Jump to content

[Επίσημο] Motorola KRZR K1

Nikos_s3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ορμάτε...:happy:

με μέτρο και μέσα στα πλαίσια του θέματος...

γράφουμε χρήσιμα πράγματα και όχι σχόλια άσχετα και περιττά..:)

καλή αρχή...καλορίζικο στους νέους κατόχους...:)

• Απαντήσεις 597
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχήν καλορίζικο σε όσους το έχουν:)

Αλλά ξέρετε τι??

Όχι ότι δεν είναι όμορφο, όχι ότι δεν είναι στιλάτο, αλλά αν είχα το v3 ή το v3i δεν θα το άλλαζα με το k1.

Προτιμούσα το σουλούπι του v3(πολύ λεπτό και πλατύ) παρά του K1(πολύ λεπτό και μακρύ:p :p ).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το διαφημίζει η βόδιφον νομίζω... Μοιάζει παράξενο το σχήμα του σε σχέση με τα RZR όντως... Η τιμή δεν είναι άσχημη για τις δυνατότητές του!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Με γεια σε όσους το έχουν αγοράσει!!!

Μπορεί κάποιος να μας πει εάν είναι ενεργοποιημένη η αναγνώριση φωνής και φωνητικές εντολες (obeymoto) στα ελληνικά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

το επιασα σημερα στα χερια μου

ενα rzr το μισο σε μεγεθος απο τα ηδη γνωστα

αν ηταν 3g θα το ειχα αγορασει ηδη και ας οψονται οι πιστωτικες

πω πω ... προσκυναω τη χαρη του...

:X

Σημερα το εχω στα χερια πανεμορφο ,παρα πολυ καλη ευκρινεστατη οθονη τελεια καμερα, πολυ ωραια γραφικα ,παρα πολυ δυνατο ηχο, καρτα μνημης 128ΜΒ γενικα σε σχεση με το razr ειναι η μερα με την νυχτα

an kai den to eho dei apo konta einai oraio kinitaki kai elpizo na vgei kai se mauro hroma kai i motorola na allaxe epitelous to efialtiko menu pou eihe sto v3i. parepiptontos den xero an to gnorizete alla kapou diavasa pos mono stin ameriki tha kikloforisei kai me pliktra afis stin prosopsi opos to razr v6 (nomizo pos legetai maxxx?) kaloriziko se olous tous neous katohous.:)

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

an kai den to eho dei apo konta einai oraio kinitaki kai elpizo na vgei kai se mauro hroma kai i motorola na allaxe epitelous to efialtiko menu pou eihe sto v3i. parepiptontos den xero an to gnorizete alla kapou diavasa pos mono stin ameriki tha kikloforisei kai me pliktra afis stin prosopsi opos to razr v6 (nomizo pos legetai maxxx?) kaloriziko se olous tous neous katohous.:)

To μαύρο λέγεται K1m και είναι cdma έκδοση του k1.

Μεγειά σε όσους το πήραν! :D

To μαύρο λέγεται K1m και είναι cdma έκδοση του k1.

Μεγειά σε όσους το πήραν! :D

den to eho dei pouthena eheis kapoio link?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

den to eho dei pouthena eheis kapoio link?

K1m ;) (Μαύρο,CDMA έκδοση,ελάχιστα πιο παχύ από το K1)

http://img144.imageshack.us/img144/304/14777motimagehm7.th.jpg

K1 ;) (Μπλε,GSM έκδοση)

http://img144.imageshack.us/img144/5091/14759motimagefv5.th.jpg

η οθονη εχει διαφορα απο το v3i?η ειναι στα ιδια επιπεδα κι ενννοω στα χρωματα,επισης το μενου τι λεει?κι απο ταχυτητα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το μπλε το βρισκω συμπαθητικο αλλα το θεωρο ακριβουτσικο και δεν προσφαιρει και τιποτα το ιδιαιτερο απο οτι βλεπω :( :(
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

μα δεν μας λεει και καποιος κατοχος του αν ειναι διαφρετικα τα μενου απο του v3i.

μα δεν μας λεει και καποιος κατοχος του αν ειναι διαφρετικα τα μενου απο του v3i.

Δεν είμαι κάτοχος αλλά από ότι έχω διαβάσει και δει,έχει νέο βελτιωμένο ui,πιο σύγχρονο αλλά το κύριο μενού και τα εικονίδια δεν είναι κάτι ιδιαίτερο...

screenshots...

http://i52.photobucket.com/albums/g18/GraemeCR/screen10.png http://i52.photobucket.com/albums/g18/GraemeCR/screen11.png

Γειά σας,

έχω το Κ1 εδώ και 1 εβδομάδα.Το κύριο μενού όντως δεν άλλαξε,όμωσ γενικά το μενο΄τ στη συνέχεια είναι περίπου σαν αυτό των Νοκια κε sony.Παραμένεο όμως αυτό με την αναφορά παράδοσης που πρέπει να την επιλέξεισ.΄Εχει καινούρια γραμματοσειρά παρόμοια αυτών που ανέφερα.Είναι αρκετά γρήγορο,πιο γρήγορο από το W850 που είχα για 4 μέρεσ.Η φώτος του είναι καλύτερες από το 6233 που έχω(2mp) και τα 2.

η οθονη παραμενει ιδια στα χρωματα με το v3?η ειναι καλυτερη στην απεικονηση.

οποτε τιποτα το σπουδαιο.κριμα.

Πάντως φαίνεται απλά π-α-ν-έ-μ-ο-ρ-φ-ο. Ψήνομαι... Παιδιά όσοι το έχετε πείτε αν είναι γρήγορο το μενού παρακαλώ...

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Γειά σας,

έχω το Κ1 εδώ και 1 εβδομάδα.Το κύριο μενού όντως δεν άλλαξε,όμωσ γενικά το μενο΄τ στη συνέχεια είναι περίπου σαν αυτό των Νοκια κε sony.Παραμένεο όμως αυτό με την αναφορά παράδοσης που πρέπει να την επιλέξεισ.΄Εχει καινούρια γραμματοσειρά παρόμοια αυτών που ανέφερα.Είναι αρκετά γρήγορο,πιο γρήγορο από το W850 που είχα για 4 μέρεσ.Η φώτος του είναι καλύτερες από το 6233 που έχω(2mp) και τα 2.

Με 'γεια "samkom" και φιλιά στη Βόρεια Ελλάδα...

Μα καλά, αυτή η μα**κία με την αναφορά παράδοσης, δεν έχει ΑΚΟΜΑ διορθωθεί με κανά patch, software upgrade ή CODE EDITING;;;

Είναι HARD-CODED η λειτουργία αυτή;

Δε το νομίζω! ΑΦΟΥ υπάρχει ΕΠΙΛΟΓΗ "Yes/No", ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάπου "κει μέσα" θα ΜΠΟΡΕΙ να επέμβει κάποιος στην υποενότητα και να το ΑΛΛΑΞΕΙ!

Πως ΑΚΟΜΑ κανείς "γκουρού" δε βρέθηκε να το φτιάξει αυτό;...

Όταν λες "μενού ίδιο", τι εννοείς; "Παροχημένα" γραφικά; Αν ναι, δε με νοιάζει αυτό...

Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ;;; Με τι χρήση και ΠΟΣΟ σου κρατάει;;;

Αυτό το θέμα με το "αργοκίνητο" Bluetooth;;; Το ΙΔΙΟ και στο Κ1 είναι;