Bayern7 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Εγω ειμαι Υδροχοος και Ιχθυς δεν ξερουν ακριβως να μου πουνε οποτε και εγω οποτε με ρωτανε απανταω αναλογα με την περισταση!!!:p:p pws ginetai na eisai 2 zwdia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Οχι ρε σεις ειμαι 19 Φεβρουαριου και ειμαι πανω στην αλλαγη αλλοι λενε πως ειμαι Υδροχοος και αλλοι Ιχθυς! Οι αποψεις των επιστημονων αστρολογων διίστανται :lol::lol: οποτε εγω ρωταω την κοπελα με ποιο απο τα δυο ταιριαζει καλυτερα και αναλογως επιλεγω!!! :p:p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Παντως για τους κριους +1....ξενερωτοιιιιιιι!!!! Eγώ που δεν ξέρω/θυμάμαι τι ζώδιo ήταν οι πρώην μου, τι να απαντήσω? :worry: Τεσπα, ο πιο ξενέρωτος και βλάκας, όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά γενικά, είχε γενέθλια 18 ή 19 Απριλίου...βρείτε το! Λίγα λόγια για τους κριούς..:mad: Όχι και ξενέρωτοι!Μάλλον θα πέσατε σε περιπτώσεις...Μπορεί οι άντρες Κριοί να είναι (δεν μου έτυχε κανένας μέχρι τώρα,δεν ξέρω)..Αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες Κριούς!:p Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Πες τα βρε αννι ..:p:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Λίγα λόγια για τους κριούς..:mad: Όχι και ξενέρωτοι!Μάλλον θα πέσατε σε περιπτώσεις...Μπορεί οι άντρες Κριοί να είναι (δεν μου έτυχε κανένας μέχρι τώρα,δεν ξέρω)..Αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες Κριούς!:pΔηλαδή, ότι ισχύει για μερικούς ανθρώπους του ίδιου ζωδίου δεν ισχύει και για τους υπόλοιπους; :rolleyes: Πέφτω από τα σύννεφα! :whistle: Τα σιχαίνομαι όπως καταλάβατε τα ζώδια που βάζουν σε καλούπια ανθρώπους με μόνο κοινό την ημερομηνία γέννησης (κάπου το είχα ξαναγράψει αυτό)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Ε μάλλον πλάκα κάνουν και οι άλλοι. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας νοήμων άνθρωπος που να τα πιστεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό .... με εκνευρίζει ένας καρκίνος ...(μετράει για απάντηση??) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 egw twra paleyw na dw pws einai mia didymos sto krebati ;)alla den blepw na thn paleyw gia poly giati sto or8io poly periergo zwdio:wacko::confused::( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 ΖΥΓΟΣ Ζυγός : Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια. Αυτο ακριβως...εμεις οι Ζυγοι ειμαστε ΠΟΙΟΤΗΚΟΙ και ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΗΚΟΙ! Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 ΖΥΓΟΣ Ζυγός : Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια. Αυτο ακριβως...εμεις οι Ζυγοι ειμαστε ΠΟΙΟΤΗΚΟΙ και ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΗΚΟΙ! αμα ειναι να σας περιβαλλουμε με αναμμενα κερια πολυτελες περιβαλλον κτλ για να κανετε σεξ μια στο τοσο και παραλληλα να μας κανετε ενα κεφαλι καζανι με την μουρμουρα και να μην καταβαλετε και ιδιαιτερη σωματικη προσπαθεια.....αστο......:p:happy:;):lol:(μιλαω σαν "καμμενος" απο ζυγο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 ΖΥΓΟΣ Ζυγός : Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια. Αυτο ακριβως...εμεις οι Ζυγοι ειμαστε ΠΟΙΟΤΗΚΟΙ και ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΗΚΟΙ! Από την ορθογραφία σου και μόνο φαίνεται πόσο ποιοτικοί είστε... :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ποιοτικοί είπε ο άνθρωπος, όχι μορφωμένοι :mad: Και λίγα τα λόγια σας για τους Ζυγούς! :mad: :p :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Οι Ζυγοι ειναι ψωνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 egw twra paleyw na dw pws einai mia didymos sto krebati ;) ( Και γω τα ιδια, παλευω να δω πως ειναι δυο διδυμες μαζι στο κρεββατι :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 παντως το πιο σεξουαλικο ζωδιο ο Λεων ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Σεξουαλικά ζώδια είναι όλες οι γυναίκες πριν παντρευτούν. Αντισεξουαλικά ζώδια όλες τους αφού παντρευτούν, (άντε μετά από 5-10 χρόνια) Πολύ μόστρα και από κοκό... μια φορά το μήνα και αν!!! Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Πωπω πρηξιμο για τα ορθογραφικα...Σταυρωστε με σταυρωστε με οπως λεει και η φιλη μου η Εφη.Για παμε παλι λοιπον...Εμεις οι ΖΥΓΟΙ ειμαστε ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ.... Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Eγώ θα συμφωνήσω ότι οι ζυγοί είναι ή ψώνια ή με αυτοπεποίθηση στα πατώματα...με περιβάλλουν αρκετοί και είναι όλοι των δύο αυτών άκρων!... Και έχω να παρατηρήσω επίσης για τους υδροχόους ότι είναι πολύ εγωιστές!!:mad: Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Eγώ θα συμφωνήσω ότι οι ζυγοί είναι ή ψώνια ή με αυτοπεποίθηση στα πατώματα...με περιβάλλουν αρκετοί και είναι όλοι των δύο αυτών άκρων!... Αναλόγως τη διάθεση... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Αναλόγως τη διάθεση... Τουλάχιστον εσύ το παραδέχεσαι! Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 για τους / τις υδροχόους τι έχετε να πείτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 για τους / τις υδροχόους τι έχετε να πείτε? Είπα πιο πάνω ότι είναι εγωιστές...βέβαια είναι και ευαίσθητοι αν βρεις το κουμπί τους!ακόμη εργατικοί,φιλότιμοι ε και λίγο οξύθυμοι...αυτά έχω παρατηρήσει:p Για τους ιχθείς;τι γνώμες υπάρχουν; Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 για τους ταυρους τι εχετε να πειτε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Είπα πιο πάνω ότι είναι εγωιστές...βέβαια είναι και ευαίσθητοι αν βρεις το κουμπί τους!ακόμη εργατικοί,φιλότιμοι ε και λίγο οξύθυμοι...αυτά έχω παρατηρήσει:p Για τους ιχθείς;τι γνώμες υπάρχουν; εγώ τους συμπαθώ πολύ ... :) ΄ αν και νομίζω ότι και αυτοί είναι λίγο εγωιστές και οξύθυμοι. Νομίζω όμως ότι όταν το θέλουν γίνονται θυσία για τον άλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Νομίζω όμως ότι όταν το θέλουν γίνονται θυσία για τον άλλο Ιt's true...δυστυχώς δηλαδή γιατί σχεδόν ποτέ κανείς δεν το εκτιμά...:worry: υ.γ:για τους υδροχόους ξέχασα να πώ ότι είναι πάρα πολύ φιλόδοξοι και δεν βλέπουν άλλο δρόμο παρά της επιτυχίας :happy: Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts