Jump to content

Πως σηκώνετε το τηλέφωνο;

Dj kourampies
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνηθως λεω ναι, αν ειναι γνωστος πολυ λεω που σαι ρεεεεε, η parlare, η τι θες?

Στις αποκρυψεις απανταω κυριλε, δηλαδη παρακαλω.

• Απαντήσεις 122
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το σηκώνω με το αριστερό, πατώντας το κουμπάκι με το ακουστικό πλαγιαστό (όχι αυτό με το ακουστικό οριζόντιο), εκτός αν η κλήση έχει απόκρυψη, οπότε απολαμβάνω τον ήχο κλήσης! :p

Live Another Day,

Climb A Little Higher,

Find Another Reason To Stay...

Εκτός από τα κλασσικά "ναί?", "παρακαλώ?", χρησιμοποιώ σε ορισμένους (συναδέλφους κυρίως) το "διατάξτε!", σε φίλους το απότομο/κοφτό "ΟΧΙ!" (αντί του "ναί" - έχει πλάκα, δοκιμάστε το!), και το επίσης κοφτό και απότομο "Λέγε!", ενώ στην ουσία δεν κάνω κάτι επείγον εκείνη τη στιγμή (πέφτει ψάρωμα όμως :lol: )
http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Xm endiaferon 8ema ka8oti zo sto eksoteriko :)

Loipon panta leo "NAI" skopima giati sto kato kato ellinas eimai :) kai 8elo na mou meinei kati :P

Etsi oi perissoteroi gnostoi mou exoun ma8ei to "NAI " kai to lene me apisteuti profora (an kai ksenoi) me apotelesma na me mlekoun kai oi sizitisi na einai ta prota lepta

Nai...

NAI

Naiiii?

NAI

Naiiiiiiii? Poios einai reee!!

(gelia)

Hi Chris it's me...Pamela {ok I wish :whistle: }

Entometaksy kamia fora eimai 100% sigouros oti einai local to tilefono kai leo "Hi" / "Hello" kai ekeines ti fores einai 99.9% sigouro (blepe murphy's law) oti einai i mitera mou pou eimai sigouros 8a leei ...ax paei o gios mou allotrio8ike teleios...egine amerikanaki :whistle: :D

max power

μια από τα ίδια, ειδικά το τελευταίο που έγραψες... :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια απαντώ με "ορίστε" Το "αντέγραψα" από συντοπίτη και φίλο μου. Παλιότερα απαντούσα με "ναι" ενίοτε και "παρακαλώ". Φιλικά,

Δημήτρης Αβαγιανός

με αποκρυψη : παταω το πρασινο και μετα απο ενα δευτερολεπτο το κοκκινο ( να ειναι καλα η ελαχιστη χρεωση :p )

αλλιως σε κανονικες κλησεις ενα ναι , οριστε , παρακαλω, αρκει

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

με αποκρυψη : παταω το πρασινο και μετα απο ενα δευτερολεπτο το κοκκινο ( να ειναι καλα η ελαχιστη χρεωση :p )

α αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Πολύ δραστικός τρόπος μείωσης τον κλήσεων με απόκρυψη ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την rigasnic

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

α αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Πολύ δραστικός τρόπος μείωσης τον κλήσεων με απόκρυψη ;)

ti kakia 8ee mou! :)

sxedon panta me "parakalw!"

kamia fora kai mono se filous "mpa, apofasises na xrew8eis?" 'h "mpravo, me vrikes"

Re paidia poli ligoi vlepo den to sikonete stis apokripseis!! Den sas eknevrizei afto to pragma? kai sto kato kato ti tin ehoume tin anagnorisi??
Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από τον aggelopas

Re paidia poli ligoi vlepo den to sikonete stis apokripseis!! Den sas eknevrizei afto to pragma? kai sto kato kato ti tin ehoume tin anagnorisi??

Όταν θα αρχίσεις να δέχεσαι σημαντικές κλήσεις στο κινητό σου (πχ να έχουν σχέση με τη δουλειά) θα καταλάβεις ότι δε μας παίρνει να μην απαντάμε τις κλήσεις απλά και μόνο επειδή μας εκνευρίζει... :whistle:

Se poli stenous filous : " ela re file ti ginete ? "

Se gnostous : "Ne ? "

Se agnostous : Parakalo" ?

Kai gia tin plaka allazo tin foni mou kai pezo kapion allon kai sigxizontai! :lol:

:D

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον gmac

Όταν θα αρχίσεις να δέχεσαι σημαντικές κλήσεις στο κινητό σου (πχ να έχουν σχέση με τη δουλειά) θα καταλάβεις ότι δε μας παίρνει να μην απαντάμε τις κλήσεις απλά και μόνο επειδή μας εκνευρίζει... :whistle:

Sosto afto pou les.Otan tha dehomai tetoies klisis tha eho allo kinito gia aftes. ;)

Mutilator :shifty:

παρακαλω,οριστε,ναι,ελα

αναλογως της περιπτωσης.δουλεια φιλοι κτλ

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Γειά σας, είμαι ο Ηλίας. Έχετε καλέσει τον προσωπικό μου τηλεφωνητή. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω ή δεν έχω σήμα. Παρακαλώ αφήστε το μηνυμά σας μετά το δικό μου μήνυμα. Ευχαριστώ." Ανάλογα ποιος είναι μιλάω μετά ή οχι. Αυτό το κάνω μονο σε φίλους και γονείς.

Σε γνωστούς με ναι ή οριστε και σε άγνωστους το σηκώνω αλλά δεν μιλάω.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Πάντα με σοβαρό και ψαρωτικό ύφος "Παρακαλώ"

Και καλά ποτε δεν ξέρω ποιος είναι γιατι και καλά δεν έχω αναγνώρηση για να μην μου κάνουν αναπάντητες.

Αν δω αποκρυψη αριθμού δεν το σηκώνω και ας είναι και ο Πάππας :)

Ε αντε και η Γωγω Μαστροκώστα (αντι του Πάππα)

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)