Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6288

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι σε διλλημα. Να το αγορασω ή οχι; Εχω κινητο το οποιο δεν εχει φλας και εχω απογοητευτει λιγο.

Εχω καταληξει εν μερει σ'αυτο διοτι μου αρεσε η εξωτερικη του εμφανιση, εχει 2mp φωτογραφικη αλλα και φλας και φυσικα δινει εξτρα μνημη 512mb.

Εσεις που το εχετε ηδη τωρα και το εχετε δουλεψει στα χερια σας, θα το συστηνατε σε ενα νεο υποψηφιο αγοραστη;

φίλε μου είχα το 6610,6600,7610,w800i,k750i, και τωρα το 6288...με μόλις 3 μέρες πιστεύω ότι αρκετά καλό κινητο και πάρα πολύ όμορφο για μένα!

αν και το w800 που έχω είναι ακόμα πολύ καλό και γερό κινητό θα το αλλάξω μόνο και μόνο γιατί το 6288 είναι πιο μουράτο

Χαλαρά... :lol:

• Απαντήσεις 839
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φίλε μου είχα το 6610,6600,7610,w800i,k750i, και τωρα το 6288...με μόλις 3 μέρες πιστεύω ότι αρκετά καλό κινητο και πάρα πολύ όμορφο για μένα!

αν και το w800 που έχω είναι ακόμα πολύ καλό και γερό κινητό θα το αλλάξω μόνο και μόνο γιατί το 6288 είναι πιο μουράτο

Ειμαι κ' εγω fan της Sony-Ericsson με W800i & Ζ710i, οπου το W800i αναγκαστηκα να το δωσω γιατι σε κατασταση stand-by εκλεινε απο μονο του (το εστειλα για service στην SE αλλα χωρις αποτελεσμα) & με το Ζ710i δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την φωτογραφικη του. Ολα τα λεφτα παντως και στα 2 τηλεφωνα ηταν η αναμονη και η πολυ καλη μπαταρια που ειχαν καθως και η online αναβαθμιση του firmware του.

Παρ'ολα αυτα για να μην βγαινω OFF-TOPIC το παραγγειλα σημερα το NOKIA 6288 σε μαυρο χρωμα και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος :cool:

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

gia sas paidia!! ime kai egw katoxos tou sigekrimenou kinitou edw kai liges meres. I brostini camera pws leitourgei oso kai na epskasa den exei kapoia epilogi gia tin energopoiisi tiS. episis den vrika kapoia rithmisi gia tin fwtinotita tis othonis. Perimenw tin voitheia sas.

Eyxaristw.

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

gia sas paidia!! ime kai egw katoxos tou sigekrimenou kinitou edw kai liges meres. I brostini camera pws leitourgei oso kai na epskasa den exei kapoia epilogi gia tin energopoiisi tiS. episis den vrika kapoia rithmisi gia tin fwtinotita tis othonis. Perimenw tin voitheia sas.

Eyxaristw.

Ενεργοποιημένο 3G στο δίκτυο και κάνεις βιντεοκλήση αφού και όταν συνδεθείς με τον συνομιλητή σου (προϋπόθεση είναι και ό άλλος να έχει την δυνατότητα βιντεοκλήσης)τότε ενεργοποιείται η κάμερα αυτή.

Ενεργοποιημένο 3G στο δίκτυο και κάνεις βιντεοκλήση αφού και όταν συνδεθείς με τον συνομιλητή σου (προϋπόθεση είναι και ό άλλος να έχει την δυνατότητα βιντεοκλήσης)τότε ενεργοποιείται η κάμερα αυτή.

Euxaristw file mou gia tin voitheia sou .Epomenws den mporw na traviksw photos me tin brostini kamera???? ksereis an iparxei kapoios tropos an ine ine etsi telika na energoipoiw afti tin camera estw kai me kapoio programmataki simvato me series 40??

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Euxaristw file mou gia tin voitheia sou .Epomenws den mporw na traviksw photos me tin brostini kamera???? ksereis an iparxei kapoios tropos an ine ine etsi telika na energoipoiw afti tin camera estw kai me kapoio programmataki simvato me series 40??

Δεν θπαρχει κανενας αλλος τροπος να ανοιξη αυτη η καμερα ΕΚΤΟΣ απο βιντεοκληση (δεν χρειαζεται γιατι ειναι και πολυ μικρης αναλυσης!)

Online αναβαθμηση firmware γινεται οπως στα Sony-Ericsson;

Σύντομα θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα μέσω USB καλωδίου(της συσκευασίας),ήδη αναγνωρίζεται πλέον ως 6288 από το Nokia Software Updater(NSU),download εδώ επιλέγοντας ή το 6270,6131,6234,....ως μοντέλο ή ότι θες(ούτως ή άλλως το προγραμμα δεν έχει ειδικές παραμέτρους για κάθε διαφορετικό μοντέλο-απλώς δεν έχει προστεθεί τυπικά στη λίστα το 6288);)

3 ερωτησεις

1.Το ξυπνητήρι χτυπάει ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστο?

2.Γίνεται να ορίσεις κάποιες συγκεκριμένες μέρες λειτουργίας του ξυπνητηριού?

3.Ο μηχανισμός παρουσίασε σε κανένα σας πρόβλημα?

Αυτά!Ευχαριστώ!

Σύντομα θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα μέσω USB καλωδίου(της συσκευασίας),ήδη αναγνωρίζεται πλέον ως 6288 από το Nokia Software Updater(NSU),download εδώ επιλέγοντας ή το 6270,6131,6234,....ως μοντέλο ή ότι θες(ούτως ή άλλως το προγραμμα δεν έχει ειδικές παραμέτρους για κάθε διαφορετικό μοντέλο-απλώς δεν έχει προστεθεί τυπικά στη λίστα το 6288);)

Μάλλον είναι χαζη ερώτηση αλλά διατηρηται το ελληνικό μενου;;; :O

Βαγγέλης

Μάλλον είναι χαζη ερώτηση αλλά διατηρηται το ελληνικό μενου;;; :O

Εαν η συσκευη που εχεις στα χερια σου προοριζοταν για Ελλαδα ,δεν ειναι

δηλαδη παραεισαγωγη ,ναι ,θα εχεις Ελληνικα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εαν η συσκευη που εχεις στα χερια σου προοριζοταν για Ελλαδα ,δεν ειναι

δηλαδη παραεισαγωγη ,ναι ,θα εχεις Ελληνικα.

Ευχαριστώ πολύ, η συσκευή (6280) δεν ειναι παραεισαγωγή οποτε θα περιμενω να υποστηριχθει απο το NSU

Βαγγέλης

Γινεται να ερνεργοποιησω την μπροστινη καμερα χωρης να κανω χρηση της βιντεοκλισης?
Οχι φιλε μου δεν γινεται:)

3 ερωτησεις

Αυτά!Ευχαριστώ!

1. Ναι, χτυπάει

2. Μπορείς

3. Δεν έχω το κινητό για να ξέρω :p

Παιδια,εσεις που εχετε το 6288, το προτεινεται? Σκεφτομαι να το παρω και αναρωτιεμαι αν σας εχει παρουσιασει κανενα προβλημα...:blink:
''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα κανενα προβλημα! αλλα φανταζομαι και σε κανεναν αλλον γιατι αν ειχε καποιος προβλημα θα το έγραφε!

μεχρι τι μεγεθος καρτα μνημης παιρνει? ειδα σε κατι διαφημιστικα οτι δεχεται μεχρι 1 giga. ισχυει αυτο? αν του βαλω 2 giga θα εχο προβλημα?

Εγώ έχω 2mb κάρτα στο 6288 και είναι μια χαρά. Και έχω μέσα και πολλά mp3 και όλα τέλεια και όλα γρήγορα.

3 ερωτησεις

Αυτά!Ευχαριστώ!

1. Ναι

2. Ω, ναι

3. Απολύτως ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα

όπως είχα πει και παλιότερα ο μηχανισμός λειτουργεί άψογα.

:: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!!

Έχω έναν συνάδελφο που χθες βράδυ συζητούσαμε για κινητά και "ψήνεται" για το 6288. Εγώ έχω το 6233 και με ρωτούσε σχετικά με την αυτονομία του 6288 (αν είναι τόσο καλή όσο του 6233) και αν πλέον τα προβλήματα με τον μηχανισμό του slide έχουν διορθωθεί. Ειδικά ο μηχανισμός ήταν το κυριότερο πρόβλημα του 6280. Με το 6288 τι γίνεται;

Έχω έναν συνάδελφο που χθες βράδυ συζητούσαμε για κινητά και "ψήνεται" για το 6288. Εγώ έχω το 6233 και με ρωτούσε σχετικά με την αυτονομία του 6288 (αν είναι τόσο καλή όσο του 6233) και αν πλέον τα προβλήματα με τον μηχανισμό του slide έχουν διορθωθεί. Ειδικά ο μηχανισμός ήταν το κυριότερο πρόβλημα του 6280. Με το 6288 τι γίνεται;

Φιλε μπορω να σου πω με σιγουρια οτι η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη απο το 6233,και ο μηχανισμος ειναι καλυτερος απο το 6280:D

Αυτονομία καλύτερη του 6233; Ξεπέρασε το 6280 (που θεωρητικά έπρεπε να έχουν την ίδια αυτονομία) αλλά και το 6233; Beautiful! :happy:

Αυτονομία καλύτερη του 6233; Ξεπέρασε το 6280 (που θεωρητικά έπρεπε να έχουν την ίδια αυτονομία) αλλά και το 6233; Beautiful! :happy:

Με μετρια χρηση, ραδιο πρωι,μεσημερι,ανοιχτο συνεχεια μου κραταει 4 ημερες.Αν δεις στα χαρακτηριστικά του εχει λιγο μεγαλύτερη μπαταρια απο το 6280

Πάντως μπορεί η αυτονομία κλήσεων να είναι μεγαλύτερη (4,5 ώρες σε GSM αντί των 4 του 6233) αλλά έχει μικρότερο χρόνο αναμονής από το 6233 (280 ώρες αντί των 340 του 6233). Περισσότερα εδώ

Εσείς που το έχετε, σας ικανοποιεί τόσο από χρόνο αναμονής όσο και από ομιλίας; Ά το μεγάφωνό του βγάζει δυνατό ήχο;