tas1020 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Φιλε μου δεν ξερω με ποιους επικοινωνισες στην asus αλλα εγω επικοινωνησα μαζί τους με asus italy και με πηραν τηλεφωνο στο κινητο μου και μιλησαμε και μου ειπαν να συμπληρωσω μια φορμα που μου υπεδειξαν και να στειλω το κινητο στην ιταλια για σερβις αλλα επειδη σιγουρα κατι τετοιο θα αργησει γιαυτο εκανα το post αυτο μηπως καποιος ξερει ποτε θα γινει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και που μπορουμε να βρουμε προσοψη; Φιλε μου εγω απλα εξεθεσα την εμπειρια μου.:cool: α)η expansys μου απαντησε μετα απο 15 μερες* και με ενημερωσε οτι μετα απο επικοινωνια με την ASUS η εγγυηση δεν καλυπτει αυτο το προβλημα.*(απαντησαν μετα απο 15 μερες για να μην εχω δικαιωμα επιστροφης της συσκευης):wacko: β)η ASUS global στα δυο πρωτα email δεν καταλαβαν ποιο ειναι καν το προβλημα και αφου εστειλα φωτογραφια τοτε μου ειπαν οτι θα μου απαντησουν συντομα,(ακομα ομως τιποτα) βεβαια τους ξαναεστειλα email ζητωντας απαντηση και μου απαντησαν οτι ακομα εξεταζουν το προβλημα μου(εχουν περασει πανω απο 3 μηνες).:ninja: Νομιζω πως η ASUS Italy σου ειπαν να το στειλεις για service σωστα?:worry: Μαλλον ομως εννοουσαν οτι θα το εξετασουν και θα καταληξουν αν χρειαζεται service γιατι πιστευω οτι οταν μια προσοψη ξεφλουδιζει απλα την αντικαθιστας ή αντικαθιστας ολοκληρη την συσκευη δεν γινεται να το επισκευασεις.:D Τωρα επειδη θελεις προσοψη οριστε τα links:;) http://cgi.ebay.com/ASUS-P535-GPS-PDA-ORIGINAL-white-Housing_W0QQitemZ180148281393QQihZ008QQcategoryZ15039QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/ASUS-P535-GPS-PDA-ORIGINAL-brown-Housing_W0QQitemZ180148281396QQihZ008QQcategoryZ15039QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Βεβαια αν προσπαθησεις να τη βαλεις πρεπει πρωτα να ξεκολησεις το warranty seal.:p Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ανταλλάξει το ASUS P535 του (το καφέ όχι το άσπρο) με QTEK 9100 ΣΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ απο μένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ανταλλάξει το ASUS P535 του (το μαύρο όχι το άσπρο) με ETEN X500 ME MLS TALK AND DRIVE Τα έxεις πιεί ? :p Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Τα έxεις πιεί ? :p Μαλλον τα εχει πιει για να θελει τετοια ανταλλαγη ο αμοιρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Τα έxεις πιεί ? :p Μαλλον τα εχει πιει για να θελει τετοια ανταλλαγη ο αμοιρος... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ανταλλάξει το ASUS P535 του (το μαύρο όχι το άσπρο) με ETEN X500 ME MLS TALK AND DRIVE Ή QTEK 9100 ΣΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ? Τα έxεις πιεί ? :p Μαλλον τα εχει πιει για να θελει τετοια ανταλλαγη ο αμοιρος... Ε..Ε..Ε..! μισό λεπτό, γιατι και εγω μπερδευτηκα τωρα, α)υπαρχει και σε μαυρο? β)υπαρχουν τετοια ατομα? Αϊντε αϊντε .......:blink::confused::w00t: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω ένα p535 απο τη Γερμανία και πάθει κάτι θα πρέπει να το στείλω ξανά πίσω στη Γερμανία για servis???Υπάρχει έκδοση με WM6??? Και επίσης, απο που είναι η πιο συμφέρουσα αγορά τώρα για ένα p535??? Σας ευχαριστώ... Δεν ξερω τι σου ειπανε αλλα συμφερουσα αγορα για αυτο το κινητο δεν υπαρχει. Εκτος το οτι ξεφλουδιζει δεν ξερω καποιον που χρησιμοποιησε καποια αντιπροσωπεια για οτιδηποτε εκτος απο το να επικοινωνει με ποικίλους τρόπους. Αν βεβαια εννοεις το οικονομικο κομματι τοτε στο eBay θα βρεις τιs καλυτερες τιμες. :grin: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ανταλλάξει το ASUS P535 του (το καφέ όχι το άσπρο) με QTEK 9100 ΣΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ απο μένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pervert_74 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟ P535 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ VPN SHOP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 εχει δοκιμασει κανεις τις καινουριες ρομ που βγήκαν? ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/IA/P535 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Eixa balei prin kairo thn WM6 thn tailandezikh, h opoia htan sta agglika. Kai proxthes perasa thn kainourgia agglikh pou bghke. Kanena problhma. Exw kai mia miniSD SDHC kai douleyei kanonika. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pirate Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Εχω πρόβλημμααα. Λοιπον αγόρασα το Asus P535 απο Pda Plaza με WM6 και φορεμενο το LEng Hu της Ουγαρίας χθεσ προσπαθησα να περασω το Ελληνικό και κολησε το κινητο. Οταν το ανοιγω βγαζει το logo της Asus και σταματαει. Δεν μπενει στα Windows. Τι μου προτηνετε να κανω? Παράθεση Τι κινητό έχω; Ένα που παίρνει και τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Εχω πρόβλημμααα. Λοιπον αγόρασα το Asus P535 απο Pda Plaza με WM6 και φορεμενο το LEng Hu της Ουγαρίας χθεσ προσπαθησα να περασω το Ελληνικό και κολησε το κινητο. Οταν το ανοιγω βγαζει το logo της Asus και σταματαει. Δεν μπενει στα Windows. Τι μου προτηνετε να κανω? Dokimase na kaneis Hard Reset. Alla tha xathoun ola osa eixes apothhkeymena sth syskeyh (Onomata, programmata k.l.p.) Krathse pathmeno to D-Pad pros ta epanw (To tetragwno megalo plhktro) kai kane soft reset. Tha sou bgalei mia mayrh othonh me ena parathyro. Kai patas to prasino koumpi. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Εχω πρόβλημμααα. Λοιπον αγόρασα το Asus P535 απο Pda Plaza με WM6 και φορεμενο το LEng Hu της Ουγαρίας χθεσ προσπαθησα να περασω το Ελληνικό και κολησε το κινητο. Οταν το ανοιγω βγαζει το logo της Asus και σταματαει. Δεν μπενει στα Windows. Τι μου προτηνετε να κανω? Δοκιμασε να ξανακανεις την διαδικασια ξανα, και σε μενα το ειχε κανει αλλα με την δευτερη φορα εστρωσε. :!: Υ.Γ. και προσοχη στην εκθεση του ηλιου ! :cry: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Eixa balei prin kairo thn WM6 thn tailandezikh, h opoia htan sta agglika. Kai proxthes perasa thn kainourgia agglikh pou bghke. Kanena problhma. Exw kai mia miniSD SDHC kai douleyei kanonika. Μπραβο σου !!!!!! :) :lol: :p Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerigo Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Eixa balei prin kairo thn WM6 thn tailandezikh, h opoia htan sta agglika. Kai proxthes perasa thn kainourgia agglikh pou bghke. Kanena problhma. Exw kai mia miniSD SDHC kai douleyei kanonika. Kana dyo erotiseis: 1. Poia WWE exeis balei? 2. H duadikasia einai straight forward i xreiazetai mageireyma: 3. Pio Radia Rom exi? Thanks !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Κατεβαστε αυτο : http://rs58l32.rapidshare.com/files/54641647/AsusP535ROMengWM6.rar και ακολουθηστε τις οδηγιες απο το Readme αρχειο. ;) :!: Το αρχειο Readme μην το αντιγραψετε στην καρτα σας. :!: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Έχασα το πενάκι μου σήμερα... :-( :-( ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ???ή έστω αν κάνει απο κανενα άλλο pDA της αγοράς Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ασπρο ή Γκρι θελεις; Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ασπρο ή Γκρι θελεις; το ασπρουλιάρικο... Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 το ασπρουλιάρικο... Στειλε μου τη διευθυνση σου με pm και θα σου το στειλω. :happy: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hllander Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 pantos sthn italia h asus exei kataplhktiko service :D To elatomatiko trofodotiko tou upologisth mou "katestrepse" thn porta usb kai opote prospathousa na to kanw connect mou edine "usb device not recognized" kai den mporouse na kanei syncronize me to activesync (to dokimasa se 5-6 upologistes kai laptop kai pantou eixe to idio provlhma). Tous to esteila me courier (me dika tous e3oda) thn perasmenh paraskeuh kai thn trith to eixa pali kainourgio (alla3ane motherboard, kalwdia, mpataries kai to hands free...) Kales oi "cooked" rom alla kai h eggyhsh panw apo ola! Pros to paron menw me ta italika WM6. ps. kai egw to idio problhma exw me to penaki, mhpws 3erei kaneis pou na parageilw giati den vriskw online apo italia...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 H Asus exei ontws kalo service, apo thn mexri twra empeiria. H othonh apo to P535 htan problhmatikh. To esteila kai se mia ebdomada to phra pisw me allagmenh othonh. Metaforika ola dika tous. Alla gia na mhn ginei parekshghsh, to pda to agorasa apo germania, kai twra briskomai germania kai ola eginan apo edw. Hrthane to phrane thn idia mera pou thlefwnhsa kai to eferan pali me DHL express. To Service egine sthn Olandia kai ap'oti mou eipan, ola ekei ta stelnoun. Apo Ellada den kserw ti tha ginotan se mia tetoia periptwsh. Oso gia thn Rom, gia to service ebala thn germanikh kai shmera pou to parelaba ksanaebala thn Agglikh. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 PAIDIA KALIMERA EXOUME KANA NEO SXETIKA ME TO AN KAI POTE THA ANOIKSEI ANTIPROSOPEIA - SERVICE - EGGYISH STHN ELLADA? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pervert_74 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 οδηγιες για εισαγωγή mms και gprs settings wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts