blackwing Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R102 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) thelw para polu na zisw sth NY exete kamia idea apo times monokatoikiwn (kai oxi mono) ti gnwmh exete?axizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Στην Νεα Υορκη αν δεν κανω λαθος και μιλας για το κεντρο δεν υπαρχουν μονοκατοικιες παρα μονο διαμερισματα!!!! Εκ των οποιων οι τιμες ειναι καπως τσουχτερες Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 εδω θα βοηθηθεις περισοτερο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152764&page=6 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Στην Ταυλάνδη , αλλά να μου στέλνουν τον μισθό μου εκεί :D Πάντως θα την επισκεφτώ στις 28 Οκτώβρη για 10 νύχτες για να κρίνω και από κοντά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εγώ πάλι θα ήθελα στην Ελλάδα να μένω Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Καστοριά (δεν έχω πάει αλλά θα ήθελα πολύ επειδή έχω ακούσει πως είναι πολύ όμορφη πόλη) Εκτός Ελλάδας ή στo Ντίσελντορφ (πήγε ο πατέρας μου και του άρεσε πολύ κι έχω και φωτογραφίες) ή στο Παρίσι. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ελλαδα φανταζομαι εννοεις ε? Λοιπον μου αρεσει Γλυφαδα, Δασος (χαιδαριου) , Απο Λαγονησι και νοτια πολυ... (σαρωνιδα και ετσι ) Αλλα υπαρχουν και αλλες περιοχες τωρα τελευταια που αξιζουν Επισης μου αρεσει ανατολικα τυπου Μαρκοπουλο κτλ που εχει απιστευτη απλα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ελλαδα φανταζομαι εννοεις ε? Λοιπον μου αρεσει Γλυφαδα, Δασος (χαιδαριου) , Απο Λαγονησι και νοτια πολυ... (σαρωνιδα και ετσι ) Αλλα υπαρχουν και αλλες περιοχες τωρα τελευταια που αξιζουν Επισης μου αρεσει ανατολικα τυπου Μαρκοπουλο κτλ που εχει απιστευτη απλα... ego eho spiti sto lagonisi kai to heimona einai ligo zorika pantos. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Na ipotheso oti exeis lisei to thema tou oti tha katseis pano apo 3 mines sto USA... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 τί πάει να πει θέλεις πάρα πολύ? Απλά σε εντυπωσίασε κάτι? Γιατί αν μιλάς σοβαρά για μόνιμη κατοικία εκεί πέρα πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ και μην είσαι βιαστικός... Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 τη σιχαινομαι!!!:ρ ευτυχως ο πατερας μου μενει βουλα και οχι γλυφαδα!;) :nagger: μμ, σιγα! η Βουλα ειναι χειροτερη...εχουν παει ολοι οι νεοπλουτοι εκεί! :down: :up: Γλυφαδα! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Μονοκατοικίες από ότι ξέρω θα βρεις μόνο στα περιχωρα.Έτσι ξαφνικά το αποφάσισες ή έχεις επαγγελματικες υποχρεώσεις εκεί? Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Μπορώ να ζητήσω να κλειδωθεί το θέμα, γιατί ζηλεύω υπερβολικά που θα πάει να μείνει στην ΝΥ ??? :cry: :cry: :mad: :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 :nagger: μμ, σιγα! η Βουλα ειναι χειροτερη...εχουν παει ολοι οι νεοπλουτοι εκεί! :down: :up: Γλυφαδα! Όπως και στο Μαρούσι, στη Φιλοθέη, την Κηφισιά και την Εκάλη... σκατονεόπλουτοι...:mad: :mad: Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εγω θα ηθελα να μενω Λονδινο αλλα να εχω στο σπιτι μια πυλη που να με βγαζει καπακι σε μια καλυβα διπλα σε ενα ποταμακι καπου στην Ελλαδα! Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Όπως και στο Μαρούσι, στη Φιλοθέη, την Κηφισιά και την Εκάλη... σκατονεόπλουτοι...:mad: :mad: ti exei h khfisia re file??mia xara perioxh einai.mesa sto prasino kai trelh kinhsh.oi neoploutoi pou anafereis einai pio psila ekalh,erithrea,ktl ktl Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ti exei h khfisia re file??mia xara perioxh einai.mesa sto prasino kai trelh kinhsh.oi neoploutoi pou anafereis einai pio psila ekalh,erithrea,ktl ktl δεν λέω πως είναι όλοι προς Θεού!!!!!!!!! Απλά πολλά άτομα που έχω δει από αυτές τις περιοχές είναι πολύ δήθεν! Φυσικά και ξέρω ότι η Κηφισιά και το Μαρούσι δεν είναι στην ίδια κατάντια με την Εκάλη... Νεόπλουτοι υπάρχουν και στη Ν. Ιωνία που μένω αλλά όχι και σε τόσο μεγάλο βαθμό! Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Πού θα θέλατε να μένετε; Εδώ: http://img217.imageshack.us/img217/9896/dsc00790fw0.th.jpg Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εδώ: http://img217.imageshack.us/img217/9896/dsc00790fw0.th.jpg Σε τι λαγούμι βρήκες να μείνεις και να χαραμιστείς;! Πολύ φτωχομπινεδιάρικο μου φαίνεται.:lol: :lol: :lol: Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Σε τι λαγούμι βρήκες να μείνεις και να χαραμιστείς;! Πολύ φτωχομπινεδιάρικο μου φαίνεται.:lol: :lol: :lol: Μην σας ξεγελαει. Αυτο ειναι που λεμε ποιοτητα ζωης Δεν ειναι τιποτα εξεζητημενο,μια απλη πλατειουλα, σε μια ησυχη περιοχη του Βερολινου. Αν δειτε που μενουν οι πλουσιοι θα πεσουν σαγονια :p Αυτο ειναι affordable. Αν και δεν θα με χαλουσε να ειχα κανενα καστρο στη Βαυαρία ή στη Γαλλια η στην Τσεχία :p Θελω νταντυ, θέλω all time favorite:http://img397.imageshack.us/img397/7373/chateaudechantillychantillyfrancezb4.th.jpg Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Το συζητάμε κιόλας?:p Amsterdam.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackwing Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R102 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) to exw edw kai polu kairo sto mualo mou mazevw xrimata gia na paw diakopes ekei na parw mia idea, tipota epaggelmatiko maresei i neouorkeziki zwh.. thelw na menw kapou sto manhattan alla oi times twn polukatoikiwn einai (mallon) upsiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R102 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) to exw edw kai polu kairo sto mualo mou mazevw xrimata gia na paw diakopes ekei na parw mia idea, tipota epaggelmatiko maresei i neouorkeziki zwh.. thelw na menw kapou sto manhattan alla oi times twn polukatoikiwn einai (mallon) upsilesαααααααααχ πηγα προσφατα... λοιπον πανε πρωτα για διακοπουλες και μετα δες αν 8α μπορεσεις να ζησεις εκει... εγω πηγα 5 ημερες στο μανχαταν και αυτο ηταν...δεν νομιζω να μπορουσα να ζησω για παντα εκει!!:X :( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Το συζητάμε κιόλας?:p Amsterdam.. Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου και το λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου και το λες? Κατι θα ξερει για να το λεει ;) ;) ;) :D :D :p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 αααααααααχ πηγα προσφατα... λοιπον πανε πρωτα για διακοπουλες και μετα δες αν 8α μπορεσεις να ζησεις εκει... εγω πηγα 5 ημερες στο μανχαταν και αυτο ηταν...δεν νομιζω να μπορουσα να ζησω για παντα εκει!!:X :( για πες περισσοτερα FREAK γιατι εγω θα θελα πολυ να εμενα Λος Αντζελες βεβαια μπορει να μην εχει καποια σχεση με ΝΥ αλλα θα μ'ενδιεφερε πολυ να μαθω.τι δεν σου αρεσε τοσο που δεν θα μπορουσες να μεινεις μονιμα εκει? μηπως απλα απο συνηθεια της Ελλαδας? blackwing και γω το εχω πολυ καιρο στο μυαλο μου εισαι να φυγουμε μαζι :p ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts