NickTheGreek99 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Όταν ξέρω ποιος είναι : Ναι Όταν δεν ξέρω: Παρακαλώ Αλλά είδα κάποια ωραία και σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω :p Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Νομιζα τα χα δει ολα σε αυτο το forum αλλα θεμα "Πως σηκωνετε το τηλεφωνο";;; δεν το περιμενα! Ας απαντησω κι εγω στο φλεγον αυτο ερωτημα! Λοιπον το πιανω με δεικτη κ αντιχειρα κ του ασκω μια δυναμη λιγο μεγαλυτερη απο το βαρος του, περιπου 2 Newton με φορά προς τα πανω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εγώ κλασικά στους φίλους λέω "έλα", στους γνωστούς "ναι" και στους άγνωστους "παρακαλώ". Με νευριάζουν υπερβολικά μερικοί που το σηκώνουν και δε μιλάν είτε για χαβαλέ είτε σοβαρά. Γι' αυτό έχω πάντα εδώ και 3 χρόνια ενεργοποιημένο το vibrate on call answer μην τυχόν και το σηκώσει, δεν το καταλάβω, πω κάτι που δεν πρέπει και το ακούσει. Όσες ROM δεν έχουν αυτή τη λειτουργία απορρίπτονται αν και πλέον οι "μεγάλες" την έχουν. Και είχα πρήξει πριν μερικούς μήνες τον dev του gravitybox να το βάλει και το έβαλε! Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Και αυτό το ανασταίνει ο Νίκος. Βλέπω συνεχίζεις :p Εγώ σε όλους λέω 'ναι' πάντως. Γνωστούς και αγνώστους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σε απόκρυψη λέω : Да? Я Александр. Ты? :lol: (=Ναι; Εγώ είμαι ο Αλέξανδρος. Εσύ;) Σε συγκεκριμένα άτομα λέω : Όχι, Τι θες πια; Και στους υπόλοιπους λέω : Ναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Και αυτό το ανασταίνει ο Νίκος. Βλέπω συνεχίζεις :p Εγώ σε όλους λέω 'ναι' πάντως. Γνωστούς και αγνώστους! ακριβως και εγω το ιδιο 'ναι' σε ολους:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αισθησιακά. . . . . . . . . Μ'αυτό το θέμα τυφλώθηκα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αισθησιακά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αισθησιακά! :lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ καμιά φορά λέω ότι είμαι η Masha και ότι θέλω να κάνουμε παιχνιδάκια :lol:. Και όποιος είναι δίπλα μου ξερένεται στι γέλιο:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs73 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Λέω ένα ναι? σε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις :p Κλασσικός; Παράθεση Significant tags: achievement, dreams, failure, fear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μετά από την αναγνώριση, απαντώ προσωπικά με το όνομα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 εχω καταχωρησει στις επαφες ολα τα τηλεφωνα των διαφημιστικων, και οποτε με περνουν αρχιζω και την πεφτω στον τηλεφωνητη :lol: στους υπολοιπους ενα ναι φτανει :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 "Μάλιστα" σχεδόν σε όλους.. Αλλά πρέπει να το αλλάξω νομίζω :-P Στους πολύ φίλους "έλα" Στους ακόμα περισσότερο φίλους "έλα ρε ζώο" :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 εχω καταχωρησει στις επαφες ολα τα τηλεφωνα των διαφημιστικων, και οποτε με περνουν αρχιζω και την πεφτω στον τηλεφωνητη :lol: στους υπολοιπους ενα ναι φτανει :p Καλό το κλέβω Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 "Παρακαλώ"; με χαριτωμένο τρόπο. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulaaa Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 χαχαχα ένα διάστημα μου είχε κολλήσει το όχι και το pronto. Ειδικά με το πρώτο σκάλωναν αρκετοί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 χαχαχα ένα διάστημα μου είχε κολλήσει το όχι και το pronto. Ειδικά με το πρώτο σκάλωναν αρκετοί.. Εγώ έλεγα όχι όταν με φώναζε η αδελφή μου και δεν ήθελα να της μιλήσω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shouter Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εγώ έλεγα όχι όταν με φώναζε η αδελφή μου και δεν ήθελα να της μιλήσω:lol: Και ποιός δεν το έχει κάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Και ποιός δεν το έχει κάνει αυτό. Αλλά σε εμένα ποτέ δεν έπιασε, πάντα μου μιλούσε:mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πάντα το σηκώνω με το δεξί χέρι,λέγοντας "ναι" όποιος και να είναι.Όταν δεν παίρνω απάντηση λέω "ορίστε" και εάν δεν απαντάει καθόλου λέω "χάρηκα που τα είπαμε,αντίο" Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 αναλογα την ωρα το ποιος ειναι και αν εχω νευρα η οχι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas27 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ...ΝΑΙ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Αρχισα να πειραματιζομαι με το "παρακαλω" τον τελευταιο καιρο αλλα τελικα ξαναγυρισα στο καλο και αξιοπιστο "ΝΑΙ?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts