Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6288

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα ενα 6288 την προηγουμενη δευτερα και απο χθες ολο κανει restarts και μου σβηστηκαν ολα απο μεσα..ξερεται επειδη το πηρα απο τιμ αν το αλλαζουν η αν απλα το φτιαχνουν?πως ειναι εκει?ευχαριστω.

• Απαντήσεις 839
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πηρα ενα 6288 την προηγουμενη δευτερα και απο χθες ολο κανει restarts και μου σβηστηκαν ολα απο μεσα..ξερεται επειδη το πηρα απο τιμ αν το αλλαζουν η αν απλα το φτιαχνουν?πως ειναι εκει?ευχαριστω.

μαλλον πως παει για αναβαθμιση φιλε μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πρεπει να εχει ομως την τελευταια..νομιζω ειχα δει οτι ειχε την 5.92.. :wacko:

αυτο δεν λεει κατι,μπορει να μην εχει <<κατσει>> σωστα στο κινητο,για πηγαινε το μια βολτα απο κει και χωσε τα λιγο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μια απλη και ισως χαζη ερωτηση,οι εφαρμογες των series 60 κινητων τρεχουν σε series 40;

φυσικα οχι φιλε μου ,μονο καποια παιχνιδια-εφαρμογες σε java .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

giati na min stekei diladi? amfibaleis oti h nokia metabalei synexws to kostos paragwgis ths me gnwmona tis anagkes? einai logiko na prowthei stin arxi kaluteris poiotitas kinita gia na piasoun kai ystera na ta xeirotereuei. eksalou sto 6288 einai mikres oi diafores metaksy poiothtas kai deuteras dialoghs. h tim mporei na min petyxe na agorasei kalhs poiotitas kinita.

:cool: - δεν εχεις και πολυ αδικο φιλε μου,μπορει η ΤΙΜ να εφερε την 1η παρτιδα απο χωρα με φτηνα εργατικα οχι και τοσο αξιοπιστη προκειμενου να προλαβει τον ανταγωνισμο ενω η 2η να ερθει απο αλλη χωρα - βλεπεις πλεον σε κινητα πχ made in Hungary χωρα που μεχρι προτινος ηταν μακραν πισω στην τεχνολογια,ειναι γενικη αρχη οτι με το που πρωτοκυκλοφορει κατι ολο και κατι θα βγαλει το οποιο διορθωνεται μετεπειτα στην γραμμη παραγωγης

:X - για αυτους που δικαιως παραπονουνται η εκαστοτε αντιπροσωπεια τους κλεινει εντεχνως το στομα με την καραμελα "υπαρχει εγγυηση κυριε" ,γνωστη ιστορια και απο τα αμαξια που μετα την εγγυηση τους τα σκας κανονικα γιατι ολο και κατι θα βγαλει αν απο την αρχη ειναι λιγακι προβληματικο το αρχικο μοντελο,η πιεση ειναι μεγαλη απο τον ανταγωνισμο και σιγα που θα κατσει η καθε εταιρια να κανει τεστ διαρκειας στο καθε μοντελο (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Tοτε δηλαδη η Τιμ μπορει να εφερε την καλη παρτιδα και μετα η νοκια να φερει μια χειροτερη.. :lol:

:lol: - διαβασε καλυτερα τι ειπα: "η ΤΙΜ...για να προλαβει τον ανταγωνισμο"

αυτο εχει συμβει και σε αλλες εταιριες πχ με οικιακα προιοντα,με λαδια αυτοκινητου,με ρουχα,με τηλεορασεις κλπ ,δεδομενου οτι υπαρχει ζητηση για να παρει το κομματι των αρχικων αγοραστων πρωτη μια εταιρια κανει δικια της εισαγωγη απο αλλου με φθηνοτερα εργατικα και ενδεχομενως (οχι απολυτα) αλλη ποιοτητα - ειναι μια εμπορικη κινηση με τα ρισκα της,η ΤΙΜ εχει κεφαλαιο για να μπορεσει να προβει σε κατι τετοιο και αν τυχον δει οτι κατι δεν πηγε καλα τοτε ΔΕΝ ξανακανει τετοια παραγγελια και καλυπτει τα οποια προβληματα βγουν με το πεπλο της εγγυησης

πιστευω τωρα να καταλαβες τι θελω να πω

fighting0060.gif

:lol: - διαβασε καλυτερα τι ειπα: "η ΤΙΜ...για να προλαβει τον ανταγωνισμο"

αυτο εχει συμβει και σε αλλες εταιριες πχ με οικιακα προιοντα,με λαδια αυτοκινητου,με ρουχα,με τηλεορασεις κλπ ,δεδομενου οτι υπαρχει ζητηση για να παρει το κομματι των αρχικων αγοραστων πρωτη μια εταιρια κανει δικια της εισαγωγη απο αλλου με φθηνοτερα εργατικα και ενδεχομενως (οχι απολυτα) αλλη ποιοτητα - ειναι μια εμπορικη κινηση με τα ρισκα της,η ΤΙΜ εχει κεφαλαιο για να μπορεσει να προβει σε κατι τετοιο και αν τυχον δει οτι κατι δεν πηγε καλα τοτε ΔΕΝ ξανακανει τετοια παραγγελια και καλυπτει τα οποια προβληματα βγουν με το πεπλο της εγγυησης

πιστευω τωρα να καταλαβες τι θελω να πω

Επειδη απαντησα με χιουμορ δεν παει να πει οτι δεν σε κατταλαβα,αν και δεν το νομιζω..ελπιζω η νοκια να φερει τα καλα κομματια οπως λες μετα..αλλα χλωμο..

:worry: - μακαρι φιλε μου γιατι οσο αγαπη εχουμε για τα κινητα Νοκια αλλο τοσο η αντιπροσωπεια μας τα εχει κανει μουσκεμα (!)

fighting0060.gif

:worry: - μακαρι φιλε μου γιατι οσο αγαπη εχουμε για τα κινητα Νοκια αλλο τοσο η αντιπροσωπεια μας τα εχει κανει μουσκεμα (!)

+1 kai apo emena

exei rwtisei kaneis pote tha erthei h nea partida sta germanos, plaisio kai ta loipa? enw arxika o germanos eipe oti tha to ferei auti ti bdomada meta piswgyrise kai arxise ta den kserw. ta oteshop einai afasia...(''yparxei alitheia to 6288?'') kai to plaisio pou akousa shmera eipe 25 noembri!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο site της Vodafone γράφει για 14 Νοεμβρίου. Πήρα όμως σήμερα τηλεφωνο και μου είπαν : "λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε"
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο site της Vodafone γράφει για 14 Νοεμβρίου. Πήρα όμως σήμερα τηλεφωνο και μου είπαν : "λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε"

όχι

υπολογιζε απο 20 και μετα ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ!

:X

:cry: - CRISC_1989 εμενα το αυτην την βδομαδα εγινε απο την επομενη,τωρα η ΤΙΜ πως εχει και δινει ειναι μυστηριο - στο E shop που ρωτησα μου ειχαν πει 3 μερες απο την μερα που δινω την παραγγελια,αυτοι απο που τα εισαγουν ?

fighting0060.gif

Δηλαδή πότε πιστεύετε να το φέρει στην Ελλάδα η Alpha Copy?

20 Νοεμβρίου;;;

Πλάκα πλάκα εδώ καλά καλά δεν το έχει κάνει preview το myphone.gr..... Στη Κύπρο μάλλον έχει κυκλοφορήσει...

:: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!!

:cry: - αν ειναι να ερθει και να τριζει και το ονομα του προφιλ να ειναι μεσα στην μεση της οθονης οπως του 6131 τοτε ας κανει οσους μηνες θελει ,το περιμενουμε πως και πως αλλα με αγωνια μην μεινουμε με την χαρα (!)

fighting0060.gif

To 6288 υπάρχει και στο site της expansys χωρίς τιμή, και απλά μπορείτε να το κάνετε προ-παραγγελία.... χωρίς χρέωση!!!

Και τώρα και στο acornshop http://e-acorn.com/view_product.php?productid=6171&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=63 με 301.95€

Και στο smag με 300€ μόνο... http://www.smag.gr/product_info.php?products_id=571

Αυτό ισχύει για το 6288?

:worry: - ελα μου ντε αυτο αναρωτιεμαι και εγω - οποιο παιδι το εχει να μας πει να μας φυγει η απορια γιατι ειναι μια αηδια μεσα στην μεση της φωτο να βλεπεις "συναντηση"

το E-shop.gr το εχει εδω και 10 ημερες με την τιμη του αλλα αν δεν σιγουτευτω για το μενου του 100 % δεν την ξαναπαταω [οπως με το Κ750i ]

fighting0060.gif

:cry: - CRISC_1989 εμενα το αυτην την βδομαδα εγινε απο την επομενη,τωρα η ΤΙΜ πως εχει και δινει ειναι μυστηριο - στο E shop που ρωτησα μου ειχαν πει 3 μερες απο την μερα που δινω την παραγγελια,αυτοι απο που τα εισαγουν ?

einai ontws mystirio. to kalutero einai na mas poun kapoioi pou to phran(diladi apo tim) pou synarmologeitai gia na kanoume mia sygkrisi me tis partides pou tha feroun oi epomenoi. an yparxei ontws diafora tha dikaiothoume TSAKH! kai makari na yparxei giati thelw pragmatika auto to teleio kinito apo pleuras logismikou kai omorfias kai tha spastw ama otan doneitai trizei olokliro!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το E-shop.gr το εχει εδω και 10 ημερες με την τιμη του αλλα αν δεν σιγουτευτω για το μενου του 100 % δεν την ξαναπαταω [οπως με το Κ750i ]

Εχμ... από όσο είδα δεν το έχει το e-shop το 6288... παρά μόνο το 6280!!!

και με κινηση ματ , σημερα μερικα καταστηματα Vodafone παρελαβαν 6288.

Ειδα κιολας ενα απο κοντα.

Πολυ πιο ομορφο απο το 6280 (σορρυ ταξιδιωτη, σε αυτο εχεις μεγαλο αδικο) , και εμενα μου φανηκε ΛΙΓΟ πιο δεμενο. Κουνιεται και αυτο , αφηνει την ιδια αισθηση στον τζογο αλλα επειδη τα ειχα και τα 2 στο χερι μου, ηταν λιγο πιο δεμενο, οπως και να το κανεις.

Εννοειται πως οποιος ενδιαφερεται απο εδω και περα , ειναι σαφως καλυτερο να προτιμησειτο 88.

αυτα

:X