Jump to content

[ΟΤΕ]Αναβαθμισμένες Περιοχές ΙΙ

Κοινοποίηση

Αναβαθμιστήκατε;  

159 members have voted

1. 1. Αναβαθμιστήκατε;

• Ναι
      92
    • Όχι γρρρρρ
      67

Recommended Posts

• Απαντήσεις 133
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θεσ/νίκη,Καλαμαριά:ΤΙΠΟΤΑ ακόμη!!Εχω μάλιστα και αρκετά χαμηλότερη ταχύτητα απ'αυτήν που αντιστοιχεί στα 1024-32kb/sec!!-(που με την αναβάθμιση θα γίνουν 2048),λόγω έργων απο τον "ταποτέ" λέει...!!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Από σήμερα αναβάθμιση και στα Γιαννιτσά, σε Alcatel. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα τόσο γρήγορα, αλλά έγινε. Τηλέφωνο 2382025xxx

Μιας και βλέπω ότι κάποιοι στην Καλαμαριά δεν έχουν αναβαθμιστεί, να αναφέρω ότι έχω αναβαθμιστεί εδώ και 2 εβδομάδες τουλάχιστον (δεν ξέρω πότε έγινε ακριβώς καθότι έλειπα αρκετό καιρό). Τηλέφωνο: 23104887xx

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Απο σημερα και στην Εδεσσα με ταχυτητες καλουτσικες.

Απο 384 σε 768 με 165 upload και 600 dowload

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Απο σημερα και στην Εδεσσα με ταχυτητες καλουτσικες.

Απο 384 σε 768 με 165 upload και 600 dowload

Έδεσσα και γω με 160 upload αλλά με το ζόρι 530 download :(

Σήμερα έγινε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ στην ΔΡΑΜΑ. Ενας φίλος μου με 768/192 δίπλα στο dslam κατεβάζει 78-80kb/s. Πιστεύω να είναι καλά! ! ! ! ! ! Αααααααααααα@!@#!#!@!

:)

Samsung S21 Ultra

Kala min to empisteueste ke poli, leei oti theli...

Τί εννοείς οταν λες οτι λέει οτι θέλει; Νομίζω μια χαρά δουλεύει.:confused:

Samsung S21 Ultra

Σήμερα το modem έδειξε 928/232 Kbit/s από την 512 που είχα. Δυστυχώς όμως το download εξακολουθεί να είναι στα 512 ενώ το upload έχει φτάσει 220kbit/s σε όλα τα τεστ που έκανα... :confused:

Ανταπόκριση από Καβάλα... :O

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πριν λιγο εγινε και στην Ξανθη και πηγα στα 1024 αλλα οπως λεει και ο sakels το download ειναι περιπου στα 75kb/s.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Δηλαδή να υποθέσω οτι στην Δράμα είμαστε οι "τυχεροί" που με 768 κατεβάζουμε 80;

Μια λαμπάδα να ανάψω... στον ΟΤΕ

Samsung S21 Ultra

Καλησπέρα....

Ήθελα να δώσω μια πληροφορία στους ενδιαφερόμενους που είναι απο την περιοχή της Κορίνθου....

Απο γνωστό μου μέσα απο τον ΟΤΕ πληροφορήθηκα πως ο ΟΤΕ όπως και οι υπόλοιποι πάροχοι είναι πανέτοιμοι για τον 2πλασιασμό των γραμμών!!!!

Η καθυστέρηση οφείλεται απο την Alcatel που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τα μηχανήματα και δεν τα έχει παραδώσει...

Αυτό θα πραγματοποιηθεί απο τις 15-20/10/06

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Εγω δηλαδη που ειμαι Αμπελοκηπους Θεσσαλονικης και ανηκω σε Alcatel τηλεφωνικο κεντρο θα περιμενω πολυ ακομα???

:worry: :worry: :worry:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Σήμερα ανακάλυψα ότι αναβαθμίστηκα από 384 --> 768. Ένα download που έκανα πριν λίγο έγραψε 85KB/sec (από αυτό πήρα είδηση ότι αναβαθμίστηκα).

Κομοτηνή

ego pou anavathmisthka apo 1mb se 2 ths 30 Septemvriou katevazo apo 70-220... xoris na einai stathero.. eno prin thn anavathmish katevaza stathera me 106kb/s

ola auta sto rapidshare panta..

auto einai prosorino swsta? giati an einai etsi thelo thn 1mb mou piso:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

Μόλις σήμερα το μεσημέρι αναβαθμίστηκε η σύνδεση στην Έδεσσα!Τώρα έγινε 768!Και κατεβάζω με μέγιστο 80kbps/s

Απ ότι μου είπαν αναβαθμίζονται συνήθως οι χαμηλότερες ταχύτητες και μετά οι μαγαλύτερες...:wacko:

Δηλ πρώτα οι 384->768 , 512->1024 , 1024->2048

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"