Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5200 & 5300

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

RacOOn, έχεις βρει κάπου άλλα ακουστικά; Δεν έχει καλή εφαρμογή στα δικά μου τα αυτιά... βγαίνουν εύκολα... μήπως καλύτερα ποιοτικά;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 655
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πας ε δ ώ, βρίσκεις το αντίστοιχο λογισμικό για το 5300 το κατεβάζεις στο PC σου, κάνεις εγκατάσταση, συνδέεις το κινητό με USB και κάνεις back-up (επαφές κλπ) μέσω PC Suite για κάθε ενδεχόμενο και μετά ανοίγεις το πρόγραμμα και απλά ακολουθείς τις οδηγίες... εάν έχεις την τελευταία διαθέσιμη version δεν κάνει φυσικά αναβάθμιση... στο δικό μου (5200) μου κράτησε όλες τις ρυθμίσεις, ενώ στο N80 έκανε γενικό reset και χάθηκαν όλα, τα οποία είχα κρατήσει στη μνήμη... αυτά... :happy:

Αν και το πρόγραμμα λέει οτι διαγράφει τα πάντα... πρακτικά μόνο τις ρυθμίσεις... εμένα μου τα κράτησε όλα.

RacOOn, έχεις βρει κάπου άλλα ακουστικά; Δεν έχει καλή εφαρμογή στα δικά μου τα αυτιά... βγαίνουν εύκολα... μήπως καλύτερα ποιοτικά;

Καλά τώρα με βρήκες στο αδύνατο σημείο μου ! Ναι έχω ψώρα με τα ακουστικά. Πήρα κάτι άπαιχτα της philips, με καλή απόκριση συχνοτήτων, είναι ενιαία που κρατιούνται στον λαιμό, περιβάλλουν όλο το αυτί, σαν street κάτι, και τα συνδέω μέσω του προσαρμογέα που είχε η συσκευασία της Nokia!

Άλλη ποιότητα... ειδικά παρατήρησα η διευρυνση stereo κάνει πλέον πολύ καλή δουλειά.

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

paidia egw eixa paei gia kafe konta sto spiti mou kai skeftika na paw sto nokia shop na rwtisw gia ti mpataria. kai mou tin ekane monos tou o tipos tin anavathmisi, oute pou i3era oti eixe vgei ki alli. kalo kai to homemade alla to kinito mporei kai na ta pai3ei. me to 6280 tou aderfou mou auto pathame. esvise kai 8a 3ananapsei sti nokia ( anaferomai se homemade firmware update operation)

cheers nokia shop!

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Χθές το βράδυ χρησιμοποίησα το NOKIA Software Updater 1.3.60gr αναβαθμίστηκε το firmware στο τελευταίο, όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά χάθηκε εντελώς η ελληνική γλώσσα από το τηλέφωνο. Έχει κάποιος ιδέα του τι μπορεί να φταίει και βέβαια τί να κάνω για να το διορθώσω?

Ευχαριστώ

Αντώνης

Τώρα είδα ότι το έχει πάθει κι άλλος. μπορεί να είναι όντως προϊόν παραεισαγωγής???

Και τι θα πώ στο μαγαζί που το πήρα είναι "προϊόν παραεισαγωγής"?

παρακαλώ βοηθείστε!!!

Kαταρχην ηρέμησε.Πηγαινε σε ενα κοντινο καταστημα Nokia Club οπως και εγω και πες θελω να κανω αναθμιση αλλα με ελληνικα .Ο υπευθυνος θα καταλαβει και το πολυ σε κανα 20 λεπτο θα στο εχει ετοιμο!

Καλά τώρα με βρήκες στο αδύνατο σημείο μου ! Ναι έχω ψώρα με τα ακουστικά. Πήρα κάτι άπαιχτα της philips, με καλή απόκριση συχνοτήτων, είναι ενιαία που κρατιούνται στον λαιμό, περιβάλλουν όλο το αυτί, σαν street κάτι, και τα συνδέω μέσω του προσαρμογέα που είχε η συσκευασία της Nokia!

Άλλη ποιότητα... ειδικά παρατήρησα η διευρυνση stereo κάνει πλέον πολύ καλή δουλειά.

Θα ήθελα πιο καλής ποιότητας ακουστικά και να μη βγαίνουν όταν τρέχεις πχ αλλά στο ίδιο στυλ, ψείρα... δοκίμασα της SE που απομονώνουν τελείως τους εξωτερικούς ήχους και εφαρμόζουν τέλεια με αυτό το πλαστικό που έχουν στο τελείωμα αλλά δυστυχώς είναι με βίσμα 3.5mm...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα πιο καλής ποιότητας ακουστικά και να μη βγαίνουν όταν τρέχεις πχ αλλά στο ίδιο στυλ, ψείρα... δοκίμασα της SE που απομονώνουν τελείως τους εξωτερικούς ήχους και εφαρμόζουν τέλεια με αυτό το πλαστικό που έχουν στο τελείωμα αλλά δυστυχώς είναι με βίσμα 3.5mm...

Η Nokia έχει μέσα στην συσκευασία μετατροπέα για 3.5mm. Διαφορετικά κάνει 5 ευρώ σε μαγαζιά ηλεκτρονικών. Βάζεις ότι ακουστικό θες.

Τελικά με την νέα αναβάθμιση κρατάει όσο και πριν 3 ημέρες, με την διαφορά ότι βελτιώθηκε ο χρόνος ομιλίας μου... και μιλάω για το ίδιο σημείο, σπίτι μου...

Κάτι ακόμη, τώρα όταν τραβάω φωτογραφίες με την κάμερα, πρώτα γίνονται θολές σαν γρήγορη προεπισκόπηση, μετά την λήψη και μετα καθαρίζει. άρα κάτι φτιάξαν και εκεί. Η ποιότητα είναι πολύ καλή για 1.3mpx

Καλησπέρα σε όλους!

είχα αναφέρει ότι στο 5300 μου εξ αρχής με προβλημάτιζε η απόδοση της μπαταρίας. πήγα σε nokia shop στο μαρούσι όπου μου έκαναν την αναβάθμιση και μου τέσταραν την μπαταρία όπου μου είπαν ότι ήταν ελαττωματική. Ο υπεύθυνος στο κατάστημα του Αμαρουσίου ήταν αψογος, για κακή μου τύχη είχαν τελειώσει οι μπαταρίες την οποία και 8α μου αντικαθιστούσε ευχαρίστως, συνεπώς για να μην καθυστερήσω πήγα στο nokia shop Κηφισιάς όπου εξήγησα τι μου είχαν πει στο μαρούσι. Ο υπάλληλος του καταστήματος της Κηφισιάς με αντιμετώπισε εξ αρχής με όση ειρωνεία διέθετε. Ενδεικτικά αναφέρω οτι η πρώτη του ερώτηση ήταν αν ανάβει το κινητό και μου απάντησε οτι από τη στιγμή που ανάβει είναι μια χαρά και δεν την αλλάζουμε.Απόρησε με το συνάδελφο του στο Μάρούσι μάλιστα επειδή μέτρησε την μπαταρία αφου η διαδικασία όπως ισχυρίστηκε είναι διαφορετική. Δεν καταδέχτηκε ούτε καν να μετρήσει την μπαταρία μου, λέγοντας μου ότι η μπαταρία κοστίζει 35 ευρώ, παρότι είχα εξηγήσει ότι η μπαταρία αδειάζει κατευθείαν αφού χάσει την πρώτη κουκίδα. Μετά απο μισή ώρα έντονης λογομαχίας μου είπε οτι ί σ ω ς κάνουμε κάποια τεστ όπου η υπομονή μου είχε εξαντληθεί, οπότε και έφυγα.

Το γράφω αυτό γιατί θέλω να πω πια ένα ''φτάνει'' αυτό το πράγμα στην Ελλάδα με όλους αυτούς τους εξυπνάκηδες υπαλλήλους που μόνος σκοπός είναι να πουλήσουν χωρίς να εξυπηρετούν τον κόσμο. Η καλύτερη απάντηση είναι να μην ξαναπατάτε σε μαγαζί με τέτοια συμπεριφορά.

Ένας φίλος μου έχει το 5300 και έχει ένα πρόβλημα.

Του δούλευε κανονικά μέχρι προχθές που τα παιξε και δεν παίζει τα mp3, παίζει μόνο τα .aac που είχε μέσα. Του έκανε και αναβάθμιση αλλά τπτ...

Επίσης με την αναβάθμιση κάνει 5 ώρες να ανοίξει το music player και ενώ διέγραψε τα mp3 από την κάρτα στο player φαίνονται ακόμα.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Καλησπέρα σε όλους!

είχα αναφέρει ότι στο 5300 μου εξ αρχής με προβλημάτιζε η απόδοση της μπαταρίας. πήγα σε nokia shop στο μαρούσι όπου μου έκαναν την αναβάθμιση και μου τέσταραν την μπαταρία όπου μου είπαν ότι ήταν ελαττωματική. Ο υπεύθυνος στο κατάστημα του Αμαρουσίου ήταν αψογος, για κακή μου τύχη είχαν τελειώσει οι μπαταρίες την οποία και 8α μου αντικαθιστούσε ευχαρίστως, συνεπώς για να μην καθυστερήσω πήγα στο nokia shop Κηφισιάς όπου εξήγησα τι μου είχαν πει στο μαρούσι. Ο υπάλληλος του καταστήματος της Κηφισιάς με αντιμετώπισε εξ αρχής με όση ειρωνεία διέθετε. Ενδεικτικά αναφέρω οτι η πρώτη του ερώτηση ήταν αν ανάβει το κινητό και μου απάντησε οτι από τη στιγμή που ανάβει είναι μια χαρά και δεν την αλλάζουμε.Απόρησε με το συνάδελφο του στο Μάρούσι μάλιστα επειδή μέτρησε την μπαταρία αφου η διαδικασία όπως ισχυρίστηκε είναι διαφορετική. Δεν καταδέχτηκε ούτε καν να μετρήσει την μπαταρία μου, λέγοντας μου ότι η μπαταρία κοστίζει 35 ευρώ, παρότι είχα εξηγήσει ότι η μπαταρία αδειάζει κατευθείαν αφού χάσει την πρώτη κουκίδα. Μετά απο μισή ώρα έντονης λογομαχίας μου είπε οτι ί σ ω ς κάνουμε κάποια τεστ όπου η υπομονή μου είχε εξαντληθεί, οπότε και έφυγα.

Το γράφω αυτό γιατί θέλω να πω πια ένα ''φτάνει'' αυτό το πράγμα στην Ελλάδα με όλους αυτούς τους εξυπνάκηδες υπαλλήλους που μόνος σκοπός είναι να πουλήσουν χωρίς να εξυπηρετούν τον κόσμο. Η καλύτερη απάντηση είναι να μην ξαναπατάτε σε μαγαζί με τέτοια συμπεριφορά.

Να πω 2 λόγια ακόμη για κάτι που παρατήρησα στην 4.70

Η μπαταρία του όταν είναι κοντά στην αλλαγή κουκίδας ( ή κουτάκι ) δείχνει το αμέσως μεγαλύτερο κουτάκι αν το αφήσω σε standby. Προσωπικά ούτε με χαλάει ούτε με φτιάχνει. Δεν θα ήταν και πρόβλημα να μου δείχνει ακριβώς την ισχύ. πάντως επειδή το κάνει στο τέλος από κάθε κουτάκι, μου "δείχνει" ότι μπορώ να πετύχω μεγαλύτερο χρόνο αναμονής σε standby, συν το οτι ξέρω αν είμαι στο φουλ κουτάκι ή είναι να πέσει τελικά. Παλιότερα αν χρειαζόμουν αυτό, έσβηνα, άναβα το κινητό και η μπαταρία έδειχνε την κανονική ισχύ.

Γενικά με την 4.70 παρατήρησα πολύ καλή αυτονομία και καλό χρόνο ομιλίας.

Για συγκριση αναφέρω οτι βρίσκομαι σε δίκτυο Cosmote, με χαμηλό σήμα, με microSD low voltage Kingston 1GB, και ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση λειτουργίας. 3 μέρες με 20 λεπτά ομιλίας 5 sms, 15 λεπτά MP3, πάνω από 5 φωτό και βίντεο. Το βράδυ κανονικά ανοιχτό.

Nα ρωτησω λιγο κατι?

Αυτα τα μπλε που εχει πανω και κατω και τις συντομευσεις που εχει για να εχω μια καθαρη οθονη ετσι ωστε να φαινετε καλα το wallpaper μπορω να τα βγάλω? Δεν ειναι τοσο ωραια και μου κοβει το wallpaper!

Help me pls!

Nα ρωτησω λιγο κατι?

Αυτα τα μπλε που εχει πανω και κατω και τις συντομευσεις που εχει για να εχω μια καθαρη οθονη ετσι ωστε να φαινετε καλα το wallpaper μπορω να τα βγάλω? Δεν ειναι τοσο ωραια και μου κοβει το wallpaper!

Help me pls!

Για τις συντομευσεις μενου/Ρυθμισεις/Εμφανιση/Ενεργη αναμονη

Για τα πανω και κατω πρεπει να φταιει το Θεμα. Αλλαξε το η επεξεργασου το με το Νοκια S40 Theme Studio 2.2

Παιδια καλησπερα.Το κινητο(νοκια 5300)απο την αρχη που το πηρα μου εκανε restart σε ασχετες φασεις.Οταν μιλαγα,οταν εστελνα μηνυμα,και μερικες φορες ακομα και οταν δεν εκανα τιποτα.Το πηγα για αναβαθμιση σε καταστημα alpha copy αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα.Στο καταστημα μου ειπαν οτι το κινητο ειναι μια χαρα αλλα θελουν να δουν και την καρτα μνημης!!

Καμια ιδεα κανεις????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα.Το κινητο(νοκια 5300)απο την αρχη που το πηρα μου εκανε restart σε ασχετες φασεις.Οταν μιλαγα,οταν εστελνα μηνυμα,και μερικες φορες ακομα και οταν δεν εκανα τιποτα.Το πηγα για αναβαθμιση σε καταστημα alpha copy αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα.Στο καταστημα μου ειπαν οτι το κινητο ειναι μια χαρα αλλα θελουν να δουν και την καρτα μνημης!!

Καμια ιδεα κανεις????

Για ρίξε ένα φορμάτ στην κάρτα μνήμης.... όπως σου είπαν... συχνά είναι υπεύθυνη για πολλά restart...

Να ρωτίσω κάτι...

Ξέρει κανείς αν παίζει ή το 5200 ή το 5300 αρχεία video mpeg-4?

Τι ποιότητα έχει η αναπαραγωγή...?Ααα κ πόσο μεγάλα μπορεί να είναι τα video?Δηλ παίζει κ για π.χ. 30 λεπτά....?

Να ρωτίσω κάτι...

Ξέρει κανείς αν παίζει ή το 5200 ή το 5300 αρχεία video mpeg-4?

Τι ποιότητα έχει η αναπαραγωγή...?Ααα κ πόσο μεγάλα μπορεί να είναι τα video?Δηλ παίζει κ για π.χ. 30 λεπτά....?

Παίζουν και τα 2 σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις όμως. Έχω δώσει τις ρυθμίσεις στο θέμα του 6300 αν θες τις ξαναλέω. Βέβαια μόνο στο 5300 θα απολαύσεις ποιότητα στην εικόνα... στο 5200 είναι λίγο χλωμά στην κίνηση αλλά αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις μια χαρά είναι.

Η διάρκεια εξαρτάται από το πόση κάρτα μνήμης έχεις. μπορείς να δεις και ταινία πλήρη με 512 MB και 1GB

Εμένα το κινητό όταν έχω για ήχο κλήσης mp3 και η στάθμη του ήχου είναι στο 5 και με παίρνουν τηλέφωνο τότε ο ήχος είναι χάμηλος για λίγο και μετά δυναμώνει χωρίς να έχω επιλέξει αυξανόμενη ένταση. Όταν η στάθμη είναι στο 4 δε συμβαίνει αυτό. Συμβαίνει και σε σας αυτό ή το δικό μου είναι ελαττωματικό;

Εμένα το κινητό όταν έχω για ήχο κλήσης mp3 και η στάθμη του ήχου είναι στο 5 και με παίρνουν τηλέφωνο τότε ο ήχος είναι χάμηλος για λίγο και μετά δυναμώνει χωρίς να έχω επιλέξει αυξανόμενη ένταση. Όταν η στάθμη είναι στο 4 δε συμβαίνει αυτό. Συμβαίνει και σε σας αυτό ή το δικό μου είναι ελαττωματικό;

Είναι για ασφάλεια. Στο 5 αν για κακή σου τύχει βρεθεί 5300 κοντά στο αυτί ξεκουφαίνει. Δίνουν έτσι ένα διάστημα στην αρχή. Είναι φυσιολογικό.

Είναι για ασφάλεια. Στο 5 αν για κακή σου τύχει βρεθεί 5300 κοντά στο αυτί ξεκουφαίνει. Δίνουν έτσι ένα διάστημα στην αρχή. Είναι φυσιολογικό.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση! Να 'σαι καλά!:D :D :D

paidia exo ena problima me to kinito mou Nokia 5300 XpressMusic! otan pao na anikso to programa anaparagogis mousikis, kanei update sto music library ftanei sto 100% kai ksanaksekinaei apo tin arxi na kanei update kai den telionei pote kai stin teliki den mpeno pote mesa sto music player, merikes fore mporei na mou vgalei oti den exw kai arxeia mousikis mesa, eno exo peripou 50 mp3 kommatia, meta apo afto exw kanei eos tora 2 anavathmiseis kai tora exw tin ekdosei v4.70 kai to problima sinexizei, episeis ta fotakia apo to pliktrologio stamatisan na doulevoun kai to megafono opote thelei pezei opote thelei oxi, diladi mporei merikes fores na akouo ton ixo kliseis otan me pernoun tilefono kai merikes oxi, alla to kiriotero mou problima einai to music player, kserete kamia lysi? efxaristo para poly

paidia exo ena problima me to kinito mou Nokia 5300 XpressMusic! otan pao na anikso to programa anaparagogis mousikis, kanei update sto music library ftanei sto 100% kai ksanaksekinaei apo tin arxi na kanei update kai den telionei pote kai stin teliki den mpeno pote mesa sto music player, merikes fore mporei na mou vgalei oti den exw kai arxeia mousikis mesa, eno exo peripou 50 mp3 kommatia, meta apo afto exw kanei eos tora 2 anavathmiseis kai tora exw tin ekdosei v4.70 kai to problima sinexizei, episeis ta fotakia apo to pliktrologio stamatisan na doulevoun kai to megafono opote thelei pezei opote thelei oxi, diladi mporei merikes fores na akouo ton ixo kliseis otan me pernoun tilefono kai merikes oxi, alla to kiriotero mou problima einai to music player, kserete kamia lysi? efxaristo para poly

Service γρήγορα!

Hi paidia Poli kalo afto to topic..Pisteua pos epidi einai periergo to 5300 dn tha ipirxe kapio topic gia afto to kinito!!!Tha ithela kati pou einai diskolo na iparxi .. Enoo na alaksoume ton player apo to kinito mas mipos kserete an iparxi kapios allos player gia to 5300??(Oxi oti aftos pou exi den einai kalos eidika stin 4.70 einai san tou IpoD!!!)

Tnx Prokatavolika