anapofasistos Δημοσιεύτηκε October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2006 Τί έχετε να πειτε για αυτο το παιχνίδι? Παράθεση hacker Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Πολυ ωραια γραφικα, αλλα δεν ξερω, εχει χασει αυτο το ΚΑΤΙ που ειχε το 1.5 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapofasistos Δημ. October 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Πολυ ωραια γραφικα, αλλα δεν ξερω, εχει χασει αυτο το ΚΑΤΙ που ειχε το 1.5 ma sou leo eimai fanatikos counteristis :lol: exo katevasei kati pistes poli gamates einai kati pistes pou eisai ston paradeiso kai exei mia pili tou paradisou megalei kai mpeneis kai skotoneis kai meta exei mia skala kai kateveneis stin kolasi poli gamato an to psaxneis Παράθεση hacker Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Sorry gia to off topic alla mou anapses fitilia re anapofasiste... Pos legetai i pista pou les? Mporo na tin vro gia tin 1.6? Thnx... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapofasistos Δημ. October 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Sorry gia to off topic alla mou anapses fitilia re anapofasiste... Pos legetai i pista pou les? Mporo na tin vro gia tin 1.6? Thnx... pio off topic re file mia xara eisai http://halflife2.filefront.com/files/Counter-Strike_Source/Maps/CS_Maps;4819 auti einai i dieuthinsi tora den ksero an exei gia to 1.6 psaxe mporei na exei ok re megale Παράθεση hacker Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 To Source einai korufaio! To mono pou me psiloxalaei einai pws einai elaxista pio argo apo to 1.5... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapofasistos Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 To Source einai korufaio! To mono pou me psiloxalaei einai pws einai elaxista pio argo apo to 1.5... otan les pio argo ti enoeis? Παράθεση hacker Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vito_Lee Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Παίδες το CS: Source είναι η εξέλιξη του counterstrike και είναι τέλειο. Απορώ πραγματικά που στα περισσότερα net-cafe έχουν την source αλλα εξακολουθούν και ασχολούνται αποκλειστικά με την 1.6...:p :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Παίδες το CS: Source είναι η εξέλιξη του counterstrike και είναι τέλειο. Απορώ πραγματικά που στα περισσότερα net-cafe έχουν την source αλλα εξακολουθούν και ασχολούνται αποκλειστικά με την 1.6...:p :down: Όταν έχεις φάει 4 και 5 χρόνια από τη ζωή σου για να μάθεις το 1.6 και να νομίζεις ότι είσαι κάποιος, τότε δύσκολα ξεκολλάς για να πας σε κάτι άλλο από το οποίο θα ξεκινήσεις από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vito_Lee Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ίσα ίσα eLeKtriK EyE κι εγώ, που ήμουν "κάποιος" στο cs την περίοδο 2000-2003, (από τότε παίζω περιστασιακά), μόλις είδα τη source εντυπωσιάστικα και εξαιτίας της ξαναέπαιξα (για μικρό διάστημα βέβαια) Η source κατά τη γνώμη μου έκανε το παιχνίδι καλύτερο, αλλά επειδή δεν ασχολήθηκα πολύ ρωτάω μήπως έχει κάποια αρνητικά που εγώ δεν πρόσεξα και άρα δεν "έπιασε" Γι'αυτό και η απορία μου!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ίσα ίσα eLeKtriK EyE κι εγώ, που ήμουν "κάποιος" στο cs την περίοδο 2000-2003, (από τότε παίζω περιστασιακά), μόλις είδα τη source εντυπωσιάστικα και εξαιτίας της ξαναέπαιξα (για μικρό διάστημα βέβαια) Η source κατά τη γνώμη μου έκανε το παιχνίδι καλύτερο, αλλά επειδή δεν ασχολήθηκα πολύ ρωτάω μήπως έχει κάποια αρνητικά που εγώ δεν πρόσεξα και άρα δεν "έπιασε" Γι'αυτό και η απορία μου!;) Επειδή κινούμαι στο χώρο των Gamers και πιάνω το "σφυγμό" τους, θα σου πω ότι είναι αυτό που σου είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 katebasa to source dedicated server... pws mporw na balw tis pistes p exw sto lan server ston dedicated server map cycle? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickT Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Αν το source dedicated server εχει εγκατασταθεί ξεχωριστά από το steam,τότε πας στο φάκελο (όπου το έχεις εγκαταστήσει) "srcds\cstrike\maps" και βάζεις τις πίστες που θες. Αν έχει εγκατασταθεί με το steam,τότε πας στο "C:\Program Files\Steam\SteamApps\ το nick σου \source dedicated server\cstrike" και θα βρεις το αρχείο "mapcycle".Θα το ανοίξεις με το notepad και θα δείς ποιές πίστες έχει. Αν θες να προσθέσεις μια δικιά σου πίστα τότε,γράφεις στη λίστα το όνομα της πίστας σου,και αποθηκεύεις το αρχείο ("mapcycle").:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 παιδιά μια βοήθεια για το counter-strike source. Στον υπολογιστή του γιού μου όλα δουλεύουν κανονικά μέχρι την είσοδο στην πίστα. Μετά όλα "σέρνονται" και ουσιαστικά δεν μπορείς να παίξεις. Η μνήμη στην κάρτα είναι 128 ΜΒ. Αυτό φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickT Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Η μνήμη RAM φταίει,το cs:s ζητάει 256 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 παιδιά μια βοήθεια για το counter-strike source. Στον υπολογιστή του γιού μου όλα δουλεύουν κανονικά μέχρι την είσοδο στην πίστα. Μετά όλα "σέρνονται" και ουσιαστικά δεν μπορείς να παίξεις. Η μνήμη στην κάρτα είναι 128 ΜΒ. Αυτό φταίει? γιατι δεν παιρνεις μια με 512?:) Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Ίσα ίσα eLeKtriK EyE κι εγώ, που ήμουν "κάποιος" στο cs την περίοδο 2000-2003, (από τότε παίζω περιστασιακά), μόλις είδα τη source εντυπωσιάστικα και εξαιτίας της ξαναέπαιξα (για μικρό διάστημα βέβαια) Η source κατά τη γνώμη μου έκανε το παιχνίδι καλύτερο, αλλά επειδή δεν ασχολήθηκα πολύ ρωτάω μήπως έχει κάποια αρνητικά που εγώ δεν πρόσεξα και άρα δεν "έπιασε" Γι'αυτό και η απορία μου!;) Dwse nick ;) Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts