Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ναι...αυτο ειναι αντιδραση...δε λεω...καλα κανεις...μη το καυχιεστε κιολας...την υπογραφη μας χρειαζονταν...

σήμερα το site του βάτραχου είναι νεκρό. και σε σας το ίδιο??

πως το καταφέρνω αυτό κάφε φορά που μπαίνω για ενημέρωση στο σαητ τους να είναι νεκρο...

θυμάται κανένας πως μεταφέρω λεφτά από ένα βατράχι σε άλλο?

Καλεις 1299 μετα το 0 και μιλας με εκπροσωπο..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλεις 1299 μετα το 0 και μιλας με εκπροσωπο..

ωχουυυ φασαρία τώρα με τα τηλέφωνα :mad: χάθηκε ενα sms?

να σαι καλά πάντως για την απάντηση

Λογικο εφοσον χρειαζεται μια καποια επιβεβαιωση στοιχειων..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Λογικο εφοσον χρειαζεται μια καποια επιβεβαιωση στοιχειων..

η βονταφον μια χαρα κανει την μεταφορα με sms. ας ζητήσουν κάτι παραπάνω από ονοματεπώνυμο και θα τους κουνησω μαντήλι. μάθαν όλοι ζητάνε τηλεφωνικά ταυτότητες και αφμ...

Και σε μενα το ιδιο πραμα εγινε,σε κεντρικο καταστημα γερμανος στην θεσσαλονικη μου ειπαν οτι δεν εχουν πακετο συνδεσης frog.Eιναι ευκολο να μου πει καποιος την διαδικασια αλλαγης απο whats up σε frog?Ευχαριστω

Ακυρο,το βρηκα

Edited by OYGKA_3

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω κινητό sony ericsson W595 και κάρτα της frog. Διάβασα πρόσφατα ότι η frog παρέχει δωρεάν facebook στους συνδρομητές της. Παρότι, όμως, έστειλα το ανάλογο μήνυμα προκείμενου να λάβω τις ανάλογες ρυθμίσεις, δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου στο ίντερνετ (πόσο μάλλον να μπω στο facebook). Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

Αν δεν καλέσεις 1299 και να ζητήσεις να σου ανοίξουν το Internet με την μέρα , internet δεν θα έχεις

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω κινητό sony ericsson W595 και κάρτα της frog. Διάβασα πρόσφατα ότι η frog παρέχει δωρεάν facebook στους συνδρομητές της. Παρότι, όμως, έστειλα το ανάλογο μήνυμα προκείμενου να λάβω τις ανάλογες ρυθμίσεις, δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου στο ίντερνετ (πόσο μάλλον να μπω στο facebook). Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

Απο το site

Τώρα το FROG σου προσφέρει ακόμα περισσότερα

Mπες στο http://0.facebook.com/ κατευθείαν από τον browser του κινητού σου ή μέσα από την κατηγορία Social Network του COSMOTE my view και μπορείς να είσαι σε επαφή με τους φίλους σου, όπου και να βρίσκεσαι, εντελώς δωρεάν.

Η πλοήγηση μέσα στο http://0.facebook.com/ είναι δωρεάν. Εάν επιλέξεις να μπεις στο full version του facebook (m.facebook.com) η πλοήγηση παύει να είναι δωρεάν.

Για να μπείς δωρεάν στο 0.facebook θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις WAP APN στο κινητό σου. Για να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου στείλε δωρεάν WAP στο 1333

Απο το site

Τώρα το FROG σου προσφέρει ακόμα περισσότερα

Mπες στο http://0.facebook.com/ κατευθείαν από τον browser του κινητού σου ή μέσα από την κατηγορία Social Network του COSMOTE my view και μπορείς να είσαι σε επαφή με τους φίλους σου, όπου και να βρίσκεσαι, εντελώς δωρεάν.

Η πλοήγηση μέσα στο http://0.facebook.com/ είναι δωρεάν. Εάν επιλέξεις να μπεις στο full version του facebook (m.facebook.com) η πλοήγηση παύει να είναι δωρεάν.

Για να μπείς δωρεάν στο 0.facebook θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις WAP APN στο κινητό σου. Για να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου στείλε δωρεάν WAP στο 1333

Αυτό ακριβώς έκανα αλλά παρόλα αυτά τίποτα... Θα δοκιμάσω να τους πάρω και τηλ μήπως βγάλω από εκεί άκρη...

επικρατει ενα μπαχαλο με την ενεργοποιηση του ιντερνετ γενικοτερα σε καρτοκινητα της κοσμοτε.Πιο συγκεκριμενα παλια μπορουσες στελνοντας μυνημα να λαβεις τις ρυθμισεις και να ενεργοποιηθει το gprs και σου εμφανιζοτανε μια ενδειξη αμεσως μολις αποθυκευες τις ρυθμισεις και εκανες επανεκινηση στην συσκευη σου . Τωρα αυτο δεν γινεται λαμβανεις μονο ρυθμισεις για ιντερνετ και οχι για gprs (wap) . και πρεπει να ενεργοποιησεις ενα πακετο ιντερνετ για να ενεργοποιηθει το gprs και η ενδειξη στο κινητο σου . παρε την εξυπηρετηση πελατων να σου ενεργοποιησει το ιντερνετ ολη μερα ή καλεσε το 1330 για να ενεργοποιησεις το πακετο ων 60 μβ ιντερνετ . Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη τους αφου μια σελιδα δεν χρεωνεται γιατι να ενεργοποιησουμε ενα πακετο για μια σελιδα που δεν χρεωνεται;. πολυ χαζο..

επικρατει ενα μπαχαλο με την ενεργοποιηση του ιντερνετ γενικοτερα σε καρτοκινητα της κοσμοτε.Πιο συγκεκριμενα παλια μπορουσες στελνοντας μυνημα να λαβεις τις ρυθμισεις και να ενεργοποιηθει το gprs και σου εμφανιζοτανε μια ενδειξη αμεσως μολις αποθυκευες τις ρυθμισεις και εκανες επανεκινηση στην συσκευη σου . Τωρα αυτο δεν γινεται λαμβανεις μονο ρυθμισεις για ιντερνετ και οχι για gprs (wap) . και πρεπει να ενεργοποιησεις ενα πακετο ιντερνετ για να ενεργοποιηθει το gprs και η ενδειξη στο κινητο σου . παρε την εξυπηρετηση πελατων να σου ενεργοποιησει το ιντερνετ ολη μερα ή καλεσε το 1330 για να ενεργοποιησεις το πακετο ων 60 μβ ιντερνετ . Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη τους αφου μια σελιδα δεν χρεωνεται γιατι να ενεργοποιησουμε ενα πακετο για μια σελιδα που δεν χρεωνεται;. πολυ χαζο..

Απίστευτο! Δηλαδή για να σου προσφέρουν το δωρεάν πρέπει πρώτα να πληρώσεις;!:blink: Πολύ χαζό, όντως. Θα κάνω αυτά που μου πρότεινες και ελπίζω μετά να μπορώ να μπαίνω συνεχώς και να μην έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ :)

Απίστευτο! Δηλαδή για να σου προσφέρουν το δωρεάν πρέπει πρώτα να πληρώσεις;!:blink: Πολύ χαζό, όντως. Θα κάνω αυτά που μου πρότεινες και ελπίζω μετά να μπορώ να μπαίνω συνεχώς και να μην έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ :)

το δωρεαν πρεπει να μπει σε πολλα εισαγωγικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστά!!!

Α! Και κάτι τελευταίο. Αρκεί η ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος ίντερνετ με χρέωση για να έχω το δωρεάν facebook; Και μετά θα έχω δωρεάν facebook μόνο για όσο διαρκεί το πρόγραμμα που πλήρωσα ή για πάντα;

Σωστά!!!

Α! Και κάτι τελευταίο. Αρκεί η ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος ίντερνετ με χρέωση για να έχω το δωρεάν facebook; Και μετά θα έχω δωρεάν facebook μόνο για όσο διαρκεί το πρόγραμμα που πλήρωσα ή για πάντα;

Ίσως να μπορείς κανονικά να μπαίνεις θα το δοκιμάσεις

και θα μας πεις. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

γυρισα το καρτοκινητο της μανας μου απο κοσμοκαρτα σε φρογκ και για ανανεωση,υπολοιπο καλεσα κανονικα το 1314!!!!αυτο που θελω να ξερω ειναι αν απο κοσμοκαρτα 1 λεπτο/λεπτο μπορουμε να δηλωσουμε αριθμο φρογκ?και ενα αλλο απο καρτοσυμβολαιο μπορουμε να καλουμε αριθμο φρογκ χρησιμοποιοντας τα 1500 λεπτα προς κοσμοτε?

γυρισα το καρτοκινητο της μανας μου απο κοσμοκαρτα σε φρογκ και για ανανεωση,υπολοιπο καλεσα κανονικα το 1314!!!!αυτο που θελω να ξερω ειναι αν απο κοσμοκαρτα 1 λεπτο/λεπτο μπορουμε να δηλωσουμε αριθμο φρογκ?και ενα αλλο απο καρτοσυμβολαιο μπορουμε να καλουμε αριθμο φρογκ χρησιμοποιοντας τα 1500 λεπτα προς κοσμοτε?

Απο απεριοριστα αλλα σε συνδεση το κανω χρονια,γινετε 100% αλλα απο κοσμοκαρτα δε γνωριζω

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Από Κοσμοκάρτα και Καρτοσυμβόλαιο έχω διαβάσει εδώ ότι δεν γίνεται....:( Από συμβόλαιο γίνεται όμως, όπως είπε και το παιδι!

Ερώτηση: Κάρτα 2σε1 με whatsup και frog με δωρεάν προώθηση από τη μια γραμμή στην άλλη υποστηρίζεται ή όχι ακόμα?

εστειλα σημερα τελικα το μηνυμα για 2 αριθμους ο ενας το φρογκ και ενεργοποιηθηκε κανονικα.οταν κανω και κληση θα σας ενημερωσω .

Από την frog μου στείλανε το παρακάτω μήνυμα προκειμένου να μπορέσω να κάνω χρήση του ίντερνετ (δωρεάν facebook) χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω κάποιο πακέτο:

"Προκειμένου να κάνετε χρήση της υπηρεσίας COSMOTE Internet μέσω του κινητού σας, θα πρέπει να καταχωρηθούν στη συσκευή σας οι απαιτούμενες ρυθμίσεις (αν δεν υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες).

Επιλέγετε το μενού ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ SETTINGS και ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ/CONNECTIVITY.

Στη συνέχεια επιλέγετε διαδοχικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ/DATA COMMUNICATION, και ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ/DATA ACCOUNTS.

Βρίσκετε την επιλογή ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ/NEW ACCOUNT και επιλέγετε ΠΡΟΣΘΗΚΗ/ADD.

Εμφανίζεται ένα σύνολο από υπομενού στα οποία καταχωρείτε τα εξής:

ACCOUNT TYPE: Επιλέγετε PS data

NAME: Πληκτρολογείτε COSMOTE Internet

APN: Πληκτρολογείτε internet

USERNAME: Το αφήνετε κενό

PASSWORD: Το αφήνετε κενό

Επιλέξτε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ/SAVE.

Επιστρέψτε στο μενού ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ .

Επιλέγετε Internet Setting/ Ρυθμίσεις Internet

Στη συνέχεια επιλέγετε Internet Profiles/ Προφίλ Internet

Επιλέγετε New profile/ Νέο προφίλ και στο όνομα γράφετε COSMOTE Internet

Στην ένδειξη Connect Using/ Σύνδεση με επιλέγετε COSMOTE Internet και πατάτε το Select/ Επιλογή.

Πιέζετε Save/ Αποθήκευση.

Επιστρέφετε στο μενού Προφίλ Internet και από τα προφίλ που έχετε αποθηκευμένα , πατήστε Επιλογή στο για COSMOTE Internet να οριστεί ως τρέχoν.

Για να συνδεθείτε, επιλέγετε από το βασικό μενού INTERNET SERVICES στη συνέχεια το υπομενού SEARCH INTERNET .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επίσης, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε απλή κάρτα sim και όχι usim , επιλέξτε από το μενού ΔΙΚΤΥΑ στην επιλογή φορέα τη χρήση ΜΟΝΟ GSM δικτύου ( και όχι 3G ή διπλή λειτουργία )."

Ελπίζω να βοήθησα :)

Guest makisg3
εστειλα σημερα τελικα το μηνυμα για 2 αριθμους ο ενας το φρογκ και ενεργοποιηθηκε κανονικα.οταν κανω και κληση θα σας ενημερωσω .

Επιβεβαιώνω ότι το 1 λεπτό το λεπτό της Cosmokartas ισχύει προς FROG