Jump to content

[Επίσημο] Motorola KRZR K1

Nikos_s3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. ναι και μαλλον ειναι για το software του υπολογιστη

2. ευχαριστω. για την ωρα θα το αφησω ετσι τις επομενες βδομαδες θα το κοιταξω ξανα...

• Απαντήσεις 597
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καποιες αλλαγες που σκεφτομαι να κανω ειναι:

γραμματοσειρα Comic Sans MS

ερωτηση: αν την βαλω αυτην θα παιζει και στην ελληνικη γλωσσα?

τα εικονιδια glossy blue drm απο το motox.info

και καποιο skin δεν το εχω κοιταξει ακομη αυτο

σε πιες περιπτωσεις χανω την εγγυηση ? αυτα δηλαδη αν τα αλλαξω και μετα ξαναβαλω τα παλια αυτο φενεται καπου ? οι αλλαγες αυτες δεν φευγουν με καποιο φορματ η καποιο firmware update η μετα το κινητο δεν κανει firm update ?

πολλες ερωτησεις :wacko:

εχω και μερικες ακομη :O

Η γραμματοσειρά πρέπει να περιέχει τα Ελληνικά.Δεν έχω δει ακόμα με Ελληνικά,αλλά αν θες μπορώ να φτιάξω/φτιάξουν.

Το DRM ναι αλλά κοίτα να είναι η έκδοση KRZR.

Την εγγύηση θα τη χάσεις αν κάνεις κάτι από αυτά αν και ίσως μπορείς να βάλεις μετά ένα εργοστασιακό Monsterpack ώστε να φαίνεται απείραχτο το τηλέφωνο.

Παιδιά, γιατί όταν χρησιμοποιώ ακουστικό Bluetooth και με καλού, ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από το ακουστικό; Έτσι έχω χάσει πολλές κλήσεις, καθώς δεν έχω το ακουστικό μονίμως στο αυτί!
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά, γιατί όταν χρησιμοποιώ ακουστικό Bluetooth και με καλού, ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από το ακουστικό; Έτσι έχω χάσει πολλές κλήσεις, καθώς δεν έχω το ακουστικό μονίμως στο αυτί!

Κοίτα στις ρυθμίσεις>ακουστικό

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κοίταξα, αλλά δεν έχει κάποια επιλογή που να μεταφέρεται ο ήχος κλήσης (στο ακουστικό ή στη συσκευή, όπως κάποια SonyEricsson).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Κοίταξα, αλλά δεν έχει κάποια επιλογή που να μεταφέρεται ο ήχος κλήσης (στο ακουστικό ή στη συσκευή, όπως κάποια SonyEricsson).

:wacko:Στο v3xx υπάρχει, στο μενού που σου είπα, επιλογή για:

"ακουστικό&μεγάφωνο"

"μόνο ακουστικό"

"μόνο μεγάφωνο"

καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Εχώ στην κατοχή μου εδώ και ένα μήνα το Κ1

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό. Δεν βρήκα πολλές διαφορές με το μενού του V3 που είχα και αυτο με βόλεψε αρκετά.

Τι μου αρέσει πολύ:

-Εμφάνιση! κούκλα το άτιμο!!!

-ευκολία μενού, μπορώ να ρυθμίσω τα πάντα όπως μου αρέσει!

Τι δεν μου αρέσει καθόλου:

-iTAP = Είναι αίσχος!! Μα είναι δυνατόν να μην έχει την λέξη "νύχτα";;;;; :blink: και αντι για νύχτα να μου γράφει "μυζθα";;;;;:wacko: και πολλά άλλα παραδείγματα που μου διαφεύγουν.

θα μπορούσε κάποιος βοηθείσει-σώσει στις παρακάτω απορείες μου;

-πως μπορώ να αναβαθμίσω το iTAP;;

-Οταν ξεκινάω ένα μήνυμα πάντα όλα τα γραμματα μου τα έχει κεφαλαία! Πως μπορώ να το κάνω να έχει τα μικρά γράμματα σαν default;;;

Πραγματικά αυτό τα κεφαλαία μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:

Ευχαριστώ

το Τ9 του ειναι ελεηνο εγω να δεις τι φρικη εχω φαει που ειχα νοκια και το κινητο εγραφε μονο του μηνυματα τωρα....

Εντάξει, μην τρελένεστε.

Δεν έχει τη λέξη νύχτα, αλλά έχει τη λέξη νύκτα:lol:

Δεν ξέρω γιατί, ούτε και εμένα με βολεύει πολύ, αλλά λένε ότι το iTAP είναι καλύτερο από το t9.

Ίσως είναι θέμα συνήθειας.

Λέξεις πάντως δεν έχω βρεί πώς προσθέτουμε...

νομιζω οτι οταν γραφεις μια λεξη που δεν την εχει την περνει αυτοματα

νομιζω οτι οταν γραφεις μια λεξη που δεν την εχει την περνει αυτοματα

Αλλές φορές ναι άλλες φορές οχι. Οτι θέλει κάνει!:wacko:

Εντάξει, μην τρελένεστε.

Δεν έχει τη λέξη νύχτα, αλλά έχει τη λέξη νύκτα:lol:

Δεν ξέρω γιατί, ούτε και εμένα με βολεύει πολύ, αλλά λένε ότι το iTAP είναι καλύτερο από το t9.

Ίσως είναι θέμα συνήθειας.

Λέξεις πάντως δεν έχω βρεί πώς προσθέτουμε...

ρε παιδια εμενα μια χαρα μου την εβγαλε τη λεξη:wacko:

πατησα διαδοχικα τα 689 και αμεσως μου εβγαλε ΝΥΧΤΑ

επισης το itap εχει τη δυνατοτητα να μαθαινει λεξεις

πχ αν πατησεις τα 689 και δεν σου εμφανισει αμεσως τη "νυχτα" τοτε πατα το "κατω βελακι" και φτιαξε τα γραμματα σωστα απο μονος σου ετσι ωστε να συμπληρωθει η λεξη... την επομενη φορα που θα ξαναπατησεις τα 689.. θα σου βγαλει απο μονο του τη λεξη που ειχες χρησιμοποιησει την τελευταια φορα

ελπιζω να τα καταφερεις... εμενα προσωπικα με εχει βολεψει

πατησα διαδοχικα τα 689 και αμεσως μου εβγαλε ΝΥΧΤΑ

επισης το itap εχει τη δυνατοτητα να μαθαινει λεξεις

εγώ πάτησα 689 και μου έβγαλε ΜΥΖΗΘΡΑ :lol: :blink:

Για να έχεις μικρά γράμματα στο μήνυμα πρέπει να κάνεις seem edit. Στα άλλα μοντέλα γίνεται,πιστεύω και στο κ1. Αν δεν είσαι σχετικος με το θέμα χρειάζεται λίγο μελέτη. Ξεκίνα απο εδώ http://www.motox.info/forumdisplay.php?f=41
Gilles smiles!

Η φαση ειναι οτι οντως λενε οτι το iTAP ειναι καλυτερο απο το T9. Βεβαια εχοντας ηδη το v3x 9 μηνες μπορω να πω οτι το itap ειναι απλα απαραδεκτο. Ωρες ωρες δεν μπορει να βρει και απλουστατες λεξεις. Επισης λεξεις με συνθετη δομη η λεξεις που περιεχουν για 2 ή 3 γραμμα γραμματα οπως ζ,χ,ψ,ξ δεν τις βγαζει 9/10 φορες...Εντελως αποτυχια σαν συστημα. Και το οτι μαθαινει λεξεις,ναι ισχυει αλλα "ξεχναει" ευκολα :lol:

Η φαση ειναι οτι οντως λενε οτι το iTAP ειναι καλυτερο απο το T9. Βεβαια εχοντας ηδη το v3x 9 μηνες μπορω να πω οτι το itap ειναι απλα απαραδεκτο. Ωρες ωρες δεν μπορει να βρει και απλουστατες λεξεις. Επισης λεξεις με συνθετη δομη η λεξεις που περιεχουν για 2 ή 3 γραμμα γραμματα οπως ζ,χ,ψ,ξ δεν τις βγαζει 9/10 φορες...Εντελως αποτυχια σαν συστημα. Και το οτι μαθαινει λεξεις,ναι ισχυει αλλα "ξεχναει" ευκολα :lol:

check this :

http://www.inference.phy.cam.ac.uk/mackay/itprnn/itap/

επίσης σε κανένα gsm motorola δε συνάντησα κατι σε "αμνησία"... :cool:

iTAP > T9

Εντελως αποτυχια σαν συστημα. Και το οτι μαθαινει λεξεις,ναι ισχυει αλλα "ξεχναει" ευκολα :lol:

Σωστά! Και εμένα ξεχναει τις λέξεις που έχω γράψει.:blink:

Δεν μπορούν να βγάλουν μία αναβάθμιση για το iTAP ρε παιδιά;;;

Η φαση ειναι οτι οντως λενε οτι το iTAP ειναι καλυτερο απο το T9.

Εμ τι?για πλάκα νομίζατε ότι το είπα?:p

Οπως και να χει το T9 εβρισκε σχεδον οποιαδηποτε λεξη. 3 κινητα με T9 ειχα και τα προβληματα που αντιμετωπισα ηταν αμελιτεα μπροστα σε αυτα του iTAP οπου νομιζα οτι ειχε προβλημα το κινητο...

Ειναι εντελως μαπα το συστημα. Ωρες ωρες δεν βγαζει και απλες λεξεις και οσο για εκεινες που και καλα μαθαινει ειναι δωρο αδωρο γιατι μετα απο καποιες μερες οι μισες λεξεις εχουν ξεχαστει. Φαινετε εχει μικρη μνημη. Παντως δοκιμαστε λεξεις που περιεχουν συμφωνα σε σειρα(οχι τα τυπικα στ,τσ κλπ) η λεξεις με γραμμα χ,ζ,ξ,ψ για 2-3 στη λεξη και θα δειτε δεν τις βγαζει. Απορω σε τι βασιστηκαν και το αναδειξαν καλυτερο, στο οτι μαντευει τη λεξη και δεν πατας πολλα πληκτρα??

μουφα οπως ειπα και πριν... (το iTAP) επιπλεον να σημειωσω οτι η μοτορολα δεν ειχε αυτοματο κειμενογραφο ενω αλλες εταιριες τον ειχαν παρα πολλα χρονια πριν...

εχω καποιο αλλο προβλημα επισης οταν μιλαω με καποιον στο τηλεφωνο δεν τον ακουω καθαρα ποτε, αισθανομαι σαν να χανω το σημα σαν κοβεται η συνομιλια.

αν ετσι συμπεριφερονται τα μοτορολα γενικα τι να πω κριμα να σημειωσω οτι τα κινητα που ειχα ως τωρα ηταν ολα νοκια και για μια φορα ειπα ας παρω ενα ομορφο κινητο :wacko:

μεσα στο πακετο εχει ενα cd που περιεχει το προγραμμα για να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη με το καλωδιο το usb. για πιο bluetooth μιλας ?