sophia_triadafil Δημοσιεύτηκε September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2006 Επειδή η εποχή μας είναι δύσκολη, νομίζω ότι αρκετοί από εμάς ψάχνουμε να βρούμε ρούχα, παπούτσια, κλπ, σε συμφέρουσες τιμές. Ανοίγω λοιπόν το θέμα με την ελπίδα,ότι όλοι - εντός και εκτός Αθηνών-θα βάλετε ένα λιθαράκι. Ξεκινώντας, θέλω να σας ενημερώσω ότι όσα καταστήματα αναφέρω,θα έχουν καλή ποιότητα και καλές τιμές. - Στην Αγίου Μάρκου & Ευριπίδου, στο κέντρο της Αθήνας, κατάστημα υποδημάτων "Σταματόπουλος". Δερμάτινα και μη παπούτσια,ανδρικά-γυναικεία-παιδικά. - Λίγο πιο κάτω, επί της Αγ.Μάρκου, στα δεξιά,πριν βγούμε στην Κολοκτρώνη, άλλο ένα κατάστημα γυναικείων υποδημάτων. - Στη Ν.Σμύρνη + σύνορα Φαλήρου, stock καταστήματα adidas, puma, nike, με ρούχα και παπούτσια σε τιμές που δεν φαντάζεστε.Επίσης έχουν και β΄διαλογής παπούτσια, με πολύ μικρό πρόβλημα (το οποίο ή διορθώνεται με ελάχιστα χρήματα, ή είναι τόσο μικρό που δεν ενοχλεί) με 20-30 ευρώ. - Πάλι επί της Αγ.Μάρκου,κατάστημα ρούχων "Knock". Όλο το χρόνο, έχει προσφορές σε ρούχα,από 10 ευρώ.(Προ ημερών αγόρασα μια φούστα-φοριέται χειμώνα/καλοκαίρι- πριν τη προσφορά είχε 45 ευρώ, την πήρα 10 ευρώ). - Απέναντι από το "Knock", είναι ένακατάστημα 3όροφο, με φο μπιζού-ασημένια-τσάντες-ζώνες-φουλάρια, κλπ. - Κάτι ακόμα.Στα βιβλιοπωλεία "Ελευθερουδάκης", κάνουν έκπτωση 20% σε όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία.Το αναφέρω, λόγω της εποχής΄. Συγνώμη που δεν αναφέρω ονόματα καταστημάτων, αλλά δεν τα θυμάμαι.Θα πάω όμως το απόγευμα, να τα βρω και τη Δευτέρα θα τα συμπληρώσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Πολύ καλές και συμφέρουσες Τιμές. Και εδώ τα πουλάνε πάνω από 30ευρώ. Πολύ ακριβά στο χωριό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Πολύ καλές και συμφέρουσες Τιμές. Και εδώ τα πουλάνε πάνω από 30ευρώ. Πολύ ακριβά στο χωριό μου. Όταν κατέβεις στην Αθήνα να ψωνίσεις για 1 χρόνο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Ωραιο θεματακι!!!!!Εγω ειμαι υπερκαταναλωτικη δεν κοιταω προσφορες και οσα μου ζητουν τα δινω χωρις δευτερη σκεψη αν μου αρεσει... Ετοιχε το καλοκαιρι να παρω ενα πλεκτο μπολερο 60 euro και λιγο ποιο κατω ειδα το ιδιο ακριβως 45 euro και καταλαβα ποσο θυμα ειμαι καποιες φορες! Αυτο το θεμα ισως με βοηθησει αν γραψουν καποιοι για τη περιοχη μου! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Skroutz.gr συγκριτικά τιμών βρείτε της φθηνότερες τιμές ανά προϊών. http://www.skroutz.gr Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 τις καλυτερες τιμες στα κινητα , επειτα απο προσωπικη ερευνα, τις εχει ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ το eshop.gr.... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Aν γνωρίζετε τπτ για μουσικά όργανα στην Αθήνα πείτε Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 τις καλυτερες τιμες στα κινητα , επειτα απο προσωπικη ερευνα, τις εχει ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ το eshop.gr.... για συγκρινε τες με http://www.eml.gr Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Πάντως φθηνά και με ποιότητα ρούχα (εξαρτάται το γούστο) βρίσκεις στα Bershka. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 oson afora ta nike pantos polles fores akoma kai ta idia ta katasthmata kai oxi ta stock kanoun xontres ekptoseis se diafora eidh !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 oson afora ta nike pantos polles fores akoma kai ta idia ta katasthmata kai oxi ta stock kanoun xontres ekptoseis se diafora eidh !! Πήγα το Σάββατο στα πρατήρια στη Ν.Σμύρνη και βρήκα nike παπούτσια από 46,00 ευρώ :!: Επίσης φόρμες adidas, από 20 ευρώ το κομμάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Πάντως φθηνά και με ποιότητα ρούχα (εξαρτάται το γούστο) βρίσκεις στα Bershka. Συμφωνώ απόλυτα.Μπλουζάκια μακώ, με μακρύ μανίκι, 3,99 ευρώ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. October 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το κατάστημα GLOU της Σταδίου, κάνει εκποίηση λόγω ανακαίνησης, με τρομερές τιμές. Παντελόνι τζην RIFLE, 20,00ευρώ, παντελόνι φόρμας PUMA 20,00 ευρώ και πολλά άλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Τα stock καταστήματα στη ν. Σμύρνη σε ποιον δρόμο βρίσκονται;εχω ακούσει για παρόμοιο κατάστημα στη ν. Ιωνία χωρίς να ξέρω όμως ούτε εκεί που ακριβώς.Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. October 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Τα stock καταστήματα στη ν. Σμύρνη σε ποιον δρόμο βρίσκονται;εχω ακούσει για παρόμοιο κατάστημα στη ν. Ιωνία χωρίς να ξέρω όμως ούτε εκεί που ακριβώς.Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!ευχαριστώ.. Βρίσκονται όλα επί της Ελ.Βενιζέλου.Αν πας με το τραμ (που δεν το συνιστώ) θα κατέβεις στη στάση Αγ.Παρασκευή, απέναντι από το Intersport. Αριστερά και δεξιά είναι γεμάτος το τόπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που άνοιξε πριν κανα μήνα στο Φάληρο πώς λέγεται? Νομίζω media market ή κάτι τέτοιο. Τρομερές τιμές από ότι μου είπαν σε προϊόντα μάρκας, όχι μαϊμού. Απ'ότι μου είπαν, δεν έχω πάει ΕDIT: Tο βρήκα, Media Markt λέγεται και είναι γερμανικό μάλλον Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που άνοιξε πριν κανα μήνα στο Φάληρο πώς λέγεται? Νομίζω media market ή κάτι τέτοιο. Τρομερές τιμές από ότι μου είπαν σε προϊόντα μάρκας, όχι μαϊμού. Απ'ότι μου είπαν, δεν έχω πάει ΕDIT: Tο βρήκα, Media Markt λέγεται και είναι γερμανικό μάλλον Καλά,για τις τιμές μην πιστεύεις οτι είναι και τόσο τρομερές.:shifty: Περισσότερα για τα Mediamarkt δες και στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=89238&highlight=Markt Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Βρίσκονται όλα επί της Ελ.Βενιζέλου.Αν πας με το τραμ (που δεν το συνιστώ) θα κατέβεις στη στάση Αγ.Παρασκευή, απέναντι από το Intersport. Αριστερά και δεξιά είναι γεμάτος το τόπος. Ευχαριστώ:)! Γιατί όμως να μην παω με τραμ;εναλλακτικά τι μπορώ να χρησιμοποιήσω;ποιο λεωφορείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeklover Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Η σταση λεγεται Αχιλλεως και οχι Αγ. Παρασκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Ρε παιδιά κανα μαγαζάκι για φαρδιά παντελόνια hiphop φάση? στο μοναστηρακι εχουνε απο 40-70-80 ευρώ καλή ποιότητα πάντως, βέβαια δύσκολα φεύγουν τα φαρδιά απο ατομα 24 ετων οπως κι εγω αλλα τα πάω με 1000, πάνε να εκλείψουν Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Ευχαριστώ:)! Γιατί όμως να μην παω με τραμ;εναλλακτικά τι μπορώ να χρησιμοποιήσω;ποιο λεωφορείο; Δυστυχώς δεν ξέρω.Από το 185 μου είπαν ότι μόνο με τραμ μπορώ να κατέβω στον συγκεκριμένο δρόμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Η σταση λεγεται Αχιλλεως και οχι Αγ. Παρασκευη... Είσαι σίγουρος; Μιλάω για τη στάση που κάνει έξω από το Intersport, κι όχι αυτή επάνω στη στροφή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Για δισκοπωλεία τί προτείνετε? Να έχει και νέους δισκους/DVD φθηνά όχι μόνο τους παλιούς. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeklover Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Χρησιμοποιω το τραμ σχεδον καθημερινα και ξερω τη γραμμη Πειραιας-Συνταγμα απ εξω(λογω κοπελιας)!Πριν 3-4 μερες ειχα παει στα πρατηρια με το τραμ και κατεβηκα εξω απο το Intersport(απο την αλλη μερια του δρομου ειναι η adidas)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Χρησιμοποιω το τραμ σχεδον καθημερινα και ξερω τη γραμμη Πειραιας-Συνταγμα απ εξω(λογω κοπελιας)!Πριν 3-4 μερες ειχα παει στα πρατηρια με το τραμ και κατεβηκα εξω απο το Intersport(απο την αλλη μερια του δρομου ειναι η adidas)! ΟΚ.Εμένα μου είχε κολλήσει η Αγία Παρασκεύη, που τελικά τη λένε Αχιλλέως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts