Jump to content

Ζώδια - Αστρολογία

swiffer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ειμαι Υδροχοος και Ιχθυς δεν ξερουν ακριβως να μου πουνε οποτε και εγω οποτε με ρωτανε απανταω αναλογα με την περισταση!!!:p:p

pws ginetai na eisai 2 zwdia?

• Απαντήσεις 652
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι ρε σεις ειμαι 19 Φεβρουαριου και ειμαι πανω στην αλλαγη αλλοι λενε πως ειμαι Υδροχοος και αλλοι Ιχθυς! Οι αποψεις των επιστημονων αστρολογων διίστανται :lol::lol: οποτε εγω ρωταω την κοπελα με ποιο απο τα δυο ταιριαζει καλυτερα και αναλογως επιλεγω!!! :p:p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Παντως για τους κριους +1....ξενερωτοιιιιιιι!!!!

Eγώ που δεν ξέρω/θυμάμαι τι ζώδιo ήταν οι πρώην μου, τι να απαντήσω? :worry: Τεσπα, ο πιο ξενέρωτος και βλάκας, όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά γενικά, είχε γενέθλια 18 ή 19 Απριλίου...βρείτε το!

Λίγα λόγια για τους κριούς..:mad: Όχι και ξενέρωτοι!Μάλλον θα πέσατε σε περιπτώσεις...Μπορεί οι άντρες Κριοί να είναι (δεν μου έτυχε κανένας μέχρι τώρα,δεν ξέρω)..Αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες Κριούς!:p

Λίγα λόγια για τους κριούς..:mad: Όχι και ξενέρωτοι!Μάλλον θα πέσατε σε περιπτώσεις...Μπορεί οι άντρες Κριοί να είναι (δεν μου έτυχε κανένας μέχρι τώρα,δεν ξέρω)..Αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες Κριούς!:p
Δηλαδή, ότι ισχύει για μερικούς ανθρώπους του ίδιου ζωδίου δεν ισχύει και για τους υπόλοιπους; :rolleyes: Πέφτω από τα σύννεφα! :whistle:

Τα σιχαίνομαι όπως καταλάβατε τα ζώδια που βάζουν σε καλούπια ανθρώπους με μόνο κοινό την ημερομηνία γέννησης (κάπου το είχα ξαναγράψει αυτό)...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

egw twra paleyw na dw pws einai mia didymos sto krebati ;)alla den blepw na thn paleyw gia poly giati sto or8io poly periergo zwdio:wacko::confused::(

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός : Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια.

Αυτο ακριβως...εμεις οι Ζυγοι ειμαστε ΠΟΙΟΤΗΚΟΙ και ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΗΚΟΙ!

Don't Talk To Me... I'm Dieting!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός : Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια.

αμα ειναι να σας περιβαλλουμε με αναμμενα κερια πολυτελες περιβαλλον κτλ για να κανετε σεξ μια στο τοσο και παραλληλα να μας κανετε ενα κεφαλι καζανι με την μουρμουρα και να μην καταβαλετε και ιδιαιτερη σωματικη προσπαθεια.....αστο......:p:happy:;):lol:(μιλαω σαν "καμμενος" απο ζυγο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

ΖΥΓΟΣ

Από την ορθογραφία σου και μόνο φαίνεται πόσο ποιοτικοί είστε... :lol:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ποιοτικοί είπε ο άνθρωπος, όχι μορφωμένοι :mad:

Και λίγα τα λόγια σας για τους Ζυγούς! :mad: :p :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Σεξουαλικά ζώδια είναι όλες οι γυναίκες πριν παντρευτούν.

Αντισεξουαλικά ζώδια όλες τους αφού παντρευτούν, (άντε μετά από 5-10 χρόνια)

Πολύ μόστρα και από κοκό... μια φορά το μήνα και αν!!!

Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

Πωπω πρηξιμο για τα ορθογραφικα...Σταυρωστε με σταυρωστε με οπως λεει και η φιλη μου η Εφη.Για παμε παλι λοιπον...Εμεις οι ΖΥΓΟΙ ειμαστε ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ....
Don't Talk To Me... I'm Dieting!

Eγώ θα συμφωνήσω ότι οι ζυγοί είναι ή ψώνια ή με αυτοπεποίθηση στα πατώματα...με περιβάλλουν αρκετοί και είναι όλοι των δύο αυτών άκρων!...

Και έχω να παρατηρήσω επίσης για τους υδροχόους ότι είναι πολύ εγωιστές!!:mad:

Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

Eγώ θα συμφωνήσω ότι οι ζυγοί είναι ή ψώνια ή με αυτοπεποίθηση στα πατώματα...με περιβάλλουν αρκετοί και είναι όλοι των δύο αυτών άκρων!...

Αναλόγως τη διάθεση...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

για τους / τις υδροχόους τι έχετε να πείτε?

Είπα πιο πάνω ότι είναι εγωιστές...βέβαια είναι και ευαίσθητοι αν βρεις το κουμπί τους!ακόμη εργατικοί,φιλότιμοι ε και λίγο οξύθυμοι...αυτά έχω παρατηρήσει:p

Για τους ιχθείς;τι γνώμες υπάρχουν;

Είπα πιο πάνω ότι είναι εγωιστές...βέβαια είναι και ευαίσθητοι αν βρεις το κουμπί τους!ακόμη εργατικοί,φιλότιμοι ε και λίγο οξύθυμοι...αυτά έχω παρατηρήσει:p

Για τους ιχθείς;τι γνώμες υπάρχουν;

εγώ τους συμπαθώ πολύ ... :)

΄

αν και νομίζω ότι και αυτοί είναι λίγο εγωιστές και οξύθυμοι. Νομίζω όμως ότι όταν το θέλουν γίνονται θυσία για τον άλλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω όμως ότι όταν το θέλουν γίνονται θυσία για τον άλλο

Ιt's true...δυστυχώς δηλαδή γιατί σχεδόν ποτέ κανείς δεν το εκτιμά...:worry:

υ.γ:για τους υδροχόους ξέχασα να πώ ότι είναι πάρα πολύ φιλόδοξοι και δεν βλέπουν άλλο δρόμο παρά της επιτυχίας :happy: