Jump to content

[Επίσημο] Motorola KRZR K1

Nikos_s3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορω να πω οτι μετα απο αυτην την αναβαθμιση που εφαγε πολλες λειτουργιες αλλαξαν προς το καλο παρολα αυτα το λογισμικο παραμενει φτωχο μη βαρατε ομως το κινητο ειναι πολυ ευελικτο ολα θα στρωσουνε ;)

• Απαντήσεις 597
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως να περιμένουμε κάποια άλλη έκδοση που θα κάνει recalculate checksum? Υπάρχει τρόπος να βάλεις μόνιμη την αναφορά παράδοσης; Δεν μιλάω για το επίσημο μενού, αυτό δεν το κάνει σίγουρα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

εδω δεν μενει μονιμη η προβολη ηχων μονο απο καρτα η μονο απο τηλεφωνο και δεν μενει μονιμη η επιλογη για την αναλυση του βιντεο στην μεγιστη αναλυση....

Κάτι άκουσα ότι η Vodafone δίνει επιπλέον 70 ευρώ επιδότηση σε όποιον επιλέξει (νέα σύνδεση ή ανανέωση) το εν λόγω κινητό. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αξίζει η συγκεκριμένη αγορά?
[sIGPIC][/sIGPIC]

ισχύει για τα +70. Έτσι πήρα το μαύρο χρώμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με την αντοχή της μπαταρίας.

Μήπως να περιμένουμε κάποια άλλη έκδοση που θα κάνει recalculate checksum? Υπάρχει τρόπος να βάλεις μόνιμη την αναφορά παράδοσης; Δεν μιλάω για το επίσημο μενού, αυτό δεν το κάνει σίγουρα...

Sto V3xx ginetai sigoura me to programma MoSt.

μολις το αποφασισα και πηρα το ρισκο να βαλω κατι και μπηκε στο τελος της διαδικασιας απο το rsd lite εβγαλε error χεστικα πανω μου αλλα το τηλεφωνο ανοιξε :lol: περασα αυτην την εκδοση R4527_G_08.42.0ER_GSTCNRYCIN01NA103.shx.zip

εχει γινει πολυ ομορφο το τηλ ακομη δεν εχω δει τι αλλαγες παιζουν γιατι απο οτι καταλαβα εβαλα full πακετο με καινουριο firmware αλλα και πακετο εμφανισης σωστα ? τωρα δεν εχω ελληνικα για την ωρα αλλα απο οτι καταλαβα και αυτα με το rsd τα βαζω σωστα ?

Που μπορω να την βρώ σε ποιο site ????

Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

απο τοτε που το φλασαρα οταν γραφω μηνυματα εχει μεγιστο αριθμο γραμματων ανα μηνυμα τα 70 μηπως ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο ? απ οτι εχω καταλαβει ειναι καποια ρυθμιση seem

EDIT : καλα ε εχω γινει τρελο moderi SEEM 0032_0001 offset 3F bit 4: SMS Unicode (1 on, 0 off) αντε με λιγο σπρώξιμο ακομη θα φτασει το θρυλικο 3210 αυτο το καταραμενο κινητο

ρε παιδιά, τι συνέβη και μειώθηκε τόσο η τιμή του κινητού>????? μιλαμε για τουλάχιστον 50-60 ευρώ
CARPE DIEM :)

ρε παιδιά, τι συνέβη και μειώθηκε τόσο η τιμή του κινητού>????? μιλαμε για τουλάχιστον 50-60 ευρώ

Ποσο πηγε δηλαδη και που το ειδες?

Για ενημερωσε λιγο... :)

Quadra 660av

και στο Γερμανό και στη βοδαφον 245, το πήρα πριν 3 περίπου εβδομαδες ίσως και λιγότερο γύρω στα 300 από Γερμανό!!!!
CARPE DIEM :)

Με την βοήθεια του Spidergr κατάφερα και φλασαρα το κινητό βγάζοντας επιτέλους το VFLIVE, το κινητό έγινε ποιο γρήγορο και ποιο όμορφο ( καμιά σχέση με πριν) !!!!

Υπάρχει κανένα skin δοκιμασμένο για να βάλω ???

Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

γενικα δοκιμασε να πειραματιστεις με οτι υπαρχει στο modmymoto εγω τωρα εβαλα ενα flex - drm με εικονιδια iphone αυτο το τελευταιο ειναι παρα πολυ ωραιο απλως υπαρχει και το flash backup που δεν σου εχω εξηγησει ακομη τι κανει ΠΡΟΣΟΧΗ οτι και αν κανεις να εχεις παντα φορτισμενη την μπαταρια και κατι που συνεβει και σε μενα μια φορα αν χαλασεις το προγραμμα του κινητου σε καθε περιπτωση γινεται επαναφορα αρκει να ειναι γεματη η μπαταρια :D το επαθα μια φορα αλλα το επανεφερα :X

Μια ερωτηση για αυτους που το εχουν ηδη: Τ9 ή iTap "υποστηριζει" το κινητο?

Ευχαριστω :)

itap εχουν ολα τα motorola. Ειναι κατι σαν δικια της πατεντα και την υποστηριζει σθεναρα ασχετα αν ειναι gtp τελειως..

ενταξει οπως ειπα και γω iCrap αλλα το προγραμματακι ειναι εξυπνο μου εχει τυχει να μου βγαλει μισο μηνυμα απο μονο του γιατι ηταν λεξεις που εγραφα με ιδια σειρα συνηθως πχ θα τα πουμε αργοτερα , καληνυχτα φιλια.... και διαφορα τετοια

Οντως ειναι πολυ αθλιο το iTap.

Ειναι το μονο στοιχειο που μ΄εμποδιζει στην αγορα του κινητου!

Ελεος μ' αυτες τις πατεντες... δεν βλεπουν οτι ειναι αθλιο? :X

(Ας το βελτιωσουν τουλαχιστον...)

Quadra 660av

Βλεπουν/δεν το βλεπουν ενα και το αυτο. Ακομα και στα νεα moto το itap ειναι το ιδιο, ουτε η παραμικρη βελτιωση...

Εχει κανεις σας βρει καποια θηκη για το Κ1 ορθια, να μπαινει μεσα ολο το τηλεφωνο με μαγνητακι στο καπακι?

• 2 weeks later...
Εχει κανεις σας βρει καποια θηκη για το Κ1 ορθια, να μπαινει μεσα ολο το τηλεφωνο με μαγνητακι στο καπακι?

εγω ειδα στο πλαισιο μια θηκη που ηταν σαν προφυλακτικο :lol: και ηταν μια κοπελα εκει και το σχολιαζα επιτηδες :happy:, αλλα και αυτοι οι ανθρωποι τι κανανε βαλανε το κινητο μεσα στο προφυλακτικο και το δεσανε κομπο απο πανω ΕΛΕΟΣ :blink: