Jump to content

Ζώδια - Αστρολογία


swiffer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί πρέπει να ξέρεις και την ώρα που γεννήθηκες για να βρεις τον ωροσκόπο σου;:worry:

 

Διότι ο ωροσκόπος αλλάζει κάθε δίωρο, το οποίο και ξεκινάει από την ανατολή του ηλίου την εκάστοτε μέρα.

Δηλαδή η μέρα δηλώνει το ζώδιο και η ώρα τον ωροσκόπο.

Αν π.χ. ο ήλιος ανέτειλε στις 07:00 τότε άλλο ωροσκόπο έχει αυτός που γεννήθηκε το δίωρο 07:00 - 09:00 και άλλο αυτός που γεννήθηκε 09:00-11:00 και "πάει λέγοντας".

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 652
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php:google::google:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://s3.rimg.info/9f53c062da3ad1ef2a69777cf2f6d750.gif

Πολυ καλο λινκ freak. Και σωστη ερμηνεια απ'οτι βλεπω εδω..για μενα τουλαχιστον.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.
Link to comment
Share on other sites

http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php:google::google:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://s3.rimg.info/9f53c062da3ad1ef2a69777cf2f6d750.gif

Σε εμενα γιατι δεν λειτουργει το link?
Link to comment
Share on other sites

ε καντε ενα σερτς στο γκουγκλ να βρειτε αλλα...

http://s15.rimg.info/753319a720c88ad58311109cca644043.gif

 

 

http://www.astrofree.gr/ascendant.htm

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

οχι.δεν πιστευω σε ζωδια.

τα θεωρω ανοησιες..http://s15.rimg.info/669d3b513d7df50ccd102bf1e5e0bde1.gif

μα μια απλη αναζητηση στο google βρηκα τα σαιτ που εψαχναν τα παιδια.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

ΚΡΙΟΣ

Ο καλύτερος πελάτης των τροχονόμων ... Του αρέσει η ταχύτητα και οι προκλήσεις. Είναι ικανός την στιγμή που κάποιος τον προσπερνά να αυξήσει ταχύτητα για να κερδίσει μία άτυπη κόντρα. Τραβάει τα βλέμματα των τροχονόμων χωρίς να είναι και πολυδιατεθειμένος να υπακούσει στα σήματά τους. Του αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα γιατί με αυτά εκφράζεται η επιθετικότητά του. Ο λόγος που καταλαμβάνει την 7η θέση στον πίνακα και όχι κάποια χειρότερη είναι πως δεν προλαβαίνει να προκαλέσει ατυχήματα γιατί συνήθως βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου με έναν ή περισσότερους τροχονόμους στο παράθυρό του.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ακούσετε κάποιον ανυπόμονο στο φανάρι να σας κορνάρει πριν καλά καλά ανάψει το πράσινο τότε αυτός θα πρέπει να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι ο οδηγός εκείνος που λατρεύει την κόρνα γιατί αποτελεί ένα εξαίρετο μέσο για να εξωτερικεύσει την γκρίνια του. Σαν συνοδηγός είναι ακόμα χειρότερος: Παραπονιέται και γκρινιάζει για ότι βλέπει γύρω του. Αποφεύγει τους δρόμους με τα διόδια γιατί δεν θέλει να καταθέτει εκεί όσα έχει κερδίσει με κόπο. Όταν βρίσκεται στο τιμόνι επιλέγει την δεξιά λωρίδα οδηγώντας ακριβώς στο όριο της ταχύτητας και πολλές φορές κάτω από αυτό αδιαφορώντας για τους άλλους που θα ήθελε την συγκεκριμένη στιγμή να μην υπάρχουν κιόλας στο οπτικό του πεδίο (ή ακόμα και στην ζωή). Λόγω της ιδιοσυγκρασίας του κατέχει την δεύτερη θέση σε πιθανότητα εμπλοκής σε ατύχημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέστου να μείνει σε μία λωρίδα ενώ οδηγεί και θα σε μισήσει. Αλλάζει συνεχώς λωρίδες κυκλοφορίας, ελίσσεται σαν φίδι και προσπαθεί να αποφύγει έγκαιρα όσους θεωρεί αργούς οδηγούς. Αν, τυχόν, κολήσει πίσω από κάποιον σαν αυτούς εκνευρίζεται, αγχώνεται και λειτουργεί σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Ενώ είναι επικίνδυνος για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους, μέσα στην πόλη βρίσκεται στο στοιχείο του καθώς αντιμετωπίζει πολύ εύκολα την κίνηση μπαίνοντας σε κάθε κενό που συναντά μπροστά του και χρησιμοποιώντας όλα τα στενά της διαδρομής. Η έρευνα απέδειξε πως συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακεί σε ατύχημα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πιο συντηρητικός οδηγός που πρόκειται να συναντήσει κανείς στον δρόμο. Κινείται αμυντικά προσέχοντας τόσο για την δική του ασφάλεια όσο και την ασφάλεια των άλλων. Επιλέγει μεσαία ή αριστερή λωρίδα και είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του οδηγού εκείνου που δεν θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του αν όλοι οι επιβάτες δεν έχουν φορέσει την ζώνη ασφαλείας και δεν έχουν καθήσει αναπαυτικά στα καθίσματά τους. Σαν πατέρας (ή μητέρα) είναι καταπιεστικός για τα παιδιά του τα οποία δεν αφήνει να κουνηθούν ούτε για μία στιγμή στο αυτοκίνητο. Καταλαμβάνει την 5η θέση στον πίνακα επειδή αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλει (ακριβώς λέμε τώρα) τότε χάνει την υπομονή του με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

ΛΕΩΝ

Ο πιο "επικοινωνιακός" από όλους τους οδηγούς. Είναι ο μόνος που κατεβάζει πολύ εύκολα το παράθυρό του είτε για να κάνει παρατήρηση σε άλλους οδηγούς είτε για να απαντήσει σε κορναρίσματά τους. Του αρέσει η ταχύτητα και είναι επικεντρωμένος στον προορισμό του ταξιδιού του. Κοιτάζει συχνά τους καθρέπτες του όχι, όμως, για να ελέγξει τα αυτοκίνητα που τον ακολουθούν αλλά για να διορθώσει την εμφάνισή του. Του αρέσει η δυνατή μουσική και οδηγεί, συνήθως, με τέρμα τα μπάσα και τσίτα τα γκάζια. Έχει προγραμματίσει την ώρα άφιξης σε κάθε ταξίδι και τσαντίζεται όταν βρεθεί σε κίνηση ή πίσω από αργούς οδηγούς. Καταλαμβάνει την 8η θέση στον πίνακα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο πιο μεγάλο αυτοκίνητο έχουν τόσο πιο καλά και άνετα νοιώθουν. Η άνεση είναι σημαντική για αυτούς όπως και το να μην πάρουν ούτε μία κλήση από τροχονόμο. Οδηγούν στην μεσαία ή τη δεξιά λωρίδα και πάντα σύμφωνα με το νόμο. Απεχθάνονται το μποτιλιάρισμα όπως και τις ουρές στα διόδια. Είναι οι πρώτοι που θα εκμεταλλευθούν γρήγορους και σύγχρονους τρόπους που τους διευκολύνουν την ζωή και την κίνηση στους δρόμους. Καταλαμβάνουν την 4η θέση στον πίνακα γιατί προκαλούν ατυχήματα, κυρίως μέσα στις πόλεις, όπου δεν βρίσκονται και πολύ μέσα στα "νερά" τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλός οδηγός που θα ξεπεράσει κατά 10 μόλις χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας για να ξεφύγει από την στάμπα του συντηρητικού οδηγού. Δεν θα πάει, όμως, παραπάνω γιατί δεν θέλει και την στάμπα του γρήγορου οδηγού. Έχει μεγάλες αντοχές σε μακρινά ταξίδια και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των συνεπιβατών του. Σε συνηθισμένες καταστάσεις πολύ δύσκολα θα προξενήσει ατύχημα. Αυτό θα γίνει όταν βρεθεί σε κάποια ακραία περίπτωση όπου θα έχει να επιλέξει από δύο ή περισσότερες λύσεις και θα αναλωθεί στην διαδικασία αδυνατώντας να αποφασίσει. Καταλαμβάνει την 9η θέση στον πίνακα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και "κυνηγάει" όσους του "χώνονται" στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει "γη και ουρανό" για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συντηρητικός οδηγός που εκνευρίζεται τόσο με την κίνηση όσο και με τους άλλους οδηγούς. Θεωρεί πως έχει την καλύτερη εκπαίδευση από όλους τους άλλους και είναι ο καλύτερος μαθητής των Σχολών Οδήγησης. Του αρέσουν τα ταξίδια και προτιμά τους αυτοκινητόδρομους και τους επαρχιακούς δρόμους. Δεν βρίσκει καμμία συγκίνηση στην ταχύτητα και απορεί με όσους πεθαίνουν για αυτήν. Με τέτοια συμπεριφορά κατορθώνει να έχει πολύ λίγα ατυχήματα. Αν έλειπε ο εκνευρισμός του θα μπορούσε να καταλάβει ακόμα και την 12η θέση του πίνακα επικινδυνότητας. Τώρα βρίσκεται στη 10η.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εντελώς αντίθετο του Αιγόκερου. Μιλάει συνέχεια όταν οδηγεί και θυμάται την "μάνα του και τον πατέρα του" στις ιστορίες που διηγείται. Χάνεται πάρα πολύ εύκολα αλλά αυτό δεν τον πειράζει καθώς βρίσκει επιπλέον χρόνο για να "ψυχαγωγήσει" τους συνεπιβάτες του. Έχει φθάσει στον προορισμό του πριν ακόμα μπει στο αυτοκίνητό του (ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται). Αν ξεκινήσει για καλοκαιρινό μπάνιο ήδη νοιώθει την αύρα της θάλασσας και την αρμύρα της έστω και αν βρίσκεται μποτιλιαρισμένος στη Βουλιαγμένης. Όταν κάποια στιγμή φθάσει κοντά στον τελικό του προορισμό μην βάλετε στοίχημα πως θα τον βρει κιόλας γιατί δεν σας βλέπουμε για "ταμείο". Καταλαμβάνει την 6η θέση στον πίνακα.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Μιλώντας για οδηγούς δεν θα έπρεπε, ίσως, να συμπεριλάβουμε τους Ιχθείς σε αυτούς. Υπερβολή; Μάλλον όχι γιατί τους Ιχθείς τους πηγαίνουν, συνήθως, με το αυτοκίνητο και οι ίδιοι σπάνια επιλέγουν να οδηγήσουν. Όταν αυτό (μόνο εξ ανάγκης) συμβαίνει τότε δίνουν την σειρά τους σε όλες τις διασταυρώσεις και γίνονται οι πιο ευγενείς της ζούγκλας των δρόμων. Αν πρόκειται να συναντήσουν διόδια στον δρόμο τους έχουν βγάλει ένα μισάωρο νωρίτερα τα ψιλά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην χρειασθεί να τεντωθούν για να τα φθάσουν. Εκεί ... δίπλα στο τηλέφωνο που και αυτό είναι έτοιμο για κάθε ζήτηση. Η απειρία τους στην οδήγηση και η ανασφάλεια που νοιώθουν τους έχει οδηγήσει στην τρίτη θέση επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου. Και ας μην αναφέρουμε την αφηρημάδα και τις ονειροπολήσεις τους οι οποίες είναι παροιμιώδεις.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.
Link to comment
Share on other sites

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και "κυνηγάει" όσους του "χώνονται" στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει "γη και ουρανό" για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα.

 

Έτσι, έτσι...!!

:p
Link to comment
Share on other sites

Kριός

(Μάρτιος 21 - Απρίλιος 20)

 

 

 

 

Κριός με Κριό: Το βασικό χαρακτηρηστικό του Κριού είναι να κατακτήσει τον ερωτικό του σύντροφο. Μόλις κατακτήσει έναν άλλο Κριό στην αρχή θα υπάρχει φλόγα και πάθος μεγάλο, θα μοιραστούν τις περιπέτειες και την ένταση, αυτή η φλόγα θα σβήσει ξαφνικά και ο καθένας θα στραφεί για νέα κατάκτηση. Δεν είναι σχέση η οποία μπορεί να υπολογίζει κανείς. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ολέθρια σχέση, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κριός δεν θέλει ποτέ μακροχρόνιους δεσμούς.

 

Κριός με Ταύρο: Ο Κριός όταν κάνει μια σχέση με τον Ταύρο θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.

 

Κριός με Δίδυμο: Ο Κριός πιστεύει ότι οι Δίδυμοι είναι αντισεξουαλικοί και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. Οι Δίδυμοι αγαπούν την ανάλυση και το χιούμορ. Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να βαρεθεί και να φύγει.Θα πιστέψει κιόλας ότι δεν χρειάζετε να παλέψει για να κατακτήσει το στόχο του. Είναι μία σχέση που είναι όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και παράδοξη.

 

Κριός με Καρκίνος: Ο Κριός δεν μπορεί τις υπερευαισθησίες και ο Καρκίνος, δεν μπορεί να καταλάβει την απάθεια και την ψυχρότητα πάνω στην ευαισθησία. Ο Κριός μπορεί να απολαύσει μόνο το σεξ όπου ο Καρκίνος μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Καρκίνος θεωρεί τον Κριό ορμητικό και αδιάκρητο. Στην αρχή θα είναι μία σχέση φλογερή, πολύ δύσκολο όμως να κρατήσει μία τέτοια σχέση με αποτέλεσμα ο Καρκίνος να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει μή μπορώντας να καταλάβει τον Κριό.

 

Κριός με Λέων: Ο Κριός παρόλο που δεν δέχετι διαταγές και δεν υποχωρεί, γιατί θέλει και ο Λέων να κυριαρχεί, μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη αυτών των δύο ατόμων μακρόχρονα και επιτυχημένα, όχι μόνο στο σέξ αλλά και στη ζωή. Πάντα θα υπάρχει θέμα για το ποιός θα είναι ο αρχηγός. Διαφωνίες, φασαρίες, αμφισβητήσεις όμως στο τέλος "κλείνοντας" το φως θα είανι και πάλι αγαπημένοι. Συμπέρασμα κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβάζετε για να έχουν την τέλεια σχέση.

 

Κριός με Παρθένο: Ο Κριός δεν μπορεί να ανεκτεί την κριτική και την σχολαστικότητα της Παρθένου. Ο Κριός πιστεύει πάνω από όλα το σεξ κάτι που δεν δέχετε το άλλο ζώδιο. Στη φιλία, στο επάγγελμα ή σε οποιαδήποτε άλλη σχέση μπορούν να τα βρούνε εκτός από την ερωτική. Συγκρούσεις, κριτική, ακραίες καταστάσεις θα τους οδηγήσουν γρήγορα στο χωρισμό. Συμπέρασμα πριν αρχίσει η σχέση θα τελειώσει.

 

Κριός με Ζυγό: Ο Κριός δεν μπορεί να χειριστεί με επιτυχία την λαγνεία του Ζυγού. Είναι μία σχέση με ψευδεσθήσεις και ελπίδες που δεν ολοκληρώνονται ευκολα. Είναι τα δύο άκρα αντίθετα παρόλα αυτά μπορούν να κάνουνε ένα ταιριασό ζευγαροι. Είναι και οι δύο εξίσου απαιτητικοί φτάνει να καταλάβουνε ότι είναι ένα παιγνίδι που πρέπει να παίζουν και οι δύο σωστά.Είναι δηλαδή μία σχέση η οποία μπορεί να λειτουργήσει πάντα με συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές.

 

Κριός με Σκορπιό: Ο Κριός λέει "θέλεις πόλεμο;" Ευχαριστώ θα πάρω γιατί έχει φλόγα. Ο Σκορπιός τρελένεται με το πάθος του Κριού και σκέφτετε κατά πόσο ο Κριός θα προσέξει τη συμπεριφορά του. Όσο πιο πολύ συναισθηματικός είναι ο Κριός τόσο λιγότερο θυμό και όρεξη για εκδίκηση θα έχει ο Κριός. Όσο για το σεξ, είναι η καλύτερη ερωτική ένωση. Αν μη τι άλλο θα απολαύσουν τον έρωτα τους.Συμπέρασμα ας προσέξει ο Κριός να είναι πιο συναισθηματικός για να κρατήσει τη φλόγαπου του αρέσει.

 

Κριός με Τοξότη: Ο Κριός έλκετε πολύ από το Τοξότη. Ο Τοξότης πάλι δεν δέχετε την κτητικότητα του Κριού. Ο Κριός θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στην ταιριαστή σχέση του Τοξότη αφού έχουνε πολλά κοινά σημεία. Είναι και οι δυό γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό.Συμπερασμα, λίγος συμβιβασμός από τον καθένα αιθα είανι μια φοβερή σχέση.

 

Κριός με Αιγόκερω: Ανταγωνισμός και διαφωνίες στη σχέση αυτή. Ας αφήσουν και οι δυο τα κέρατα αφού και οι δύο είναι πολύ ερωτικά άτομα, μπορεί να έχουν μια παθιασμένη σχέση. Αυτό το πάθος συγκρούετε και για να έχουν μια επιτυχημένη ένωση χρειάζετε κατανόηση, συναισθηματισμό και συνεργασία.Αφήστε τον εγωισμό κατά μέρος για να γίνει η σχέση φανταστική.

 

Κριός με Υδροχόο: Ο Κριός θα κουραστεί από τον Υδροχόο γιατί δεν μπορεί την ψυχραιμία και την αναμονή.Ο Κριός βιάζετε ενώ ο Υδοχόος αρχίζει καθε αύριο.Ο Κριός θυμώνει που ο Υδροχόος αναλύει συνέχεια. Όταν τα καταφέρουν να έχουν μια ερωτική ένωση, ο Κριός θα μείνει άφωνος με τη φαντασία του Υδροχόου. Πνευματικά και σεξουαλικά ταιριάζουν. Συμπέρασμα ο Υδροχόος να πάψει να καθυστερεί και ο Κριός να μην είναι τόσο γρήγορος. Μόνο έτσι θα είναι επιτυχημένη η σχέση.

 

Κριός με Ιχθύ: Ο Κριός θέλει να συναναστρέφετε πάντα με ιχθύες. Του αρέσει πολύ η εξυπνάδα του Ιχθύ. Πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή σχέση διότι οι Ιχθύες έχουνε καλπάζουσα φαντασία και στις πρωτοβουλίες και στις δραστηριότητες και στο σεξ. Ένας κριός δεν θα φύγει ποτέ από ένα Ιχθύ. Ο δεύτερος όμως θα είναι πάντα παραπονούμενος. Συμπέρασμα, Ιχθύες μην παραπονιέστε απλά απολαύστε τη σχέση.

:p
Link to comment
Share on other sites

Ταύρος

(Απρίλιος 21 - Μαϊος 20)

 

 

 

 

Ταύρος με Κριό: Ο Ταύρος όταν κάνει μια σχέση με τον Κριό θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.

 

Ταύρος με Ταύρο: Τέλεια και επιτυχημένη σχέση. Έχουν τα ίδια κοινά σημεία και τα ίδια χαρακτηριστικά. Και οι δύο θέλουν οικονομική άνεση, σιγουριά, ασφάλεια και πάνω από όλα ποιότητα ζωής. Στον έρωτα συμφωνούν παντού. Συμπέρασμα αν είστε Ταύρος και βρεθεί Ταύρος στο δρόμο σας κρατήστε τον. Θα ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη.

 

Ταυρος με Δίδυμο: Ο Ταύρος απαιτει από τους Διδύμους πίστη, σταθερότητα και καλό σεξ.Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για την πίστη τους και δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν δύο τρεις ή περισσότερους συντρόφους. Ο Ταύρος είναι πιο σταθερός, διαφορετικός και δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Οι Δίδυμοι δε τον βρίσκουν πολύ βαρετό, καθόλου ρομαντικό και έτσι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Συμπέρασμα, οι αρχές αυτών των ατόμων είναι πολύ διαφορετικές και η επιτυχημένη ένωση είναι πολύ δύσκολη.

 

Ταύρος με Καρκίνο: Ο Ταύρος λατρεύει τον Καρκίνο για τα χαρακτηριστικά του γιατί είναι σχεδόν ίδια. Είναι εξίσου και οι δύο αξιαγάπητοι, άτομα υπεύθυνα. Ο Καρκίνος ανταποκρίνεταιθαυμάσια στις ερωτικές διαθέσεις του Ταύρου. Ο Καρκίνος αφήνει ελεύθερο τον Ταύρο και έτσι εκείνος πράττει πιστεύοντας ότι έχει το επάνω χέρι, ενώ ωστόσο ο Καρκίνος εφαρμόζει αυτό που έχει στο μυαλό του. Συμπέρασμα, όταν συναντηθείτε απολαύστε τη σχέση σας, να είστε σίγουρποι ότι θα προκύψει ένας καλός γάμος.

 

Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική.

 

Ταύρος με Παρθένο: Ο Ταύρος ξέρει ότι με αυτό το ζώδιο μπορεί να κάνει μια σίγουρη, σταθερή και αισθησιακή σχέση. Ο Ταύρος θέλει φροντίδα και ασφάλεια και μπορεί να του παρέχετε. Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ότι καλύτερο. Οι συζητήσεις τους δεν θα έχουν τέλος. Συμπέρασμα, σχέση αισθησιακή και πετυχημένη.

 

Ταύρος με Ζυγό: Το ότι ο Ταύρος είναι προσγειομένος και ο Ζυγός ρομαντικός αυτό θα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για να κρατηθεί η σχέση. 'Εχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία αλλά ο Ζυγός βαριέτε πολύ ευκολα τον Ταύρο.Αν μπορούσε να κατανοήσει και να συμβιβαστεί, θα κρατούσαν τη σχέση ζωντανή. Συμπέρασμα, κατανόηση και θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια καλή σχέση.

 

Ταύρος με Σκορπιό: Ο Ταύρος μπορεί να μην συμφωνεί ποτέ με ένα Σκορπιό, αλλά επειδή ο δεύτερος δίνει πολύ αγάπη και είναι και τολμηρός στον έρωτα, ο Ταύρος παγιδεύεται σε αυτή τη σχέση. Μπορεί η σχέση τους να είναι ανακατεμένη αλλά μαζί δημιουργούν. Συμπέρασμα, δοκιμάστε να μείνετε μαζί και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

 

Ταύρος με Τοξότη: Ο Ταύρος θέλει τη μονιμότητα, ο Τοξότης δεν μπορεί, θέλει συχνά αλλαγές. Αδρανής ο Ταύρος αυθόρμητος ο Τοξότης έχει σαν αποτέλεσμα να εκνευρίζονται. Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές νοοτροπίες. Συμπέρασμα, καλύτερα αποφύγετε αυτή τη σχέση.

 

Ταύρος με Αιγόκερω: Αν θέλετε να απολαύσετε μια σχέση, ο συνδιασμός Ταύρου και Αιγόκερου είναι ο ιδανικός.Και οι δύο θέλετε την ασφάλεια, την αγάπη, το φλογερό σεξ και σίγουρα καθόλη τη διάρκεια της σχέσης θα νιώθετε επιθυμητοί και αγαπητοί. Συμπέρασμα, φλόγα, ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη.

 

Ταύρος με Υδροχόο: Ο Ταύρος για τον Υδροχόο είναι απαιτητικός, θεωρεί ότι καταπιέζετε. Ο υδροχόος θέλει ανεξαρτησία και ο Ταύρος μονιμότητα. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ τους. Η πιθανότητα να κρατήσει μια τέτοια σχέση είναι ελάχιστες εώς και μηδαμινές. Συμπέρασμα, Ταύρε απόφυγε τους Υδροχόους.

 

Ταύρος με Ιχθύ: Ο Ταυρός ξελογιάζετε από τον Υχθύ αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι τον θεωρεί ρουτινιάρη. Η αστάθεια του Ιχθύ εκνευρίζει τον Ταύρο που είναι σταθερός. Για να διατηρηθεί αυτή η σζέση πρέπει κάποιος πάντα να υποχωρεί.Συμπέρασμα μάλλον η σχέση αυτή είναι μια ουτοπία.

:p
Link to comment
Share on other sites

Δίδυμοι

(Μαϊος 21 - Ιούνιος 21)

 

 

 

 

Δίδυμος με Κριό: Ο Κριός πιστεύει ότι οι Δίδυμοι είναι αντισεξουαλικοί και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. Οι Δίδυμοι αγαπούν την ανάλυση και το χιούμορ. Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να βαρεθεί και να φύγει.Θα πιστέψει κιόλας ότι δεν χρειάζετε να παλέψει για να κατακτήσει το στόχο του. Είναι μία σχέση που είναι όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και παράδοξη.

 

Δίδυμος με Ταύρο: Ο Ταύρος απαιτει από τους Διδύμους πίστη, σταθερότητα και καλό σεξ.Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για την πίστη τους και δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν δύο τρεις ή περισσότερους συντρόφους. Ο Ταύρος είναι πιο σταθερός, διαφορετικός και δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Οι Δίδυμοι δε τον βρίσκουν πολύ βαρετό, καθόλου ρομαντικό και έτσι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Συμπέρασμα, οι αρχές αυτών των ατόμων είναι πολύ διαφορετικές και η επιτυχημένη ένωση είναι πολύ δύσκολη.

 

Δίδυμος με Δίδυμο: Οι Δίδυμοι για να συνυπάρξουν πρέπει να καταλάβουνε για ποιό σκοπό έχουν αυτή τη σχέση. Έχουνε και οι δυό πολύ φαντασία, είναι έξυπνοι αλλά δεν ξέρουν να βάζουν στόχους. Για αυτούς η καθημερινότητα και η προγραμματισμένη ζωή είναι κάτι ανέφυκτο.Συμπέρασμα, λίγο δύσκολο να διαρκέσει αυτή η σχέση.

 

Δίδυμος με Καρκίνο: Οι Δίδυμοι αγαπούν την ελευθερία, αναζητούν μονίμως το σεξ, ενώ ο Καρκίνος είναι τρυφερός και συναισθηματικός και θέλει συνεχώς να νιώθει ασφαλής και αποκλειστικότητα. Και οι δυό πρέπει να κάνουν φοβερές υποχωρήσεις για να μεόνουν έστω και λίγο μαζί. Συμπέρασμα, είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο να μείονουν αυτά τα δύο άτομα μαζί.

 

Δίδυμος με Λέων: Ο Λέων θέλει πίστη και αφοσίωση Οι Δίδυμοι θέλουν ο Λέων να υποτάσσετε πράγμα αδύνατον για τον δεύτερο. Στην αρχή βέβαια του αρέσουν του Λέωντα τα παιχνίδια και η διασκέδαση που προσφέρουν οι Δίδυμοι. Οι Δίδυμοι δείχνουν ότι υποτάσσονται όμως χρησιμοποιούν την πανουργία και την διπλωματία για να υποσκελίσουν τον Λέωντα. Συμπέρασμα, ο Λέων θα φύγει πολύ γρήγορα.

 

Δίδυμος με Παρθένο: Αυτή η σχέση από την αρχή είναι καταδικασμένη. Η τελειομανία των Παρθένων εκνευρίζει αφάνταστα τους Διδύμους. Πνευματικά επικοινωνούν ικανοποιητικά.Οι Παρθένοι θέλουνε σταθερό σεξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείετε να προσφέρουν οι Δίδυμοι. Συμπέρασμα, άλλο ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κάνει με τους Διδύμους.

 

Δίδυμος με Ζυγός: Έίναι από τα λίγα ζώδια ο Ζυγός που μπορεί να ταιριάξει με ένα Δίδυμο. Κυρίως η πνευματική επαφή είναι εκείνη που τους κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες μαζί. Το σεξ είναι πληκτικό μεταξύ τους. Ο Ζυγός είναι εκείνος που πρέπει να καθοδηγεί τη σχέση και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τους Διδύμους να λειτουργήσουν και συναισθηματικά. Συμπέρασμα, το μοναδικό ζώδιο με το οποίο μπορούν να λειτουργήσουν οι Δίδυμοι.

 

Δίδυμος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός είναι άτομο με τάσεις κτητικότητας και απαιτητικό. Οι Δίδυμοι είναι ανεξάρτητοι και ο Σκορπιός δεν θα δεκτεί ποτέ αυτή την ανεξαρτησία. Όσοι ανήκουν στους Διδύμους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εκρικτηκότητα του Σκορπιού. Συμπέρασμα, ο Σκορπιός θα κτυπήσει και θα φύγει.

 

Δίδυμος με Τοξότη: Μια ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Επειδή και ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, οι Δίδυμοι νιώθουν συνεχώς αστάθεια και ανησυχία. Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεκτεί τις αλλαγές των Διδύμων. Συμπέρασμα, σχέση απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

 

Δίδυμος με Αιγόκερω: Οι Δίδυμοι με τον εγωισμό που διαθέτουν δεν μπορούν να δεχτούν την ψυχρή λογική και τον ατομισμό του Αιγόκερου. Ενώ ο δεύτερος θέλει αφοσίωση οι Δίδυμοι δεν δέχονται να του δώσουν. Στο σεξ είναι ατάιριαστοι. Συμπέρασμα, δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν αυτά τα ζώδια.

 

Δίδυμος με Υδροχόος: Και τα δύο αυτά ζώδια αναζητούν την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αυτονομία. Ο Υδροχόος τρελάινετε γαι τους Διδύμους γιατί τους θεωρεί απρόβλεπτους. Το σεξ μπορεί να είναι καταπληκτικό όταν και οι δύο προσπαθήσουν να είναι ο ένας για τον άλλο. Συμπέρασμα, είναι μια σχέση που μπορεί να έχει μέλλον.

 

Δίδυμος με Ιχθύ: Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να δώσουν αυτά που ζητούν οι Υχθύες. Οι δεύτεροι δεν μπορούν την ανεξαρτησία των Διδύμων. Τους αρέσουν τα απρόβλεπτα, τα ευχάριστα και τα παιχνίδια των Διδύμων. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να ταιριάξουν αυτά τα άτομα.

:p
Link to comment
Share on other sites

Καρκίνος

(Ιούνιος 22 - Ιούλιος 22)

 

 

 

 

Καρκίνος με Κριό: Ο Κριός δεν μπορεί τις υπερευαισθησίες και ο Καρκίνος, δεν μπορεί να καταλάβει την απάθεια και την ψυχρότητα πάνω στην ευαισθησία. Ο Κριός μπορεί να απολαύσει μόνο το σεξ όπου ο Καρκίνος μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Καρκίνος θεωρεί τον Κριό ορμητικό και αδιάκρητο. Στην αρχή θα είναι μία σχέση φλογερή, πολύ δύσκολο όμως να κρατήσει μία τέτοια σχέση με αποτέλεσμα ο Καρκίνος να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει μή μπορώντας να καταλάβει τον Κριό.

 

Καρκίνος με Ταύρος: Ο Κριός όταν κάνει μια σχέση με τον Ταύρο θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.

 

Καρκίνος με Δίδυμο: Ο Κριός πιστεύει ότι οι Δίδυμοι είναι αντισεξουαλικοί και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. Οι Δίδυμοι αγαπούν την ανάλυση και το χιούμορ. Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να βαρεθεί και να φύγει.Θα πιστέψει κιόλας ότι δεν χρειάζετε να παλέψει για να κατακτήσει το στόχο του. Είναι μία σχέση που είναι όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και παράδοξη.

 

Καρκίνος με Καρκίνο: Αυτή η σχέση σίγουρα θα πετύχει μακροπρόθεσμα γιατί και οι δύο έχουνε πολύ ρομαντισμό, κατανόηση, τις ίδιες επιθυμίες και τα ίδια όνειρα. Στο σέξ έχουν φοβερό πάθος και είναι εξίσου πιστοί. Μόνο σε περίπτωση που αφήσουν τα κυκλοθιμικά τους ελεύθερα θα χαλάσει αυτή η σχέση. Συμπέρασμα, αν θέλετε να ζήσετε ένα παραμύθι κρατήστε αυτή τη σχέση.

 

Καρκίνος με Λέων: Φοβερός συνδιασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέωντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Στμπέρασμα, μιά ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

Καρκίνος με Παρθένο: Συνήθως οι Παρθένοι φέρονται ψυχρά στους Καρκίνους και τότε ο Καρκίνος πληγώνεται ανεπανόρθωτα. Αν καταλάβουν και οι δύο πόσο μεγάλα αποθέματα αγάπης και ευαισθησίας έχουνε, θα κάνουν την τέλεια και ιδανική σχέση.Ακόμα και στο σεξ θα είναι αχώριστοι. Συμπέρασμα, εκμεταλλευτείτε αυτή τη σχέση.

 

Καρκίνος με Ζυγό: Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί. Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δωθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.

 

Καρκίνος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και εκδικητικός, όμωςέχει βαθιά αγάπη και κατανόηση κάτι που τρελάινει τον Καρκίνο. Ανοιβαία αγάπη λοιπόν, έντονο και αισθησιακό σεξ...τι άλλο καλύτερο;Συμπέρασμα, μια σχέση φοβερή που σίγουρα μπορεί να έχει μέλλον.

 

Καρκίνος με Τοξότη: Η αστάθεια του Τοξότη και η ανεξαρτησία κτυπάνε στα νέυρα τον Καρκίνο. Ο Τοξότης πάλιδεν μπορί τόση αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή. Όσο για το σεξ σίγουρα δεν πρόκειτε να το απολαύσουν με αυτές τις καταστάσεις. Συμπέρασμα, από το να βγάλετε τα μαχαίρια καλύτερα χωρίστε.

 

Καρκίνος με Αιγόκερω: Τα δύο άτομα αυτά μπορούν να κάνουν μια σχέση απόλυτα ευτυχισμένη. Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον και στον έρωτα αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.Ο Αιγόκερος είναι πρακτικός και έχει απαιτήσεις και ο Καρκίνος έχει να δώσει πολλά από συναίσθημα και πνεύμα. Και οι δύο ξέρουν τι θέλουν. Συμπέρασμα, ο ένας αναπληρώνει τον άλλο.

 

Καρκίνος με Υδροχόο: Ο Υδροχόος ως συνήθως με την ψυχρή λογική κτυπά στα νεύρα του καρκίνου που θέλει εξάρτηση από τη σχέση. Ο συναισθηματικός Καρκίνος δίδεται ολόψυχα αλλά αυτή η παγερότητατου Υδροχόου και ο ατομισμός του γκρεμίζει ότι ωραίο έχει ο Καρκίνος. Συμπέρασμα, Ο Υδροχόος θα χάσει πολλά πό τον Καρκίνο.

 

Καρκίνος με Υχθύ: Σχέση δυνατη με αμοιβαία αγάπη, πίστη και αφοσίωση. Ιδανικό ζευγάρι για τη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα. Ο Ιχθύς πρεπει να προσέξει σε αυτή τη σχέση να μην πάθει εξάρτηση και να παραπονιέται, δεν υπάρχει λόγος. Συμπέρασμα, σχέση με αγάπη και πάθος και ένα πολύ καλό μέλλον.

:p
Link to comment
Share on other sites

Λέων

(Ιούλιος 23 - Αύγουστος 23)

 

 

 

 

Λέων με Κριό: Ο Κριός παρόλο που δεν δέχετι διαταγές και δεν υποχωρεί, γιατί θέλει και ο Λέων να κυριαρχεί, μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη αυτών των δύο ατόμων μακρόχρονα και επιτυχημένα, όχι μόνο στο σέξ αλλά και στη ζωή. Πάντα θα υπάρχει θέμα για το ποιός θα είναι ο αρχηγός. Διαφωνίες, φασαρίες, αμφισβητήσεις όμως στο τέλος "κλείνοντας" το φως θα είανι και πάλι αγαπημένοι. Συμπέρασμα κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβάζετε για να έχουν την τέλεια σχέση.

 

Λέων με Ταύρο: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική.

 

Λέων με Δίδυμο: Ο Λέων θέλει πίστη και αφοσίωση Οι Δίδυμοι θέλουν ο Λέων να υποτάσσετε πράγμα αδύνατον για τον δεύτερο. Στην αρχή βέβαια του αρέσουν του Λέωντα τα παιχνίδια και η διασκέδαση που προσφέρουν οι Δίδυμοι. Οι Δίδυμοι δείχνουν ότι υποτάσσονται όμως χρηιμοποιούν την πανουργάι και την διπλωματία για να υποσκελίσουν τον Λέωντα. Συμπέρασμα, ο Λέων θα φύγει πολύ γρήγορα.

 

Λέων με Καρκίνο: Φοβερός συνδιασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέωντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Στμπέρασμα, μιά ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

Λέων με Λέων: Μια σχέση γεμάτη δύναμη, φλόγα, ένταση και φοβερό σεξ.Είναι πολύ δύσκολο όμως να συμβιώσουν. Είναι και οι δυο περήφανοι, αρχηγοί και εγωιστές. Εδώ δεν έχει αρσενικό και θηλυκό, εδώ έχει μάχες και διαξιφισμούς. Αν καταφέρουν να συμβιώσουν οι σχέση θα είναι κατασταλτική, μάλλον θα κοπιάσετε άσκοπα.Δεν μπορείτε να συνυπάρξετε.

 

Λέων με Παρθένο: Ο Λέων δεν μπορεί να ακούει συνέχεια τον Παρθένο να τον κριτικάρει. Ο Παρθένος θα κολλήσει επάνω στο Λέωντα και θα τον κάνει να υποφέρει. Ο Παρθένος μπορεί να δώσει πολλά αλλά αυτό φοβίζει το Λέωντα. Συμπέρασμα, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να είναι μαζί.

 

Λέων με Ζυγό: Ο εγωισμός του Λέωντα θα φέρει πρόβλημα στη σχέση με το Ζυγό. Ο Ζυγός απεχθάνετε την πίεση αλλά και τις διαταγές. Ο Ζυγός έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαμβαίνει ο Λέωντας. Θ αμπορούσε να ήτανε μαι καλή σχέση φτάνει να προσαρμοστεί ο Λέων. Συμπέρασμα, ποιος θα δαμάσει το άγριο ζώο;

 

Λέων με Σκορπιό: Εδώ υπάρχει θέμα υποχώρησης. Κανένας δεν υποχωρεί και δεν συμβυβάζετε. Στο σεξ είναι όλα τέλεια. Ο Σκορπιός απαιτεί σεβασμό αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση. Συμπέρασμα, Σκορπιός ισχυρογνώμων, Λέων το ίδιο οπότε η σζέση θα αποτύχει.

 

Λέων με Τοξότη: Φλογερή σχέση. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης όμως βαριέτε εύκολα τον Λέωντα. Ο Λέων δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Τοξότης δεν μπορεί να είναι δίπλα του συνεχώς και ακόμα θεωρεί πολύ παιχνιδιάρη τον Τοξότη. Ακόμη και στο σεξ έχουνε αντιθέσεις. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να επιτύχει αυτή η σχέση.

 

Λέων με Αιγόκερω: Εδώ υπάρχει θέμα και σεξουαλικό ακι οικονομικό. Στο σεξ ο Λέων δεν δέχετε το τρόπο του Αιγόκερου και ο δεύτερος δεν δέχετε την αρχηγεία του Λέωντα. Στα οικονομικά ο Αιγόκερος είναι τσιγκούνης και ο Λέων σπάταλος και ετσι έχουνε συνέχεια διαφωνία. Συμπέρασμα, Ο Λέων θα νιώθει πάντα ταπεινωμένος από τον Αιγόκερω οπόταν θα φύγει.

 

Λέων με Υδροχόο: Ο Λέωντας θαυμάζει το μυαλό του Υδροχόου αλλά δεν μπορεί τη ψυχρότητα του. Ο Υδροχόος αγνοεί τη γνώμη του Λέωντα και εκείνος θα ταπεινώνετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά ο ένας ελκύετε από τον άλλο. Συμπέρασμα, μπορέι να έχετε μια μακρόχρονη σχέση.

 

Λέων με Ιχθύ: Ο Λέωντας δεν μπορεί να δεχθεί την πονηράδα του Ιχθύ γιατί είναι ωμός και απόλυτος. Δεν του αρέσει να τον παγιδεύουν, νιώθει πολύ περήφανος για τέτοια πράγματα. Ο Ιχθύς είναι παιχνιδιάρης και ευκίνητος. Συμπέρασμα, ο Λέωντας θα φύγει πρίν αρχίσει καλά καλά η σχέση.

:p
Link to comment
Share on other sites

Παρθένος

(Αύγουστος 24 - Σεπτέμβριος 22)

 

 

 

 

Παρθένος με Κριό: Ο Κριός δεν μπορεί να ανεκτεί την κριτική και την σχολαστικότητα της Παρθένου. Ο Κριός πιστεύει πάνω από όλα το σεξ κάτι που δεν δέχετε το άλλο ζώδιο. Στη φιλία, στο επάγγελμα ή σε οποιαδήποτε άλλη σχέση μπορούν να τα βρούνε εκτός από την ερωτική. Συγκρούσεις, κριτική, ακραίες καταστάσεις θα τους οδηγήσουν γρήγορα στο χωρισμό. Συμπέρασμα πριν αρχίσει η σχέση θα τελειώσει.

 

Παρθένος με Ταύρο: Ο Ταύρος ξέρει ότι με αυτό το ζώδιο μπορεί να κάνει μια σίγουρη, σταθερή και αισθησιακή σχέση. Ο Ταύρος θέλει φροντίδα και ασφάλεια και μπορεί να του παρέχετε. Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ότι καλύτερο. Οι συζητήσεις τους δεν θα έχουν τέλος. Συμπέρασμα, σχέση αισθησιακή και πετυχημένη.

 

Παρθένος με Δίδυμο: Αυτή η σχέση από την αρχή είναι καταδικασμένη. Η τελειομανία των Παρθένων εκνευρίζει αφάνταστα τους Διδύμους. Πνευματικά επικοινωνούν ικανοποιητικά.Οι Παρθένοι θέλουνε σταθερό σεξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείετε να προσφέρουν οι Δίδυμοι. Συμπέρασμα, άλλο ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κάνει με τους Διδύμους.

 

Παρθένος με Καρκίνος: Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί.Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δωθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.

 

Παρθένος με Λέων: Ο Λέων δεν μπορεί να ακούει συνέχεια τον Παρθένο να τον κριτικάρει. Ο Παρθένος θα κολλήσει επάνω στο Λέωντα και θα τον κάνει να υποφέρει. Ο Παρθένος μπορεί να δώσει πολλά αλλά αυτό φοβίζει το Λέωντα. Συμπέρασμα, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να είναι μαζί.

 

Παρθένος με Παρθένο: Αυτή η σχέση παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα. Τσακωμούς και φασαρίες καιαυτό γιατί αφού έχουν τη τάση να κάνουνε κριτική οένας στον άλλο, είναι επόμενο να διαφωνούν πα΄ντα. Όσο για το σεξ πάντα οι Παρθένοι θέλουν ένα δυνατό παρτενέρ για να τους παρασύρει.Συμπέρασμα, η αδράνει της ατονίας θα φέρει το χωρισμό.

 

Παρθένος με Ζυγό: Ίσως να περάσει καιρός για να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Όταν όμως γίνει αυτό θα έχουνε μια τέλεια σχέση. Μάι σχέση που μπορούν να συζητούν ώρες και με λεπτομερείς αναλύσεις. Στο σεξ χρειάζετε συμβιβασμός γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον απογοητεμένος. Συμπέρασμα, με λίγο υπομονή θα βρούν τη χρυσή τομή.

 

Παρθένος με Σκορπιό: Ο Σκορπιος είμαι σεξομανής, ο παρθένος μάλλον δεν νιάζετε γαι το σεξ και εκει μάλλον χαλάει η συνταγή για μια καλή σχέση. Η τολμηρότητα του Σκορπιού και ο πουροτανισμός του Παρθένου συγκρούονται. Αν ο Παρθένος εκτός από αγάπη και κατανόηση δώσεικαι σεξ στο Σκορπιό τότε ο Σκορπιός θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Συμπέρασμα, ο Παρθένος πρέπει να συμβιβαστεί.

 

Παρθένος με Τοξότη: Δύο διαφορετικά άτομα. Ο Τοξότης άπιστος και φλογερός, η Παρθένος πιστή και ζητά την αποκλειστικότητα. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να έχει μέλλον ούτε καν αρχή αφού ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και η Παρθένος πατά σταθερά στη γή. Συμπέρασμα, μην προσπαθήσετε για αυτή τη σχέση, δεν αξίζει τον κόπο.

 

Παρθένος με Αιγόκερω: Μία σχέση που μπορεί να ευδοκιμήση, έχουνε κοινούς στόχους γιατί είναι και οι δύο γήεινοι. Ακόμα και στο σεξ η παρθένος βρίσκει τον Αιγόκερω πολύ καλά για να της ξυπνά τις ερωτικές της ευαισθησίες. Ο Αιγόκερος πάλι πιστεύει ότι στο σεξ ο σύντροφος του είναι το ιδανικό. Συμπέρασμα, δεν θα έχετε παράπονα ο ένας από τον άλλο.

 

Παρθένος με Υδροχόο: Ο Υδροχόος είναι άνθρωπος της περιπέτειας, η Παρθένος συντηριτικός. Αν προσαρμοστεί ο Υδροχόος και πάψει να είναι τόσο απρόβλεπτος ίσως καταφέρουν να συμβιώσουν. Τον Υδροχόο τον ελκύει ιδιαίτερα ο πουριτανισμός του παρθένου. Συμπέρασμα, αν χαλαρώσουν και οι δύο ίσως αυτή η σχέση έχει πιθανότητες επιβίωσης.

 

Παρθένος με Ιχθύ: Αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολο να έχει μέλλον. Αυτά τα άτομα είναι δύο διαφορεικοί χαρακτήρες. Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι ψύχραιμος. Οι Ιχθύες θέλουν ψυχική επαφή, ο παρθένος προσφέρει αφοσίωση, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Συμπέρασμα, ψυχρότητα και συναίσθημα δεν συμβαδίζουν.

:p
Link to comment
Share on other sites

Ζυγός

(Σεπτέμβριος 23 - Οκτώμβριος 22)

 

 

 

 

Ζυγός με Κριό: Ο Κριός δεν μπορεί να χειριστεί με επιτυχία την λαγνεία του Ζυγού. Είναι μία σχέση με ψευδεσθήσεις και ελπίδες που δεν ολοκληρώνονται ευκολα. Είναι τα δύο άκρα αντίθετα παρόλα αυτά μπορούν να κάνουνε ένα ταιριασό ζευγαροι. Είναι και οι δύο εξίσου απαιτητικοί φτάνει να καταλάβουνε ότι είναι ένα παιγνίδι που πρέπει να παίζουν και οι δύο σωστά.Είναι δηλαδή μία σχέση η οποία μπορεί να λειτουργήσει πάντα με συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές.

 

Ζυγός με Ταύρο: Το ότι ο Ταύρος είναι προσγειομένος και ο Ζυγός ρομαντικός αυτό θα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για να κρατηθεί η σχέση. 'Εχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία αλλά ο Ζυγός βαριέτε πολύ ευκολα τον Ταύρο.Αν μπορούσε να κατανοήσει και να συμβιβαστεί, θα κρατούσαν τη σχέση ζωντανή. Συμπέρασμα, κατανόηση και θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια καλή σχέση.

 

Ζυγός με Δίδυμο: Έίναι από τα λίγα ζώδια ο Ζυγός που μπορεί να ταιριάξει με ένα Δίδυμο. Κυρίως η πνευματική επαφή είναι εκείνη που τους κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες μαζί. Το σεξ είναι πληκτικό μεταξύ τους. Ο Ζυγός είναι εκείνος που πρέπει να καθοδηγεί τη σχέση και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τους Διδύμους να λειτουργήσουν και συναισθηματικά. Συμπέρασμα, το μοναδικό ζώδιο με το οποίο μπορούν να λειτουργήσουν οι Δίδυμοι.

 

Ζυγός με Καρκίνο: Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί.Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δωθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.

 

Ζυγός με Λέων: Ο εγωισμός του Λέωντα θα φέρει πρόβλημα στη σχέση με το Ζυγό. Ο Ζυγός απεχθάνετε την πίεση αλλά και τις διαταγές. Ο Ζυγός έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαμβαίνει ο Λέωντας. Θ αμπορούσε να ήτανε μαι καλή σχέση φτάνει να προσαρμοστεί ο Λέων. Συμπέρασμα, ποιος θα δαμάσει το άγριο ζώο;

 

Ζυγός με Παρθένο: Ίσως να περάσει καιρός για να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Όταν όμως γίνει αυτό θα έχουνε μια τέλεια σχέση. Μάι σχέση που μπορούν να συζητούν ώρες και με λεπτομερείς αναλύσεις. Στο σεξ χρειάζετε συμβιβασμός γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον απογοητεμένος. Συμπέρασμα, με λίγο υπομονή θα βρούν τη χρυσή τομή.

 

Ζυγός με Ζυγό: Και τα δύο άτομα αυτά τους αρέσει η καλή ζωή, έχουν καλό γούστο, κάνουν πολύ καλές συζητησεις, αγαπιούνται πρώτα πλατωνικά και στο τέλος θα απολαύσουν και το σεξ.Όταν όμως χωρίσουν δύσκολα ξανασμίγουν. Συμπέρασμα, ας φροντίσουν να είναι πάντα μαζί και θα είνια ευτυχισμένοι.

 

Ζυγός με Σκορπιό: Ο Ζυγός έχει λεπτούς τρόπους και συγκρούετε με την τραχύτητα του Σκορπιού. Παρόλο που μπορουν να έχουν μαι ολοκληρωτική σχέση, οι συγκρούσεις τους είναι μεγάλες. Στο σεξ όμως, είναι και οι δυο αισθησιακοί και νιώθουν τον έρωτα πραγματικά. Συμπέρασμα, καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης.

 

Ζυγός με Τοξότη: Αυτά τα δύο άτομα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, είναι αισιόδοξοι και θετικοί. Ο Ζυγός είναι εκλεκτικός ενώ ο Τοξότης καθόλου. Η απιστία του Τοξότη, εκνευρίζει το Ζυγό.Σμίγουν και χωρίζουν και αυτό μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές. Συμπέρασμα, πρέπει να υπάρχει πάντα μια ισχυρή δύναμη για να τους κρατάει.

 

Ζυγός με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερος είναι οπισθοδρομικός, ο Ζυγός ελεύθερος. Ο Ζυγός κάνει μόνο όσα θέλει ο ίδιος και δεν ανέχεται να του υποδεικνύει τι να κάνει ο Αιγόκερος. Παρόλα αυτά ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλο. Συμπέρασμα, υπάρχει και στους δύο το συνάισθημα οπότε μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη σχέση.

 

Ζυγός με Υδροχόο: Έχουν πολλά κοινά σημεία γιατί έιναι και τα δύο ζώδια του αέρα. Μπορούν να απολαύσουν την συζήτηση, τη φιλία και έχουν και οι δυό κατανόηση. Στο σεξ έχουν πολλές ομοιότητες και εκέινη η ώρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να καταλήξει σε ένα καλό γάμο.

 

Ζυγός με Ιχθύ: Ο Ζυγός είναι λογικός, ο Ιχθύς υπερβολικός. Ο Ζυγός θεωρεί τους Ιχθύες ύπουλους. Δεν αντέχει τον τρόπο σκέψεις των Ιχθύων.

Μέχρι και στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά κάτι που δεν αρέσει στο Ζυγό. Συμπέρασμα, στην αρχή όλα θα φαίνονται καλά όμως αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.

:p
Link to comment
Share on other sites

Σκορπιός

(Οκτώμβριος 23 - Νοέμβριος 22)

 

 

 

 

Σκορπιός με Κριό: Ο Κριός λέει "θέλεις πόλεμο;" Ευχαριστώ θα πάρω γιατί έχει φλόγα. Ο Σκορπιός τρελένεται με το πάθος του Κριού και σκέφτετε κατά πόσο ο Κριός θα προσέξει τη συμπεριφορά του. Όσο πιο πολύ συναισθηματικός είναι ο Κριός τόσο λιγότερο θυμό και όρεξη για εκδίκηση θα έχει ο Σκορπιός. Όσο για το σεξ, είναι η καλύτερη ερωτική ένωση. Αν μη τι άλλο θα απολαύσουν τον έρωτα τους.Συμπέρασμα ας προσέξει ο Κριός να είναι πιο συναισθηματικός για να κρατήσει τη φλόγαπου του αρέσει.

 

Σκορπιός με Ταύρο: Ο Ταύρος μπορεί να μην συμφωνεί ποτέ με ένα Σκορπιό, αλλά επειδή ο πρώτος δίνει πολύ αγάπη και είναι και τολμηρός στον έρωτα, ο Ταύρος παγιδεύεται σε αυτή τη σχέση. Μπορεί η σχέση τους να είναι ανακατεμένη αλλά μαζί δημιουργούν. Συμπέρασμα, δοκιμάστε να μείνετε μαζί και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

 

Σκορπιός με Δίδυμο: Ο Σκορπιός είναι άτομο με τάσεις κτητικότητας και απιτητικό. Οι Δίδυμοι είναι ανεξάρτητοι και ο Σκορπιός δεν θα δεκτεί ποτέ αυτή την ανεξαρτησία. Όσοι ανήκουν στους Διδύμους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εκρικτικότητα του Σκορπιού. Συμπέρασμα, ο Σκορπιός θα κτυπήσει και θα φύγει.

 

Σκορπιός με Καρκίνο: Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και εκδικητικός, όμωςέχει βαθιά αγάπη και κατανόηση κάτι που τρελάινει τον Καρκίνο. Ανοιβαία αγάπη λοιπόν, έντονο και αισθησιακό σεξ...τι άλλο καλύτερο;Συμπέρασμα, μια σχέση φοβερή που σίγουρα μπορί να έχει μέλλον.

 

Σκορπιός με Λέων: Εδώ υπάρχει θέμα υποχώρησης. Κανένας δεν υποχωρεί και δεν συμβυβάζετε. Στο σεξ είναι όλα τέλεια. Ο Σκορπιός απαιτεί σεβασμό αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση. Συμπέρασμα, Σκορπιός ισχυρογνώμων, Λέων το ίδιο οπότε η σχέση θα αποτύχει.

 

Σκορπιός με Παρθένο: Ο Σκορπιος είμαι σεξομανής, ο παρθένος μάλλον δεν νιάζετε για το σεξ και εκει μάλλον χαλάει η συνταγή για μια καλή σχέση. Η τολμηρότητα του Σκορπιού και ο πουροτανισμός του Παρθένου συγκρούονται. Αν ο Παρθένος εκτός από αγάπη και κατανόηση δώσεικαι σεξ στο Σκορπιό τότε ο Σκορπιός θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Συμπέρασμα, ο Παρθένος πρέπει να συμβιβαστεί.

 

Σκορπιός με Ζυγό: Ο Ζυγός έχει λεπτούς τρόπους και συγκρούετε με την τραχύτητα του Σκορπιού. Παρόλο που μπορουν να έχουν μαι ολοκληρωτική σχέση, οι συγκρούσεις τους είναι μεγάλες. Στο σεξ όμως, είναι και οι δυο αισθησιακοί και νιώθουν τον έρωτα πραγματικά. Συμπέρασμα, καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης.

 

Σκορπιός με Σκορπιό: Είναι και οι δύο φλογεροί, είναι και οι δύο καχύποπτοι. Είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν αυτά τα άτομα γιατί ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο και δεν θα υποχωρεί κανείς. Το σεξ μεταξύ τους θα είναι ανεπανάληπτο, όμως στα καθημερινά δεν θα μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή. Συμπέρασμα, μάλλον ανώφελο.

 

Σκορπιός με Τοξότη: Δύο άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Όσο είναι καινούρια η σχέση, ο Τοξότης είναι ενθουσιασμένος, όταν αρχίσει όμως να κουράζετε αδιαφορεί.Ο Σκορπιός τότε ψάχνει τρόπο να τον εκδικηθεί. Συμπέρασμα, η εκδίκηση του Σκορπιού πονάει.

 

Σκορπιός με Αιγόκερω: Αυτά τα άτομα θ αμπορούσαν να κάνουν μια πολύ δυναμική σχέση που να κρατήσει για πάντα. Φτάνει να καταλάβουν και να αναζητούν τα ίδια πράγματα, Μπορούν!!! Όσο γαι το σεξ μπορούν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Συμπέρασμα, ο Αιγόκερος θέλει, ο Σκορπιός το αποδέχετε(τέλειο).

 

Σκορπιός με Υδροχόο: Η σχέση αυτή από την αρχή θα αποτύχει. Ο Υδροχόος κουράζετε από τους συναισθηματιμούς του Σκορπιού. Ο δεύτερος, θα είναι συνέχεια ανικανοποίητος. Ακομη και στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο. Συμπέρασμα, είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.

 

Σκορπιός με Ιχθύ: Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικοί. Το σεξ ότι το καλύτερο. Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο.Φτάνει να ηρεμήσουν λίγο από τη ζήλια τους. Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμούν τους Σκορπιούς και ο Σκορπιός μπορεί να απολαμβάνει. Συμπέρασμα, δοκιμάστε αυτή τη σχέση θα πετύχει.

:p
Link to comment
Share on other sites

Τοξότης

(Νοέμβριος 23 - Δεκέμβριος 21)

 

 

 

 

Τοξότης με Κριός: Ο Κριός έλκετε πολύ από το Τοξότη. Ο Τοξότης πάλι δεν δέχετε την κτητικότητα του Κριού. Ο Κριός θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στην ταιριαστή σχέση του Τοξότη αφού έχουνε πολλά κοινά σημεία. Είναι και οι δυό γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό.Συμπερασμα, λίγος συμβιβασμός από τον καθένα αιθα είανι μια φοβερή σχέση.

 

Τοξότης με Ταύρο: Ο Ταύρος θέλει τη μονιμότητα, ο Τοξότης δεν μπορεί, θέλει συχνά αλλαγές. Αδρανής ο Ταύρος αυθόρμητος ο Τοξότης έχει σαν αποτέλεσμα να εκνευρίζονται. Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές νοοτροπίες. Συμπέρασμα, καλύτερα αποφύγετε αυτή τη σχέση.

 

Τοξότης με Διδύμους: Μια ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Επειδή και ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, οι Δίδυμοι νιώθουν συνεχώς αστάθεια και ανησυχεία. Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεκτεί τις αλλαγές των Διδύμων. Συμπέρασμα, σχέση απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

 

Τοξότης με Καρκίνο: Η αστάθεια του Τοξότη και η ανεξαρτησία κτυπάνε στα νέυρα τον Καρκίνο. Ο Τοξότης πάλιδεν μπορί τόση αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή. Όσο για το σεξ σίγουρα δεν πρόκειτε να το απολαύσουν με αυτές τις καταστάσεις. Συμπέρασμα, από το να βγάλετε τα μαχαίρια καλύτερα χωρίστε.

 

Τοξότης με Λέων: Φλογερή σχέση. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης όμως βαριέτε εύκολα τον Λέωντα. Ο Λέων δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Τοξότης δεν μπορεί να είναι δίπλα του συνεχώς και ακόμα θεωρεί πολύ παιχνιδιάρη τον Τοξότη. Ακόμη και στο σεξ έχουνε αντιθέσεις. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να επιτύχει αυτή η σχέση.

 

Τοξότης με Παρθένος: Δύο διαφορετικά άτομα. Ο Τοξότης άπιστος και φλογερός, η Παρθένος πιστή και ζητά την αποκλειστικότητα. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να έχει μέλλον ούτε καν αρχή αφού ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και η Παρθένος πατά σταθερά στη γή. Συμπέρασμα, μην προσπαθήσετε για αυτή τη σχέση, δεν αξίζει τον κόπο.

 

Τοξότης με Ζυγό: Αυτά τα δύο άτομα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, είναι αισιόδοξοι και θετικοί. Ο Ζυγός είναι εκλεκτικός ενώ ο Τοξότης καθόλου. Η απιστία του Τοξότη, εκνευρίζει το Ζυγό.Σμίγουν και χωρίζουν και αυτό μπορεί να επαναληυθεί πολλές φορές. Συμπέρασμα, πρέπει να υπάρχει πάντα μια ισχυρή δύναμη για να τους κρατάει.

 

Τοξότης με Σκορπιός: Δύο άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Όσο είναι καινούρια η σχέση, ο Τοξότης είναι ενθουσιασμένος, όταν αρχίσει όμως να κουράζετε αδιαφορεί.Ο Σκορπιός τότε ψάχνει τρόπο να τον εκδικηθεί. Συμπέρασμα, η εκδίκηση του Σκορπιού πονάει.

 

Τοξότης με Τοξότη: Ο Τοξότης θεωρείτε πολλές φορές επιπόλαιος και ανευθυνος. Αυτό θα φανεί όταν βρεθεί σχέση με άλλο Τοξότη. Και οι δυίο θα σκέφτονται πως θα διασκεδάσουν και θα περνούν καλά και θα ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Ο Τοξότης θέλει ένα προσγειωμένο σύντροφο για να μπορεί να κάνει μια σωστή σχέση. Μπορούν να κάνουν μια καταπληκτική σχέση σε φιλία αλλά όχι ερωτική. Συμπέρασμα, μάλλον αδύνατο να συνυρπάξουν.

 

Τοξότης με Αιγόκερω: Αυτή η σχέση από την αρχή φαίνετε πως δεν έχει πιθανότητες να επιβιώσει. Ο Τοξότης είναι σπάταλος και δεν αφοσιώνετε. Ο Αιγόκερος, δεν δέχετε να είναι το οικονομικό του στήριγμα και θέλει αποκλειστικότητα. Έτσι ο Αιγόκερος θα εκνευριστεί με όλα αυτά και θα φύγει. Συμπέρασμα, ο ένας απορρίπτει τον άλλο.

 

Τοξότης με Υδροχόο: Έχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία, αγαπούν την ελευθερία και την ελευθερία. Είναι τα μόνα άτομα στο ζωδιακό κύκλο που σέβονται ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου. Κινούνται και οι δύο ελεύθερα, απολαμβάνουν τη ζωή τους και όταν νιώσουν την ανάγκη βρίσκονται σε ανύποπτο χρόνο. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί για αυτούς. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να πετύχει, φτάνει να δωθεί χρόνος.

 

Τοξότης με Ιχθύ: Ο Τοξότης δεν μπορεί τους συναισθηματικούς Ιχθύες, ενώ ο Ιχθύς παθαίνει συναισθηματική εξάρτηση. Ο Τοξότης στην αρχή πιστεύει πως στα πολλά λόγια που λένε οι Ιχθύες και αφού δούνε ότι αλλάζουν γνώμη συνεχως απορρίπτουν αυτή τη σχέση. Ακόμη και στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση. Συμπέρασμα, σχέση χωρίς μέλλον.

:p
Link to comment
Share on other sites

Αιγόκερως

(Δεκέμβριος 22 - Ιανουάριος 19)

 

 

 

 

Αιγόκερος με Κριό: Ανταγωνισμός και διαφωνίες στη σχέση αυτή. Ας αφήσουν και οι δυο τα κέρατα αφού και οι δύο είναι πολύ ερωτικά άτομα, μπορεί να έχουν μια παθιασμένη σχέση. Αυτό το πάθος συγκρούετε και για να έχουν μια επιτυχημένη ένωση χρειάζετε κατανόηση, συναισθηματισμό και συνεργασία.Αφήστε τον εγωισμό κατά μέρος για να γίνει η σχέση φανταστική.

 

Αιγόκερος με Ταύρο: Αν θέλετε να απολαύσετε μια σχέση, ο συνδιασμός Ταύρου και Αιγόκερου είναι ο ιδανικός.Και οι δύο θέλετε την ασφάλεια, την αγάπη, το φλογερό σεξ και σίγουρα καθόλη τη διάρκεια της σχέσης θα νιώθετε επιθυμητοί και αγαπητοί. Συμπέρασμα, φλόγα, ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη.

 

Αιγόκερος με Διδύμους: Οι Δίδυμοι με τον εγωισμό που διαθέτουν δεν μπορούν να δεχτούν την ψυχρή λογική και τον ατομισμό του Αιγόκερου. Ενώ ο δεύτερος θέλει αφοσίωση οι Δίδυμοι δεν δέχονται να του δώσουν. Στο σεξ είναι ατάιριαστοι. Συμπέρασμα, δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν αυτά τα ζώδια.

 

Αιγόκερος με Καρκίνο: Τα δύο άτομα αυτά μπορούν να κάνουν μια σχέση απόλυτα ευτυχισμένη. Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον και στον έρωτα αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.Ο Αιγόκερος είναι πρακτικός και έχει απαιτήσεις και ο Καρκίνος έχει να δώσει πολλά από συναίσθημα και πνεύμα. Και οι δύο ξέρουν τι θέλουν. Συμπέρασμα, ο ένας αναπληρώνει τον άλλο.

 

Αιγόκερος με Λέων: Εδώ υπάρχει θέμα και σεξουαλικό ακι οικονομικό. Στο σεξ ο Λέων δεν δέχετε το τρόπο του Αιγόκερου και ο δεύτερος δεν δέχετε την αρχηγεία του Λέωντα. Στα οικονομικά ο Αιγόκερος είναι τσιγκούνης και ο Λέων σπάταλος και ετσι έχουνε συνέχεια διαφωνία. Συμπέρασμα, Ο Λέων θα νιώθει πάντα ταπεινωμένος από τον Αιγόκερω οπόταν θα φύγει.

 

Αιγόκερος με Παρθένο: Μία σχέση που μπορεί να ευδοκιμήση, έχουνε κοινούς στόχους γιατί είναι και οι δύο γήεινοι. Ακόμα και στο σεξ η παρθένος βρίσκει τον Αιγόκερω πολύ καλά για να της ξυπνά τις ερωτικές της ευαισθησίες. Ο Αιγόκερος πάλι πιστεύει ότι στο σεξ ο σύντροφος του είναι το ιδανικό. Συμπέρασμα, δεν θα έχετε παράπονα ο ένας από τον άλλο.

 

Αιγόκερος με Ζυγό: Ο Αιγόκερος είναι οπισθοδρομικός, ο Ζυγός ελεύθερος. Ο Ζυγός κάνει μόνο όσα θέλει ο ίδιος και δεν ανέχεται να του υποδεικνύει τι να κάνει ο Αιγόκερος. Παρόλα αυτά ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλο. Συμπέρασμα, υπάρχει και στους δύο το συνάισθημα οπότε μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη σχέση.

 

Αιγόκερος με Σκορπιό: Αυτά τα άτομα θ αμπορούσαν να κάνουν μια πολύ δυναμική σχέση που να κρατήσει για πάντα. Φτάνει να καταλάβουν και να αναζητούν τα ίδια πράγματα, Μπορούν!!! Όσο γαι το σεξ μπορούν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Συμπέρασμα, ο Αιγόκερος θέλει, ο Σκορπιός το αποδέχετε(τέλειο).

 

Αιγόκερος με Τοξότη: Αυτή η σχέση από την αρχή φαίνετε πως δεν έχει πιθανότητες να επιβιώσει. Ο Τοξότης είναι σπάταλος και δεν αφοσιώνετε. Ο Αιγόκερος, δεν δέχετε να είναι το οικονομικό του στήριγμα και θέλει αποκλειστικότητα. Έτσι ο Αιγόκερος θα εκνευριστεί με όλα αυτά και θα φύγει. Συμπέρασμα, ο ένας απορρίπτει τον άλλο.

 

Αιγόκερος με Αιγόκερο: Οι Αιγόκεροι πρέπει να μάθουν να έχουν και συναισθήματα. Βέβαια όταν έχουνε σχέση δύο Αιγόκεροι δεν υποφέρουν γιατί το συναίσθημα σε αυτούς είναι κάτι ξένο.Ταιριάζουνε πάρα πολύ γιατί οι απαιτήσεις τους για τη ζωή είναι ίδιες και στο σεξ έχουνε μια καταπληκτική ένωση, επειδή με αυτό ξεφεύγουν από την πραγματικότητα και από τις γίηνες καταστάσεις. Συμπέρασμα, επαγγελματικά, οικογενειακά, ερωτικά θα περάσετε θαυμάσια.

 

Αιγόκερος με Υδροχόο: Αυτή η σχέση για να κρατήσει χρειάζετε ένα μικρό συνδιασμό. Και οι δύο λογικοί και ψυχροί και οι δύο ατομιστές και οι δύο αγαπούν την αφοσίωση και την αποκλειστικότητα. Στο σεξ θα αναπληρώσει ο ένας τον άλλο. Συμπέρασμα, μια καλή σχέση ακόμη και για μέλλον.

 

Αιγόκερος με Ιχθύ: Μόνο στο σεξ μπορεί να ευδικιμήση αυτή η σχέση. Οι Ιχθύες προσπαθούν μόνιμα να εξαπατήσουν τους Αιγόκερους. Ό Αιγόκερος όμως δεν τα σηκώνει αυτά. Στην αρχή θα το βρίσκει διασκεδαστικό αλλά μετά θα το θεωρεί προσβολή. Συμπέρασμα, οι Ιχθύες μπορούνε να κρατήσουν τον Αιγόκερο μόνο με έρωτα.

:p
Link to comment
Share on other sites

Υδροχόος

(Ιανουάριος 20 - Φεβρουάριος 19)

 

 

 

 

Υδροχόος με Κριό: Ο Κριός θα κουραστεί από τον Υδροχόο γιατί δεν μπορεί την ψυχραιμία και την αναμονή.Ο Κριός βιάζετε ενώ ο Υδοχόος αρχίζει καθε αύριο.Ο Κριός θυμώνει που ο Υδροχόος αναλύει συνέχεια. Όταν τα καταφέρουν να έχουν μια ερωτική ένωση, ο Κριός θα μείνει άφωνος με τη φαντασία του Υδροχόου. Πνευματικά και σεξουαλικά ταιριάζουν. Συμπέρασμα ο Υδροχόος να πάψει να καθυστερεί και ο Κριός να μην είναι τόσο γρήγορος. Μόνο έτσι θα είναι επιτυχημένη η σχέση.

 

Υδροχόος με Ταύρο: Ο Ταύρος για τον Υδροχόο είναι απαιτητικός, θεωρεί ότι καταπιέζετε. Ο υδροχόος θέλει ανεξαρτησία και ο Ταύρος μονιμότητα. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ τους. Η πιθανότητα να κρατήσει μια τέτοια σχέση είναι ελάχιστες εώς και μηδαμινές. Συμπέρασμα, Ταύρε απόφυγε τους Υδροχόους.

 

Υδροχόος με Δίδυμο: Και τα δύο αυτά ζώδια αναζητούν την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αυτονομία. Ο Υδροχόος τρελάινετε γαι τους Διδύμους γιατί τους θεωρεί απρόβλεπτους. Το σεξ μπορεί να είναι καταπληκτικό όταν και οι δύο προσπαθήσουν να είναι ο ένας για τον άλλο. Συμπέρασμα, είναι μια σχέση που μπορεί να έχει μέλλον.

 

Υδροχόος με Καρκίνο: Ο Υδροχόος ως συνήθως με την ψυχρή λογική κτυπά στα νεύρα του καρκίνου που θέλει εξάρτηση από τη σχέση. Ο συναισθηματικός Καρκίνος δίδεται ολόψυχα αλλά αυτή η παγερότητατου Υδροχόου και ο ατομισμός του γκρεμίζει ότι ωραίο έχει ο Καρκίνος. Συμπέρασμα, Ο Υδροχόος θα χάσει πολλά πό τον Καρκίνο.

 

Υδροχόος με Λέων: Ο Λέωντας θαυμάζει το μυαλό του Υδροχόου αλλά δεν μπορεί τη ψυχρότητα του. Ο Υδροχόος αγνοεί τη γνώμη του Λέωντα και εκείνος θα ταπεινώνετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά ο ένας ελκύετε από τον άλλο. Συμπέρασμα, μπορέι να έχετε μια μακρόχρονη σχέση.

 

Υδροχόος με Παρθένο: Ο Υδροχόος είναι άνθρωπος της περιπέτειας, η Παρθένος συντηριτικός. Αν προσαρμοστεί ο Υδροχόος και πάψει να είναι τόσο απρόβλεπτος ίσως καταφέρουν να συμβιώσουν. Τον Υδροχόο τον ελκύει ιδιαίτερα ο πουριτανισμός του παρθένου. Συμπέρασμα, αν χαλαρώσουν και οι δύο ίσως αυτή η σχέση έχει πιθανότητες επιβίωσης.

 

Υδροχόος με Ζυγό: Έχουν πολλά κοινά σημεία γιατί έιναι και τα δύο ζώδια του αέρα. Μπορούν να απολαύσουν την συζήτηση, τη φιλία και έχουν και οι δυό κατανόηση. Στο σεξ έχουν πολλές ομοιότητες και εκέινη η ΄ώρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να καταλήξει σε ένα καλό γάμο.

 

Υδροχόος με Σκορπιό: Η σχέση αυτή από την αρχή θα αποτύχει. Ο Υδροχόος κουράζετε από τους συναισθηματιμούς του Σκορπιού. Ο δεύτερος, θα είναι συνέχεια ανικανοποίητος. Ακομη και στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο. Συμπέρασμα, είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.

 

Υδροχόος με Τοξότη: Έχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία, αγαπούν την ελευθερία και την ελευθερία. Είναι τα μόνα άτομα στο ζωδιακό κύκλο που σέβονται ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου. Κινούνται και οι δύο ελεύθερα, απολαμβάνουν τη ζωή τους και όταν νιώσουν την ανάγκη βρίσκονται σε ανύποπτο χρόνο. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί για αυτούς. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να πετύχει, φτάνει να δωθεί χρόνος.

 

Υδροχόος με Αιγόκερω: Αυτή η σχέση για να κρατήσει χρειάζετε ένα μικρό συνδιασμό. Και οι δύο λογικοί και ψυχροί και οι δύο ατομιστές και οι δύο αγαπούν την αφοσίωση και την αποκλειστικότητα. Στο σεξ θα αναπληρώσει ο ένας τον άλλο. Συμπέρασμα, μια καλή σχέση ακόμη και για μέλλον.

 

Υδροχόος με Υδροχόο: Οι Υδροχόοι ζητούν τη φίλια πρώτα και μετά τον έρωτα.Δεν θέλουν συναισθηματισμούς και η ατομική ανεξαρτησία του καθενός είναι δεδομένο.Αντιπαθούν ιδιαίτερα το γάμο, όταν όμως ο ένας δώσει στον άλλο αυτό που ζητά σίγουρα θα φτάσουν και εκεί. Το σεξ για αυτούς είναι καθαρά απελευθέρωση. Συμπέρασμα, ξέρετε τι ζητά ο ένας από τον άλλο οπότε τολμήστε το.

 

Υδροχόος με Ιχθύ: Οι Υδροχόοι πάντα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση και δεν δέχονται το παραμικρό λάθος. Οι Ιχθύες προσπαθούν πάντα να κοροιδέψουν τους Υδροχόους. Οι Υδροχόοι εκνευρίζονται με αυτό και ακόμα με το πόσο συναισθηματικοί είναι οι Ιχθύες. Συμπέρασμα, ότι λάθος και αν γίνετε από τη μεριά του Ιχθύ, έφτασε στο τέλος την σχέση.

:p
Link to comment
Share on other sites

Ιχθύες

(Φεβρουάριος 20 - Μάρτιος 20)

 

 

 

 

Ιχθυς με Κριό: Ο Κριός θέλει να συναναστρέφετε πάντα με ιχθύες. Του αρέσεί πολύ η εξυπναδα του Ιχθύ. Πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή σχέση διότι οι Ιχθύες έχουνε καλπάζουσα φαντασία και στις πρωτοβουλίες και στις δραστηριότητες και στο σεξ. Ένας κριός δεν θα φύγει ποτέ από ένα Ιχθύ. Ο δεύτερος όμως θα είναι πάντα παραπονούμενος. Συμπέρασμα, Ιχθύες μην παραπονιέστε απλά απολαύστε τη σχέση.

 

Ιχθυς με Ταύρο: Ο Ταυρός ξελογιάζετε από τον Υχθύ αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι τον θεωρεί ρουτινιάρη. Η αστάθεια του Ιχθύ εκνευρίζει τον Ταύρο που είναι σταθερός. Για να διατηρηθεί αυτή η σζέση πρέπει κάποιος πάντα να υποχωρεί.Συμπέρασμα μάλλον η σχέση αυτή είναι μια ουτοπία.

 

Ιχθυς με Δίδυμο: Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να δώσουν αυτά που ζητούν οι Υχθύες. Οι δεύτεροι δεν μπορούν την ανεξαρτησία των Διδύμων. Τους αρέσουν τα απρόβλεπτα, τα ευχάριστα και τα παιχνίδια των Διδύμων. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να ταιριάξουν αυτά τα άτομα.

 

Ιχθυς με Καρκίνο: Σχέση δυνατη με αμοιβαία αγάπη, πίστη καιαφοσίωση. Ιδανικό ζευγάρι για τη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα. Ο Ιχθύς π΄ρεπει να προσέξει σε αυτή τη σχέση να μην πάθει εξάρτηση και να παραπονιέται, δεν υπάρχει λόγος. Συμπέρασμα, σχέση με αγάπη και πάθος και ένα πολύ καλό μέλλον.

 

Ιχθυς με Λέων: Ο Λέωντας δεν μπορεί να δεχθεί την πονηράδα του Ιχθύ γιατί είναι ωμός και απόλυτος. Δεν του αρέσει να τον παγιδεύουν, νιώθει πολύ περήφανος για τέτοια πράγματα. Ο Ιχθύς είναι παιχνιδιάρης και ευκίνητος. Συμπέρασμα, ο Λέωντας θα φύγει πρίν αρχίσει καλά καλά η σχέση.

 

Ιχθυς με Παρθένο: Αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολο να έχει μέλλον. Αυτά τα άτομα είναι δύο διαφορεικοί χαρακτήρες. Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι ψύχραιμος. Οι Ιχθύες θέλουν ψυχική επαφή, ο παρθένος προσφέρει αφοσίωση, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Συμπέρασμα, ψυχρότητα και συναίσθημα δεν συμβαδίζουν.

 

Ιχθυς με Ζυγό: Ο Ζυγός είναι λογικός, ο Ιχθύς υπερβολικός. Ο Ζυγός θεωρεί τους Ιχθύες ύπουλους. Δεν αντέχει τον τρόπο σκέψεις των Ιχθύων.

Μέχρι και στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά κάντι που δεν αρέσει στο Ζυγό. Συμπέρασμα, στην αρχή όλα θα φάινονται καλά όμως αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.

 

Ιχθυς με Σκορπιό: Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικοί. Το σεξ ότι το καλύτερο. Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο.Φτάνει να ηρεμήσουν λίγο από τη ζήλια τους. Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμούν τους Σκορπιοόυς και ο Σκορπιός μπορεί να απολαμβάνει. Συμπέρασμα, δοκιμάστε αυτή τη σχέση θα πετύχει.

 

Ιχθυς με Τοξότη: Ο Τοξότης δεν μπορεί τους συναισθηματικούς Ιχθύες, ενώ ο Ιχθύς παθαίνει συναισθηματική εξάρτηση. Ο Τοξότης στην αρχή πιστεύει πως στα πολλά λόγια που λένε οι Ιχθύες και αφού δούνε ότι αλλάζουν γνώμη συνεχως απορρίπτουν αυτή τη σχέση. Ακόμη και στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση. Συμπέρασμα, σχέση χωρίς μέλλον.

 

Ιχθυς με Αιγόκερω: Μόνο στο σεξ μπορεί να ευδικιμήση αυτή η σχέση. Οι Ιχθύες προσπαθούν μόνιμα να εξαπατήσουν τους Αιγόκερους. Ό Αιγόκερος όμως δεν τα σηκώνει αυτά. Στην αρχή θα το βρίσκει διασκεδαστικό αλλά μετά θα το θεωρεί προσβολή. Συμπέρασμα, οι Ιχθύες μπορούνε να κρατήσουν τον Αιγόκερο μόνο με έρωτα.

 

Ιχθυς με Υδροχόο: Οι Υδροχόοι πάντα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση και δεν δέχονται το παραμικρό λάθος. Οι Ιχθύες προσπαθούν πάντα να κοροιδέψουν τους Υδροχόους. Οι Υδροχόοι εκνευρίζονται με αυτό και ακόμα με το πόσο συναισθηματικοί είναι οι Ιχθύες. Συμπέρασμα, ότι λάθος και αν γίνετε από τη μεριά του Ιχθύ, έφτασε στο τέλος την σχέση.

 

Ιχθυς με Ιχθυ: Σε αυτή τη σχέση θα υπάρχει πάντα μεγάλη σύγχιση. Τα λόγια πολλά, οι πράξεις λίγες, μπορεί στον έρωτα να είναι ευτυχισμένοι και να ζούν ένα πραγματικό όνειρο, αλλά πάντα σε αυτή τη σχέση θα κυριαρχεί μια ασαφείς κατάσταση. Σε περίπτωση που εμγσνιστεί τρίτο 'ατομο στη σχέση το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Συμπέρασμα, αβεβαιότητα, σύγχιση και σχέση στην ουσία ανύπαρκτη.

:p
Link to comment
Share on other sites

ΚΡΙΟΣ

Ο καλύτερος πελάτης των τροχονόμων ... Του αρέσει η ταχύτητα και οι προκλήσεις. Είναι ικανός την στιγμή που κάποιος τον προσπερνά να αυξήσει ταχύτητα για να κερδίσει μία άτυπη κόντρα. Τραβάει τα βλέμματα των τροχονόμων χωρίς να είναι και πολυδιατεθειμένος να υπακούσει στα σήματά τους. Του αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα γιατί με αυτά εκφράζεται η επιθετικότητά του. Ο λόγος που καταλαμβάνει την 7η θέση στον πίνακα και όχι κάποια χειρότερη είναι πως δεν προλαβαίνει να προκαλέσει ατυχήματα γιατί συνήθως βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου με έναν ή περισσότερους τροχονόμους στο παράθυρό του.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ακούσετε κάποιον ανυπόμονο στο φανάρι να σας κορνάρει πριν καλά καλά ανάψει το πράσινο τότε αυτός θα πρέπει να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι ο οδηγός εκείνος που λατρεύει την κόρνα γιατί αποτελεί ένα εξαίρετο μέσο για να εξωτερικεύσει την γκρίνια του. Σαν συνοδηγός είναι ακόμα χειρότερος: Παραπονιέται και γκρινιάζει για ότι βλέπει γύρω του. Αποφεύγει τους δρόμους με τα διόδια γιατί δεν θέλει να καταθέτει εκεί όσα έχει κερδίσει με κόπο. Όταν βρίσκεται στο τιμόνι επιλέγει την δεξιά λωρίδα οδηγώντας ακριβώς στο όριο της ταχύτητας και πολλές φορές κάτω από αυτό αδιαφορώντας για τους άλλους που θα ήθελε την συγκεκριμένη στιγμή να μην υπάρχουν κιόλας στο οπτικό του πεδίο (ή ακόμα και στην ζωή). Λόγω της ιδιοσυγκρασίας του κατέχει την δεύτερη θέση σε πιθανότητα εμπλοκής σε ατύχημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέστου να μείνει σε μία λωρίδα ενώ οδηγεί και θα σε μισήσει. Αλλάζει συνεχώς λωρίδες κυκλοφορίας, ελίσσεται σαν φίδι και προσπαθεί να αποφύγει έγκαιρα όσους θεωρεί αργούς οδηγούς. Αν, τυχόν, κολήσει πίσω από κάποιον σαν αυτούς εκνευρίζεται, αγχώνεται και λειτουργεί σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Ενώ είναι επικίνδυνος για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους, μέσα στην πόλη βρίσκεται στο στοιχείο του καθώς αντιμετωπίζει πολύ εύκολα την κίνηση μπαίνοντας σε κάθε κενό που συναντά μπροστά του και χρησιμοποιώντας όλα τα στενά της διαδρομής. Η έρευνα απέδειξε πως συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακεί σε ατύχημα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πιο συντηρητικός οδηγός που πρόκειται να συναντήσει κανείς στον δρόμο. Κινείται αμυντικά προσέχοντας τόσο για την δική του ασφάλεια όσο και την ασφάλεια των άλλων. Επιλέγει μεσαία ή αριστερή λωρίδα και είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του οδηγού εκείνου που δεν θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του αν όλοι οι επιβάτες δεν έχουν φορέσει την ζώνη ασφαλείας και δεν έχουν καθήσει αναπαυτικά στα καθίσματά τους. Σαν πατέρας (ή μητέρα) είναι καταπιεστικός για τα παιδιά του τα οποία δεν αφήνει να κουνηθούν ούτε για μία στιγμή στο αυτοκίνητο. Καταλαμβάνει την 5η θέση στον πίνακα επειδή αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλει (ακριβώς λέμε τώρα) τότε χάνει την υπομονή του με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

ΛΕΩΝ

Ο πιο "επικοινωνιακός" από όλους τους οδηγούς. Είναι ο μόνος που κατεβάζει πολύ εύκολα το παράθυρό του είτε για να κάνει παρατήρηση σε άλλους οδηγούς είτε για να απαντήσει σε κορναρίσματά τους. Του αρέσει η ταχύτητα και είναι επικεντρωμένος στον προορισμό του ταξιδιού του. Κοιτάζει συχνά τους καθρέπτες του όχι, όμως, για να ελέγξει τα αυτοκίνητα που τον ακολουθούν αλλά για να διορθώσει την εμφάνισή του. Του αρέσει η δυνατή μουσική και οδηγεί, συνήθως, με τέρμα τα μπάσα και τσίτα τα γκάζια. Έχει προγραμματίσει την ώρα άφιξης σε κάθε ταξίδι και τσαντίζεται όταν βρεθεί σε κίνηση ή πίσω από αργούς οδηγούς. Καταλαμβάνει την 8η θέση στον πίνακα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο πιο μεγάλο αυτοκίνητο έχουν τόσο πιο καλά και άνετα νοιώθουν. Η άνεση είναι σημαντική για αυτούς όπως και το να μην πάρουν ούτε μία κλήση από τροχονόμο. Οδηγούν στην μεσαία ή τη δεξιά λωρίδα και πάντα σύμφωνα με το νόμο. Απεχθάνονται το μποτιλιάρισμα όπως και τις ουρές στα διόδια. Είναι οι πρώτοι που θα εκμεταλλευθούν γρήγορους και σύγχρονους τρόπους που τους διευκολύνουν την ζωή και την κίνηση στους δρόμους. Καταλαμβάνουν την 4η θέση στον πίνακα γιατί προκαλούν ατυχήματα, κυρίως μέσα στις πόλεις, όπου δεν βρίσκονται και πολύ μέσα στα "νερά" τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλός οδηγός που θα ξεπεράσει κατά 10 μόλις χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας για να ξεφύγει από την στάμπα του συντηρητικού οδηγού. Δεν θα πάει, όμως, παραπάνω γιατί δεν θέλει και την στάμπα του γρήγορου οδηγού. Έχει μεγάλες αντοχές σε μακρινά ταξίδια και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των συνεπιβατών του. Σε συνηθισμένες καταστάσεις πολύ δύσκολα θα προξενήσει ατύχημα. Αυτό θα γίνει όταν βρεθεί σε κάποια ακραία περίπτωση όπου θα έχει να επιλέξει από δύο ή περισσότερες λύσεις και θα αναλωθεί στην διαδικασία αδυνατώντας να αποφασίσει. Καταλαμβάνει την 9η θέση στον πίνακα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και "κυνηγάει" όσους του "χώνονται" στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει "γη και ουρανό" για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συντηρητικός οδηγός που εκνευρίζεται τόσο με την κίνηση όσο και με τους άλλους οδηγούς. Θεωρεί πως έχει την καλύτερη εκπαίδευση από όλους τους άλλους και είναι ο καλύτερος μαθητής των Σχολών Οδήγησης. Του αρέσουν τα ταξίδια και προτιμά τους αυτοκινητόδρομους και τους επαρχιακούς δρόμους. Δεν βρίσκει καμμία συγκίνηση στην ταχύτητα και απορεί με όσους πεθαίνουν για αυτήν. Με τέτοια συμπεριφορά κατορθώνει να έχει πολύ λίγα ατυχήματα. Αν έλειπε ο εκνευρισμός του θα μπορούσε να καταλάβει ακόμα και την 12η θέση του πίνακα επικινδυνότητας. Τώρα βρίσκεται στη 10η.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εντελώς αντίθετο του Αιγόκερου. Μιλάει συνέχεια όταν οδηγεί και θυμάται την "μάνα του και τον πατέρα του" στις ιστορίες που διηγείται. Χάνεται πάρα πολύ εύκολα αλλά αυτό δεν τον πειράζει καθώς βρίσκει επιπλέον χρόνο για να "ψυχαγωγήσει" τους συνεπιβάτες του. Έχει φθάσει στον προορισμό του πριν ακόμα μπει στο αυτοκίνητό του (ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται). Αν ξεκινήσει για καλοκαιρινό μπάνιο ήδη νοιώθει την αύρα της θάλασσας και την αρμύρα της έστω και αν βρίσκεται μποτιλιαρισμένος στη Βουλιαγμένης. Όταν κάποια στιγμή φθάσει κοντά στον τελικό του προορισμό μην βάλετε στοίχημα πως θα τον βρει κιόλας γιατί δεν σας βλέπουμε για "ταμείο". Καταλαμβάνει την 6η θέση στον πίνακα.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Μιλώντας για οδηγούς δεν θα έπρεπε, ίσως, να συμπεριλάβουμε τους Ιχθείς σε αυτούς. Υπερβολή; Μάλλον όχι γιατί τους Ιχθείς τους πηγαίνουν, συνήθως, με το αυτοκίνητο και οι ίδιοι σπάνια επιλέγουν να οδηγήσουν. Όταν αυτό (μόνο εξ ανάγκης) συμβαίνει τότε δίνουν την σειρά τους σε όλες τις διασταυρώσεις και γίνονται οι πιο ευγενείς της ζούγκλας των δρόμων. Αν πρόκειται να συναντήσουν διόδια στον δρόμο τους έχουν βγάλει ένα μισάωρο νωρίτερα τα ψιλά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην χρειασθεί να τεντωθούν για να τα φθάσουν. Εκεί ... δίπλα στο τηλέφωνο που και αυτό είναι έτοιμο για κάθε ζήτηση. Η απειρία τους στην οδήγηση και η ανασφάλεια που νοιώθουν τους έχει οδηγήσει στην τρίτη θέση επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου. Και ας μην αναφέρουμε την αφηρημάδα και τις ονειροπολήσεις τους οι οποίες είναι παροιμιώδεις.

 

έχουμε και στοιχεία... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλο! Χαχαχα! Τι βρισκει κανεις!

 

"Τοξότης με Διδύμους: Μια ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Επειδή και ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, οι Δίδυμοι νιώθουν συνεχώς αστάθεια και ανησυχεία. Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεκτεί τις αλλαγές των Διδύμων. Συμπέρασμα, σχέση απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί."

 

Οντως...Αλλα ειναι τρομερο ταιριαγμα! :)

 

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 2009 ΕΧΟΥΜΕ? (ειναι επικαιρο)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.
Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως ως αιγοκερακι δε τρεχω καθολου!!!!!! Απλως το αμαξι τρεχει απ μονο του!!! Τωρα που ειδα οτι ταιριαζω με γυναικα παρθενο, εχω ελπιδες να μου κατσει η παρθενος που κυνηγαω!!!! χαχαχαχαχα
Hello !
Link to comment
Share on other sites

Κριός : Ο Κριός όταν αποφασίσει το σεξ, λαμπαδιάζει ολόκληρος. Ή μάλλον, πρώτα σου βάζει φωτιά και μετά το αποφασίζει. Αν θέλεις να προκαλέσεις έναν Κριό, καλύτερα να μη σε νοιάζει και πολύ το καινούριο συνολάκι που αγόρασες χθες. Μπορεί να έχει ένα διεστραμμένο χιούμορ αν θέλει να σε ρίξει. Τον κεντρίζει το παιχνίδι του κυνηγού, είναι ακραία παθιασμένος και περιπετειώδης, θα το κάνει οπουδήποτε γιατί του αρέσει το ριψοκίνδυνο σεξ. Είναι ικανός να κατεβάσει τις πιο απίθανες ιδέες και να σε πάει εκεί που δεν έχεις τολμήσει ποτέ. Τα δίνει όλα αλλά τα θέλει και όλα. Η στάση που προτιμάει ο άντρας Κριός είναι να έχει τη γυναίκα μπροστά του στα τέσσερα. Η γυναίκα Κριός λατρεύει αυτό το ερεθιστικό γδάρσιμο από τα γένια του άντρα. Πιστός; Ε! Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.......

 

Ταύρος : Ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και δεν ντρέπεται γι αυτό. Μοιάζει ήρεμος και συγκροτημένος, όμως μέσα του η φωτιά σιγοκαίει. Αν και στην αρχή θα προτιμήσει ένα ρομαντικό απόγευμα κι ένα αποχαιρετιστήριο φιλί, απολαμβάνει το σεξ με το σωστό παρτενέρ. Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και δεν ενθουσιάζεται με τα βρώμικα κόλπα. Δεν θα σε οδηγήσει στο εξωτικό ή το άγνωστο. Είναι πολύ ρομαντικός και ονειρεύεται το ποιοτικό σεξ. Μπορεί να αργήσει να πάρει μπρος, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος από κάθε άλλον. Οι Ταύροι λατρεύουν το φαγητό κι έτσι κάθε μορφής παιχνίδι που περιλαμβάνει παγωτό στο κρεβάτι είναι σωστή κίνηση! Μπορείς να τον κρατήσεις ακίνητο με στοματικό σεξ για ώρες, ή να σε κρατήσει εκείνος. Όπως και να' χει, ο πρώτος που θα εξαντληθεί θα είσαι εσύ.

 

Δίδυμοι : Ο διανοούμενος του ζωδιακού. Πράγματι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει το σεξ με χαρά και ενεργητικότητα. Φαντάσου την εικόνα εκείνης της παιχνιδιάρας βιβλιοθηκάριου που ισιώνει χαριτωμένα τα γυαλιά της και περιμένει, γέρνοντας λοξά το κεφάλι, να την πείσεις να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι. Ή τον λογιστή σου που για μεγάλη σου έκπληξη ξαφνικά μεταμορφώνεται σε θερμόαιμο επιβήτορα κουλουριασμένος στα σεντόνια. Το σεξ με το Δίδυμο είναι πραγματική διασκέδαση. Η σπιρτάδα και η ευστροφία τους συναρπάζει. Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και τους αρέσουν οι... δημόσιες σχέσεις. Τουλάχιστον μερικές φαντασιώσεις τους περιέχουν τρίτο άτομο μαζί σας, τους αρέσει το βρώμικο λεξιλόγιο και το τηλεφωνικό σεξ. Επίσης Στους Δίδυμους αρέσει το στοματικό σεξ, έχουν όμως και καλή επικοινωνία και με το δονητή τους.

 

Καρκίνος : Η πιο εκπληκτική τεχνική του είναι το σεξ χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Είναι συναισθηματικός, ναι, αλλά είναι επίσης και παρορμητικό ζώδιο και έτσι διαθέτει υγιέστατη σεξουαλική όρεξη. Είναι ντροπαλός κι αυτό σου αναβάλλει τα σχέδια, αλλά μόνο επειδή είσαι στην αρχή. Ειδικά η γυναίκα Καρκίνος, σπάνια θα κάνει την πρώτη κίνηση. Όμως το δικό σου πάθος και θέρμη θα δώσουν στον Καρκίνο την εκκίνηση κι από κει κι έπειτα, εκείνος θα αναλάβει τα ηνία και εσύ μπορείς πολύ απλά να παραδοθείς. Θα σε κάνει να τα δώσεις όλα. Όλοι οι Καρκίνοι έχουν πλούσιες ερωτικές φαντασιώσεις. Οι ταινίες με απαλό πορνό τον ανάβουν όμως το σκληρό πορνό των χαλάει. Στη γυναίκα Καρκίνο αρέσει να ξαπλώνει μπρούμυτα και να μπαίνει ο άντρας από πάνω της. Ο άντρας Καρκίνος έχει μάστερ στον χειρισμό της κλειτορίδας.

 

Λέων : Στο Λέοντα που είναι και το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς, αρέσει το σεξ όσο και στον Κριό. Με μια μικρή διαφορά. Του αρέσει να είναι κομψό, πολυτελές και άνετο. Δεν πρόκειται να τον στριμώξεις στους θάμνους που να χτυπιέσαι κάτω. Ο Λέοντας παραμερίζει τους κανονισμούς και τους τύπους με μια φυσική άνεση. Ο βασιλιάς του ζωδιακού θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά του σεξ επίσης και για να πούμε την αλήθεια, είναι. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και επιστρατεύει όλο του το σώμα, φωνή, μάτια και μαλλιά για να προσφέρει ηδονή. Όμως αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, προτιμάει να απέχει τελείως. Αργός, αισθησιακός αλλά και τολμηρός, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του και να τις ικανοποιήσει. Στη Λέαινα αρέσουν στάσεις που να της επιτρέπουν να βλέπει και να θαυμάζει το σώμα της. Στον άντρα Λέων, να θυμάσαι ένα πράγμα. ΠΟΤΕ μην τον χαϊδολογάς έστω και για αστείο. Έχει τεράστια αντοχή και η όρεξή του αστείρευτη.

 

Παρθένος : Η Παρθένος είναι ντροπαλή, μοιάζει πουριτανική, δείχνει να θεωρεί το σεξ αναγκαίο κακό. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα όμως, είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες Παρθένοι, θεωρούν το σεξ υψηλή τεχνική. Είναι η ποιότητα που τους ανεβάζει. Ας μην ξεχνάμε ότι την Παρθένο κυβερνάει ο Ερμής που τους δίνει περιπετειώδη φύση και ανυπομονούν να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Μην περιμένεις ένας Παρθένος να σου προτείνει, όμως είναι σκληρός δουλευτής και ανοιχτός στις προτάσεις Τι κι αν ντρέπεται να ζητήσει; Από τη στιγμή που θα ξεπεράσει τα ταμπού ο Παρθένος, γίνεται αριστοτέχνης στο είδος, αφού θέλει να τελειοποιήσει τη μαεστρία του. Στη γυναίκα Παρθένο αρέσει ο αυνανισμός και λίγο το παιχνίδι της τιμωρίας. Η μυστική ζωή του άντρα Παρθένου, είναι η φανατική συλλογή του πορνογραφικού υλικού. Ερωτική περιοχή τους είναι τα οπίσθια.

 

Ζυγός : Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια. Η γυναίκα Ζυγός είναι έντονα θηλυκή και ενστικτώδης επιδειξίας. Το ξελόγιασμα θεωρεί ότι είναι τέχνη και όχι παρενόχληση. Έχει ασυνήθιστο έλεγχο στους κολπικούς μυς και της αρέσει οποιαδήποτε θέση στην οποία τα οπίσθιά της είναι εκτεθειμένα. Οι άντρες Ζυγοί σίγουρα έχουν μια διεστραμμένη πλευρά, και είναι ηδονοβλεψίες. Τους αρέσει να νιώθουν ερεθισμένες θηλές στα οπίσθιά τους.

 

Σκορπιός : Αν και έχουν τη φήμη της μηχανής του σεξ, οι Σκορπιοί είναι ευαίσθητοι και συχνά εμπλέκονται στο σεξ συναισθηματικά. Στην ουσία είναι από τα πιο σεμνότυφα ζώδια και χρειάζονται να εμπιστεύονται τον σύντροφό τους απόλυτα. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την επιφυλακτικότητά τους, ίσως και να επιστρατεύσουν μερικές από εκείνες τις άγριες φαντασιώσεις τους. Δεν μιλούν ιδιαίτερα την ώρα του σεξ, προτιμούν να εκφράζονται με το άγγιγμα και τα μάτια. Αν ελευθερωθεί ο Σκορπιός γίνεται λάγνο σέξυ ζώο με ένταση και μυστήριο. Ξέρει ότι ο ερωτισμός είναι κι άλλα πράγματα εκτός από τη σωματική επαφή. Του αρέσει το δάγκωμα και το γλείψιμο και κατέχει το στοματικό σεξ απόλυτα. Του αρέσει το στριπτίζ και τα καυτά αλλά κομψά εσώρουχα. Επίσης τα αρωματικά έλαια, εξωτικές λοσιόν λίπανσης και οι δονητές.

 

Τοξότης : Τους αρέσει το σεξ έξω, αντίσκηνο, κάμπινγκ ή παραλία, οτιδήποτε δεν περικλείεται από τοίχους. Δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με τα προκαταρτικά παιχνίδια, όμως λατρεύουν το γρήγορο, έντονο, φλογερό σεξ. Είναι μάστορες στο μασάζ και μπορούν να κάνουν περίεργα και εκρηκτικά πράγματα με τη γλώσσα και τα χείλη τους. Είναι ανοιχτόμυαλοι και ακραίοι, τόσο οι άντρες Τοξότες όσο και οι Γυναίκες, θα έχουν διεστραμμένες εμπειρίες τουλάχιστον μια ή δυο φορές στη ζωή τους. Όχι απαραίτητα ότι θα τις απολαύσουν κιόλας, αλλά η εμπειρία είναι που μετράει. Είναι τα άτομα που θα ξεσηκώσουν τη γειτονιά με τις φωνές και τα βογκητά τους και ούτε που θα το καταλάβουν. Είναι επίσης άτομα που θα νοικιάσουν σκληρό πορνό. Ο άντρας Τοξότης εκσπερματώνει γρήγορα, αλλά ακόμα πιο σύντομα θα δοκιμάσει μια καινούρια στάση. Στη γυναίκα Τοξότη αρέσει να χαϊδολογάει τον σύντροφό της σε σημείο που θα χάσει κάθε έλεγχο.

 

Αιγόκερως : Όχι ότι δεν κάνουν σεξ, αλλά οτιδήποτε άλλο τους είναι πιο σημαντικό. Ο Αιγόκερως χρειάζεται να είναι σε μια σοβαρή σχέση για να χαλαρώσει. Χρειάζεται ο παρτενέρ του να τον καταλαβαίνει αφού ο λόγος που κάνει σεξ δεν είναι πάντα σαφής. Η ιδέα του περιστασιακού σεξ τρομοκρατεί τον Αιγόκερω. Δεν χρειάζεται προκαταρτικά παιχνίδια και δεν του αρέσει η εξωτική ποικιλία. Από τη στιγμή που θα το κάνει με το πάσο του και θα το απολαύσει, ο ένας οργασμός ακολουθεί τον άλλο. Έχουν αντοχή μαραθωνοδρόμου. Με το σωστό παρτενέρ έχουν μια θαυμάσια αίσθηση χιούμορ που τους κάνει να εξερευνούν τις νέες στάσεις με το βιβλίο του σεξ στο ένα τους χέρι, και ένα τεράστιο χαμόγελο. Η γυναίκα Αιγόκερως γρατζουνάει και ουρλιάζει. Ο άντρας Αιγόκερως θα σε κρατήσει έτσι μέχρι να αρχίσεις να ουρλιάζεις εσύ.

 

Υδροχόος :Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να διαχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Οι Υδροχόοι δοκιμάζουν νέες στάσεις και είναι ανοιχτόμυαλοι εραστές, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί όμως κι αυτό γιατί αρκούνται τόσο πολύ στον εαυτό τους που περιμένουν από σένα να κάνεις το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αντιμετωπίζει σαν σεξουαλικό αντικείμενο. Του αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρτικά παιχνίδια, γι αυτό και θα δοκιμάσει ακόμα και τραβηγμένες τεχνικές, όχι από φετιχισμό, αλλά επειδή είναι περίεργος και με πολλή φαντασία. Στο σεξ δημιουργεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού και εκκεντρικού. Του αρέσει το σεξ στο νερό. Συνήθως επιδιώκουν τον οργασμό δυο φορές, έναν στοματικό κι έναν γεννητικό. Πρόσεχε γιατί ένας εξεζητημένος Υδροχόος μπορεί και να γίνει σαδιστής.

 

Ιχθύς : Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής του ζωής ο Ιχθύς έχει πολλές εναλλαγές. Χρειάζεται ποικιλία και έχει την πιο ενεργητική και δημιουργική φαντασία. Δεν τον αποκαλούν άδικα κτήνος στο κρεβάτι. Οι Ιχθύς έχουν μεγάλη άνεση στο σεξ και θα προσπαθήσουν να σου δημιουργήσουν την ίδια άνεση. Είναι ευαίσθητοι και αισθησιακοί εραστές και θα ελέγξουν το σώμα τους ώσπου να σιγουρευτούν ότι σε ικανοποιούν απόλυτα, όπως ικανοποιούνται και οι ίδιοι. Ο Ιχθύς θα παίξει με τις φαντασιώσεις σου και του αρέσουν τα εσώρουχα με γούστο. Το αγαπημένο του μέρος για σεξ είναι η μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό, αλλά και πάνω στην καρέκλα. Τους αρέσει να τους κάνεις μασάζ και να τους χαϊδεύεις τα πόδια και δεν είναι δύσκολο να εθιστούν στο σεξ εντελώς.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...