Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ειναι τελειο..Πρωτα ο θεος αμα δεν εχει τοσο πολυ ακριβα και εχει γυρω στα 550 θα ειναι το επομενο μου...

Τόσο θα έχει....το 2008:shifty:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια ειναι τελειο..Πρωτα ο θεος αμα δεν εχει τοσο πολυ ακριβα και εχει γυρω στα 550 θα ειναι το επομενο μου...

για τετοια τιμη δεν το βλεπω.

εδω το υπολογιζουμε δυστυχως γυρω στα 750.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Χωρίς να θέλω να βγω off-topic, αναφέροντας κάτι που ίσως θα ήταν πιο σχετικό για τους Διαξιφισμούς, θα πω τα εξής:

Ψάχνοντας για καινούργιο κινητό και έχοντας υπόψη μου ήδη το Ν93i, για μένα, αν ο μηχανισμός slide-up του Ν95 είναι αντάξιος της τιμής του τηλεφώνου (δηλαδή αν εν ολίγοις είναι αρκετά έως πολύ ανθεκτικός) και η κάμερά του είναι αντάξια επίσης της τιμής του τηλεφώνου αλλά και των megapixels της (δε με νοιάζει τόσο που δε θα έχει οπτικό zoom, και το Ν73 δεν έχει και βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Ν93 που έχει), τότε τα 100Ευρώ που κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίζει πάνω από το πολυαναμενόμενο Ν93i (μήπως είναι και μικρότερη η διαφορά τιμής τους άραγε..., είδωμεν) δε μου φαίνονται τόσο πολλά σε σχέση με τα τόσα παραπάνω πράγματα που θα έχει, δηλαδή μειωμένο όγκο και βάρος, HSDPA, GPS, FP1 (δηλαδή ουσιαστικά OS9.2) κλπ.

Μέχρι να το δούμε από κοντά, οπότε θα δούμε και τις τυχόν ατέλειες και παραλείψεις του, το θεωρώ το καλύτερο all-in-one smartphone, ...μέχρι το επόμενο :)

( /ψιλο-offtopic mode off:) )

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Χωρίς να θέλω να βγω off-topic, αναφέροντας κάτι που ίσως θα ήταν πιο σχετικό για τους Διαξιφισμούς, θα πω τα εξής:

Ψάχνοντας για καινούργιο κινητό και έχοντας υπόψη μου ήδη το Ν93i, για μένα, αν ο μηχανισμός slide-up του Ν95 είναι αντάξιος της τιμής του τηλεφώνου (δηλαδή αν εν ολίγοις είναι αρκετά έως πολύ ανθεκτικός) και η κάμερά του είναι αντάξια επίσης της τιμής του τηλεφώνου αλλά και των megapixels της (δε με νοιάζει τόσο που δε θα έχει οπτικό zoom, και το Ν73 δεν έχει και βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Ν93 που έχει), τότε τα 100Ευρώ που κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίζει πάνω από το πολυαναμενόμενο Ν93i (μήπως είναι και μικρότερη η διαφορά τιμής τους άραγε..., είδωμεν) δε μου φαίνονται τόσο πολλά σε σχέση με τα τόσα παραπάνω πράγματα που θα έχει, δηλαδή μειωμένο όγκο και βάρος, HSDPA, GPS, FP1 (δηλαδή ουσιαστικά OS9.2) κλπ.

( /ψιλο-offtopic mode off:) )

Με λίγα λόγια, θέλεις να πείς ότι θα είναι αρκετά ακριβότερο από το n93i (και όχι μόνο 100 ευρώ διαφορά););)

Με λίγα λόγια, θέλεις να πείς ότι θα είναι αρκετά ακριβότερο από το n93i (και όχι μόνο 100 ευρώ διαφορά););)

Αν και δε μου πολυαρέσει αυτή η παραφιλολογία περί της τιμής του (άλλωστε χωρίς αμφιβολία θα είναι αδικαιολόγητα τσουχτερή, σύμφωνα με τα τιμολογιακά πρότυπα της Nokia για τα N-series και όχι μόνο), θα σου απαντήσω ότι όχι, δεν κατάλαβες καλά τι ήθελα να πω. Ίσως και να τα είπα μπερδεμένα και γιαυτό μπερδεύτηκες κι εσύ :). Αυτό που εννοούσα είναι ότι αν το Ν95 θα φτάσει στις προθήκες με τιμή γύρω στα 750 Ευρώ, και με το δεδομένο ότι το αναμενόμενο Ν93i θα τιμάται αρκετά κάτω, αλλά επουδενί λόγω στην μέση τιμή που αγοράζει κανείς το Ν93 (στα 670 Ευρώ περίπου αν δεν απατώμαι), υπολογίζω η διαφορά τους θα είναι κάτω από τα 100 Ευρώ, τιμή που δικαιολογείται απόλυτα αν αναλογιστείς τι περισσότερα (βλ. δυνατότητες) και τι ...λιγότερα (βλ. διαστάσεις ;) ) θα έχει το Ν95 έναντι του N93i.

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ειναι τι πιστευει αυτος οχι επισημα απο την Νοκια πραγματα την Ελλαδα την εχει και σε navigation παντως,μακαρι!

Αν και δε μου πολυαρέσει αυτή η παραφιλολογία περί της τιμής του (άλλωστε χωρίς αμφιβολία θα είναι αδικαιολόγητα τσουχτερή, σύμφωνα με τα τιμολογιακά πρότυπα της Nokia για τα N-series και όχι μόνο), θα σου απαντήσω ότι όχι, δεν κατάλαβες καλά τι ήθελα να πω. Ίσως και να τα είπα μπερδεμένα και γιαυτό μπερδεύτηκες κι εσύ :). Αυτό που εννοούσα είναι ότι αν το Ν95 θα φτάσει στις προθήκες με τιμή γύρω στα 750 Ευρώ, και με το δεδομένο ότι το αναμενόμενο Ν93i θα τιμάται αρκετά κάτω, αλλά επουδενί λόγω στην μέση τιμή που αγοράζει κανείς το Ν93 (στα 670 Ευρώ περίπου αν δεν απατώμαι), υπολογίζω η διαφορά τους θα είναι κάτω από τα 100 Ευρώ, τιμή που δικαιολογείται απόλυτα αν αναλογιστείς τι περισσότερα (βλ. δυνατότητες) και τι ...λιγότερα (βλ. διαστάσεις ;) ) θα έχει το Ν95 έναντι του N93i.

Το θεμα ειναι να ερθει και θα δουμε ας μην ασχοληθουμε αλλο με αυτο το θεμα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Χμ, μάλλον εσύ δεν με κατάλαβες.:O

Όλα αυτά που λες τα κατάλαβα.:)

Και σου απάντησα έμμεσα ότι γι αυτό ακριβώς το λόγο η διαφορά τιμής δεν θα είναι μόνο 100 ευρώ.:wink:

αν δεν του βαλουν μια αναλογη των απαιτησεων αλλα και των δυνατοτητων του τηλ μπαταρια.....

εως απαραδεκτο θα ειναι το ολο πακετο με την υπαρχουσα μπαταρια του N80... ....και πραγματικα ειναι ευκολονοητο ωστε να τολμαω να το κρινω απο τωρα!!

αν και καπου διαβασα για νεες μπαταριες της νοκια στα 1100 ma:O

ειδωμεν....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Χμ, μάλλον εσύ δεν με κατάλαβες.:O

Όλα αυτά που λες τα κατάλαβα.:)

Και σου απάντησα έμμεσα ότι γι αυτό ακριβώς το λόγο η διαφορά τιμής δεν θα είναι μόνο 100 ευρώ.:wink:

Για 800-900άρα λες??? Τότε είναι καταδικασμένο να αποκτηθεί μόνο από τους ματσο-techno-φρίκουλες :) So be it :)

Edit:

αν δεν του βαλουν μια αναλογη των απαιτησεων αλλα και των δυνατοτητων του τηλ μπαταρια.....

εως απαραδεκτο θα ειναι το ολο πακετο με την υπαρχουσα μπαταρια του N80... ....και πραγματικα ειναι ευκολονοητο ωστε να τολμαω να το κρινω απο τωρα!!

αν και καπου διαβασα για νεες μπαταριες της νοκια στα 1100 ma

ειδωμεν....

Ναι μεν η μπαταρία του θα είναι απαράδεκτη για τις αποδεδειγμένα υψηλότατες ενεργειακές απαιτήσεις του τηλεφώνου, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν θα "φοράει" την ίδια μπαταρία με αυτή του Ν80 (παρεμπιπτώντως το Ν80 "φοράει" την BL-5B, σαν αυτή που έχω στο 3230 μου, πραγματικός εφιάλτης :!:)

Δεν θα ειναι η ιδια με του Ν80 το Ν80 εχει την ΒL-5B ενω το Ν95 ΒΛ-5F που ειναι 950 mah ενω του Ν80 860 mah

Δεν θα ειναι η ιδια με του Ν80 το Ν80 εχει την ΒL-5B ενω το Ν95 ΒΛ-5F που ειναι 950 mah ενω του Ν80 860 mah

οποτε θα κραταει κανα μισαωρο παραπανω:O

παλι χαλια :mad::mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Aν θα κραταει ενα μισαωρο η τρια δεν ξερω παντως ειναι το μονο σημειο στο οποιο προβληματιζομαι αρκετα

αυτο τι ειναι ??:blink::blink:

http://www.alibaba.com/catalog/11770783/Nokia_N95.html?src=rss

και για την μπαταρια:O

http://shopping.yahoo.com/p:Nokia%20BL-6C%20Battery:1991712495:page=details;_ylt=Anx5hakDn6404RcCA9Tb147sUxoF;_ylu=X3oDMTBiZ2o2Y3ZwBHNlYwNzaWJzcGVj

Για 800-900άρα λες??? Τότε είναι καταδικασμένο να αποκτηθεί μόνο από τους ματσο-techno-φρίκουλες :) So be it :)

Νομίζω ότι τα 800 συν πλήν κάτι ψιλά θα είναι και η αρχική του τιμή.

Βέβαια, μετά σιγά σιγά θα πέσει(το ίδιο και το n93i βέβαια).

Όλα αυτά με δεδομένο ότι δεν απέχουμε περισσότερο από 1, άντε 1μιση μήνα από την άφιξή του.

Αν όμως καθυστερήσει και έρθει τον Απρίλιο(οπότε και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θα έχει παρουσιάσει ο ανταγωνισμός) πιθανόν η τιμή του να είναι πιο προσιτή.

Βέβαια, όλα αυτά είναι υποθέσεις....

Aν θα κραταει ενα μισαωρο η τρια δεν ξερω παντως ειναι το μονο σημειο στο οποιο προβληματιζομαι αρκετα

ειναι τοσο σοβαρο που μου φαινεται πολυ απιθανο να το κυκλοφορησουν με τοσο αδυναμη μπαταρια...

ειναι τρομερο μειονεκτημα:O σκεψου να θελει 2 :blink::blink: φορες την ημερα φορτισμα το κινητο!!!!:blink:

εδω το Ν80 που ηταν φτωχο εως ανυπαρκτο, συγκριτικα με το Ν95 απο δυνατοτητες ...και ηθελε καθε βραδυ φορτισμα ....

δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινεται με το Ν95 με αναλογη μπαταρια :!:

εδω το Ν80 που ηταν φτωχο εως ανυπαρκτο, συγκριτικα με το Ν95 απο δυνατοτητες ...και ηθελε καθε βραδυ φορτισμα ....

Ε, υπερβολές.

Αν εξαιρέσεις το gps, δεν υπάρχει άλλη διαφορά που να καταναλώνει ενέργεια ανάμεσα στα 2 κινητά, εκτός από την μικρότερης ανάλυσης οθόνη του n95(που χρειάζεται και λιγότερη ενέργεια μάλλον)

ναι αλλα εχει μεγαλυτερη επιφανεια-->εντονοτερος οπισθοφωτισμος
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Αν το Ν95 έχει μπαταρία 950mAh, τότε θα κρατάει αισθητά παραπάνω από το Ν80, γιατί πολύ απλά φίλε KOPRINIOTIS το Ν80 φοράει μπαταρία 760mAh και όχι 860mAh (μία επίσκεψη στη σελίδα των παρελκομένων της Nokia θα σε πείσει :)). Και μία διαφορά της τάξης μεγέθους των 200mAh (950mAh-760mAh=190mAh) είναι αν μη τι άλλο αισθητή. Πάντως, παρόλα αυτά, μπαταρία κάτω από 1000~1100mAh για συσκευή τέτοιων απαιτήσεων είναι λίγη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε μπορούσαν να του βάλουν τη μπαταρία του Ν93 :blink: (που είναι κοντά στα 1100mAh, αν δεν απατώμαι).

Αν το Ν95 έχει μπαταρία 950mAh, τότε θα κρατάει αισθητά παραπάνω από το Ν80, γιατί πολύ απλά φίλε KOPRINIOTIS το Ν80 φοράει μπαταρία 760mAh και όχι 860mAh (μία επίσκεψη στη σελίδα των παρελκομένων της Nokia θα σε πείσει :)). Και μία διαφορά της τάξης μεγέθους των 200mAh (950mAh-760mAh=190mAh) είναι αν μη τι άλλο αισθητή. Πάντως, παρόλα αυτά, μπαταρία κάτω από 1000~1100mAh για συσκευή τέτοιων απαιτήσεων είναι λίγη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε μπορούσαν να του βάλουν τη μπαταρία του Ν93 :blink: (που είναι κοντά στα 1100mAh, αν δεν απατώμαι).

Δεν ισχύει αυτό που λες για τη μπαταρία του Ν80:

http://www.nseries.com/nseries/v2/media/product/tech_specs/el-GR/tech_specs_n80_el_GR.html?lang=el&country=GR

Χωρητικότητα (mAh) : BL-5B 860

Δεν ισχύει αυτό που λες για τη μπαταρία του Ν80:

http://www.nseries.com/nseries/v2/media/product/tech_specs/el-GR/tech_specs_n80_el_GR.html?lang=el&country=GR

Χωρητικότητα (mAh) : BL-5B 860

Me προλαβες!Πιστευω οτι σε καταναλωση ενεργειας εκτος του gps το Ν95 θα ειναι τουλαχιστον ισο με το Ν95,μενει να το δουμε στην πραξη.Εξαλου θα μπορουμε πιστευω να του βαλουμε μεγαλυτερη μπαταρια,πχ αυτη του Ν93;)

kai ego edo stin ko to eida to dummy
Εγω παλι δεν το εχω δει σε κανενα μαγαζι ακομα:(

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ DUMMY ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ NOKIA SHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΚΟ!!!!!!!!!!!

Στο dummy σού προσφέρεται η δυνατότητα να πλοηγηθείς στο μενού;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...