Jump to content

Φθηνές και έξυπνες αγορές

sophia_triadafil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή η εποχή μας είναι δύσκολη, νομίζω ότι αρκετοί από εμάς ψάχνουμε να βρούμε ρούχα, παπούτσια, κλπ, σε συμφέρουσες τιμές. Ανοίγω λοιπόν το θέμα με την ελπίδα,ότι όλοι - εντός και εκτός Αθηνών-θα βάλετε ένα λιθαράκι.

Ξεκινώντας,

1. θέλω να σας ενημερώσω ότι όσα καταστήματα αναφέρω,θα έχουν καλή ποιότητα και καλές τιμές.

- Στην Αγίου Μάρκου & Ευριπίδου, στο κέντρο της Αθήνας, κατάστημα υποδημάτων "Σταματόπουλος". Δερμάτινα και μη παπούτσια,ανδρικά-γυναικεία-παιδικά.

- Λίγο πιο κάτω, επί της Αγ.Μάρκου, στα δεξιά,πριν βγούμε στην Κολοκτρώνη, άλλο ένα κατάστημα γυναικείων υποδημάτων.

- Στη Ν.Σμύρνη + σύνορα Φαλήρου, stock καταστήματα adidas, puma, nike, με ρούχα και παπούτσια σε τιμές που δεν φαντάζεστε.Επίσης έχουν και β΄διαλογής παπούτσια, με πολύ μικρό πρόβλημα (το οποίο ή διορθώνεται με ελάχιστα χρήματα, ή είναι τόσο μικρό που δεν ενοχλεί) με 20-30 ευρώ.

- Πάλι επί της Αγ.Μάρκου,κατάστημα ρούχων "Knock". Όλο το χρόνο, έχει προσφορές σε ρούχα,από 10 ευρώ.(Προ ημερών αγόρασα μια φούστα-φοριέται χειμώνα/καλοκαίρι- πριν τη προσφορά είχε 45 ευρώ, την πήρα 10 ευρώ). - Απέναντι από το "Knock", είναι ένακατάστημα 3όροφο, με φο μπιζού-ασημένια-τσάντες-ζώνες-φουλάρια, κλπ.

- Κάτι ακόμα.Στα βιβλιοπωλεία "Ελευθερουδάκης", κάνουν έκπτωση 20% σε όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία.Το αναφέρω, λόγω της εποχής΄.

Συγνώμη που δεν αναφέρω ονόματα καταστημάτων, αλλά δεν τα θυμάμαι.Θα πάω όμως το απόγευμα, να τα βρω και τη Δευτέρα θα τα συμπληρώσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλές και συμφέρουσες Τιμές. Και εδώ τα πουλάνε πάνω από 30ευρώ. Πολύ ακριβά στο χωριό μου.

Πολύ καλές και συμφέρουσες Τιμές. Και εδώ τα πουλάνε πάνω από 30ευρώ. Πολύ ακριβά στο χωριό μου.

Όταν κατέβεις στην Αθήνα να ψωνίσεις για 1 χρόνο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιο θεματακι!!!!!Εγω ειμαι υπερκαταναλωτικη δεν κοιταω προσφορες και οσα μου ζητουν τα δινω χωρις δευτερη σκεψη αν μου αρεσει...

Ετοιχε το καλοκαιρι να παρω ενα πλεκτο μπολερο 60 euro και λιγο ποιο κατω ειδα το ιδιο ακριβως 45 euro και καταλαβα ποσο θυμα ειμαι καποιες φορες!

Αυτο το θεμα ισως με βοηθησει αν γραψουν καποιοι για τη περιοχη μου!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Skroutz.gr συγκριτικά τιμών βρείτε της φθηνότερες τιμές ανά προϊών.

http://www.skroutz.gr

τις καλυτερες τιμες στα κινητα , επειτα απο προσωπικη ερευνα, τις εχει ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ το eshop.gr....
IPHONE 4 The Ultimate

τις καλυτερες τιμες στα κινητα , επειτα απο προσωπικη ερευνα, τις εχει ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ το eshop.gr....

για συγκρινε τες με http://www.eml.gr

mobile fan user

Πάντως φθηνά και με ποιότητα ρούχα (εξαρτάται το γούστο) βρίσκεις στα Bershka.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

oson afora ta nike pantos polles fores akoma kai ta idia ta katasthmata kai oxi ta stock kanoun xontres ekptoseis se diafora eidh !!

Πήγα το Σάββατο στα πρατήρια στη Ν.Σμύρνη και βρήκα nike παπούτσια από 46,00 ευρώ :!: Επίσης φόρμες adidas, από 20 ευρώ το κομμάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως φθηνά και με ποιότητα ρούχα (εξαρτάται το γούστο) βρίσκεις στα Bershka.

Συμφωνώ απόλυτα.Μπλουζάκια μακώ, με μακρύ μανίκι, 3,99 ευρώ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το κατάστημα GLOU της Σταδίου, κάνει εκποίηση λόγω ανακαίνησης, με τρομερές τιμές. Παντελόνι τζην RIFLE, 20,00ευρώ, παντελόνι φόρμας PUMA 20,00 ευρώ και πολλά άλλα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα stock καταστήματα στη ν. Σμύρνη σε ποιον δρόμο βρίσκονται;εχω ακούσει για παρόμοιο κατάστημα στη ν. Ιωνία χωρίς να ξέρω όμως ούτε εκεί που ακριβώς.Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!ευχαριστώ..

Τα stock καταστήματα στη ν. Σμύρνη σε ποιον δρόμο βρίσκονται;εχω ακούσει για παρόμοιο κατάστημα στη ν. Ιωνία χωρίς να ξέρω όμως ούτε εκεί που ακριβώς.Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!ευχαριστώ..

Βρίσκονται όλα επί της Ελ.Βενιζέλου.Αν πας με το τραμ (που δεν το συνιστώ) θα κατέβεις στη στάση Αγ.Παρασκευή, απέναντι από το Intersport. Αριστερά και δεξιά είναι γεμάτος το τόπος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που άνοιξε πριν κανα μήνα στο Φάληρο πώς λέγεται? Νομίζω media market ή κάτι τέτοιο. Τρομερές τιμές από ότι μου είπαν σε προϊόντα μάρκας, όχι μαϊμού. Απ'ότι μου είπαν, δεν έχω πάει

ΕDIT: Tο βρήκα, Media Markt λέγεται και είναι γερμανικό μάλλον

Ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που άνοιξε πριν κανα μήνα στο Φάληρο πώς λέγεται? Νομίζω media market ή κάτι τέτοιο. Τρομερές τιμές από ότι μου είπαν σε προϊόντα μάρκας, όχι μαϊμού. Απ'ότι μου είπαν, δεν έχω πάει

ΕDIT: Tο βρήκα, Media Markt λέγεται και είναι γερμανικό μάλλον

Καλά,για τις τιμές μην πιστεύεις οτι είναι και τόσο τρομερές.:shifty:

Περισσότερα για τα Mediamarkt δες και στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=89238&highlight=Markt

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Βρίσκονται όλα επί της Ελ.Βενιζέλου.Αν πας με το τραμ (που δεν το συνιστώ) θα κατέβεις στη στάση Αγ.Παρασκευή, απέναντι από το Intersport. Αριστερά και δεξιά είναι γεμάτος το τόπος.

Ευχαριστώ:)! Γιατί όμως να μην παω με τραμ;εναλλακτικά τι μπορώ να χρησιμοποιήσω;ποιο λεωφορείο;

Ρε παιδιά κανα μαγαζάκι για φαρδιά παντελόνια hiphop φάση? στο μοναστηρακι εχουνε απο 40-70-80 ευρώ καλή ποιότητα πάντως, βέβαια δύσκολα φεύγουν τα φαρδιά απο ατομα 24 ετων οπως κι εγω αλλα τα πάω με 1000, πάνε να εκλείψουν
mobile fan user

Ευχαριστώ:)! Γιατί όμως να μην παω με τραμ;εναλλακτικά τι μπορώ να χρησιμοποιήσω;ποιο λεωφορείο;

Δυστυχώς δεν ξέρω.Από το 185 μου είπαν ότι μόνο με τραμ μπορώ να κατέβω στον συγκεκριμένο δρόμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η σταση λεγεται Αχιλλεως και οχι Αγ. Παρασκευη...

Είσαι σίγουρος; Μιλάω για τη στάση που κάνει έξω από το Intersport, κι όχι αυτή επάνω στη στροφή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για δισκοπωλεία τί προτείνετε? Να έχει και νέους δισκους/DVD φθηνά όχι μόνο τους παλιούς.

Χρησιμοποιω το τραμ σχεδον καθημερινα και ξερω τη γραμμη Πειραιας-Συνταγμα απ εξω(λογω κοπελιας)!Πριν 3-4 μερες ειχα παει στα πρατηρια με το τραμ και κατεβηκα εξω απο το Intersport(απο την αλλη μερια του δρομου ειναι η adidas)!

Χρησιμοποιω το τραμ σχεδον καθημερινα και ξερω τη γραμμη Πειραιας-Συνταγμα απ εξω(λογω κοπελιας)!Πριν 3-4 μερες ειχα παει στα πρατηρια με το τραμ και κατεβηκα εξω απο το Intersport(απο την αλλη μερια του δρομου ειναι η adidas)!

ΟΚ.Εμένα μου είχε κολλήσει η Αγία Παρασκεύη, που τελικά τη λένε Αχιλλέως.

[sIGPIC][/sIGPIC]