Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia min ksexame oti h nokia einai h apple ton kiniton. roufao ton teleytaio kairo plirofories sxetika me x500 , p3300 kai n95. x500 gemato problimatakia, isos oxi tipote spoudaio alla arketa gia na sou tin spasoun, to p3300 mia kali metriotita kai to n95 trizato mesa stis fimes ne safos anoteri piotita kataskeyhs konta sta 1000 euros. kai ta 600 tou eten gia na ta doso exo apaitiseis....beta testers exoume katantisei....

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia min ksexame oti h nokia einai h apple ton kiniton. roufao ton teleytaio kairo plirofories sxetika me x500 , p3300 kai n95. x500 gemato problimatakia, isos oxi tipote spoudaio alla arketa gia na sou tin spasoun, to p3300 mia kali metriotita kai to n95 trizato mesa stis fimes ne safos anoteri piotita kataskeyhs konta sta 1000 euros. kai ta 600 tou eten gia na ta doso exo apaitiseis....beta testers exoume katantisei....

δεν ειναι και γεματα προβληματα ας μην τα φουσκωνουμε τοσο.και δεν νομιζω η Nokia να ειναι η apple των κινητων,ειπαμε.

το topic αφορα το N-95 κι οχι αλλα μοντελα και με διαφορετικο λογισμικο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

sas eixa pei oti to thl tha erthei stin ellada stis 3genari kai tha kikloforisei giro stis 20. moufa magkes. den exei erthei akoma stin nokia elladas. kai oute tha exei 780 euro opos eixa pei. na to perimenete sta lefta to 8800 (850-900) tha exei leei kai alla sistimata ta opoia den pistepsa kai den sas leo giati gelaga. kali xronia me igeia se olous sas.

Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αφού η πηγή των πληροφοριών σου έπεσε ήδη μια φορά έξω, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τώρα θα πέσει μέσα? Πόσο μάλλον όταν σου δίνει πληροφορίες που σε κάνουν να γελάς...:O

(απ'ότι κατάλαβα από το ποστ σου δηλαδή)

Όσων αφορά την τιμή έχετε σκεφτεί την παγίδα του GPS? Δηλαδή η Νοκια μπορεί να λέει αλήθεια στην τιμή που έχει ανακοινώσει (550 προ φόρων άρα 655) άλλα να μην περιλαμβάνει στην τιμή τους χάρτες του GPS, με τους οποίους το τηλέφωνο να φτάνει τα 760 ευρώ ή και παραπάνω. (αν κρίνω από τα win mobiles με GPS οι χάρτες κοστολογούνται γύρω στα 100 ευρώ).

Βέβαια θα μου πείτε αν είναι έτσι ποιός θα το πάρει με τους χάρτες, και όλοι θα τους κατεβάσουν από τα γνωστά μαγαζιά. Δεν είναι έτσι όμως και μη σας παραπλανουν οι χρήστες αυτού του forum γιατί δεν αποτελούν την πλειοψηφεία. Η πλειοψηφεία των χρηστών των S60 δεν έχουν βάλει ούτε explorer στο κινητό τους, ενώ οι περισσότεροι βάζουν μόνο παιχνίδια που πληρώνουν για να κατεβάσουν από το κινητό τους, ή τους τα έστειλε κάποιος φίλος τους που είναι πιο πολύ χωμένος. Για να μή συμπεριλάβω και τους 50άριδες που δεν ξέρουν να πιάνουν ποντίκι υπολογιστή. Και ένα τέτοιο κινητό θα έχει μεγάλη πέραση στις μεγάλες ηλικίες, αφού το GPS τους ενθουσιάζει και το χρειάζονται πολύ περισσότερο από την κάμερα το wi-fi κλπ. και επίσης μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα.

Λεωνίδας

Όπως τα λες αλλά για τους ενημερωμένους χρήστες το GPS δεν αποτελεί "παγίδα", τώρα για τους άλλους...

Ας κάνει 600 και θα το βρούμε το GPS. :lol: :lol:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

παντως με αγωνια περιμενω να δω για το τι θα γινει με τους χαρτες και το gps που θα εχει.αντε να δουμε.μεχρι τωρα παντως δεν μου φαινοντε και ευκολα τα πραγματα,ελπιζω να μην ειναι πατατα η δουλεια.

Παιδια το εχω πει τοσες φορες εχω κουραστει να το λεω οι χαρτες θα κατεβαζονται απο εναν server απο οπου θα πληρωνεις!!!!Ειναι δεδομενο αυτο,επισης θα πληρωνεις και για αλλες λειτουργιες οπως οι φωνητικες οδηγιες σαν ΕΧΤΡΑ.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το εχω πει τοσες φορες εχω κουραστει να το λεω οι χαρτες θα κατεβαζονται απο εναν server απο οπου θα πληρωνεις!!!!Ειναι δεδομενο αυτο,επισης θα πληρωνεις και για αλλες λειτουργιες οπως οι φωνητικες οδηγιες σαν ΕΧΤΡΑ.

Το θέμα δεν είναι ο τρόπος και το κόστος κτίσης των χαρτών αλλά η υποστήριξη της Ελλάδας με αξιόλογους χάρτες π.χ. σαν αυτούς της NGI. Όταν θα εξασφαλιστεί αυτό, τότε θα πρέπει να συζητήσουμε για το κόστος και οτιδήποτε άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα δεν είναι ο τρόπος και το κόστος κτίσης των χαρτών αλλά η υποστήριξη της Ελλάδας με αξιόλογους χάρτες π.χ. σαν αυτούς της NGI.

Για την ωρα,ειναι πολυ χλωμο..μεχρι πεθαμενο δηλαδή..

Οι χαρτες της NGI ειναι κορυφαιοι,αλλα ειναι ΜΟΝΟ για το destinator..

Θα πρεπει λοιπον,να βγει το destinator για s60...

Αν βεβαια βγει,γιατι εδω κι ενα χρονο ολο περιμενουμε..

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Έτσι είναι. Η NGI δουλεύει εδώ και χρόνια για τους χάρτες που έχει βγάλει. Δε μπορεί η NOKIA από το πουθενά να βγάλει καλούς χάρτες με την πρώτη. Μη περιμένετε να χρησιμοποιήσετε το N95 για navigation... Αυτά δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

αυτο που απαντουν τα παιδια παρακατω εννοω.λυση δεν το βρισκω προσωπικα αυτο με τον server και την πληρωμη.

re paidia pote tha erthei ellada??? Posa tha kanei????

Καταρχήν καλώς όρισες στο My phone.

Θα κάνει περίπου 550€ προ φόρων. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Φεβρουαρίου με Μάρτιο ή το 1ο τρίμηνο του έτους κατά τη Nokia.

Φιλικά: για να μην επαναλαμβανόμαστε, κάνε τον κόπο να ρίχνεις καμιά ματιά στα προηγούμενα post γιατί οι συγκεκριμένες ερωτήσεις έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Νομίζω ότι η κουβέντα για την τιμή γεμίζει άδικα τις σελίδες του θέματος. Φανταστείτε να κυκλοφορήσει και να ψάχνει κανείς κάτι σημαντικό. Ας μην συνεχίσουμε. ΟΤΑΝ βγει οπότε θα ξέρουμε την τιμή του, μπορούμε να το σχολιάσουμε. Πάντως με αυτές τις δυνατότητες θα έχει τιμή windows mobile pda...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Για την ωρα,ειναι πολυ χλωμο..μεχρι πεθαμενο δηλαδή..

Οι χαρτες της NGI ειναι κορυφαιοι,αλλα ειναι ΜΟΝΟ για το destinator..

Θα πρεπει λοιπον,να βγει το destinator για s60...

Αν βεβαια βγει,γιατι εδω κι ενα χρονο ολο περιμενουμε..

Mη το λες αυτο,πιστευω οτι θα βγει και αυτο στην ωρα του,εξαλλου το route66 την κανει την δουλεια του

Το θέμα δεν είναι ο τρόπος και το κόστος κτίσης των χαρτών αλλά η υποστήριξη της Ελλάδας με αξιόλογους χάρτες π.χ. σαν αυτούς της NGI. Όταν θα εξασφαλιστεί αυτό, τότε θα πρέπει να συζητήσουμε για το κόστος και οτιδήποτε άλλο.
Κοιτα να δεις η Νοκια λεει οτι οι χαρτες της θα αφορουν 140 περιπου χωρες και μαλιστα το διαφημιζει και στην Ελλαδα,ελπιζω να εχει και χαρτες για ελλαδα.

Έτσι είναι. Η NGI δουλεύει εδώ και χρόνια για τους χάρτες που έχει βγάλει. Δε μπορεί η NOKIA από το πουθενά να βγάλει καλούς χάρτες με την πρώτη. Μη περιμένετε να χρησιμοποιήσετε το N95 για navigation... Αυτά δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.
Αν κοιταξεις σε προηγουμενες σελιδες η σε μια απλη αναζητηση στο youtube θα δεις βιντεο οπου χρησιμοποιειται κανονικα και με φωνητικες οδηγιες,εμενα προσωπικα με καλυψε κορυφη δεν ειναι αλλα ειναι ικανοποιητικο

Κατι ακουγεται για αναβολη εως το Q2

http://www.aivanet.com/showthread.php?t=5446

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καταρχην χαιρομαι που ανοιξε παλι το θεμα.Οσον αφορα την καμερα του υπαρχουν τα εξης σε αυτη την συνεντευξηhttp://www.youtube.com/watch?v=t3J2asmH80M.Για το gps εχουμε εδει ειναι παλιοτερο αλλα ξεχνιεται http://www.youtube.com/watch?v=e73xBxWi7K4.Επισης εδω αναφερεται και για τους χαρτες ο τροπος αποκτησης που σας ελεγα
Εδω φαινεται πως ειναι μεσα δεν καταλαβαινεις τι λεει ο τυπος αλλα φτανει η εικονα

kalispera paides!na rotiso:kserete an me to wlan tou n95 mporei na epikoinonei to kinito me ton upologisti k anapoda?diladi na mporei π.χ. na diavazei ton skliro disko?Eyxaristo
Burn the rubber, not your soul...

το ειδα σημερα σε μαγαζι σε ψευτικο.

ειναι τελειο και πολυ λεπτο σε σχεση με ν80.

και η οθονη του ικανοποιητικη σε μεγεθος.

μου ειπανε θα ερθει αρχες φεβρουαριου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ειδα σημερα σε μαγαζι σε ψευτικο.

ειναι τελειο και πολυ λεπτο σε σχεση με ν80.

και η οθονη του ικανοποιητικη σε μεγεθος.

μου ειπανε θα ερθει αρχες φεβρουαριου.:)

Που το ειδες φιλαρακι;Μηπως σου ειπαν τιμη;:O

Που το ειδες φιλαρακι;Μηπως σου ειπαν τιμη;:O

οχι δεν μου ειπανε τιμη,

και καλο ειναι να μην αρχισουμε παλι τα ιδια περι τιμης..

οτι λεω επανω αυτα ξερω και σαν πρωτη ματια ητανε φοβερο.

το ειδα σε μαγαζι της Λαρισας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...