Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Ναι μπορείς, είναι συνδυασμός φακέλων και registry tweaks έχει γράψει κάποιος ένα how-to μόλις το (ξανα)βρώ θα το παραθέσω,

2. το G είναι από το Gprs

To G ειναι πάντα ανοικτό σε εσάς?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντα, δεν ξέρω πώς αλλάζει όταν κατεβάζεις με GPRS πάντως αλλάζει..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Καλησπερα.. Ειμαι νεο μελος στα smartphones αφου μολις πριν 5 μερες αγορασα το πρωτο μου smartphone το motorola mpx220.

Εχω πολλες αποριες κ ερωτησεις πανω στο κινητο αυτο κ θα σας παρακαλουσα αν μπορουσατε να με βοηθουσατε σ' αυτο..

1. Το κινητο εχει ελληνικο μενου, ολα καλα με τα ελληνικα του (οσο για το μηχανημα μου λεει Λειτουργικο 4.210 Windows CE, παραπανω περι roms και αλλες εκδοσεις δεν γνωριζω αφου πρωτη φορα τα ακουω ολα αυτα κ δεν ξερω τι σημαινουν), αλλα στα μηνυματα εχω μεγαλο προβλημα. Οταν απενεργοποιω την λειτουργια (χρηση unicode οταν απαιτειται) τοτε ενω συντασσω κανονικα στα ελληνικα το μηνυμα με 160 χαρακτηρες κανονικα οταν παταω αποστολη κ το λαβει ο παραληπτης τοτε του βγαζει για καθε χαρακτηρα μηνυματος κ ενα "?" (αγγλικο ερωτικατικο) αλλα οχι παντα.. το τι συμβαινει δεν ξερω. Επισης οταν εχω ενεργοποιημενη την επιλογη "χρηση unicode" τοτε γραφει κανονικοτατα ελληνικα κ κανονικοτατα ελληνικα δεχεται ο παραληπτης αλλα μου σπαει το μηνυμα στους 70 χαρακτηρες. Παλι δηλαδη υπαρχει προβλημα. Καμια λυση απο καποιον εκτος του να γραφω τα μηνυματα σε greelish αφου κατα καιρους μου τα στελνει κανονικα;

2. Υπαρχει καμια σελιδα να κατεβασω τιποτα εφαρμογες, παιχνιδια, ηχους για το κινητο; Υπαρχει προβλημα για ιους; αν ναι υπαρχει καποιο antivirus;

3. Λεει οτι παιζει mp3, amr, wav.. Ναι αλλα υπαρχει προβλημα παλι.. Στα mp3 ολα καλα, αλλα στα amr κ wav καπου κολαει κ δεν τα παιζει. Π.χ ειναι καποιο wav του κινητου που το παιζει αλλα αν του βαλω ενα δικο μου δεν το παιζει κ αντι αυτου παιζει τον ηχο του "ding". Οσο για τα amr δεν παιζει τιποτα απο ολα οσα του εχω βαλει..

4. Κατω απ το πληκτρο "*" που εχει ενα σαν λαμπακι (που δεν αναβει ωστοσο) ξερει κανεις τι ειναι; Νομιζα πως ειναι το μικροφωνο αλλα τελικα δεν ειναι γιατι αυτο βρισκεται στην κατω πλευρα του κινητου.

Αυτα προς το παρον.. Οσο το σκαλιζω ομως τοσο περισσοτερες αποριες θα παρουσιαζονται.. (ελπιζω αποριες κ οχι προβληματα :) )

Για ολα τα παραπανω υπαρχουν λυσεις; κ αν ναι, θα ηθελα να τις δω.. Ευχαριστω!

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Ποιο G εννοεις;

Αν λες αυτο που ειναι στην εσωτερικη οθονη διπλα απο το σημα κ τη μπαταρια,πρεπει να ειναι ανοικτο,γιατι σημαινει πως μπορεις να χρησιμοποιησεις GPRS,μια και υπαρχει στο δικτυο.

Αν ομως εμφανιζεται πανω στο σημα (μιλαμε παντα για την εσωτερικη οθονη),τοτε καποια στιγμη χρησιμοποιησες GPRS κ δεν το εχεις απενεργοποιησει.

Κατι τετοιο θα σου τρωει τη μπαταρια γρηγορα.

Αλλο θεμα:για ν'αλλαξετε ευκολα τη σειρα του μενου start δοκιμαστε το smartione απο εδω:

http://www.metropical.com/smartione.php

4. Κατω απ το πληκτρο "*" που εχει ενα σαν λαμπακι (που δεν αναβει ωστοσο) ξερει κανεις τι ειναι; Νομιζα πως ειναι το μικροφωνο αλλα τελικα δεν ειναι γιατι αυτο βρισκεται στην κατω πλευρα του κινητου.

είναι ο φωτο αισθητήρας που χρησημοποιεί γιά να μην φωτίζει το πληκτρολόγιο όταν υπάρχει φώς καλυψέτο με το δάχτυλο και θα δείς ότι ανάβει το πληκτρολόγιο και όταν έχει φώς.

Ποιο G εννοεις;

Αν λες αυτο που ειναι στην εσωτερικη οθονη διπλα απο το σημα κ τη μπαταρια,πρεπει να ειναι ανοικτο,γιατι σημαινει πως μπορεις να χρησιμοποιησεις GPRS,μια και υπαρχει στο δικτυο.

Αν ομως εμφανιζεται πανω στο σημα (μιλαμε παντα για την εσωτερικη οθονη),τοτε καποια στιγμη χρησιμοποιησες GPRS κ δεν το εχεις απενεργοποιησει.

Κατι τετοιο θα σου τρωει τη μπαταρια γρηγορα.

Αλλο θεμα:για ν'αλλαξετε ευκολα τη σειρα του μενου start δοκιμαστε το smartione απο εδω:

http://www.metropical.com/smartione.php

λέω για την πρωτη περίπτωση άρα ειμαι οκ

και κατι ακόμη σήμερα έχασα το καπάκι που καλύπτει την μια απο τις 4 βιδες απο την οθονη :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοιο πράγμα?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/kpilidis/34155/457176/0/MPx220_da+%28Small%29.JPG

το σκέφτηκα και εγώ αυτο!

αλλα γαμώτο σε ασημι δεν υπάρχει ακόμη στην ελλάδα!

απο άλλα κινητα λετε να κάνουν?

sharp κτλ?

μπορεις να βαλεις το language extender της paragon. ετσι κι αλλιως αυτο το προγραμμα δεν χρησιμοποιει και η ελληνικη motorola για τα τηλεφωνα της?? ετσι θα μπορεις να γραφεις ελληνικα, αλλα και θα εχεις ελληνικο μενου.

αυτο τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω...

αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος που εχει Motorola!!

Στα sms με αυτό τον τρόπο γράφεις 70 ή 160 χαρακτήρες?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

παιδια να ρωτήσω γιατι στο site του πλαισιου λενε οτι η οθόνη ειναι 65,000

και η μνημη 10ΜΒ?

μηπως γινεται τιποτα περίεργο?

υπάρχει κάποιος που το αγόρασε πρόσφατα απο το πλαισιο?

εχει ελληνικα αυτό του πλαισίου?

γιατι λεω την τριτη να παω να το παρω και μη μου δωσουνε τιποτα μουφα!

παντως εχω διαβασει οτι η εξωτερική οθόνη του ειναι cstn 65k και η εσωτερικη TFT 256K!

και το εχει 354 €!!!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Στα sms με αυτό τον τρόπο γράφεις 70 ή 160 χαρακτήρες?

Γράφεις με 70 χαρακτήρες αν θες 160 θα βάλεις το Greek apps της

Motorola.

:) Από Myfiles...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Οταν κανω εγκατασταση των GreekAps μετα μπορω να τα απεγκαταστησω απ το κινητο απ τιν καταργηση προγραμματων?

Οταν κανω εγκατασταση των GreekAps μετα μπορω να τα απεγκαταστησω απ το κινητο απ τιν καταργηση προγραμματων?

ναι κανονικα!

Ena allo provlima pou exw me to mpx220 einai oti enw leei oti paizei hxous amr kai wav wstoso paizei mono ekeinous pou exei to kinito mono.. otan kapoios mou steilei kapoio amr i wav hxo alla k otan katevasw kapoion hxo wav h amr ap to pc me to activesync den mou ton paizei..Episis den mporw na tous valw k san hxous klisis alla k eidopoihshs minimatos.. Dokimasa na vrw to BetaPlayer pou kapou diavasa oti tous paizei kanonika alla den to vrika pouthena.. Mporei kapoios na mou pei pou mporw na to vrw k na to katevasw i na mou to steilei parakalw? Thanx!!!

Piga.. alla thelei fragka.. pouthena kanenas free den paizei?

Φιλε μου 100000% δεν θελει φραγκα ο καινουριος betaplayer.Πηγαινε εδω :

http://corecodec.org/frs/?group_id=53&release_id=124#r124

και κατεβασε οτι θελεις.Σε αυτη τη σελιδα σου δινει οδηγιες τι ειναι τι:

http://tcpmp.corecodec.org/download

apektisa ki ego to mpx220.einai fobero kinito.mipos tha mporouse kapoios na mou pei pos egathisto java efarmoges meso yperithron apo ton H/Y?Eyxaristo

Epidi t exw psaxei to thema dn ginetai para mono mesw gprs.....

λέω για την πρωτη περίπτωση άρα ειμαι οκ

και κατι ακόμη σήμερα έχασα το καπάκι που καλύπτει την μια απο τις 4 βιδες απο την οθονη :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοιο πράγμα?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/kpilidis/34155/457176/0/MPx220_da+%28Small%29.JPG

mpes sto cnn.cn

Μόλις πήρα και εγώ το κινητάκι, δεν έχω προλάβει να κάνω και πολλά πολλά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.

Και όντως η κάμερα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά ίσως αν περάσω τις φωτογραφίες στο pc να φαίνονται καλύτερα.

Απορίες:

1) Θέλω να έχω Ελληνικά με ΤΟΝΟΥΣ στις επαφές και στα μυνήματα. Από default το κινητό υποστηρίζει Ελληνικά (πεζά και κεφαλαία), αλλά δίχως τόνους. Αν βάλω το Greek Apps από το myfiles, θα μπορώ να βάλω τόνους?

2) Πώς βλέπω τί έκδοση ROM έχω?

Μόλις πήρα και εγώ το κινητάκι, δεν έχω προλάβει να κάνω και πολλά πολλά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.

Και όντως η κάμερα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά ίσως αν περάσω τις φωτογραφίες στο pc να φαίνονται καλύτερα.

Απορίες:

1) Θέλω να έχω Ελληνικά με ΤΟΝΟΥΣ στις επαφές και στα μυνήματα. Από default το κινητό υποστηρίζει Ελληνικά (πεζά και κεφαλαία), αλλά δίχως τόνους. Αν βάλω το Greek Apps από το myfiles, θα μπορώ να βάλω τόνους?

2) Πώς βλέπω τί έκδοση ROM έχω?

1) Dn xerw..

2) Settings-about