cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 minutes ago, kmpatra said: Αναφέρθηκε και πάλι τις προηγούμενες μέρες, μήπως λέει 100 tb? Ναι.. και στο app της Cosmote τα αναφέρει ως απεριόριστα. Αυτό είναι frog με την τρέχουσα προσφορά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Μπορεί να είναι bug του Frog app. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 105.000MB μου λέει στο app της frog. Edited 21 ώρες πριν by Cyberdemon87 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Για δες και Cosmote app 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Δεν ήξερα ότι μπορώ να έχω και cosmote app, επηρεάζει κάπου; Μπορεί να με μεταφέρει εκεί και να με πετάξει από frog ή είναι όλα unified; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Όχι μπορείς να έχεις και τα 2 μαζί κανονοικότατα Απλώς στο Cosmote app λογικά θα μπορείς να εξυπηρετηθείς ακόμα και με Chat ενώ μπορείς να διαχειριστείς και παραπάνω νούμερα αν έχεις κατευθείαν σε μια εφαρμογή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Ναι τελικά στο cosmote app τα βγάζει απεριόριστα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα παιδιά. Εγώ ενεργοποίησα στις 03/01 το xmas offer στο κατάστημα frog σταδίου (έκανα προσωρινή φορητοτητα σε f2g και στην συνέχεια ξανα frog στο κατάστημα εκεί, με μηδενικό κόστος και τις 2 φορητοτητες). Η προσωπική μου εμπειρία ήταν με γρήγορη εξυπηρέτηση (15 λεπτά η αίτηση φορητοτητας και 5 λεπτά η ενεργοποιηση του xmas offer) και ευγενικό προσωπικό και στις 2 επισκέψεις στο κατάστημα (μια για την αίτηση φορητοτητας και μια για την αγορά του xmas offer). Πλήρωσα με μετρητά, αλλα μπορούσα και με Pos κανονικά (απλα μονο με ενα απο τους 2 τρόπους πληρωμής). Τώρα εχω ξεγνοιασει για 1 χρόνο! Edited 18 ώρες πριν by Aggelos_Kypraios 3 4 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Aggelos_Kypraios said: Καλησπέρα παιδιά. Εγώ ενεργοποίησα στις 03/01 το xmas offer στο κατάστημα frog σταδίου (έκανα προσωρινή φορητοτητα σε f2g και στην συνέχεια ξανα frog στο κατάστημα εκεί, με μηδενικό κόστος και τις 2 φορητοτητες). Η προσωπική μου εμπειρία ήταν με γρήγορη εξυπηρέτηση (15 λεπτά η αίτηση φορητοτητας και 5 λεπτά η ενεργοποιηση του xmas offer) και ευγενικό προσωπικό και στις 2 επισκέψεις στο κατάστημα (μια για την αίτηση φορητοτητας και μια για την αγορά του xmas offer). Πλήρωσα με μετρητά, αλλα μπορούσα και με Pos κανονικά (απλα μονο με ενα απο τους 2 τρόπους πληρωμής). Τώρα εχω ξεγνοιασει για 1 χρόνο! Και εγώ σήμερα ακριβώς το ίδιο 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts