pankard Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 όταν είναι γνωστός : έλα ρε με κοσμητικό πάντοτε όταν είναι άγνωστος : ναι όταν είναι συγγενής : μίλα με απόκρυψη ούτε εγώ απαντάω πάντως.δε ξέρω γιατί.έτσι μου κόλλησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 με απόκρυψη ούτε εγώ απαντάω πάντως.δε ξέρω γιατί.έτσι μου κόλλησε. Απορώ με τους περισσότερους που δεν απαντάτε στις αποκρύψεις. :p Οι καλύτερες κλήσεις είναι αυτές που δεν ξέρουμε από ποιον/ποια είναι. :D Yπάρχουν βέβαια και οι ξενερωτικές αποκρύψεις πχ. από καμιά αγγελία που έχω βάλει σε εφημερίδα για πώληση. :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 ή απο καμιά πρώην γκόμενα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Σκέτο "έλα ρε" ή κολλάς και κανά κοσμητικό μετά; :p Συνήθως άνευ κοσμητικού... :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Εγώ απαντώ σε γνωστούς και μη με "Ναι" (αλλά όχι σκέτο, το λέω με ενα συγκεκριμένο τρόπο, σαν να είναι η τελευταία λέξη που θα ακούσουν λολ) και "Παρακαλώ" σε σπάνιες περιπτώσεις... Και "Λέγετε" ελάχιστες φορές! Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Εγω σε γνωστους με το κλασικο <<Ναι?>> και σε αγνωστους με το <<Παρακαλω?>>. Τωρα στην περιπτωσει που δεν απανταει , τους βριζω:X . Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 de nomizw shkwnei kaneis to thlefwno...oloi ena koumpi de patame? :cool: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Βάζω το τηλέφωνο στ'αυτί και λέω "Έβαλα το ακουστικό στο αφτί. Αν έχετε να πείτε κάτι πείτε το, αλλιώς τον πούλο!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Στο σταθερό από γνωστό ένα "παρακαλώ" νομίζω πως it's ok, κ τώρα για κάποιο άκυρο νούμερο (Ύστερα από Αλλαγή σε ISDN είναι πολύ συχνά τα λάθη) ένα σκέτο ΝΑΙ η το απαντώ κ το κλείνω.. κ αν είναι ξανατηλεφωνούν :P Όσο για Κινητό, ως στάνταρ το "Παρακαλώ" η "ορίστε" (Αλλά τώρα έχετε πει κ κάποιες καλές ιδέες στα προηγούμενα posts, οπότε το ξανασκέφτομαι ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Εγω σε γνωστους με το κλασικο <<Ναι?>> και σε αγνωστους με το <<Παρακαλω?>>. Τωρα στην περιπτωσει που δεν απανταει , τους βριζω:X . Και εγω τα ιδια λεω..εκτος απο το βρισιμο στο τελος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Σε ολους λεω Ναι.. σε εναν φιλο μου του λεω " τι ρε; " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Γραφειο τελετων το γρηγορο φτυαρι..λεγετε!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios1976 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Γραφειο τελετων το γρηγορο φτυαρι..λεγετε!!!!:lol: Όλα τα λεφτά!!! Τους ανυψώνεις το ηθικό!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Γραφειο τελετων το γρηγορο φτυαρι..λεγετε!!!!:lol: LOL Θεική απάντηση :cool: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 an einai agnostos perimeno na milisei autos prota! an einai sigeneis leo ti thelete pali re na parei eipa na bgo gia ligo kai me prizete ksana? an einai kolitos leo to klasiko ti thes re m@.. mi se g...! an einai kopelia leo ti kaneis kopela mou ola kala?mou eftiakses tin mera!! an einai exthros mou akouei mia syntomi silogi apo brisies pou exo grammeni se eidiko arxeio sto kinhto mou! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Σε συνέχεια της απάντησης που έδωσα παραπάνω, να συμπληρώσω ότι σε έναν συγκεκριμένο φίλο μου, απαντάω λέγοντας "Submarine, παρακαλώωω" με λίγο περίεργη φωνή... :p Όσοι μένουν Γουδί στην πλατεία του Αγ. Θωμά, ίσως ξέρουν γιατί.... :shifty: :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Σε συνέχεια της απάντησης που έδωσα παραπάνω, να συμπληρώσω ότι σε έναν συγκεκριμένο φίλο μου, απαντάω λέγοντας "Submarine, παρακαλώωω" με λίγο περίεργη φωνή... :p Όσοι μένουν Γουδί στην πλατεία του Αγ. Θωμά, ίσως ξέρουν γιατί.... :shifty: :p Μένω Γουδί, Άγιο Θωμά αλλά δε καταλαβαίνω τι είναι αυτό το Submarine... :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 πολλα παιζουν: "ιελα, λάλα το μανουλα μ'.."(το βλαχικο..) "ο ιδιος κι οχι αλλος" "λεγουτι περικαλω" "που 'σαι ρε παπαροπουλε?" αν δεν ξερω το νουμερο ενα σοβαροφανες "παρακαλω" αρκει Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paras Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Αν εχω ορεξη σε γνωστους, φιλους κτλ με το: "ο αριθμος που καλειτε δεν ανηκει σε συνδρομητη" με διαφορετικη φωνη βεβαια :p . Σε αγνωστους με ενα "παρακαλω". Παράθεση http://www.myphone.gr/banners/myphone/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Μένω Γουδί, Άγιο Θωμά αλλά δε καταλαβαίνω τι είναι αυτό το Submarine... :what: Είναι κρεπερί πέριξ της πλατείας, στην οποία σηκώνει τα τηλέφωνα για παραγγελίες μια Ρωσίδα (μάλλον) και λέει με περίεργη φωνή "Submarine παρακαλώωω"... Κάθε φορά που παραγγέλνουμε από εκεί όταν είμαστε στο σπίτι ενός φίλου που μένει στην περιοχή, βάζουμε ανοιχτή ακρόαση και πεθαίνουμε στο γέλιο. Έτσι λοιπόν, μας έχει κολλήσει και το λέμε και μεταξύ μας! ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Είναι κρεπερί πέριξ της πλατείας, στην οποία σηκώνει τα τηλέφωνα για παραγγελίες μια Ρωσίδα (μάλλον) και λέει με περίεργη φωνή "Submarine παρακαλώωω"... Κάθε φορά που παραγγέλνουμε από εκεί όταν είμαστε στο σπίτι ενός φίλου που μένει στην περιοχή, βάζουμε ανοιχτή ακρόαση και πεθαίνουμε στο γέλιο. Έτσι λοιπόν, μας έχει κολλήσει και το λέμε και μεταξύ μας! ;) Ναι ε; Εγώ μια κρεπαρί ξέρω στον Άγιο Θωμά, εκείνη δίπλα από το ΚΑΡΜΑ. Κάνουν και delivery εκείνοι; Πολύ παρακμιακούς τους κόβω. :p Τώρα που το είπες θα τους τιμήσω τις προσεχείς μέρες... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Στις εσωτερικές κλήσεις μέσα στο σπίτι λέω <<πέστο>>, όταν εμφανίζεται ο αριθμός λέω το κλασικό <<Ναι>>, αμα είναι κανας φίλος ή συγγενής και εχω όρεξη για πλάκα, κάνω καμιά φωνή του μητσιχωστα (μια φορά το είχε χάψει κάποιος και έκλεισε την γραμμή διότι νόμιζε οτι έκανε λάθος):p . Όταν πέρνουν με απόκρυψη λέω <<Ναι>> αλλά με διαφορά στον τόνο της φωνής (έτοιμος να σκοτώσω) διότι εχω κάτι γνωστούς σπαστα****ες οι οποίοι πέρνουν με απόκρυψη και θέλουν εξυπηρέτηση του τύπου <<μου χάλασε ο θερμοσίφωνας ή η πρίζα κλπ και τώρα τι να κάνω?>> χωρίς να πουν καν τι κανεις, και τώρα πια το κλείνω κατευθείαν και λέω πριν κλείσω <<Λάθος κάνατε δεν είναι κέντρο επίλυσης προβλημάτων εδω :lol: >> Άμα τύχει να το σηκώσω στην δουλειά λέω <<παρακαλω>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 στην κοπελα: ελα στην παρανομη: που εισαι συ? στην μελλουσα παρανομη: καλως τα ματια μου τα δυο στην πρωην: οτι θα πεις μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου στην μανα: εχω δουλεια στον κολλητο: εχω κανονισει στον συναδελφο: βαριεμαι στον προισταμενο: πες μου γρηγορα γιατι εχω δουλεια στον γαυρο: στο κανοε καγιακ εφηβων ειμαστε πρωτοι ρε στην αποκρυψη: βηχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 στην κοπελα: ελα στην παρανομη: που εισαι συ? στην μελλουσα παρανομη: καλως τα ματια μου τα δυο στην πρωην: οτι θα πεις μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου στην μανα: εχω δουλεια στον κολλητο: εχω κανονισει στον συναδελφο: βαριεμαι στον προισταμενο: πες μου γρηγορα γιατι εχω δουλεια στον γαυρο: στο κανοε καγιακ εφηβων ειμαστε πρωτοι ρε στην αποκρυψη: βηχω... axxaxaxaax...poly kalo...oraia prossegisi!!!!:ninja: :p Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 σε φιλους : ουστ ρε / yavol / τι θε ρε σε οικογενικα : ελα mama/ αδερφουλι (ο πατερας μου σπανια να παρει) σε αποκρυψη : BΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕ και το κλεινω σε αγνωστους : Παρακαλω / Ναι Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts