Katy Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Εγω ψηφισα ξανθιες...οχι οτι εχω προβλημα με τις αλλες και οτι δεν μου αρεσουν απλως το ξανθο εχει αλλη χαρη!! Και να πω και κατι αλλο ειμαι απο τα ατομα που δεν θεωρουν τις ξανθιες χαζες.....:p :happy: EEEETSIIIII!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Αν και δεν με αφορά για να ψηφίσω στη δημοσκόπηση, απλά να σημειώσω ότι έχω περάσει από όλες τις φάσεις χρωμάτων στα μαλλιά πλην του εντελώς μαύρου (α, και των πράσινων-μπλε). Τώρα είμαι κοκκινομάλλα, αλλά ομολογώ πως το ξανθό ήταν πιο αποτελεσματικό....γενικότερα. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Η καλύτερη είναι μια μελαχρινοξανθιακοκκινομάλα!!! Ψύφησα μελαχρινή γιατί μου αρέσουν περισσότερο!!!:p Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μελαχρινή και από μένα! Άντε και με ανταύγειες κόκκινες ... Κόκκινο της φωτιάς δηλαδή! Θα συμφωνησω και αμα εχει και σαρκωδη χειλη ειναι ... χμ Αντε τωρα ειμαι και στη δουλεια ! φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 emena mou aresoun poio poli oi melaxrines kai oi kokkinomales alla autes me skouro kokkino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 melaxrini dagwto!!! autes oi fuel girl sto athens tuning show itan gia polles treles.... :shifty: Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ξανθο!!!(σαντρέ εννοείται) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_2005_ Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 τωρα μου θυμιζετε το ανεκδοτο ενος που ειχε να διαλέξει μεταξυ τριων γυναικών. Τελικα διάλεξε αυτη με τα μεγαλυτερα ..... Δεν μπορώ να το γραψω, αλλα πιστευω να το καταλάβατε. προσωπικά το μελαχρινο με ελκύει πιο πολύ, ειδικα αν εχει και κατι το εξωτικο πανω της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 :up: :up: Blonde for ever............................ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Αρα αυτο ειναι Νταλια vs Ζουμπι vs Αγγελα! Ζουμπι δαγκωτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Παλιά είχα τρέλα μόνο με τις μελαχροινές. Την πάτησα τελευταία, όμως, με κάτι ξανθιές και κόλλησα. Οπότε και τα δύο Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Μια ξανθιά εντυπωσιάζει ευκολότερα. Όμως αν πετύχεις καλή μελαχρινη...:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Kαστανοξανθες (γιατι ειμαι εγω) ΧΟ ΧΟ ΧΟ :lol: Aν και πολυ καλος συνδιασμος ειναι καστανη με πρασινα ματια. (Απο αντρες ομως,θα διαλεξω μελαχρινους. Ευχαριστω :p) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Μια ξανθιά εντυπωσιάζει ευκολότερα. Όμως αν πετύχεις καλή μελαχρινη...:love: Σωστόοοςςς....:D Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 πρασινομάλες 4 ever Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 σιελ μαλλι μπορει να εχει καμμια???χαχαχα!αυτο θα ψηφιζα! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Εσεις που υποστηριζετε τις ξανθιες μιλατε για τις φυσικες ή τις βαμμενες ??? Για να ξερουμε δηλαδη φιλικα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Aπό ξανθιές προτιμώ αυτές που έχουν κάτι μαύρες ανταύγειες. Ξέρεις όχι τελείως ξανθό. Και κατά προτίμηση σε μπούκλες.. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 melaxrines den xero alla panta me magnitize to melaxrino Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndd Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 κοκκινομάλες γιατί είναι πιο σπάνιες! :cool: Παράθεση τώρα και με netmonitor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Mια γυναίκα που μου έκανε το πιο τρελό κλικ όλων των εποχών ήταν μελαχροινή αλλά δυστυχώς παντρεμένη με παιδί και μου έριχνε τουλάχιστον 8 χρόνια :p Είμαι υπερ των ξανθιών και δει των φυσικών ξανθιών γιατί (συγνώμη κιόλας) όταν είναι ξανθό και το "κάτω μαλλί", εκεί παίζουν τρελά γούστα!!!:yahoo: :up: :respect: :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είμαι υπερ των ξανθιών και δει των φυσικών ξανθιών γιατί (συγνώμη κιόλας) όταν είναι ξανθό και το "κάτω μαλλί", εκεί παίζουν τρελά γούστα!!!:yahoo: :up: :respect: :superman: θεος!!!!!!!!:respect: :respect: Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Μην αναφερομαστε στο "κατω ..κοσμο" γιατι οτι χρωμα και να ειναι σερνει τα παντα σαν μαγνητης και θα βγουμε και off topic Οι μελαχρινες ειναι πολυ καλες και γενικα δειχνουν πιο ζεστες φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είμαι υπερ των ξανθιών και δει των φυσικών ξανθιών γιατί (συγνώμη κιόλας) όταν είναι ξανθό και το "κάτω μαλλί", εκεί παίζουν τρελά γούστα!!!:yahoo: :up: :respect: :superman: Etsiii!!:lol: Auta einai! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Εγω οπως ξαναειπα μου αρεσουν οι ξανθιες...αλλα δυστυχως ολες μου οι κοπελες ηταν μελαχρινες!!!!!!!:p Αλλα που θα παει δεν θα βρω μια ξανθια...???:lol: :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts