Jump to content

Σχολεία: Απεργίες καθώς και γενική συζήτηση

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τριτη- Πεμπτη καταληψη και στο 100 Ενιαιο Λυκειο Λαρισας για τους γνωστους λογους (συμπαρασταση στα αιτηματα των καθηγητων,οχι βαση το 10,οχι στην ιδιωτικοποιηση,κτλ) συν το χρονιο αιτημα μας να να γυμναστηριο επιτελους και οχι τοση αυστηροτητα (οι 2ημερες δινουν και παιρνου!).

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω εχω μια μικρη απορια.Γιατι παντα πρωτοι στις καταληψεις ειναι οι μαθητες με την χειροτερη βαθμολογια;Κατι αποριες που εχω ο ατιμος!!

ΥΓ Να τωρα μου ηρθε μια ιδεα.Ρε μπας κανουν καταληψεις για να χασουν μαθηματα;Μπα δεν νομιζω......

Και εγω κανω καταληψη φιλε και στο σχολειο μου εβγαλα περυσι 19!!!Τι σημαινει αυτο????

Και εγω κανω καταληψη φιλε και στο σχολειο μου εβγαλα περυσι 19!!!Τι σημαινει αυτο????

Αναλογικά σκεπτόμενος, με τα ποσοστά αποτυχίας των μαθητών του "19" (εάν είσαι πράγματι όπως ισχυρίζεσαι) της περσινής χρονιάς, που δεν κατόρθωσαν (το αυτονόητο) να γράψουν άνω του "10" για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μάλλον αξιοκρατικά κυμαίνεται ο βαθμός σου στο 13-15....ένας μέτριος μαθητής δηλαδή.:blink:

Επίσης, έχοντας συγγενή 1ου βαθμού στην Β'Βάθμια εκπαίδευση γνωρίζω από 1ο χέρι το πώς μπαίνουν οι βαθμοί στα Γυμνάσια-Λύκεια.....:X

ΥΓ: Τέλος 3 τινά μπορούν να συμβαίνουν:

α) Κάνεις φροντιστήριο άρα δεν σε ενδιαφέρει εάν χάσεις μάθημα, το αναπληρώνεις εκεί.

β) Υποκινείσαι απο άλλους

γ) Είσαι μαθητής πολύ κάτω του 19

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ούτε εγώ κατάλαβα το πρώτο.:ninja:

Και γιατί topmar να σε λέει ψέματα πως βγάζει 19 κι εσύ αμφιβάλεις γι' αυτό μόνο και μόνο επειδή είναι υπέρ στο να κάνει κατάληψη?:blink:

Διάβασε και άσε τις καταλήψεις.Δεν έδωσες πανελλήνιες,εκεί το 19 μπορεί να γίνει και 15-,δεν ξέρεις πέρι τίνος πρόκειται.Μια χρονιά είναι και μετά πέταξε το πουλάκι.Ειλικρινά δεν μπορείτε να βγάλετε το 10 από τον ΝΟΜΟ,είναι αδύνατο να το καταφέρετε,αφήστε που δεν έχετε και δίκιο

Αν όλοι σας είχατε συνειδητοποιήσει τι κάνετε και με τι ασχολείται το μυαλό σας με κάτι διαφορετικό απο τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ τότε θα τα κόβατε αυτά τα πράγματα.Αλλά υπάρχουνε μερικοί που απλά θέλουν να μην κάνουνε μάθημα και αυτό οφείλεται σε μεγάλη ανωριμότητα.Μετά θα χτυπάτε τα κεφάλια στον τοίχο αλλά θα είναι αργά.Το επιχείρημα οτι μόνο τα φροντιστήρια χρείαζονται δεν πείθει.Αν είναι κάποιος να αγωνιστεί για το 10,αυτός δεν πρέπει να είστε εσείς.

Το 1999 με τον Αρσένη τα πράγματα είχαν γίνει χειρότερα αλλά τίποτε δεν κατάφεραν.

Μπορεί να μην είναι πασιφανές αλλά γνώμη μου είναι πως αν είχανε πανελλήνιες στην Β' Λυκείου θα είχανε καταλάβει περι τίνος πρόκειται,οτι δεν είναι ενδοσχολικα με πανευκολίες.Δίνετε την μεγάλυτερη-προς το παρόν- μάχη για το μέλλον σας.Και ίσως για μερικούς και την πιο δύσκολη

Ούτε εγώ κατάλαβα το πρώτο.:ninja:

Και γιατί topmar να σε λέει ψέματα πως βγάζει 19 κι εσύ αμφιβάλεις γι' αυτό μόνο και μόνο επειδή είναι υπέρ στο να κάνει κατάληψη?:blink:

Γίνε πιό σαφής.......ποιό είναι "αυτό το πρώτο"?

Αμφιβάλω τα μάλα, διότι μαθητής αριστούχος (του "19") ενδιαφέρεται πρωτίστως για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση & δεν ψάχνει "αφορμή" για να χάσει μάθημα;)

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Αναλογικά σκεπτόμενος, με τα ποσοστά αποτυχίας των μαθητών του "19" (εάν είσαι πράγματι όπως ισχυρίζεσαι) της περσινής χρονιάς, που δεν κατόρθωσαν (το αυτονόητο) να γράψουν άνω του "10" για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μάλλον αξιοκρατικά κυμαίνεται ο βαθμός σου στο 13-15....ένας μέτριος μαθητής δηλαδή.:blink:

αυτό....

αυτό....

Διάβασέ το αργά, θα το καταλάβεις.....

@ioma δεν εκανα εγω την καταληψη εγω απλα συμετειχα..πηγα κανονικα το πρωι σχολειο,οχι απο το προηγουμενο βραδυ οπως οι αλλοι..

οσον αφορα το αλλο που λες επειδη εγω κατασταλαξει στο τι θελω,αν εχεις μπονους στις πανελληνιες ετσι ειναι,τι να κανουμε ?

δειλημα : αν ειχες την επιλογη εσυ και οι συναδελφοι να πατε η οχι στην δουλεια τι θα εκανες?(θα πληρωνωσουν αν εκανες οτιδηποτε απο τα 2)

αυτο εκανε ο διευθυντης μας,καναμε προσευχη και λεει ηρθαν παιδια απο το 15μελες εκπροσοπωντας εσας για να κανετε καταληψη αν οντως ισχυει αυτο ,οποιοι θελουν να κανουν καταληψη να πανε απο δεξια,εε ολο το σχολειο μαζευτηκε δεξια(και το αντιστοιχο της πληρωμης ειναι οι απουσιες που δεν πηραμε)

edit:παντως βλεπω απο τις 2:40 διαβαζεις το θεμα αυτο και τωρα πηγες σε αλλο..

-Online: Ανάγνωση Θέματος VoIP, το μέλλον στην σταθερή τηλεφωνία @ 14:57-

τι να σημαινει αραγε αυτο ε?:whistle:

καλη συνεχεια ;)

Επειδη το παιζεις "μαγκας" εχεις σκεφτει μηπως οτι υπαρχουν ατομα που δουλευουν απογευμα.Για να σκεφτει βεβαια καποιος χρειαζεται και ..........

Επειδη εκανες και τον κοπο να δεις τα στατιστικα μου ειδα και εγω τα δικα σου.Απο οτι καταλαβα την μιση σου ζωη την περνας εδω μεσα οποτε η καταληψη σου παει μια χαρα.Αντε τωρα ασχολησου με ποσα κατεβαζει η γραμμη σου.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Διάβασέ το αργά, θα το καταλάβεις.....

υποννοείς ότι είναι πλασματικοί βαθμοί?:ninja:

Παιδία βλέπω ότι το θέμα αυτό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις,όχι μόνο στο φόρουμ αλλά και στη κοινωνία που εμείς ζούμε.Για αυτό πρέπει να πάρω και εγώ θέση.Κάτα την άποψη μου πρέπει να δωθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα γιατί το θέμα όσο πάει και οξύνεται.Οι δάσκαλοι καλώς ή κακώς τα έκλεισαν τα δημοτικά με τις απεργίες τους,με τα σωστά ή όχι αιτήματα.Τώρα μπαίνουν και οι καθηγητές και οι μαθητές!Που θα πάει όλο αυτό?Ποιος θα βγάλει το φίδι απο τηρύπα?Μήπως πρέπει να αλλάξει η υπουργός?Ο Καραμανλής γιατί δεν επεμβαίνει και όλα τα εγκρίνει βλέποντας τα ώς σωστές κινήσεις?Στις σημερινές εφημερίδες υπήρχε ένα άρθρο απο ομιλία του και όλως τυχαίως ήταν ακριβο αντίθετο μα ακριβώς(λες και είχε αλλά ξει τα παλιά με δεν και όχι ήταν)με ένα του 1999.Φυσικά το άρθρο αυτό αναφερόταν στη παιδεία και για το τί δεν έκανε τότε ο Σημίτης.Ναι όμως αυτός βρήκε τη λύση?

υποννοείς ότι είναι πλασματικοί βαθμοί?:ninja:

Εγώ πάντως δε πιστεύω πως είναι πλασματικοί οι βαθμοι.Αν ήταν πλασματικοί ο καθένας θα είχε περάσει και δε θα έκελειναν τα μισά τει.:(

Σαφώς και είναι πλασματικοί (στα περισσότερα σχολεία τουλάχιστον) και αυτό είναι λογικό γιατί οι καθηγητές δεν θέλουν να πάρουν στον λαιμό τους τους μαθητές και να τους κάνουν να χάσουν τις σχολές τους για λίγα μόρια (το 1 μόριο που μπορεί κάποιος να χάσει επειδή πήρε 16 αντί για 17 προφορικά, μετράει).

Απλά οι βαθμοί της 1ης και 2ας λυκείου ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Επειδή κάποιος έβγαζε το λύκειο με 18-19 δεν σημαίνει ότι θα γράψει το ίδιο και στις πανελλήνιες (συνήθως οι βαθμοί απέχουν πολύ). Βέβαια ισχύει και το αντίθετο και βλέπεις μαθητές του 10 να στρώνουν κ0λ0 στην 3η και να γράφουν 18άρια.

Τώρα όσον αφορά τις καταλήψεις, ένα έχω να πω...γελοιότητες. Τα έβλεπα και στο δικό μου σχολείο που όσες φορές ήθελαν να το κλείσουν, μαζεύονταν οι "αδιάφοροι" μαθητές και το παίζαν αγωνιστές και συνδικαλιστές προκειμένου να χάσουν 1-2 μέρες/ώρες μάθημα... Όσοι είχαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα με το λύκειό τους, γιατί δεν έκαναν κατάληψη πιο παλιά αλλά το θυμήθηκαν τώρα; Και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες περί του πλαφόν του 10 κλπ... όποιος είναι τόσο εκτός επαφής ώστε να μην μπορεί να βγάλει ένα 10, τότε καλύτερα να μείνει εκτός Πανεπιστημίων/ΤΕΙ... μπας και κλείσουν μερικά από τα τμήματατ που το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζουν αναβολές για το στρατό, βγουν τίποτα χρήματα για τα υπόλοιπα τμήματα που πραγματικά έχουν φοιτητές που σπουδάζουν εκεί...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

παιδια μπηκα στο σιτε του υπουργειου παιδειας, και στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης στην Β' λυκειου εχει μαθηματικα-φυσικη-χημεια και στην Γ' εχει και βιολογια. και ρωταω: στις πανελληνιες οταν τελειωνουμε το λυκειο, στην θετικη κατευθηνση γραφουμε και βιολογια???
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Λοιπόν παιδία όπως προανέφερε ο m13s

νομίζω οτι πολύ καλα πράτουν οι εκπαιδευτικοι

για τήν βελτίωση τής παιδίας πρός το καλύτερο με απότελεσμα απεργίες, καταλήψης....

Τήν Τρίτη εμείς Ρέθυμνο κλέινουμε ΟΛΑ τα σχολεία τής πόλης

Εσείς πώς τα πάτε από καταλήψεις??

Λοιπόν παιδία όπως προανέφερε ο m13s

νομίζω οτι πολύ καλα πράτουν οι εκπαιδευτικοι

για τήν βελτίωση τής παιδίας πρός το καλύτερο με απότελεσμα απεργίες, καταλήψης....

Ουυυ ναι, αυτά τους νοιάζουν... όχι το 45% αύξηση που ζητάνε...

Αν τους ένοιαζε πραγματικά η παιδεία θα κοίταζαν να κάνουν κάνα μάθημα, που έχουν μείνει ένα μήνα πίσω...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε μερικές καταλήψεις κλείνουν και οι γύρω δρόμοι στα σχολεία. Οι περαστικοί σε τι ευθύνονται;

Edited by DENIOR

Τήν Τρίτη εμείς Ρέθυμνο κλέινουμε ΟΛΑ τα σχολεία τής πόλης

Εσείς πώς τα πάτε από καταλήψεις??

Εμείς στην Καβάλα έχουμε κλείσει από την Τρίτη ΟΛΑ τα λύκεια της πόλης,μερικά ΤΕΕ και τα περισσότερα γυμνάσια για συμπαράσταση.

εμείς τήν Τρίτη και για 2 εβδομάδες μόλις πληροφορήθηκα

χωρίς να μπούμε στο σχολείο γιατι μαζι με εμας θα μπούν εξωσχολικοί και θα γίνουν φασαρίες και τότε τα πράγματα θα είναι ασχημα για όλους..........

Ρε παιδιά εμείς εδώ στην Έδεσσα δεν ακούμε τίποτα για κατάληψη!:(;)Χθες προχθές μόνο ακούστηκαν μερικά πράγματα για κατάληψη,αλλά τίποτα συγκεκριμένο νομίζω,γιατί σήμερα έλειπα σε σχολική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με το χορευτικό τμήμα του σχολείου μου!

Από την ενημέρωση που έλαβα πρίν απο λίγο απο φίλο μου,μου είπε ό,τι το κλίμα προετοιμάζεται για κατάληψη στο σχολείο μας.Απο Τρίτη θα ξέρω για νεότερα.Το <κακό> με μας είναι ότι 18 του μήνα είναι εθνικη απελευθέρωση της πόλης και έχουμε παρέλαση οπότε υπάρχει και άλλο κενο και η κατάληψη σπάει πάλι!;)

εμείς τήν Τρίτη και για 2 εβδομάδες μόλις πληροφορήθηκα

χωρίς να μπούμε στο σχολείο γιατι μαζι με εμας θα μπούν εξωσχολικοί και θα γίνουν φασαρίες και τότε τα πράγματα θα είναι ασχημα για όλους..........

Εμείς είμαστε μέσα στο σχολείο, μπαίνουν και εξωσχολικοί αλλά ως στιγμής δεν έχουμε κάνει καθόλου ζημιές.:innocent:

Κλειδώνουμε και τα βράδυα μην έρθουν οι μπάτσοι.:ninja:

Εγώ θα πάω σε λίγο να συμπαρασταθώ.:grin:

Εγώ έβαλα φωτιά 3 αυτοκίνητα, χτύπησα μια γριούλα και κούνησα ένα κάδο για συμπαράσταση.

ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ.

LOL:lol: :lol: :lol: