petran66 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Γιατί εσύ τι είσαι ρε; Τσιγγάνος; Δεν είναι και δικιά σου χώρα; Εσύ αν ζούσες στην Ιταλία (ήσουν δηλαδή Ιταλός) και σου λέγανε θα σου δωσουμε 1μβιτ (μιας και μιλαμε για ντι-ες-ελ) και επερνες τα μισα σε ταχύτητα, τι θα ελεγες; Ευχαριστώ; Εχεις πολυ δικαιο φιλε!!Αλλα ειπαμε,εδω ειμαστε ενα(οχι εδω στο φορουμ βεβαια)ενα απεραντο...βαλτε εσεις οποια λεξη θελεται!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 αυτες τις μερες εχω προβλημα με την συνδεση μου,δεν συνδεετε.ελπιζω οχι κ σημερα. πηγα να κατεβασω κατι απο λιμεγουαιρ κ βλεπω κατεβασμα 90! εχω 512 συνδεση.εκανα ενα τεστ για την ταχυτητητα της συνδεσης κ μου εβγαλε αυτα Speed Test Results Downstream 831.6 Kbps ( = 0.8 Mbps ) Upstream 215.2 Kbps ( = 0.2 Mbps ) αναβαθμιστηκα?η αυτες ειναι οι κανονικες τιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Αναβαθμίστηκες, και είσαι και μια χαρά σε σχέση με άλλους. Ελπίζω να κρατήσει έτσι. Τί εταιρία έχεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafx Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης τίποτα ακόμα, και για πολυ ακομα μαλλον :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Πεδίον Άρεως κοντα στην Αλεξάνδρας διπλασιαστηκε με οτενετ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Αναβαθμίστηκες, και είσαι και μια χαρά σε σχέση με άλλους. Ελπίζω να κρατήσει έτσι. Τί εταιρία έχεις; αληθεια?εγω ανεφερα βλαβη στο 121 γιατι στην αρχη δεν εμπαινε καθολου,μετα εμπαινε για λιγο κ με χαμηλη ταχυτητα κ τωρα μπαινει που κ που με διπλασια ταχυτητα! θελει πολλες μερες μεχρι να ειναι τελειως οκ? στις αλλες αναβαθμισμενες περιοχες ετσι εγινε?οτε εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Από 2-10-2006 αναβαθμίστηκε απο 1024 σε 2048 (Tellas) στην Ηγουμενίτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 τελικα αναβαθμιστηκα!απο 512 σε 1024!αμα παρω 1024 απο οτε τωρα θα εχω 2048??? πωπω τρελη ταχυτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Η σύνδεση το Σάββατο το πρωι διακόπηκε για λίγο και από εκείνη τη στιγμή η 1024 πιάνει 100άρια (και βάλε) πλέον... Ανταπόκριση από Καβάλα :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Στο Ναυπλιο τιποτα ακομα. Με την 512 Forthnet τωρα βλεπω εως και 53Download/13upload.. Εγινα σημερα το πρωι και εγω 1024 αλλα βλεπω μεχρι 75KB/sec:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Το οποιο σταδιακα φτανει και τα 98......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Σήμερα αναβαθμίστηκα κι εγώ... :D Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλησπέρα.... Άντε επιτέλους....:p Απο 512 σε 1024 σήμερα και στην Κόρινθο :p (απο 108-112 έχω δεί καλά είναι? :worry: ) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Kαλά είναι. Κι εγώ με 110~120 είμαι, στο 1Mbit...:happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.14Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 812.21kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Αναβαθμίστηκα σήμερα :D DSLAM Κιάτο :) 1024/256.Πώς με βλέπετε? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.14Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 812.21kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Αναβαθμίστηκα σήμερα :D DSLAM Κιάτο :) 1024/256.Πώς με βλέπετε? :D Εδω στον ασσο κορινθιας ειχα καλυτερες ταχυτητες με 512 παρα με 1mb...Πιστευω να στρωσει αυριο η κατασταση:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.14Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 812.21kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Αναβαθμίστηκα σήμερα :D DSLAM Κιάτο :) 1024/256.Πώς με βλέπετε? :D Πλασματικά αποτελέσματα!Δεν είναι δυνατόν να πιάνεις τέτοιες ταχύτητες!Αυτές είναι για 6-7Μb γραμμή! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Πλασματικά αποτελέσματα!Δεν είναι δυνατόν να πιάνεις τέτοιες ταχύτητες!Αυτές είναι για 6-7Μb γραμμή! Δεν κανει λαθος!!Δες λιγο καλυτερα πιο πανω και θα καταλαβεις...;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Χμ...Εγώ Θεσσαλονίκη-Βουλγαρη έχω "θεωριτικά" αναβαθμιστεί...ΑΛΛΑ! ενώ πλέον θα επρεπε να μπαινω με 1MBit (αρχική σύνδεση 512k), με βάζει μόνιμα(κ ας εχω κανει αρκετα reconnect) στα 768k.. πήρα τηλεφωνο στον ISP μου (ΤΕΕ) κ μου είπαν πως κ αυτοί κ ο πΟΤΕς μ'εχουν περάσει σαν 1 MBit, οπότε το πρόβλημα εντοπίζεται μάλλον στο DSLAM του οποίου η αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβρη... Αληθεύουν όλα αυτα?Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα modem? Έχω NETGEAR DG834Gv3.. (Περιττό να πω πως οι ταχύτητες της 768 θυμίζουν ανησυχητικα 256....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 τσαμπα χαρηκα μαλλον...σημερα επεσε η ταχυτητα... Downstream 301.6 Kbps ( = 0.3 Mbps ) Upstream 215.2 Kbps ( = 0.2 Mbps ) αν ειναι δυνατον...τοσες μερες χωρις ιντερνετ κ στο τελος τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Θεσσαλονικης αναβαθμαστικαν επιτελους. Αντε με το καλο... 2048 Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αναβαθμιστηκα και εγω... Περιοχη Ποσειδωνειου Θεσσ/νικης! Απο ταχυτητες, οχι μεγαλες διαφορες σε σχεση με την 384! Κατεβαζα με 42kb/sec! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Emana o OTE mou to miose apo 768 se 512 ke apo ena filo pou rotisa egine akrivos to idio logo iperfortosis, pithanon lipon na arxizi na kovi ke se allous taxitites o OTE apo mera se mera. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Σημερα , 10-10-06 αναβαθμιστηκα στην Νεα Πολιτει Ευοσμου, Θεσσαλονικης. Γυρω στις 5 το απογευμα το ρουτερ εδειξε 1024/256 . Οι ταχυτητες ψιλοχαλια, πολυ πανω κατω. Για λιγο ειδα 110 kbs/sec. αλλα γενικα οχι καλα τα πραγματα. Περιμενουμε Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Πριν απο λίγο αναβαθμίστηκε DSLAM Τιταν running 10s outbound test (client to server) . . . . . 170.55Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 664.43kb/s Mια χαρα :D (768/192) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts