manolog3 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ναι μοιάζουν και οι δύο, στην βρωμιά και στο καυσαέριο! :happy: Δεν το εννωουσα ετσι.... αλλα οκ αποψεις ειναι αυτες!!!!:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Παρίσι ή Νέα Υόρκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Thessaloniki of course!Αν και η Λαρισα που μενω τωρα δε με χαλαει.:) Μακαρι σε δυο χρονακια που τελειωνω το σχολειο να πιασω καμια βαση για εκει!:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Thessaloniki of course!Αν και η Λαρισα που μενω τωρα δε με χαλαει.:) Μακαρι σε δυο χρονακια που τελειωνω το σχολειο να πιασω καμια βαση για εκει!:rolleyes: :rolleyes: Ακριβως αυτο θελω και εγω!! Να πιασω Σαλονικα!! Οπως λεω και στην Περιοχη που μενω. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Πολύ θα ήθελα να μένω μονιμα στην Αίγινα. Ειδικά τον χειμώνα ειναι πολυ όμορφα. Ισως, αφου μεγαλωσουν και φυγουν τα παιδιά, να μετακομίσουμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ακριβως αυτο θελω και εγω!! Να πιασω Σαλονικα!! Οπως λεω και στην Περιοχη που μενω. +1 και απο εμενα,εκει θελω και εγω σε 2χρονια!:) Ξεχασα να πω για εξωτερικο θα ηθελα Νέα Υόρκη! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Στο Augsburg της Γερμανίας. Αλήθεια...τι το ίδιαιτερο βρισκεται στο Πειραιά; Εκτος απο τα σκουπιδια υποθέτω. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αν και μόλις ήρθα στο Ηράκλειο και δεν έχω παράπονο θα ήθελα να γυρίσω στο Μόναχο. Δεύτερο σπίτι, στην κυριολεξία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγώ αν είχα πολλά λεφτά θα ήθελα να έμενα σε ένα όμορφο νησί με όλες τις αναίσεις μου και να απολάμβανα ηρεμία και την φύση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγώ αν είχα πολλά λεφτά θα ήθελα να έμενα σε ένα όμορφο νησί με όλες τις αναίσεις μου και να απολάμβανα ηρεμία και την φύση! +1 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Thessaloniki forever ! ! ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ξεχασα να πω για εξωτερικο θα ηθελα Νέα Υόρκη!αχμ..εντελως φιλικα να σου πω(και σε σενα και σε ολους τους αλλους) πως η νεα υορκη δνε ειναι ακριβως οπως την βλεπουμε στην τηλεοραση. Πηγα προσφατα και ενω αλλα περιμενα να δω αλλα ειδα.. σαν εμπειρια διακοπων ειναι οκ..αλλα για μονιμη ζωη εκει ,δυσκολο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Aπό Ελλάδα οπωσδήποτε στο Ναύπλιο....:love: Από εξωτερικό στην Ιταλία,έχω και συγγενείς εκεί,οπότε κάποια στιγμή,στο μέλλον,ίσως το πραγματοποιήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 αχμ..εντελως φιλικα να σου πω(και σε σενα και σε ολους τους αλλους) πως η νεα υορκη δνε ειναι ακριβως οπως την βλεπουμε στην τηλεοραση. Πηγα προσφατα και ενω αλλα περιμενα να δω αλλα ειδα.. σαν εμπειρια διακοπων ειναι οκ..αλλα για μονιμη ζωη εκει ,δυσκολο... Δεν ξερω πως ειναι απο κοντα δεν εχω παει,αλλα ελπιζω να παω καποια στιγμη να δω πως ειναι,πιστευω να μην ειναι τοσο τραγικα τα πραματα οπως οπως αφηνεις να υποθουν.:rolleyes: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγω παντως απο εξωτερικο θα ηθελα Παρισι , Λονδινο ή Dubai ! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ego tha ithela na meno brazil ,gallia ,ispania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Londino einai apisteuta! Einai mia pagkosmia geitonia lawn! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 λοιπον στην ευβοια ειναι τελεια, αλλα δεν εχει καθολου κοσμο παρα μονο στην χαλκιδα που δεν μου αρεσει, για αυτο και γω θα θελα θεσσαλονικη Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 στο ντουμπαϊ!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Από Ελλάδα στη Ν. Πέραμο Αττικής (Μ. Πεύκο) :love: :love: :love: :O Αλλιώς Amsterdam, San Fracisco ή Hong Kong Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Από Ελλάδα στη Ν. Πέραμο Αττικής (Μ. Πεύκο) :love: :love: :love: :O Αλλιώς Amsterdam, San Fracisco ή Hong Kong τι το ιδιαιτερο εχει εκει??? στην ελλαδα υπαρχουν και πολυ καλυτερα μερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ston pirgo mou se idiotiko nisi sta higlands sti skotia kai me to idiotiko mou jet na petagomai otan variemai sto nisi mou sti mesogeio gia ammoloutra:lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ston pirgo mou se idiotiko nisi sta higlands sti skotia kai me to idiotiko mou jet na petagomai otan variemai sto nisi mou sti mesogeio gia ammoloutra:lol: παρα πολυ σωστος!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 thanks Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Egw tha ithela na menw sta Imia, na xtisw ena spitaki na ginw psaras Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts