axidous Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Επαναφέρω το θέμα καθώς έμαθα εντελώς απο σπόντα οτι υπάρχει ξεχωριστή ειδικότητα "γραμματέας" και οι μαλακες με εχουν βαλει στην "υπαλλήλου γραφείου" για να εχω κατώτερο μισθο. για αυτο παιρνω 550 με τους *******!!! ερώτηση: πως μπορώ να απαιτήσω να με βάλουν σαν γραμματέα και αν γνωρίζετε ποιες ειναι οι διαφορές μεταξύ υπαλληλου γραφείου και γραμματέα. ευχαριστώ Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας αλλου για δουλεια Το κακο ειναι δεν θα βρεις το δικιο σου φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Επαναφέρω το θέμα καθώς έμαθα εντελώς απο σπόντα οτι υπάρχει ξεχωριστή ειδικότητα "γραμματέας" και οι μαλακες με εχουν βαλει στην "υπαλλήλου γραφείου" για να εχω κατώτερο μισθο. για αυτο παιρνω 550 με τους *******!!! ερώτηση: πως μπορώ να απαιτήσω να με βάλουν σαν γραμματέα και αν γνωρίζετε ποιες ειναι οι διαφορές μεταξύ υπαλληλου γραφείου και γραμματέα. ευχαριστώ Απλά θα ζητήσεις να σου δείξουν τον τίτλο που σε έχουν δηλώσει στο ΙΚΑ και στη συνέχεια βλέποντας και κάνοντας... Για τις διαφορές μεταξύ γραμματέα και υπαλλήλου γραφείου δεν γνωρίζω :( Συγγνώμη που γίνομαι λίγο γραφική, αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξεις δουλειά... Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Συγγνώμη που γίνομαι λίγο γραφική, αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξεις δουλειά... Kala, ego vasika tha tis proteina na allaksei ...xora!! An einai dynaton ... kathosaste kai syzitate pos ta 550 euro pou pairnei, na ta kanei 600 i 620. Eleos!! Tosa lefta vgazeis stin Agglia se 1 evdomada!! Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Tosa lefta vgazeis stin Agglia se 1 evdomada!! Nai, alla oxi se douleies san afti pou kanei h Elina αλλά αυτα κάνω. σηκώνω τηλέφωνα, κάνω παραγγελίες,κόβω τιμολόγια,τα καταχωρώ και τα αρχειοθετώ, κανονίζω τα υπόλοιπα των πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Kala, ego vasika tha tis proteina na allaksei ...xora!! An einai dynaton ... kathosaste kai syzitate pos ta 550 euro pou pairnei, na ta kanei 600 i 620. Eleos!! Tosa lefta vgazeis stin Agglia se 1 evdomada!! Δεν έχεις άδικο και το ξέρω αυτό, αλλά εγώ προσωπικά δεν θεωρώ λύση το να αλλάξω χώρα γι' αυτό το λόγο. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Κάθε πότε πληρώνεται ένας υπάλληλος γραφείου? Κάθε μήνα ή κάθε 15νθήμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Εξαρτάται από τον εργοδότη. Στην τελευταία μου δουλιά πληρωνόμουν πρώτες μέρες του μήνα (για όλο τον μήνα). Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Κάθε πότε πληρώνεται ένας υπάλληλος γραφείου? Κάθε μήνα ή κάθε 15νθήμερο? αναλογα απο την εταιρεια αυτο δεν εξαρταται απο την ειδικότητα σου πχ εγω πληρωνομαι καθε 15 μέρες pantos polles fores oi etairies proslamvanoun logistes h vohthous kai tous dhlonoun os up. grafeiou gia na glutonoun lefta !! τι ακριβώς γλυτώνουν; elina ψαξε για δουλεια...μόνο αμα αλλαξεις δουλειά και αφου εχεις προυπηρεσία μπορεις να απαιτησεις κατι παραπάνω γενικα κανείς δεν πληρώνει οσα πρέπει σύμφωνα με αυτα που ζητάει να κανεις... ηθελα να ήξερα αυτοι που αποφασίζουν για τους μισθούς πόσα να παίρνουν αραγε...... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Αυτοί που αποφασίζουν για τους μισθούς είναι πολιτικοί και βιομηχανοι. Οπότε καταλαβαινεις για τι ψωρο-μισθους μιλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Για να παρηγορήσω μερικούς: Στην προηγούμενη δουλειά μου έπαιρνα 400 ευρώ και δούλευα όχι απλά 8ωρα, αλλά 9ωρα και 10ωρα, πλέον Σαββατοκύριακων. Έκανα τα πάντα εκεί μέσα, χωρίς τις αντίστοιχες απολαβές. π.χ. Συμμετοχή τριήμερη σε εκθέσεις στη Θεσ/νίκη, χωρίς να μου καλύπτουν διαμονή και διατροφή -πάλι καλά που υπάρχουν και οι φίλοι- και χωρίς να παίρνω κάτι παραπάνω από τα 400, σαν extra. Δεν ήμουν ασφαλισμένη, επομένως ούτε ένσημα και με μια απαράδεκτη πολλές φορές συμπεριφορά, ενώ έβγαζα του Μαύρου τη δουλειά. Και ούτε λίγο - ούτε πολύ έμεινα 1,5 χρόνο περίπου. Θα μου πείτε γιατί? Γιατί διαρκώς με παραμύθιαζαν περί πρόσληψης και χτυπούσαν στο φιλότιμο μου. "Πόσο σημαντική είμαι για την εταιρία και άλλες αμπελοφίλοσοφικές λαλακίες"... Αφού διασφάλισα έταιρη δουλειά, τους άφησα στα κρύα του λουτρού και μετά από ένα ολόκληρο εξάμηνο παράκλησης να μου δώσουν χρήματα που μου χρωστούσαν και δεν μου τα έδιναν και με τρέναραν, τους έκανα καταγγελία στο ΙΚΑ και την επιθεώρηση και τώρα με παρακαλούν αυτοί για συμβιβασμό. Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Αφού διασφάλισα έταιρη δουλειά, τους άφησα στα κρύα του λουτρού και μετά από ένα ολόκληρο εξάμηνο παράκλησης να μου δώσουν χρήματα που μου χρωστούσαν και δεν μου τα έδιναν και με τρέναραν, τους έκανα καταγγελία στο ΙΚΑ και την επιθεώρηση και τώρα με παρακαλούν αυτοί για συμβιβασμό. Μπράβο, έτσι τους χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ευγε!!! Ετσι το θελουν οντως!!! Και εμενα με παρακαλουσαν να παω οπως εχω γραψει παραπανω ενω κατι μηνες νωριτερα παρακαλουσα εγω...;) Και στη σημερινη μου δουλεια ομως αφου καθομουν 2-3 ωρες παραπανω λογω φορτου εργασιας καταλαβα ποσο $%^$%^%$ ειμαι οταν διαπιστωσα οτι επρεπε ολα αυτα να τα κανω στην κανονικη ωρα εργασιας!! Δε φταιω εγω που δεν ειμαι ο flashman για να κανω δουλεια 12 ωρων σε 7!!!!! Οσα τους κανεις οι προισταμενοι σου ζητουν παραπανω, η απληστια σε ολο το μεγαλειο!!!! Τον τελευταιο καιρο φευγω ΝΤΑΝ στην ωρα μου χωρις να δινω λογω σε κανεναν!!!;) Αν θελουν παραπανω δουλεια ας προσλαβουν επιπλεον ατομα:X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELUCKY Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Γεια σας! Είναι η πρώτη μου φορά που συμμετέχω σε forum (ελπίζω να είστε επιεικείς με τις όποιες γκάφες μου):confused: Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει ποιος είναι ο βασικός μισθός για υπάλληλο γραφείου, 4ωρης, 5νθήμερης απασχόλησης. Προϋπηρεσία δεν έχω ως υπάλληλος γραφείου, αλλά ως καθηγήτρια Αγγλικών (από το 1990, αλλά με ένσημα από το 1996) και είμαι παντρεμένη με ένα παιδί. Τι δικαιούμαι, λοιπόν, ως μισθό και τι επιπλέον επιδόματα; Επίσης, πού θα μπορούσα να βρω σχετικές πληροφορίες on-line; Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Στέλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Κάπου στα 400 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 πανε στην επιθεωρηση εργασιας! θα ξερουν... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Δες εδώ. http://www.somtechnik.gr/Pravo/Misthoi.htm#4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Στην προηγούμενη δουλειά που είμουνα έπρεπε να τρέχω στο Μανίδι. Μεγάλη απόσταση, πόσο μάλλον όταν κινείσαι με συγκοινωνία. Δούλευα 8:00-16:00, αλλά επειδή το τρένο της επιστροφής έφευγε στις 16:00 και το επόμενο μία ώρα μετά, συνενοήθηκα να πηγαίνω 15' νωρίτερα και να φεύγω 15' νωρίτερα. Ό,τι και να γινότανε έφευγα στην ώρα μου. Το τι ψυχολογικό πόλεμο μου κάνανε, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Τελικά έμεινα μόλις ένα μήνα. Και όλα αυτά, επειδή με είχε προσλάβει το αφεντικό και όχι η προϋσταμένη, και με βλέπανε σαν το τσιράκι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crysa Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 καλησπερα δουλευω σε μια εταιρεια ως υπαλληλος γραφειου,ειμαι 6χρονια στην ιδια εταιρεια, ασχολουμαι με τιμολογηση παραστατικων πωλησεων και πιστωσης, καταχωρηση παραγγελιων, τηλεφωνικο κεντρο ,ελεγχο τιμολογιων απο μεταφορικες και courier, αποστολη μεσω e-mail παραγγελιες σε ομιλους για εγκριση αποστολης, εκπαιδευω τυχον καινουργια ατομα στο τμημα μου, παραλαβει παραγγελιων μεσω internet, κτλ. Θεωρουμαι "υπευθυνη τμηματος και υπευθυνη τιμολογησης", αλλα μονο στα λογια. Σαν ειδικοτητα ειμαι δηλωμενη ωσ υπαλληλος γραφειου,εχω πτυχια αγγλικων( που δεν αναγνωριζονται απο τον εργοδοτη), ενω ολο το κωδικολογιο της επιχειρησης ειναι στα αγγλικα.Και αμοιβομαι με καθαρα εσοδα 950ε,ειμαι αποφοιτη λυλειου,εχω παρακολουθηση σεμηναρια windows office και μηχανογραφιμενης λογιστικης χωρισ καποιο πτυχειο ανωτατης εκπαιδευσης(ιεκ, τει, πανεπυστημιο).Ειμαι καθηλωμενη 8ωρες μπροστα σε εναν υπολογιστη με τα ακουστικα του τηλεφωνικου κεντρου στο κεφαλη.Με ειδικοτητα υπαλληλου γραφειου,τι θα μπορουσα να διεκδικισω ως επιδοματα?Και αν θα μπορουσα να ζητησω αλλαγη ειδικοτητας χωρις πτυχειο και ποια ειναι αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 αυξηση σου εχουν κανει τα τελευταια 6 χρονια??αν οχι θα πρεπει να το συζητησεις.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Αν δεν της έχουν κάνει αύξηση μετά από 6 χρόνια τι να συζητήσει; Να ζητήσει πρέπει διότι ο νόμος είναι νόμος και όποιος δεν τον τηρεί είναι παράνομος. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Κάποιο επιπλέον επίδομα δε νομίζω να υπάρχει βάση αυτών που μας δηλώνεις. το μόνο που μπορεί να γίνει έιναι να ζητήσεις να υπογράψεις σύμβαση ως "Χειριστής Η/Υ", που παίρνει κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crysa Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Κάποιο επιπλέον επίδομα δε νομίζω να υπάρχει βάση αυτών που μας δηλώνεις. το μόνο που μπορεί να γίνει έιναι να ζητήσεις να υπογράψεις σύμβαση ως "Χειριστής Η/Υ", που παίρνει κάτι παραπάνω. Αυξηση με κανει καθε χρονο,αλλα επειδη δεν αναγνωριζεται η δουλεια μου και επειδη ειμαι 8ωρες-5μερες την εβδομαδα μπροστα στον υπολογιστη και με το τηλεφωνω στο χερι,ηθελα να ξερω αν δικαιουμαι καποιο επιπλεον επιδομα. Για ειδικοτητα "Χειριστη Η/Υ",χρειαζεται καποιο πτυχιο? Και, ως "Χειριστη Η/Υ",απαιτητε και τιποτα αλλο μεσα στα καθηκοντα που ηδη εχω η' ειναι τα ιδια ( τιμολογηση,παραγγελιες και τηλεφωνικο κεντρο) ? Επιδομα ακουστικου σε ποια περιπτωση μπορω να ζητησω? Με απασχολη πολυ το θεμα κυριως στο ενδεχομενο απολυσης,πως θα αποδειξω στον επομενο εργοδοτη οτι ειχα αυτην την καθημερινη ασχολια στην εργασια μου,ενω δεν φαινετε πουθενα.Μας εχει δωθει ενα χαρτι με τα στοιχεια μας και δηλωνει τι ακριβως κανει ο καθενας,το οποιο χαρτι μοιραστηκε οταν πηρε η εταιρια ISO, αυτο το χαρτι αρκει ως αποδειξη προυπηρεσιας σε καποιον επομενο εργοδοτη? Αφορα αποκλειστικα το ISO σε περιπτωση ελεγχου στην εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts