμενο μοντέλο το MPX-200 και το πήρε το Πάσχα 139 ευρώ.Χτες το βράδυ και ενω ήμουν έτοιμος να αγοράσω το MPX 220(δουλεύω στο Γερμανό Σαντορίνης για το καλοκαίρι),ήρθε ο αδερφός μου με κλειστό κινητό :!: το οποίο δε μπορούσε με τίποτα να φορτίσει,είτε με φορτιστή του,είτε μέσω usb.Και δεν εχουμε την απόδειξη εδώ Σαντορίνη για επιστροφή. Κάτι αντίστοιχο στο MPX 220 έχει γίνει και τόσο νωρίς ;γιατί πλέον δεν την εμπιστεύομαι και πολύ τη Motorola και σαν ποιότητα και σαν εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netmaniac Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 http://davesipaq.com/news/005125/ipaq_6500_minisd_wifi εκπληκτικο! και μικρη! αν δουλευει στο mpx220 θα την αγορασω Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/netmaniac.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ρε παιδιά πως γίνεται αυτή η εγκατάσταση των προγραμμάτων από το ActiveSync? 'Εχω περάσει την έκδοση 3.7.1 από το cd. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος βήμα-βήμα. Επίσης έχω κατεβάσει το προγραμματάκι για τη δημιουργία θεμάτων, έχω φτιάξει κανα δυο αλλά και αυτά δεν μπορώ να τα στείλω στο κινητό. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Τελικά τα κατάφερα! Έκανα εγκατάσταση προγράμματος μέσα από το ActiveSync. :) Τώρα μένει να βρω πως περνάμε και χρωματικά θέματα. Βοηθήστε κι εσείς, που πήγατε όλοι διακοπές????? :worry: Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Αν δεν έχεις Memory Card, πέρνα τα με το ActiveSync (δεξί κλικ στο πράσινο εικονίδιο και explore) σε ένα νέο folder (π.χ. /Storage/Application Data/Themes), και μετά με τον file manager (η οποιοδήποτε άλλο smartphone explorer) πάτα το κεντρικό πλήκτρο πάνω στο αρχείο... :) Αν έχεις Memory Card, κάνεις ακριβώς το ίδιο, μόνο που το directory αλλάζει (π.χ. /Storage Card/Themes). Έπειτα πας στο Settings -> Home Screen και διαλέγεις τι theme θέλεις (να προσέξεις στο Home screen layout και background image να έχουν το ίδιο όνομα, ειδάλλως μερικά themes δεν θα τα δείχνει καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Ευχαριστώ φιλαράκι, πέρασα ένα μέσα, μόνο που έκανα βλακεία και δεν δημιούργησα φάκελο. Το έβαλα στο start menu το έκανα εγκατάσταση, αλλά τώρα δεν μπορώ να το σβήσω. Το βλέπει στο add/remove programms αλλά δεν μπορεί να το σβήσει. Θέλει κάτι άλλο για να γίνει αυτό ?????? Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 kalimera... Yparxei eortologio gia to kinito mas??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Πρέπει να πήρε κάπου το μάτι μου... αλλά δεν θυμάμαι που. Αλλά νομίζω ήταν μόνο για αγγλικές γιορτές γι αυτό δεν του έδωσα σημασία. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Πρέπει να πήρε κάπου το μάτι μου... αλλά δεν θυμάμαι που. Αλλά νομίζω ήταν μόνο για αγγλικές γιορτές γι αυτό δεν του έδωσα σημασία. Telika to vrika.... Alla einai java.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 κατεβασε τα java emulator και θα παιξει μια χαρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 μπορουμε να βρουμε το t9greek.dll ? υπαρχει ενα προγραμμα το T9 Config Utility που ειναι για το κινητο μας εαν το βρουμε το dll ισως να μπορεσουμε να γραφουμε sms με t9 γιατι καπου διαβασα οτι το εχουν κανει με γερμανικα και ισπανικα t9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 paidia,na rotiso an mporoyme na kanoyme eggrafi kata ti diarkeia tis synomilias mas?An den mporoyme yparxei kapoio sxetiko programma?eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Μπορεί να μου πει κάποιος πως εμφανίζονται αυτά τα x_bar??? Έχω εγκαταστήσει τη version 1.0. και μήπως μπορούμε να βρούμε τη version 2.0 από πουθενά κούτρα??? Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 κοιτα στο πρωτο group μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 κοιτα στο πρωτο group μου Ευχαριστώ φίλε! Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά! Ωραίος και ο Αεκτσής! Εγώ τώρα το πήρα το mpx και παιδεύομαι μέχρι να βγάλω άκρη σε κάτι. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 οτι χρειαστεις ρωτα με αφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 paidia,na rotiso an mporoyme na kanoyme eggrafi kata ti diarkeia tis synomilias mas?An den mporoyme yparxei kapoio sxetiko programma?eyxaristo υπαρχει το echo voice recorder κοιτα στο πρωτο group μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 υπαρχει το echo voice recorder κοιτα στο πρωτο group μου se eyxaristo alla mporei na grapsei kata ti diarkeia tis sinomilias mas i mono grafei fonitikes simioseis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uoc Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 merikes fores otan grafo kapoio kimeno i te sms ite mms ite sto word kolaei kai bgazei mono arifmous patao to backspace(to pliktro pou se bgazi stin kedriko menou kai meta sto programs pou isouna )kai ola eine ok giati ayto mporei kaneis na boi8isi Παράθεση tosa lefta gia kagkela tosa kagkela gia ta lefta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts