Jump to content

Ζώδια - Αστρολογία

swiffer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καλυτερο ζωδιο ειναι ο ΤΟΞΟΤΗΣ! Και ταιριαζει πολυ με διδυμο... Για αλλα δεν ξερω ακομη... Ερευνω την περιπτωση αιγοκερου...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

• Απαντήσεις 652
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

gia υδροχοακια εχουμε τιποτα;;:rolleyes: τι λενε τα αστρα για εμας; :rolleyes:

Οντως ρε παιδια γιατι δε λετε τιποτα και για μας τους υδροχοους ? :cry:

Ειμαστε καλα παιδια.... :(:(

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

Οντως ρε παιδια γιατι δε λετε τιποτα και για μας τους υδροχοους ? :cry:

Ειμαστε καλα παιδια.... :(:(

Για μας λένε τα καλύτερα.. Στο σέκς δεν έχουμε ταμπού λένε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

είμαστε τόσο απρόβλεπτοι που η "επιστήμη" έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά:lol:

Υ.Γ. ελπίζω να μην τσιμπίσουν εξυπνάκηδες με την λέξη "επιστήμη"

Σωστή σε βρίσκω :p

Οι Τοξοτες ειμαστε τα καλυτερα παιδια βρε... Μας παρεξηγουν λιγο γιατι ειμαστε λιγο free to go!

μην ντρεπεστε να μιλησετε για τους τοξοτες παιδια, ελευθερα!!!! με νευριαζουν οσο κανενας στον κοσμο τουτο... εχω συναναστραφει δυστυχως με πολλους τοξοτες στη ζωη μου και δεν κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα ελαφρα τη καρδια, αλλα μετα απο πολλα βασανα... οι ανθρωποι ειναι εντελως γιουχου. ο,τι να ναι. ο,τι φανει του τρελοστεφανή... το κακο ομως ειναι οτι δεν το γραφουν στο κουτελο οτι δεν ειναι για να ασχοληθεις σοβαρα μαζι τους παρα μονο στην πλακα, κι ετσι την πατας και ασχολεισαι... και τοτε... κλαφτα... τοξοτες... μπρρρρ... μακρια... ανυποφορη ανευθυνοτητα και ηλιθια αισιοδοξια!!!!! :X:X

(τι καλή που ημουν παλι σημερα... :lol::lol: κανεναν δεν εθαψα!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

αυτα που λες τους χαρακτηριζουν οχι μονο στις ερωτικες τους σχεσεις αλλα και στις φιλικες πιστευω. τα βλεπω απο την ξαδερφη μου!:lol:

οχι μωρε καλη ειναι απλα μ σπει τα νευρα συχνα!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι! Ειμαστε αισιοδοξοι! Απο ποτε αυτο ειναι μειονεκτημα? Δε θελουμε απλα τη μιζερια στη ζωη μας.

Ειμαστε ανευθυνοι μεχρι εκει που μας παιρνει και οχι απαραιτητα για ολα. Δε θα κατσουμε να σκασουμε κιολας για πραγματα που δε μας ενδιαφερουν αμεσα! Σιγα!

Υπαρχουν καλυτερες και μεγαλυτερες απολαυσεις στη ζωη!

Παρολα αυτα, ειμαστε επικοινωνιακοι και ποτε δε θα βαρεθειτε μαζι μας! Εχουμε το χαρισμα..ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ (ψυχολογικα παντα...). :D ;)

Καμια καλη συμβουλη για Αιγοκερω???

Μια ερώτηση απλά να κάνω, χωρίς διάθεση να κρίνω κανέναν, απλά από καθαρή περιέργεια: Αυτά που γράφετε και λέτε όλοι εδώ, τα πιστεύετε πραγματικά ή απλά κάνετε χαβαλέ για να περνάει η ώρα;

Γιατί αν είναι το δεύτερο, να το δεχτώ, αλλά πραγματικά θα ήθελα κάποιος που τα πιστεύει όλα αυτά να μου εξηγήσει την λογική που βάζει εκατομμύρια ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι ή τη λογική με την οποία θα επηρεάσει το μέλλον κάποιου ανθρώπου το αν γεννήθηκε στις 12 το βράδυ ή στις 2 το πρωί.

Όσο ανοιχτόμυαλος και αν είμαι, δε μπορώ με τίποτα να δεχτώ πως τα δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη ανήκουν ουσιαστικά σε 12 κατηγορίες "προσωπικοτήτων". Πως ακριβώς γίνεται αυτό; Μυστηριώδεις "δυνάμεις" που δρουν γύρω μας κατά τη στιγμή της γέννησης μας, μας επηρεάζουν και προδιαγράφουν το μέλλον μας;

Απλά το να διαβάσει κάποιος το "ζώδιο" του σε 5-6 διαφορετικά περιοδικά/εφημερίδες και να δει ότι το καθένα λέει άλλα πράγματα που τελικά δεν βγαίνει τίποτα, δεν θα ήταν αρκετό για να πάψει να πιστεύει στα ζώδια;

Το ότι γενικά όλα λένε γενικότητες δεν κάνει κανέναν να υποψιάζεται πως όλα αυτά δεν ισχύουν; Αν σου λέει π.χ. για 10 μέρες πως "κάτι κακό θα σας συμβεί", δεν είναι λογικό μέσα στα εκατομμύρια των ανθρώπων που είναι αυτό το ζώδιο, σε μερικούς όντως να συμβεί κάτι; Είναι απόδειξη κάτι τέτοιο;

Επαναλαμβάνω πως μιλάω για την περίπτωση που κάποιος τα πιστεύει πραγματικά όλα αυτά και όχι πως κάνει χαβαλέ να περνάει η ώρα τύπου "Α, η Μαρία είναι Παρθένος, θα σε λιώσει στο ξεσκόνισμα!Χα χα χα!"

Με την ιδια ανεση που μπορει να γραφει καποιος εδω, μπορει να γραφει ό,τι θελει, χωρις να προσβαλει κανεναν...

Καλως ή κακως υπαρχει αυτο το θεματακι εδω...:p

Μια ερώτηση απλά να κάνω, χωρίς διάθεση να κρίνω κανέναν, απλά από καθαρή περιέργεια: Αυτά που γράφετε και λέτε όλοι εδώ, τα πιστεύετε πραγματικά ή απλά κάνετε χαβαλέ για να περνάει η ώρα;

Οι Δίδυμοι με ποιά ζώδια ταιριάζουνε...??? :worry:
αν ανατρεξετε και οι δυο σε προηγουμενες σελιδες,ολο και κατι θα βρειτε για να σας λυθουν οι αποριες!:)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Υ.Γ.: Επίσης για να δείτε ότι σας κ μας κοροϊδεύουν όλοι αυτοί οι απατεώνες. Η Γη δεν κάνει μόνο τις 2 γνωστές κινήσεις αλλά περισσότερες. Όταν οι αρχαίοι κατέγραψαν τους αστερισμούς αυτούς που τους λέμε ζώδια έβλεπαν 12 τέτοιους αστερισμούς. Όμως η γη έκρυβε από το οπτικό πεδίο κι έναν 13ο αστερισμό ο οποίος υπάρχει αλλά με μια κίνηση που κάνει πάρα πολύ αργά (δε θυμάμαι πως λέγεται) εμφανίστηκε ο αστερισμός αυτός στο οπτικό μας πεδίο. Είναι το 13ο ζώδιο. Αλλά ποιος αστρολόγος θα έβγαινε να πει κάτι τέτοιο; θα τον συνέφερε; Το 13ο ζώδιο καταρίπτει όλη την παπαντζολογία τους.

Μυαλό έχετε, απλά βάλτε το να δουλέψει. Μην σας αποκοιμίζουν οι απατεώνες!!!

Οφιούχος...

Αστρονομικά πάντως για να ξέρετε είναι απο 29 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου. Ποιός θα ήθελε όμως να είναι το φίδι... :lol:

Οφιούχος...

Αστρονομικά πάντως για να ξέρετε είναι απο 29 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου. Ποιός θα ήθελε όμως να είναι το φίδι... :lol:

Αυτός που είναι σκορπιός :D Κι αυτός δηλητήριο βγάζει...:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• 3 weeks later...
Ρε παιδια ξερω μετα απο 4 χρονια ειδα το Threat αλλα το Site για να βρω τον Ωροσκοπο μου δεν δουλευει:(
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ?

Εγώ τα είχα με μία τοξοτίνα και μου είχε βγάλει τη πίστη! Τα εβλέπε όλα σαν ένα μεγάλο πάρτυ, μηδέν υπευθυνότητα!! Εγώ είμαι Αιγόκερως! Τι λένε για τους Αιγοκέρους?
Hello !

Ειμαι καρκινος και εχω να διαλεξω αναμεσα σε παρθενο και ιχθυ!!!!!!!!!

Τι προτινετε?

Νομιζω οι ιχθεις ειναι λιγο ξενερωτες

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Τι προτινετε?

Exω ακουσει καποιον να θελει να επιλεξει αναμεσα σε δυο αυτοκινητα με βαση την αξιοπιστια τους,αναμεσα σε δυο κινητα με βαση τις δυνατοτητες τους,αναμεσα σε δυο laptop με βαση την ταχυτητα τους αλλα αναμεσα σε δυο γκομενες με βαση το ζωδιο τους πρωτη φορα το ακουω :lol:

Υπαρχουν πολυ πιο συμαντικα πραγματα που μπορεις να βρεις πανω σε εναν ανθρωπο και οχι το ζωδιο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι προτινετε?

Προτείνω να κάνεις ένα Vs και να ψηφίσουμε καθότι το θέμα είναι ύψιστης σημασίας και δε λέει να το εξετάζουμε επιδερμικά! :lol: