makis_thess Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 για χαρα μολις πηρα το καινουργιο μου τηλ και τι αλλο θα ηταν φυσικα εκτος απο το δεκατο μου νοκια το 6288 μια χαρουλα μου φαινεται και νομιζω οτι θα μεινει μαζι μου για αρκετο καιρο πατα λιγο *#0000# KAI δες αν γραφει NOKIA 6288 v05.92 07-09-06 RM-78 H εχεις αλλη V? Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδιά εν συντομία θέλω να ρωτήσω σχετικά με την αυτονομία. Είναι καλύτερη σε σχέση με τα 6280 κ' 6233; Επίσης με το slide τι γίνεται; Πλέον έχουν βγει αρκετά κομμάτια στην αγορά και πιστεύω πως όσοι το έχετε 3-4 βδομάδες, θα έχετε άποψη. Είναι πιο "συμμαζεμένο" σε σχέση με το 6280; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisB Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Εχω αγορασει εδω και 15 μερες το 6288 και η μπαταρια του με νορμαλ χρηση κραταει δεν κραταει μια μερα...!!! Δεν εχω γνωσεις απο κινητα αλλα θεωρω οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα...πειτε μου την γνωμη σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 kalispera mporeis na valeis ixo se minima pou na xtipa aftos o ixos mono otan dexetei minima apo enan sigkekrimeno atomo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 kalispera mporeis na valeis ixo se minima pou na xtipa aftos o ixos mono otan dexetei minima apo enan sigkekrimeno atomo? οχι,δυστυχώς δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 a ok giati sto 5300 ginetai, kati teleftaio, otan iparxei minima i anapantiti pou den exei dei anavosvinei i othoni ana takta xronika diastimata opos sto 5300 i oxi? efxaristo poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 a ok giati sto 5300 ginetai, kati teleftaio, otan iparxei minima i anapantiti pou den exei dei anavosvinei i othoni ana takta xronika diastimata opos sto 5300 i oxi? efxaristo poli Δεν υπάρχει φωτεινή υπενθύμιση. Απλά εμφανίζεται ένα πλαίσιο με γραπτή ειδοποίηση στην οθόνη, χωρίς όμως να αναβοσβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Παιδιά τι χρώμα είναι ο φωτισμός του πληκτρολογίου; Διαφέρει από τα βασικά πλήκτρα του άνω κινούμενου μέρους ή είναι παντού ο ίδιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Παιδιά τι χρώμα είναι ο φωτισμός του πληκτρολογίου; Διαφέρει από τα βασικά πλήκτρα του άνω κινούμενου μέρους ή είναι παντού ο ίδιος; σχεδόν ίδιος με ενα κλικ ποιο έντονο το πλήκτρο 2 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 kalispera skeftomai na pao na to paro simera eiste efxaristimenoi? posa minimata mporo na apothikefso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 σχεδόν ίδιος με ενα κλικ ποιο έντονο το πλήκτρο 2Ναι αλλά δεν μας λες τι χρώμα είναι ο φωτισμός :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ναι αλλά δεν μας λες τι χρώμα είναι ο φωτισμός :O Λευκό τα αριθμητικά πλήκτρα αλλά οχι το κινητό μέρος! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 απιστευτο κι ομως το πηρα κι εγω χτες. εννοειται οτι ο τζογος του συνεχιζει να με ενοχλει ομως τελικα το πηρα κι εγω. η μπαταρια οντως δεν λεει και πολλα πραγματα και δεν νομιζω να βελτιωνεται κι αυτο. κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο και ειδικα στην οθονη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 paidia to pira kai ego pes te mou otan kleino to portaki den iparxei tropos na kleidonei mono tote? sas parakalo voithiste me se kati giati molis to pira kai exo xathei. otan mavrizei i othoni kai grafei tin imerominia kai ti profil meta apo ligi ora mavrizei olokliri kai xanontai afta ta stoixeia? se eman afto ginetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 sas parakalo voithiste me se kati giati molis to pira kai exo xathei. otan mavrizei i othoni kai grafei tin imerominia kai ti profil meta apo ligi ora mavrizei olokliri kai xanontai afta ta stoixeia? se eman afto ginetai Είναι φυσιολογικό αυτό, το κάνει για οικονομία μπαταρίας! το κάνει και το δικό μου κινητό αλλά και όλα τα άλλα 6288 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Είναι φυσιολογικό αυτό, το κάνει για οικονομία μπαταρίας! pos mporo na epilexo na min ginetai afto? thelo sinexeia na to vlepo giati otan exo anapantiti i sms den mporo. ginetai afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 pos mporo na epilexo na min ginetai afto? thelo sinexeia na to vlepo giati otan exo anapantiti i sms den mporo. ginetai afto? Oσο έχεις αναπάντητη η μήνυμα παραμένει η οθόνη πάνω με ημερομηνία - ώρα -κλείδωμα (αν εχεις) και αναπ. η sms Aλλα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός αν ξέρει κανένας άλλος κάτι άλλο! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 afto den einai ena meion? tha prepi na koitas sinexeia tin othoni sou. εχεις καταλαβει ποια ειναι η διαφορα εηοικονομησης ενεργειας απο το λειτουργια ναρκης? εγω δεν βλεπω καποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 afto den einai ena meion? tha prepi na koitas sinexeia tin othoni sou. εχεις καταλαβει ποια ειναι η διαφορα εηοικονομησης ενεργειας απο το λειτουργια ναρκης? εγω δεν βλεπω καποια διαφορα Αν δεν το ακούς την ωρα που χτυπάει όντως (άρα θα έχεις το νου σου):p παντός οσο έχεις αναπάντητη η μήνυμα παραμένει η οθόνη πάνω με ημερομηνία - ώρα -κλείδωμα & ( αναπ. η sms) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Αν δεν το ακούς την ωρα που χτυπάει όντως (άρα θα έχεις το νου σου):p brika ton tropo opote ok. se efxaristo poli gia tis apantiseis sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Αν μπει σκονη αναμεσα στην προσοψη και την οθονη μπορω εγω να την καθαρισω? Και αν ναι απο που ανοιγει η προσοψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Αν μπει σκονη αναμεσα στην προσοψη και την οθονη μπορω εγω να την καθαρισω? Και αν ναι απο που ανοιγει η προσοψη? kalispera den nomizo mallon afto mporei na sto kanoun stin nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 H αλήθεια είναι πως τα ανοίγματα στο πίσω τμήμα του άνω μέρους δημιουργούν το πρόβλημα με τη σκόνη. Εύκολα μερικά από μερικές μέρες εισέρχεται σκόνη και φυσικά ο μόνος τρόπος να την καθαρίσεις ανώδυνα είναι μια επίσκεψη στο κοντινότερο Nokia service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 paidia otan epilegetai energopiisi gia to kinoumeno sxedio sas to vgazei i oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts