Jump to content

Pro Evolution soccer 6

louwtak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δε το χει κανει ηδη καποιος αλλος register μπορεις να το κανεις εσυ και να παιζεις για παντα online :devil:

Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα μετά είτε απο το video club είτε να μου πούνε που είναι το cd κτλ;

• Απαντήσεις 351
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μία απορία...παίζω πάρα μα πάρα πολλά χρόνια pro evolution και πάντα ήμουν πεπισμένος ότι έχει φτιαχτεί για κονσόλες (αρχικά nintedo,snes και μετά ps και ps2) μέχρι που διάβασα διάφορα ότι παίζεται on-line στο pc!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται, δηλαδή παίζεις match mode ή μπορείς να μπεις και σε On-line cup, league κλπ...?

Μία απορία...παίζω πάρα μα πάρα πολλά χρόνια pro evolution και πάντα ήμουν πεπισμένος ότι έχει φτιαχτεί για κονσόλες (αρχικά nintedo,snes και μετά ps και ps2) μέχρι που διάβασα διάφορα ότι παίζεται on-line στο pc!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται, δηλαδή παίζεις match mode ή μπορείς να μπεις και σε On-line cup, league κλπ...?

Match mode μόνο.

Το ίδιο ισχύει και για την έκδοση για Xbox 360.

Για το Xbox 360 που παίζω, τα παιδιά απο το myxbox.gr έχουν οργανώσει tournaments με Έλληνες, με μεγάλη επιτυχία (κι εγώ ακολουθώ το Pro απο την εποχή του Snes φανατικά και περιμένω πώς και πώς το πρώτο πραγματικό next generation ποδοσφαιράκι, στην επόμενη έκδοση- το προ 7 δηλαδη- που θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 το 2007).

Match mode μόνο.

Το ίδιο ισχύει και για την έκδοση για Xbox 360.

Για το Xbox 360 που παίζω, τα παιδιά απο το myxbox.gr έχουν οργανώσει tournaments με Έλληνες, με μεγάλη επιτυχία (κι εγώ ακολουθώ το Pro απο την εποχή του Snes φανατικά και περιμένω πώς και πώς το πρώτο πραγματικό next generation ποδοσφαιράκι, στην επόμενη έκδοση- το προ 7 δηλαδη- που θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 το 2007).

Μπράβο....ISS DELUXE...αξέχαστο παιχνιδάκι...το παίζω ακόμα σε ROM στον υπολογιστή!!

Καλό αυτό με το XBOX αλλά δυστυχώς δεν έχω...XBOX!!!

ρε παιδια..

υπαρχει διαφορα στην αποδοση της ομαδας αναλογα με το προς τα που επιτιθεται η ομαδα;;;

γενικα,οταν κανω επιθεση προς τα δεξια η αποδοση μου ειναι κατα πολυ καλυτερη σε σχεση με το αλλο ημιχρονο που παιζω προς τα αριστερα....

ισχυει αυτο ή εγω εχω το προβλημα;;;

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

ρε παιδια..

υπαρχει διαφορα στην αποδοση της ομαδας αναλογα με το προς τα που επιτιθεται η ομαδα;;;

γενικα,οταν κανω επιθεση προς τα δεξια η αποδοση μου ειναι κατα πολυ καλυτερη σε σχεση με το αλλο ημιχρονο που παιζω προς τα αριστερα....

Και εγώ,απο επίθεση προς τα δεξιά βάζω πιο εύκολα γκολ...:confused:

Δεν ξέρω γιατί...

κι εγω το ιδιο νιωθω..δεξια επιτιθεμαι πιο ανετα..:lol: :p

στο online υπαρχει και competition mode τουρνουα δηλαδη με συγκεκριμενο αριθμο παιχνιδιων και βαθμολογια..

Παίζω ονλαιν και όταν παει να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο μου λέει connection is lost. Επειδή βγαίνει ο άλλος; (ΜΑ ΠΑΝΤΑ;)
Samsung S21 Ultra

ρε παιδια..

Είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Δεν τίθεται θέμα διαφοράς στην απόδοση της ομάδας.

το παιχνιδι online εχει καταντησει εμετος...

το προβλημα που αναφερα αφορουσε το online gaming...μιλαμε για χαλια..το ενα ημιχρονο σερνομαι....

ειμαι σε γραμμη 2mbps/256 kbps...τι διαολο...Τ1 θελει για να παιξω με ανεση;;;;

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

ρε παιδια οσον αφορα το online εχω το εξης προβλημα..

εδω και δυο μερες μπαινω κανονικα με login (pass κτλ) στους servers και ενω παω να μπω σε loby αυτο ειναι αδυνατον..περιμενω 1-2 λεπτα και βγαζει cant connect ακομη και αν το λομπι εχει 10/100 ατομα μεσα π.χ..

δοκιμασα σε αγλικο και ιταλικο λομπι και τιποτα το ιδιο πραγμα σε ολα θα ειναι..

καμια ιδεα τι μπορει να φταιει γιαυτο?τι πρεπει να κανω για να λυθει?

thanx

ναι φιλε μου της wehellas ειναι..

εκει θα βρεις τον κιτσερβερ και φυσικα το νεο save του παιχνιδιου .

Ολοκληρα πρωταθληματα :

English Premier League

Bundesliga

Greek Super League

Classic Teams unlocked

3 new stadiums unlocked

αυτα..:)

Τελικά αυτό τι patch είναι?

Είναι στο 65% για PES6 PS2?

Δηλαδή αυτό που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση? εεε?

Περιμένω απάντηση

Σε προταθλημα μαστερ λιγκ...τα περισσοτερα γκολ που εχετε βαλει σε μια σεζον ποσσα ειναι....για να κανω συγκρισεις?ο πρωτος σκορερ με ποσα,ασιστερμαν,υπαρχει σαιζον να μην εχετε δεχτει γκολ,....(σε 10λεπτα,και top player k very hard).....ok...? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ...

Που και και που μου παρουσιαζεται το εξης προβλημα...Οταν ειναι να ξεκηνησω καποιο παιχνιδι στο master leage με πεταει εξω...Μ,ου ειχε ξανα παρουσιατει αυτο το προβλημα αλλα μετα απο λιγη προσπαθεια ξανα αρχιζε...τωρα ειναι κανα δυο μερς που δεν γινεται τιποτα...καμια γνωμη....(οχι επαναγκατασταση...κατι πιο ευκολο)

kamia gnomi....εχω παλαβωσει.....και ξενερωσει

Που και και που μου παρουσιαζεται το εξης προβλημα...Οταν ειναι να ξεκηνησω καποιο παιχνιδι στο master leage με πεταει εξω...Μ,ου ειχε ξανα παρουσιατει αυτο το προβλημα αλλα μετα απο λιγη προσπαθεια ξανα αρχιζε...τωρα ειναι κανα δυο μερς που δεν γινεται τιποτα...καμια γνωμη....(οχι επαναγκατασταση...κατι πιο ευκολο)

kamia gnomi....εχω παλαβωσει.....και ξενερωσει

Μολις καταλαβα οτι προβλημα εχει το γηπεδο της ατλεντικο...και φιλικο που προσπαθω να παιξω με γιπεδο της ατλεντικο ...παλι με πεταει εξω...τι μπορω να κανω...

Να μην παιζεις σ αυτο το γηπεδο..αλλιως απεγκατασταση και παλι εγκατασταση,αλλα αφου βαριεσαι,απλα μην παιζεις σ αυτο το γηπεδο..

Να μην παιζεις σ αυτο το γηπεδο..αλλιως απεγκατασταση και παλι εγκατασταση,αλλα αφου βαριεσαι,απλα μην παιζεις σ αυτο το γηπεδο..

Παιζω master leage ...κι εχω αυτον τον αγωνα...οπτε δεν μπορω να αποφυγω να παιξω σε αυτο το γηπεδο ...ξανα κανω εγκτασταση ..αλλα ξανα τα ιδια,,τι να κανω..

Δοκιμασε να σβησεις μερικα replay,δοκιμασε να μετονομασεις το γηπεδο...κ.α διαφορα..

paidia to patch den exei vgei akoma etsi?

egw pados den borw na exw sto xeri mou gia podosfairakia allo xeiristirio apo auto tou playstation...

giafto exw parei ena kalodiaki pou sindeei to xeiristirio tou playstation me to pc(mesw usb)...to metatrepei apo tin exodo tin klasiki ton playstation se usb!super einai!!:) :)

Free Your Mind...;)

Εγω νοικιασα ενα original και εκανα register και συνδεθηκα με pstn και επαιζα με ενα τυπο! Στο πρωτο ημιχρονο οτι πατουσα το εκανε με καθηστεριση 2" και εφαγα 3 γκολ!!

Στο δευτερο ομως μου ετρεχε κανονικα!!!! Αλλα μου εστειλε μνμ ο τυπος να κλεισω ολα τα προγραμματα γιατι λεει ειχε μεγαλο lag... και τελικα εκανε disconnect αυτος την ωρα που το γυριζα ρε γμτο..

Τωρα περιμενω πως και πως την Παρασκευη που θα ειμαι Αθηνα να δουμε μρ τη 2048/256 πως θα παιζει..Ελπιζω να μην πηγαν χαμενα τα 4ευρα που εδωσα να το νοικιασω..

τα οριτζιναλ αντιγραφονται??

Νομιζω ναι:X ,αν και δεν πρεπει να τα αντιγραφεις........:ninja: :whistle: