gmac Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ναι????σε εμάς οι ποιο πολοί καταληψίες είναι σχεδόν αριστούχοι!!!!!!!Π.Χ. το παιδί που στην ουσία άρχισε τη κατάληψη(ΚΝΕίτης,μοίρασε φυλλάδια έφερε τις αλυσίδες και και και)πέρσυ πέρασε με 19.7 και φέτος σε διαγώνησμα ο χειρώτερος βαθμός του προς το παρών είναι19 φυσική!!!!Ο δεύτερος μεγάλος καταληψίας μέχρι στιγμής χειρώτερο βαθμό 18 σε απροειδοποίητο!!!! Πως τυχαίνει κι όλοι οι καταληψίες είναι ΚΝΕίτες ρε παιδί μου ε; τελοσπάντων τι να πω, η εγώ γέρασα (αλλιώς ήταν στην εποχή μου) η οι 2 αυτοί είναι εξαιρέσεις. Γιατί από ότι βλέπω οι υπόλοιποι διαπρέπουν: τέλος όλοι οι άλλοι έχουν βαθμούς από 12 και πάνω μάλιστα μόνο ένα απ'τα παιδιά που άρχισε τη κατάληψη έχει μείνει μια φορά!!!!;):) Μιλάμε για φύτουλες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οχι δεν θεωρω οτι εχουν κανα λογο οι καθηγητες στην καταληψη.Δουλεια τους ειναι να κανουν σωστη δουλεια κι να προσεχουν τα παιδια οχι να δινουν εντολες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οι διευθυντές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Το ιδιο ισχυει κι για τους διευθυνντες δεν ειναι δικο τους το σχολειο.η νοοτροπια στην Ελλαδα οτι οποιος αποκτα μια θεση κατεχει κι κατι πρεπει να ξεπεραστει.Δεν ειναι δουλεια των διευθυντων να σταματησουν την καταληψη..Ουτε να απειλουν τους μαθητες κι να ερχονται σε αντιπαραθεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Το ιδιο ισχυει κι για τους διευθυνντες δεν ειναι δικο τους το σχολειο.η νοοτροπια στην Ελλαδα οτι οποιος αποκτα μια θεση κατεχει κι κατι πρεπει να ξεπεραστει.Δεν ειναι δουλεια των διευθυντων να σταματησουν την καταληψη..Ουτε να απειλουν τους μαθητες κι να ερχονται σε αντιπαραθεση.. Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε ενα λεξικο τι σημαινει η λεξη "διευθυντης" και τελοσπαντων ποια ειναι η δουλεια του.Επισης θα σου προτεινα να μαθεις αν η καταληψη σε δημοσιο χωρο ειναι παρανομη και τιμωρειται απο το νομο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ωραία, αφού λοιπόν ούτε καθηγητές, ούτε διευθυντές, δεν έχουν δικαιοδοσία στο σχολείο, τότε έχουν μόνο οι μαθητές; Γιατί αν είναι έτσι, τότε έχουμε περί τα 400 "δημόσια" κτήρια υπό τον έλεγχο ενός όχλου, τον οποίο κατά το 50% (και βάλε) απαρτίζουν απροσάρμοστοι που έχουν καταρρίψει κάθε έννοια της δημοκρατίας κλπ κλπ κλπ προς δικό τους όφελος. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ωραία, αφού λοιπόν ούτε καθηγητές, ούτε διευθυντές, δεν έχουν δικαιοδοσία στο σχολείο, τότε έχουν μόνο οι μαθητές; Γιατί αν είναι έτσι, τότε έχουμε περί τα 400 "δημόσια" κτήρια υπό τον έλεγχο ενός όχλου, τον οποίο κατά το 50% (και βάλε) απαρτίζουν απροσάρμοστοι που έχουν καταρρίψει κάθε έννοια της δημοκρατίας κλπ κλπ κλπ προς δικό τους όφελος. ps: η νοοτροπία του "τα κάνω όλα ********* απλά και μόνο επειδή μπορώ" δεν πρέπει και αυτή κάποτε να ξεπεραστεί; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ευτυχώς ενδιαφέρονται οι αγωνιστές για τη δωρεάν παιδεία. Εντωμεταξύ, το μονο που καταφέρνουν οι υπέρμαχοι αυτοί της δωρεάν παιδείας είναι να ενισχύονται ακόμα περισσότερο τα φροντιστήρια και τα ιδιωτικά (μιας και το δημόσιο σχολειό είναι κλειστό περισσοτερους μήνες από ότι είναι ανοιχτό). Οι καταληψίες διοργανώνουν ομιλίες και συζητήσεις για το μέλλον της παιδείας. Να δείτε κι εδώ: ____________________ Έλα ντε. Τι δουλειά έχει ο διευθυντής του σχολειου και ο καθηγητής να ενδιαφέρονται αν το σχολειο είναι ανοιχτό η κλειστό και να παρεμβαινουνι . :rolleyes: Αυτοί που ανέβασαν το ποσοστό επιτυχίας ήταν τα 20-30 στραβάδια που έκαναν τις καταλήψεις; E μετά τα Johhny, τις μαυροδάφνες και τα Chivas όσο νά ναι πήζει το μυαλό και τα επιχειρήματα και το λεξιλόγιο βελτιώνονται. Μήπως είχατε πολλές καταλήψεις; Φιλε μου οτι και να γραψεις δεν καταλαβαινουν.Εχουν βρει ενα ωραιο τροπο να μικραινουν το σχολικο ετος κατα 1-2 μηνες καθε χρονο.Σου λενε οτι αγωνιζονται για την δωρεαν παιδεια.Μα σε σχολειο με δωρεαν παιδεια δεν πηγαινουν; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ναι????σε εμάς οι ποιο πολοί καταληψίες είναι σχεδόν αριστούχοι!!!!!!!Π.Χ. το παιδί που στην ουσία άρχισε τη κατάληψη(ΚΝΕίτης,μοίρασε φυλλάδια έφερε τις αλυσίδες και και και)πέρσυ πέρασε με 19.7 και φέτος σε διαγώνησμα ο χειρώτερος βαθμός του προς το παρών είναι19 φυσική!!!!Ο δεύτερος μεγάλος καταληψίας μέχρι στιγμής χειρώτερο βαθμό 18 σε απροειδοποίητο!!!!τέλος όλοι οι άλλοι έχουν βαθμούς από 12 και πάνω μάλιστα μόνο ένα απ'τα παιδιά που άρχισε τη κατάληψη έχει μείνει μια φορά!!!!;):) Τύφλα να'χουν τα φροντιστήρια και τα ιδιέταιρα. Γιατί με 5μηνη σχολική χρονιά (και αν) δεν βγάζει κανείς 20 μόνο με την παρακολούθηση, ιδιέταιρα στο λύκειο. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ακριβως ειναι διευθυντης οχι συνταγματαρχης στο στρατο αρα διαταγες δεν μπορει να δωσει..Οσο για τον αν ειναι παρανομη η καταλφψη να πας να το πεις στα παιδια του πολυτεχνειου αυτο. Κι παιδια μην το γελατε ναι το μαθημα δεν γινεται στο σχολειο εγω ουσιαστικα σε ενα μαθημα που βασιστηκα πληρως εκει ηταν το μονο που πατωσα κι μπυ ριξε ολο τον βαθμο κι απο κει που περιμενα κανα 18 κι κατι βρεθηκα στο 17 κι κατι.. Οταν ερχοταν ο καθηγητης στην ταξη κι μιλουσε για ποδοσφαιρο κι για τα παιδικα του χρονια τι περιμενες να γινει?Ουσιαστικα μονη μου πηγα κι εγραψα κι στο μαθημα αυτο πατωσε ολη η ταξη ο μεγαλυτερος βαθμος ηταν 15 ενω σε αλλα σχολεια ειχαν ψηλους βαθμους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ακριβως ειναι διευθυντης οχι συνταγματαρχης στο στρατο αρα διαταγες δεν μπορει να δωσει..Οσο για τον αν ειναι παρανομη η καταλφψη να πας να το πεις στα παιδια του πολυτεχνειου αυτο. Έχει όμως το δικαίωμα να τεθεί κατά της κατάληψης χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο. Κοίτα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά έστω και ένας μαθητής/φοιτητής να θέλει να κάνει μάθημα, τότε η όλη κατάληψη πρόκεται για καταπάτηση του δικαιώματος του στην εκπαίδευση, κάτι που τελείως θεωρητικά και σύμφωνα με τις αξίες του πολιτεύματός μας, είναι αντιδημοκρατικό. Πόσο μάλλον στην περίπτωση των καταλήψεων στις σχολές όπου ανεξαρτήτως αποφάσεως των συμβουλίων, 200 άτομα αποφασίζουν με το έτσι θέλω για 3000 (και βάλε). Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 η συνελευση ειναι ανοιχτη κι στους 3000 αρα δεν μας ενοχλει ας ψηφιζε κι ενας να πηγαιναν να ψηφιζαν.κι ειναι κι γνωστο απο μερες πριν δεν γινονται με κλειστες διαδικασιες..Να [ηγαιναν να ψηφισουν αρα ναι ειναι δημοκρατικοτατες απλα υπαρχει αποχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Και νομίζεις πως όσοι θέλουν να κλείσουν τη σχολή τους εμποδίζει η συνέλευση; Αλήθεια σε πόσες σχολές πέρισυ (και τώρα ίσως και σχολεία) αποφασίστηκε να μην γίνει κατάληψη και μπήκαν μέσα μια ωραία Κυριακάτικη νύχτα και τη κλείσαν; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ησουν μπροστα?Το ξερεις σιγουρα?εκει που ημουν εγω ψηφιστηκε κανονικα κι ημουν μπροστα το τι εγινε αλλου σορι κιολας αλλα δεν πιστευω τι λεει ο ενας κι ο αλλος.Κι σαφως τους εμποδιζει η συνελευση τι θα κανουν καταλγψη μονοι τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Δεν σου ζήτησε κανείς να πιστέψεις τίποτα, ο σκεπτικισμός άλλωστε είναι ο πιο υγιής τρόπος σκέψης. Απλά ανέφερα κάτι που απο όσο ξέρω συνέβη σε πάρα πολλές σχολές πέρισυ καθώς και σε τουλάχιστον 2 σχολεία της περιοχής μου φέτος: όποιος θέλει να τα κάνει όλα οίκο ανοχής, τα κάνει και με αλλά και χωρίς την συγκατάθεση της υπόλοιπης κοινότητας. Και γι'αυτό το λόγο θεωρώ οποιουδήποτε είδους κατάληψη που στηρίζεται σε αιτήματα για τα πανηγύρια (το 90% των τωρινών περιπτώσεων) οχι παράνομη, αλλά επιεικώς καταχρηστική. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Δεν ξερω αν λες αληθεια γιατι εμενα τα ματια μου ειδαν αλλα..Κι σαφως κι ναι κρινω παντα οτι διαβαζω κι υστερα το πιστευω..Ακπε εισαι φοιτητης σε δημοσιο πανεπιστημιο?Ξερεις την ολη κατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Με το ίδιο σκεπτικό και εγώ μπορώ να κρίνω πως τα αιτήματα περι ακαταλληλότητας κτιρίων και επιπέδου εκπαίδευσης είναι άτοπα, από τη στιγμή που σε όσα σχολεία γνωρίζω παιδιά, όλα λειτουργούν στην εντέλεια. get my point? anyhow, εγώ παω να κάνω κατάληψη σε κάποιο μπαράκι :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Θα μου πεις αν εισαι φοιτητης?Να ξερω ρε παιδι μου σε ποια σχολη εγινε αυτο να το ψαξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οσο για τον αν ειναι παρανομη η καταλφψη να πας να το πεις στα παιδια του πολυτεχνειου αυτο. Τί σχέση έχει το πολυτεχνείο και η δικτατορία με τις καταλήψεις??Αυτό θα ήθελα πολύ να το ξέρω:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Mα επιτέλους δεν υπάρχει ένας εισαγγελεύς με όρχεις εις την εισαγγελίαν πρωτοδικών Αθηνών, δια να κηρύξει παράνομες και καταχρηστικές τις καταλήψεις των μαθητών και να τους σύρει σιδηροδέσμιους εις κλινικές αποτοξινώσεως, συλλαμβάνοντας ταυτοχρόνως τους γονείς αυτών των ανηλίκων δια παραμέλησιν εποπτείας ανηλίκου;;;;; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Το ιδιο ισχυει κι για τους διευθυνντες δεν ειναι δικο τους το σχολειο. Ενώ είναι των μαθητών και για αυτό και πάνε και το κλείνουν. :down: Aσε μας ρε Χριστίνα να χαρείς. Aκου εκεί ο διευθυντής δεν μπορεί να έχει άποψη για το αν θα κλείσει παρανόμως το σχολειο για το οποιο είναι υπεύθυνος... Κοίτα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά έστω και ένας μαθητής/φοιτητής να θέλει να κάνει μάθημα, τότε η όλη κατάληψη πρόκεται για καταπάτηση του δικαιώματος του στην εκπαίδευση, κάτι που τελείως θεωρητικά και σύμφωνα με τις αξίες του πολιτεύματός μας, είναι αντιδημοκρατικό. Και το 100% των μαθητών να είναι υπέρ της κατάληψης, η κατάληψη δημοσιου κτιρίου συνεχίζει να αποτελεί παράνομη πράξη. Φυσικά το να συγκρίνονται οι καταλήψεις των σχολειων από μαθητές που κατεβάζουν Johhny και Chivas με το Πολυτεχνείο είναι εκτος από γελοίο και προσβλητικό για τη μνήμη όσων πέθαναν τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θα μου πεις αν εισαι φοιτητης?Να ξερω ρε παιδι μου σε ποια σχολη εγινε αυτο να το ψαξω.. [offtopic]Ναι είμαι φοιτητής, όχι πως έχει ιδιέταιρη σημασία σε ποιά σχολή αφού στη δικιά μου δεν έγιναν -ευτυχώς- επεισόδια. Με τα περι κατάληψης με το έτσι θέλω είχε βουϊξει ο τόπος πέρσυ (ταυτόχρονα με τους φοιτητές που φάγαν ξύλο σε μια πορεία επειδή ήταν αντίθετοι με τους καταληψίες). Λίγοι νομίζεις έχασαν ευκαιρίες και μεταπτυχιακά τότε;[/offtopic] Mα επιτέλους δεν υπάρχει ένας εισαγγελεύς με όρχεις εις την εισαγγελίαν πρωτοδικών Αθηνών, δια να κηρύξει παράνομες και καταχρηστικές τις καταλήψεις των μαθητών και να τους σύρει σιδηροδέσμιους εις κλινικές αποτοξινώσεως, συλλαμβάνοντας ταυτοχρόνως τους γονείς αυτών των ανηλίκων δια παραμέλησιν εποπτείας ανηλίκου;;;;; :mad: Καλά εσύ τώρα πας στο άλλο άκρο :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Μαλιστα ..αρα οτι εχεις ακουσει κι εσυ:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ε ευτυχώς δεν είμαι ο Grissom να έχω απτές αποδείξεις για τα πάντα, αυτό όμως δεν μου λέει κάτι. Το όλο point το περιγράφω στο #640 :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Το οτι λες ομως με τοση βεβαιοτητα πραγματα που δεν ξερεις σιγουρα..Εμενα με εκνευριζει γιατι σε αυτη την χωρα ολοι ξερουμε τα παντα..Το τι εγινε στην ταδε σχολη στην οποια δεν εχουμε πατησει κι ποτε μερχι κι να δινουμε συνταγες γιατρου επειδη δουλευουμε πχ σε ενα νοσοκομιο σε ασχετο ποστο..Ναι μου χει συμβει κι αυτο.ολα τα χω δει το διαστημα αυτο κι συμπαιρενω οτι οι ελληνες τα ξερουμε γενικα ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts