doganos Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 http://www.oteshop.gr κάτω κάτω στα νεα έχει το link. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 http://www.oteshop.gr κάτω κάτω στα νεα έχει το link. Thanx ρε Ζάχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 http://www.oteshop.gr κάτω κάτω στα νεα έχει το link. Kala min to empisteueste ke poli, leei oti theli... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Βέροια ευτυχώς όχι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Θεσ/νίκη,Καλαμαριά:ΤΙΠΟΤΑ ακόμη!!Εχω μάλιστα και αρκετά χαμηλότερη ταχύτητα απ'αυτήν που αντιστοιχεί στα 1024-32kb/sec!!-(που με την αναβάθμιση θα γίνουν 2048),λόγω έργων απο τον "ταποτέ" λέει...!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Τίποτα Καλαμαριά Θεσ/νίκη... Θα είμαι ο τελευταίος στην Β.Ελλάδα που θα αναβαθμιστώ._:mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Από σήμερα αναβάθμιση και στα Γιαννιτσά, σε Alcatel. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα τόσο γρήγορα, αλλά έγινε. Τηλέφωνο 2382025xxx Μιας και βλέπω ότι κάποιοι στην Καλαμαριά δεν έχουν αναβαθμιστεί, να αναφέρω ότι έχω αναβαθμιστεί εδώ και 2 εβδομάδες τουλάχιστον (δεν ξέρω πότε έγινε ακριβώς καθότι έλειπα αρκετό καιρό). Τηλέφωνο: 23104887xx Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Απο σημερα και στην Εδεσσα με ταχυτητες καλουτσικες. Απο 384 σε 768 με 165 upload και 600 dowload Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Απο σημερα και στην Εδεσσα με ταχυτητες καλουτσικες. Απο 384 σε 768 με 165 upload και 600 dowload Έδεσσα και γω με 160 upload αλλά με το ζόρι 530 download :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Επιβεβαιωνω κ εγω για Γιαννιτσα. Αναβαθμισμενος απο 512 σε 1024 εδω κ 4-5 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Σήμερα έγινε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ στην ΔΡΑΜΑ. Ενας φίλος μου με 768/192 δίπλα στο dslam κατεβάζει 78-80kb/s. Πιστεύω να είναι καλά! ! ! ! ! ! Αααααααααααα@!@#!#!@! :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Kala min to empisteueste ke poli, leei oti theli... Τί εννοείς οταν λες οτι λέει οτι θέλει; Νομίζω μια χαρά δουλεύει.:confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Το πρωί (στις 7 περίπου) πιάνω άνετα 650 kbps.Τώρα στις 1 με το ζόρι 430 kbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Σήμερα το modem έδειξε 928/232 Kbit/s από την 512 που είχα. Δυστυχώς όμως το download εξακολουθεί να είναι στα 512 ενώ το upload έχει φτάσει 220kbit/s σε όλα τα τεστ που έκανα... :confused: Ανταπόκριση από Καβάλα... :O Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 molis egine stin xanthi. 1024 alla downloads girw sta 75 kbps pros to paron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Πριν λιγο εγινε και στην Ξανθη και πηγα στα 1024 αλλα οπως λεει και ο sakels το download ειναι περιπου στα 75kb/s. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Δηλαδή να υποθέσω οτι στην Δράμα είμαστε οι "τυχεροί" που με 768 κατεβάζουμε 80; Μια λαμπάδα να ανάψω... στον ΟΤΕ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Καλησπέρα.... Ήθελα να δώσω μια πληροφορία στους ενδιαφερόμενους που είναι απο την περιοχή της Κορίνθου.... Απο γνωστό μου μέσα απο τον ΟΤΕ πληροφορήθηκα πως ο ΟΤΕ όπως και οι υπόλοιποι πάροχοι είναι πανέτοιμοι για τον 2πλασιασμό των γραμμών!!!! Η καθυστέρηση οφείλεται απο την Alcatel που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τα μηχανήματα και δεν τα έχει παραδώσει... Αυτό θα πραγματοποιηθεί απο τις 15-20/10/06 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Εγω δηλαδη που ειμαι Αμπελοκηπους Θεσσαλονικης και ανηκω σε Alcatel τηλεφωνικο κεντρο θα περιμενω πολυ ακομα??? :worry: :worry: :worry: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Σήμερα ανακάλυψα ότι αναβαθμίστηκα από 384 --> 768. Ένα download που έκανα πριν λίγο έγραψε 85KB/sec (από αυτό πήρα είδηση ότι αναβαθμίστηκα). Κομοτηνή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ego pou anavathmisthka apo 1mb se 2 ths 30 Septemvriou katevazo apo 70-220... xoris na einai stathero.. eno prin thn anavathmish katevaza stathera me 106kb/s ola auta sto rapidshare panta.. auto einai prosorino swsta? giati an einai etsi thelo thn 1mb mou piso:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μόλις σήμερα το μεσημέρι αναβαθμίστηκε η σύνδεση στην Έδεσσα!Τώρα έγινε 768!Και κατεβάζω με μέγιστο 80kbps/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Σημερα αναβαθμιστικα και εγινα 768, .... σταθερα κατεβαζω με 79,00k.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Στο Κιλκις αναβαθμιστηκαν οι γραμμες εδω και 20 μερες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Απ ότι μου είπαν αναβαθμίζονται συνήθως οι χαμηλότερες ταχύτητες και μετά οι μαγαλύτερες...:wacko: Δηλ πρώτα οι 384->768 , 512->1024 , 1024->2048 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts