garfield Δημοσιεύτηκε September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2006 Villis και mi3s ευχαριστώ πολύ. mi3s μια χαρά την έφτιαξες, αστην έτσι και μη την πειράξεις.:) Xourxoulitsos εγώ δεν την καταλαβαίνω.:O Μήπως μπορεις να μου την εξηγησεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Όχι, είναι κλειστό κλαμπ :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Όχι, είναι κλειστό κλαμπ :p Εσένα λέει πατσαβούρα μήπως...;;;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εσένα λέει πατσαβούρα μήπως...;;;:worry: Χαχαχαχαχαχαχα, wishful thinking? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Όχι, είναι κλειστό κλαμπ :p εμενα παντως κατι μου περναει απο το μυαλο... :happy: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 εμενα παντως κατι μου περναει απο το μυαλο... :happy: Παντως δεν αναφερομαστε στην Βισση :worry: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εσένα λέει πατσαβούρα μήπως...;;;:worry: Γιατι να λεει εμένα? Εγω δεν ειμαι ουτε στον κύκλο τους, ουτε στο κλαμπ τους :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Παντως δεν αναφερομαστε στην Βισση :worry: Ελεος γιατι ολοι με το που πω καπου αμεσως μου λετε για τη Βισση? σας ειπε κανεις οτι την λατρευω? αχ θεε μου πια... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Ελεος γιατι ολοι με το που πω καπου αμεσως μου λετε για τη Βισση? σας ειπε κανεις οτι την λατρευω? αχ θεε μου πια... Εσύ να λατρεύεις την Άννα; αυτό να δω κι ας πεθάνω :lol: Και για να μην παραμείνω off topic, να ψηφίσω μια υπογραφή που με ταξιδεύει με την εικόνα και μου κάνουν "κάτι" τα λόγια. Αυτή της FREAK_OF_NATURE. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 tasosmaroulitsis κ Xourxoulitsos η ηλικία σας κάτω από το avatar σας τα εξηγεί όλα και δικαιολογεί όσα γράφετε.. Σοφή η φράση... "Για την ηλικία σου...". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 tasosmaroulitsis κ Xourxoulitsos η ηλικία σας κάτω από το avatar σας τα εξηγεί όλα και δικαιολογεί όσα γράφετε.. Σοφή η φράση... "Για την ηλικία σου...". ermm, come again? btw mplip λιωνω ΜΠΟΥ. ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ... http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Thanx billy :D stewie ftw :up: , ωραιος :grin: Παντως stalitsa προφανως παρεξηγησες, οπως κι η garfield Ουδεποτε χαρακτηρισαμε καποιον εδω μεσα, κ ο tasosmaroulitsis προφανως αναφεροταν σε μενα :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Υπήρξε παρεξήγηση με την υπογραφή του Xourxoulitsos. Δεν αναφερόταν σε κανένα μέλος του forum, ήταν απλά ένα «εσωτερικό αστείο». Εχετε βγει off-topic και απαντάτε ταυτόχρονα και στο θέμα και το έχετε κάνει λίγο «μπάχαλο» οπότε δεν ξέρω τι να αφαιρέσω και τι όχι.Συγκεντρωθείτε παρακαλώ:p Επίσης Stalitsa μπορείς να πάρεις πίσω τους χαρακτηρισμούς! (mplip^ λατρεύω την υπογραφή σου,λιώνω. Μπες msn όποτε μπορέσεις ΜΠΟΥ :lol: ) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Παντως stalitsa προφανως παρεξηγησες, οπως κι η garfield Τίποτα δεν παρεξήγησα, ριξε μια ματια και στο ποστ μου. Πλακα κανω, φαίνεται κι απο την απαντηση κι απο το smily. Εχω ακουσει τοσα εδώ μεσα, που σιγά.. ενα παραπάνω, ενα παρακατω και κατι έγινε! Η δε Σταλιτσα, επειδή ειναι στο δικο μου club:p , αν θεωρησει ότι κατι με προσβάλει, παιρνει το ρόλο του τιμωρου:p :lol: Εντάξει, δεν ειπε και τπτ φοβερό όμως! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 tasosmaroulitsis κ Xourxoulitsos η ηλικία σας κάτω από το avatar σας τα εξηγεί όλα και δικαιολογεί όσα γράφετε.. Σοφή η φράση... "Για την ηλικία σου...". Πατσαβούρα,ρώτησα αν έτσι ο johner αποκάλεσε τον Χουρχουλίτσο... Τώρα,τι κατάλαβες εσύ και η garfield...Δική σου ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Γειά σας πατσαβούρες!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Γειά σας πατσαβούρες!:p Mας μπέρδεψες αδερφέ...!!!:lol: Ποιον/τι αποκάλεσες έτσι...;;;:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Επίσης Stalitsa μπορείς να πάρεις πίσω τους χαρακτηρισμούς! Χαρακτηρισμούς????:confused: Αν εννοείς για την ηλικία... Φοβερός χαρακτηρισμός.. οκ!!! Δεν είναι 19, είναι 2,3,13,23, 1003!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς, πού τους είδες???:lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Χαρακτηρισμούς????:confused: Αν εννοείς για την ηλικία... Φοβερός χαρακτηρισμός.. οκ!!! Δεν είναι 19, είναι 2,3,13,23, 1003!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς, πού τους είδες???:lol: :lol: :lol: Πιστεύω να λύθηκε η παρεξήγηση έτσι...;;;:worry: Κατάλαβες τι εννοούσα...;;;:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Πιστεύω να λύθηκε η παρεξήγηση έτσι...;;;:worry: Κατάλαβες τι εννοούσα...;;;:O Tasosmaroulitsis παρεξηγηθηκα εγω τωρα :mad: Μηπως ελεγε εσενα πατσαβουρα :worry: :rotfl: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Tasosmaroulitsis παρεξηγηθηκα εγω τωρα :mad: Μηπως ελεγε εσενα πατσαβουρα :worry: :rotfl: Ειλικρινά,δεν ξέρω....:hypno: "Κάηκα" τώρα...:lol: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Stalitsa τους αποκάλεσες έμμεσα ανώριμους και αποκάλεσες στο report σου έμμεσα την ομάδα διαχείρισης ανίκανους. Ναι εγω έχω προσβληθεί με τη συμπεριφορά σου και με το να γελάς και να κάνεις την αδιάφορη, απλά επιβαρύνεις τη θέση σου. Καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τη garfield αφού το θέλεις αλλά να ελέγχεις πρώτα αν την έθιξαν, όχι να πετάς κατηγορίες όπου να είναι. Φυσικά τα μηνύματα όλα, θα αφαιρεθούν άμεσα :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Λοιπόν θα σας λύσω την παρεξήγηση. Είστε όλες πατσαβούρες! Εκτός από τη Nelly φυσικά! :slouuuurp: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Βρε, ξερετε τι θα ήταν η ζωη μας χωρις τις πατσαβούρες? Για ρωτηστε τις μανάδες σας να σας πουνε :D edit ως συνήθως είμαι μια σελίδα πισω. Αυτην εδώ την ανακαλυψα, μολις τώρα που δημοσιοποιηθηκε το ποστ :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Βρε, ξερετε τι θα ήταν η ζωη μας χωρις τις πατσαβούρες? Για ρωτηστε τις μανάδες σας να σας πουνε :D Garfield λιγα με τις μαναδες μας :mad: :wacko: :lol: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts