KOPRINIOTIS Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Dokimase το gps για εμας τουλαχιστον αν και ψιλοξερω τι παιζει,αλλα οσο περισσοτερεσ γνωμες τοσο το καλυτερο Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 δεν ξερω αν προλαβω σημερα να το δοκιμασω,θα το δοκιμασω παντως. φιλε george αν δε σκεφτεσαι και τοσο τα χρηματα πισυεω οτι αξιζει. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Οκ δοκιμασε το και πες μας εντυπωσεις,η μπαταρια του Ε65 ποσα mAH ειναι? ωραιο το EOS φαινεται στις φωτο παντως:happy: Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 δεν ξερω αν προλαβω σημερα να το δοκιμασω,θα το δοκιμασω παντως. φιλε george αν δε σκεφτεσαι και τοσο τα χρηματα πισυεω οτι αξιζει. καλοριζικο φιλε ταξιδιωτης22 και ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.:) Οκ δοκιμασε το και πες μας εντυπωσεις,η μπαταρια του Ε65 ποσα mAH ειναι? ωραιο το EOS φαινεται στις φωτο παντως:happy: 1000mah ειναι η μπαταρια του Ε65. αλλα δεν θα το επιχειρουσα να βαλω αλλη σε ενα τετοιο τηλ.εκτος απο την δικια του.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Προφανως την εβαλε γιατι δεν ηθελε να περιμενει να φορτισει. Δε νομιζω να κανουν μεγαλη διαφορα τα 50mah Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ρε παιδιά ξέρει μήπως κανένας κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να΄έχει το Ν95?Αν ξέρει κάποιος ας μας πει. OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Να κανω μια ερώτηαη κι εγω ρε παιδια? Οποιος έχει παρει το Ν95 από το κατάστημα στου Ζωγράφοθ (Γρ. Αυξεντίου) το κουτί του ήταν κλειστό με την ταινία ασφαλείας της ΝΟΚΙΑ ή οχι? επίσηε το ελληνικό manual ηταν κανονικό η ασπρoμαυρο? Ρωταω γιατι θελωνα διασταυρώσω κάτι... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 shmera to mesimeri phga sthn ekthesh ths vodafone sto suntagma kai asolithika arketa me ta n95 pou eixe ekei !! to kinito einai polu oraio kai deixnei na exei polu kalh poiothta kataskeuhs !! :) mou arese polu to menou tou kai h othoni tou !!:) evgala kai kapoies fotografies alla den mporo na po entuposeis giati den tis perasa se pc !! sthn othoni tou kinitou pantos fenontai apsoges !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 λοιπον οπως ειπα σημερα το μεσημερακι το κινητο το πηρα. θα γραψω λοιπον τις προσωπικες μου εντυπωσεις,κατι σαν Mini review. το κινητο ειναι στ χρωμα sand και ειναι απλα πανεμορφο σαν χρωμα. το πρωτο μου σχολιο θα ειναι για την ποιοτητα κατασκευης του. σαν πρωτη ματια δειχνει να ειναι πολυ ποιοτηκο και στιβαρο,οταν το επιασα στα χερια μου διεκρηνα εναν πολυ μικρο τζογο,μικροτερο απο του 6288 ευτυχως που δεν ειναι και τοσο ενοχλητικος,καθολου θα ελεγα,ασχετα οτι θα ηθελα να μην υπαρχει καν. τα κουμπακια του ειναι πολυ καλα κι ανετα ομως σου δινουν μια αισθηση οχι και τοσο πολυτελειας οπως θα επρεπε. το πληκτρολογιο του ειναι κι αυτο ανετο ομως και παλι δειχνει καπως πλαστικο οπως και ειναι,θα μπορουσε να δειχνει πιο ποιοτηκο. το slide του μου αρεσει αν και ειχα τις αμφιβολιες μου,σου δινει την αισθηση οτι εχει κανονικο μηχανισμο και μαλιστα κλεινοντας το κανει κι ενα κλικ οτι κουμπωσε.κλασης ανωτερο απο το slide του N-80. ας περασω τωρα στν οθονη του. πολυ καλη μεγαλη και με πολυ καλο μεγεθος γραμματοσειρας και μαλιστα με δυνατοτητα επιλογης μεγεθους,επιτελους. ζωντανα χρωματα κι ευκρηνεια που σιγουρα του προσθετουν πολλους ποντους. το μενου του ειναι σαν του 6290 περιπου,ταχυτατο και χωρις καθυστερησεις και κολληματα. ο ηχος του ειναι αρκετα καλος,οχι κι ο καλυτερος που εχω ακουσει ομως εχει δυνατα ηχεια που βγαζουν και ικανοποιητικη ποιοτητα. η καμερα του δειχνει να ειναι αρκετα καλη και πληρες απο θεμα ρυθμισεων,θα δειτε και φωτογραφιες που περναω αυτη την στιγμη στο pc. βιντεο δεν εχω τραβηξει ακομη,συντομα. περναω τωρα στο θεμα κλησεων πολυ καλο σημα οπου κι αν το χρησιμιποιησα με αψογη ποιοτητα συνομιλιας,κι ενα καλο επισης,οταν βρισκεις την επαφη που θελεις να καλεσεις και πατησεις κληση αν κλησεις το slide δεν σταματαει την κληση,κατι που δεν κανει το e-65 Μου. για διαρκεια μπαταριας δεν ξερω ακομα,το χρησιμοποιω ακαταπαυστα απο το μεσημερι με την μπαταρια του e-65 κι εχει πεσει μονο 1 γραμμη,ειδωμεν λοιπον στην συνεχεια πως θα τα παει. το προγραμμα πλοηγησης δεν το χρησιμοποιησα ακομα κι ουτε και προκειται μιας και δεν το παραδεχομαι,θα περιμενω το destinator. σε γενικες γραμμες το θεωρω πολυ καλο,θα ηθελα σε αυτα τα χρηματα που κοστιζει να ειναι περισσοτερο ποιοτηκο,υπο αυτες τις συνθηκες το θεωρω λιγο ακριβο,μια τιμη στα 650 ευρω θα ηταν οτι πρεπει.ομως Ok,μην τα θελουμε κι ολα. αυτα για τωρα,δεν ξερω αν βοηθησα η οχι,παντως αυτη ειναι η γνωμη μου,για καποιον που εχει ενα 6680 η n-70 αν περασει στο N-95 θα πει wow.εγω δεν μπορω να το πω,ισως αν ηταν λιγο πιο προσεγμενο σαν ποιοτητα να το ελεγα. η πορεια βεβαια θα δειξει. http://img377.imageshack.us/img377/2220/26042007003zd8.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/7655/26042007005we5.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/2982/26042007007po3.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/7773/26042007008bg8.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/8273/26042007009cb5.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/55/26042007010ep1.th.jpg Με γειά ταξιδιώτη! Ευχαριστούμε για τις πληροφρίες.Κάπως έτσι το περίμενα το κινητό. Ίσως και λίγο λιγότερο ποιότικό. Και οι φώτο που ανέβασες δείχνουν πολύ καλύτερες, τουλάχιστον από όσες έχουμε δεί μέχρι σήμερα:) (ακούς KOPRINIOTIS? όταν είναι καλές, το λέω:p) Αν έχεις όρεξη να δοκιμάσεις και το gps θα ήταν ενδιαφέρον:O Προσωπικά θα ήθελα 3 μικρές διευκρινήσεις ακόμα:) Το slide του σε σχέση με το τελευταίο κορεάτικο κινητό που έπιασες στο χέρια σου, H οθόνη σε σχέση με το maxx ας πούμε και ένα μικρό συγκριτικό κάμερας με το k800 σου(εδώ ή στο ανάλογο threat) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Καλορίζικό Ταξιδιώτη και καλό... ΛΙΩΣΙΜΟ.... Από που είπαμε ότι το πήρες εσυ??? [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 symfono me ton taxidioti22 to kinito axizei peripoy ta 600 euro gia ayta poy prosferei,i mpataria eipame 1 mera ante 1.5 me to zori..den tha meinete efharistimeni me tin mpataria..sas to leo poy to eho 1 evdomada tora!!vradines to k800 einai akoma stin koryfi gia emena,sta 3mp to n95 einai pentakathares,sta 5mp etsi kai etsi Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ταξιδιώτη, ευχαριστούμε για το αναλυτικό mini review, που μας έδωσες. :cool: :!: Ήθελα να σε ρωτήσω : :!: Ανάμεσα σε ένα οποιοδήποτε μοντέλο κινητού με 256.000 χρώματα οθόνης και στο Ν95, το οποίο διαθέτει 16.000.000 χρώματα, παρατηρεί κανείς ΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στην τελική απεικόνιση ?? :!: :!: Θα ήθελα να μου απαντήσεις ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. :!: - Το θεωρώ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, καθώς δίνω ΑΡΚΕΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, στην απόδοση των χρωμάτων μιας οθόνης ενός μοντέλου. :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 kaloriziko file! anamenome entyposeis! To "καλορίζικο" μου άρεσε πολύ!!! Λες και θα το κρατήσει πάνω από μήνα... :lol: :lol: :lol: Σαν και εμένα. Μόλις τα ξεζουμίσω τα βαριέμαι. Μόνο που εγώ τα κρατάω στη συλλογή! [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 symfono me ton taxidioti22 to kinito axizei peripoy ta 600 euro gia ayta poy prosferei,i mpataria eipame 1 mera ante 1.5 me to zori..den tha meinete efharistimeni me tin mpataria..sas to leo poy to eho 1 evdomada tora!!vradines to k800 einai akoma stin koryfi gia emena,sta 3mp to n95 einai pentakathares,sta 5mp etsi kai etsi Αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι η πραγματική ανάλυση της κάμερας είναι 3MP και πετυχαίνει διαστάσεις 5MP μέσω interpolation! Καλά μας δουλεύουν, έτσι; Και μάλιστα νόμιμα... :mad: :mad: :mad: Βέβαια, αν τα 3MP είναι τουλάχιστον ικανοποιητικά, τότε τυπώνουμε άνετα σε 10Χ15. Αυτό για όσους τυπώνουν. Οι υπόλοιποι αναρωτιέμαι τί τα θέλουν τα 5MP και έχουν φαγωθεί με τη φοβερή ανάλυση που επιτέλους μας προσφέρει η Nokia! [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 λοιπον οπως ειπα σημερα το μεσημερακι το κινητο το πηρα. θα γραψω λοιπον τις προσωπικες μου εντυπωσεις,κατι σαν Mini review. το κινητο ειναι στ χρωμα sand και ειναι απλα πανεμορφο σαν χρωμα. το πρωτο μου σχολιο θα ειναι για την ποιοτητα κατασκευης του. σαν πρωτη ματια δειχνει να ειναι πολυ ποιοτηκο και στιβαρο,οταν το επιασα στα χερια μου διεκρηνα εναν πολυ μικρο τζογο,μικροτερο απο του 6288 ευτυχως που δεν ειναι και τοσο ενοχλητικος,καθολου θα ελεγα,ασχετα οτι θα ηθελα να μην υπαρχει καν. τα κουμπακια του ειναι πολυ καλα κι ανετα ομως σου δινουν μια αισθηση οχι και τοσο πολυτελειας οπως θα επρεπε. το πληκτρολογιο του ειναι κι αυτο ανετο ομως και παλι δειχνει καπως πλαστικο οπως και ειναι,θα μπορουσε να δειχνει πιο ποιοτηκο. το slide του μου αρεσει αν και ειχα τις αμφιβολιες μου,σου δινει την αισθηση οτι εχει κανονικο μηχανισμο και μαλιστα κλεινοντας το κανει κι ενα κλικ οτι κουμπωσε.κλασης ανωτερο απο το slide του N-80. ας περασω τωρα στν οθονη του. πολυ καλη μεγαλη και με πολυ καλο μεγεθος γραμματοσειρας και μαλιστα με δυνατοτητα επιλογης μεγεθους,επιτελους. ζωντανα χρωματα κι ευκρηνεια που σιγουρα του προσθετουν πολλους ποντους. το μενου του ειναι σαν του 6290 περιπου,ταχυτατο και χωρις καθυστερησεις και κολληματα. ο ηχος του ειναι αρκετα καλος,οχι κι ο καλυτερος που εχω ακουσει ομως εχει δυνατα ηχεια που βγαζουν και ικανοποιητικη ποιοτητα. η καμερα του δειχνει να ειναι αρκετα καλη και πληρες απο θεμα ρυθμισεων,θα δειτε και φωτογραφιες που περναω αυτη την στιγμη στο pc. βιντεο δεν εχω τραβηξει ακομη,συντομα. περναω τωρα στο θεμα κλησεων πολυ καλο σημα οπου κι αν το χρησιμιποιησα με αψογη ποιοτητα συνομιλιας,κι ενα καλο επισης,οταν βρισκεις την επαφη που θελεις να καλεσεις και πατησεις κληση αν κλησεις το slide δεν σταματαει την κληση,κατι που δεν κανει το e-65 Μου. για διαρκεια μπαταριας δεν ξερω ακομα,το χρησιμοποιω ακαταπαυστα απο το μεσημερι με την μπαταρια του e-65 κι εχει πεσει μονο 1 γραμμη,ειδωμεν λοιπον στην συνεχεια πως θα τα παει. το προγραμμα πλοηγησης δεν το χρησιμοποιησα ακομα κι ουτε και προκειται μιας και δεν το παραδεχομαι,θα περιμενω το destinator. σε γενικες γραμμες το θεωρω πολυ καλο,θα ηθελα σε αυτα τα χρηματα που κοστιζει να ειναι περισσοτερο ποιοτηκο,υπο αυτες τις συνθηκες το θεωρω λιγο ακριβο,μια τιμη στα 650 ευρω θα ηταν οτι πρεπει.ομως Ok,μην τα θελουμε κι ολα. αυτα για τωρα,δεν ξερω αν βοηθησα η οχι,παντως αυτη ειναι η γνωμη μου,για καποιον που εχει ενα 6680 η n-70 αν περασει στο N-95 θα πει wow.εγω δεν μπορω να το πω,ισως αν ηταν λιγο πιο προσεγμενο σαν ποιοτητα να το ελεγα. η πορεια βεβαια θα δειξει. http://img377.imageshack.us/img377/2220/26042007003zd8.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/7655/26042007005we5.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/2982/26042007007po3.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/7773/26042007008bg8.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/8273/26042007009cb5.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/55/26042007010ep1.th.jpg Σε ποιο κινητό έχεις ακούσει καλύτερο ήχο?????:worry: Μην μας τρελλανεις ρε φιλε. Ειπαμε να γραφουμε αντικειμενικα reviews!:-) Το τηλεφωνο το εχω εδω και 3 μερες στα χερια μου και το ΜΟΝΟ που μου εκανε εντυπωση πραγματικα ηταν το ΗΧΕΙΟ του. Απιστευτα δυνατο και παραμετροποιησιμο οσον αφορα τις συχνοτητες. Ολα τα αλλα ειναι αναμενομενα, καλη καμερα (οχι σαν του Ν93 παντως), καλο βιντεο (δεν τρελλαθηκα)....Γενικα σαν ενα multimedia player κερδιζει ποντους. Το μονο σημειο που μου εκανε εντυπωση-ειπαμε- ειναι τα ΗΧΕΙΑ του:) ΥΓ. Αρχεια απο 5ΜΡ καμερα 2.592Χ1.944 αναλυση= 572 ΚΒ??? Ειμαστε σοβαροί??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ontos iheia fovera ehei,opos anefera prin merikes meres einai ena klik kalytera apo to n73,ayto me to 5mp,moy thymizei ena programma palia sto 6600 poy ekane tis vga photografies 1mp..kapos etsi ekane i nokia me to n95 einai TRUE 3MP alla me diastaseis 5MP (diladi blown up) Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Διαφωνω. Εγω νομιζω οτι εχει οντως φακο 5ΜΡ απλως εχει αλγοριθμους που κανουν (υπερβολικα) μεγαλη συμπιεση για να μεινει το μεγεθος μικρο. Ο,τι και να'ναι εμενα με ικανοποει το αποτελεσμα. Μεχρι και τον ddr2 ικανοποιησαν (αυτο λεει πολλα:p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Διαφωνω. Εγω νομιζω οτι εχει οντως φακο 5ΜΡ απλως εχει αλγοριθμους που κανουν (υπερβολικα) μεγαλη συμπιεση για να μεινει το μεγεθος μικρο. Ο,τι και να'ναι εμενα με ικανοποει το αποτελεσμα. Μεχρι και τον ddr2 ικανοποιησαν (αυτο λεει πολλα:p) to pires?ante kaloriziko kai se sena..plimirise o topos N95 xafnika!! ekei poy den ypirhe kommati...pantos fako 5MP apo ta kalathia einai tote,kai eho sygkrinei me 4 diaforetika n95 ,ara den einai mono to diko moy oyte i idea moy :!: Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ταξιδιώτη, ευχαριστούμε για το αναλυτικό mini review, που μας έδωσες. :cool: :!: Ήθελα να σε ρωτήσω : :!: Ανάμεσα σε ένα οποιοδήποτε μοντέλο κινητού με 256.000 χρώματα οθόνης και στο Ν95, το οποίο διαθέτει 16.000.000 χρώματα, παρατηρεί κανείς ΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στην τελική απεικόνιση ?? :!: Ως κάτοχος του Ν95,πιστεύω πως τα 16 εκατομμύρια χρώματα προσδίδουν μία μοναδική ζωντάνια στην οθόνη της συσκευής.Αντικατροπτίζεται ακόμα και στα εικονίδια του μενού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Οχι δυστυχως ακομα δεν το εχω. Μετα τις 6 Μαιου, ειτε το βρω στα καταστηματα ειτε απο megamarket. Απο τις φωτογραφιες που βλεπω εδω κρινω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 δεν θα κατσω να αναφερω 1-2 κινητα που ειναι καλυτερα λιγο στο θεμα των ηχειων και κυριως στην ποιοτητα αναπαραγωγης.για να το λεω παντως δεν το λέω ετσι αοριστα και ουτε θελω να θαψω και το κινητο,γιατι το πηρα αλλωστε,εγραψα την προσωπικη μου γνωμη και νομιζω οτι το αναφερα αυτο φιλε matrix,εσενα μπορει να σε τρελανε σε αυτον τον τομεα. ειναι ομως μεσα στα καλυτερα κινητα στον τομεα αναπαραγωγης μουσικης. τωρα για την οθονη του,δεν φαινεται οτι εχει τοσα εκατομμυρια χρωμματα ομως ειναι αρκετα ζωντανα τα χρωματα της και σιγουρα σε αφηνει με ενα μεγαλο χαμογελο.. εμενα η καμερα του παντως με ικανοποιησε και με το παραπανω,στις νυχτερινες το k-800 οντως παραμενει στην κορυφη. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redfin Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Το παρέλαβε κανείς απο megamarket? κι αν ναι ποτε το παρηγειλε και ποτε το παρελαβε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petr00kos Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 yparxei dia8esimo se kapoio katastima stin a8ina ? kanoniko katastima omws , oxi e-shop an nai pou kai ena thl gia na to kleisw parakalw :S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuprachris Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 φιλε μου εγω το αγορασα απο το megamarket και το παρελαβα σε δυο ημερες ακριβως.το κινητο ειναι τελειο απο ολες τις αποψεις και ειναι και πολυ γρηγορο.ανοιγει κλεινει φακελους και εκτελει ολες τις λειτουργιες παρα πολυ γρηγορα σχεδον με την σκεψη και μονο.το κινητο ειναι made in finland εχει ελληνικο μενου και μονο ελληνικο manual book. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Παιδια,θα ημουν ευγνωμων αν μου ελεγε καποιος πως να βαλω την ελληνικη γλωσσα στο N95.Το αγορασα απο το εξωτερικο και εχει μονο την αγγλικη γλωσσα.Κατι εχω ακουσει οτι το product code για το N95 ειναι 0534854 GREECE, CYPROS.Πως το περνω αυτο μεσα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts