iassael Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 paidia tha ithela ena antivirus gia motorola MPx200..pou mporo na bro? psaxno kai app gia afto to modelo kai den brisko.kapia boithia..efxaristo prokatabolika Ti na to kaneis to antivirus? Mono xrewnese gia na katevaseis ta updates :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Στο http://www.smartmobile.gr υπάρχουν πολλά κ διάφορα προγράμματα για το κινητό. Θέλει μόνο ένα απλό register. efxaristo..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeh Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το smartmobile.gr? Δεν φαίνεται να παίζει. Το έχουν παρατήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το smartmobile.gr? Δεν φαίνεται να παίζει. Το έχουν παρατήσει? steile pm ston saita an thymamai kala autos to eixe ftiaxei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Τι έγινε ρε παιδιά χαθήκαμε! Τόσο πολύ πάλιωσε το mpx220 όλοι το ξεφορτωθήκατε; Εγώ πάντως το έχω ακόμη και δουλεύει μια χαρά μετά από τόσα που πέρασε! Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Τι έγινε ρε παιδιά χαθήκαμε! Τόσο πολύ πάλιωσε το mpx220 όλοι το ξεφορτωθήκατε; Εγώ πάντως το έχω ακόμη και δουλεύει μια χαρά μετά από τόσα που πέρασε! egw to pira mazi mu stin thalassa.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcbill Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Τι έγινε ρε παιδιά χαθήκαμε! Τόσο πολύ πάλιωσε το mpx220 όλοι το ξεφορτωθήκατε; Εγώ πάντως το έχω ακόμη και δουλεύει μια χαρά μετά από τόσα που πέρασε! Πάλιωσε ? Σε τι ? Τέτοιες συσκευές δεν χάνουν την χρησιμότητά τους τόσο γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Πάλιωσε ? Σε τι ? Τέτοιες συσκευές δεν χάνουν την χρησιμότητά τους τόσο γρήγορα... Σωστό αυτό απλά έχουν σταματήσει να βγάζουν καλούδια και rom και όλοι απ' ότι φαίνεται πήγαν είτε σε wm2005 ή 2006. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 telika vgikan ta wm2006? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 telika vgikan ta wm2006? Λογικά ναι. Τα διαφημίζουν σε κάποιες συσκευές στο πλαίσιο. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasnao Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 πραγματικά σκορπίσαμε. Πάντως εγώ το έχω και πάει θαυμάσια. Μετά την τελευταία αναβαθμιση ομως δεν εχω τα mms, μήπως έχεις τις σωστές ρυθμίσεις για cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Λογικά ναι. Τα διαφημίζουν σε κάποιες συσκευές στο πλαίσιο. oxi thelw na pw vgikan gia to mpx220? Egw exw wm6 sto QTEK S200 pu pira... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 πραγματικά σκορπίσαμε. Πάντως εγώ το έχω και πάει θαυμάσια. Μετά την τελευταία αναβαθμιση ομως δεν εχω τα mms, μήπως έχεις τις σωστές ρυθμίσεις για cosmote? Στείλε το mail σου με pm και θα στις στείλω. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 oxi thelw na pw vgikan gia to mpx220? Egw exw wm6 sto QTEK S200 pu pira... Εδώ τα 2005 δεν γίνεται να περαστούν, τα 2006... Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasnao Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Στείλε το mail σου με pm και θα στις στείλω. mpliatkas@ver.forthnet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Ποιά έκδοση rom έχεις; Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Τελικά τι έγινε δούλεψαν τα mms? Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasnao Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 μπά τιποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasnao Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Τελικά τι έγινε δούλεψαν τα mms? σου απάντησα και στο mail, τιποτε δεν δοθλεπσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 σου απάντησα και στο mail, τιποτε δεν δοθλεπσαν Δε το πας για μια αναβάθμιση στη motorola να βάλεις και την τελευταία ελληνική rom (μάλλον η 1.49) για να έχεις τις ρυθμίσεις για όλες τις εταιρίες και 160 χαρακτήρες στα sms? Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 υπάρχουν και τα pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Παιδια ξερω οτι ειναι λιγο εκτος χρονου το post αλλα εχω σκασει. Δεν μπορω να κατσω να διαβασω 300 σελιδες του θεματος αλλα υπαρχει κανενας αλλος που οταν σβηνει το κινητο του σβηνονται τα μηνυματα; Γιατι το ειχα το κινητο και γι' αυτον ακριβως το λογο το αλλαξα. Ειναι φυσιολογικο να σβηνονται τα sms και αν οχι τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissdim Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 exw to mpx220 kai epathe vlavei diladi den mporw na fwrtisw thn mpataria kai den douleuei kai to kalodio tis usb thiras. apotelesma na kleisei to tilefwno kai na mein mporw na parw ta thlefvna mou. thelw na fortosw thn mpataria mou wste na to anoiksw kai na parw estw kai xeirografa ta thlefwna pou exei mesa h syskeyei. peste mou an gnwrizete kapoio tropo, sas parakalw para poly ta xeria mou einai demena apo oles tis plevres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δεν έχεις κάνει κανένα backup τις επαφές στον υπολογιστή σου? Βρες κάποιον που να έχει το ίδιο κινητό και φόρτισε την μπαταρία, αν και λίγο δύσκολο να βρεις τώρα... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δεν έχεις κάνει κανένα backup τις επαφές στον υπολογιστή σου? Βρες κάποιον που να έχει το ίδιο κινητό και φόρτισε την μπαταρία, αν και λίγο δύσκολο να βρεις τώρα... φορτισε την μπαταρια μονο σου χωρις το κινητο.... ελπιζω να μην εχει αδιασει 100% ... αλλα παλι μπορεις ;) Βασικα αν δν εχεις στοιχειωδης γνωσεις ηλεκτρονικων πηγενε σε ενα ηλεκτρολογο να στην φορτισει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts