poseidon2004 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδια, εχω εδω και 2-3 χρονια vodafone a la carte, και ποτε δεν ειχα ασχοληθει με χρεωσεις, αλλα επεσε το ματι μου σε ενα συγκριτικο πινακα σε ενα περιοδικο και ειδα οτι ειδικα στα μυνηματα με ληστευει κανονικα η vodafone σε σχεση με αλλα πακετα καρτοκινητης. Επισης ειδα οτι το Frog ειναι το φτηνοτερο στα παντα, και σε κλησεις και σε μυνηματα, και εχει και χρεωση ανα δευτερολεπτο! (αληθεια πως γινεται αυτο? εντυπωση μου εκανε γιατι ειναι σαν να τους κληνει το σπιτι των αλλων). Δεν με ενδιαφερουν περιεργες υπηρεσιες (σαν ηχους που ακουγονται οτνα με καλουν, αναμονη κλπ) οποτε σκεφτομαι να μεταβω σε frog. Αλλα θα ηθελα να κρατησω το νουμερο μου οπωσδηποτε! Γινεται λοιπον φορητοτητα σε frog, και ποσο θα μου κοστισει η ολη ιστορια? Υπαρχει καποιος λογος να μην στραφω στη frog? (αν εχω καταλαβει σωστα χρησιμοποιει το δικτυο της cosmote οποτε δε νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα με την καλυψη) Κάλεσε 13897 απο το κινητο σου χωρις χρέωση και θα σε ενημερώσουν! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 ναι αλλά γιατί όλες πηγαίνουν στις ίδιες τιμές?? δεν μπορούν χαμηλότερες?? Ίσως να μην απαιτούνται χαμηλότερες χρεώσεις,απλά ίσες με εκείνες των ανταγωνιστών,για τη μεγιστοποίηση των κερδών τους. Πάντως,το Frog ήταν το πρώτο καρτοκινητό με τόσο χαμηλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Παιδια, εχω εδω και 2-3 χρονια vodafone a la carte, και ποτε δεν ειχα ασχοληθει με χρεωσεις, αλλα επεσε το ματι μου σε ενα συγκριτικο πινακα σε ενα περιοδικο και ειδα οτι ειδικα στα μυνηματα με ληστευει κανονικα η vodafone σε σχεση με αλλα πακετα καρτοκινητης. Επισης ειδα οτι το Frog ειναι το φτηνοτερο στα παντα, και σε κλησεις και σε μυνηματα, και εχει και χρεωση ανα δευτερολεπτο! (αληθεια πως γινεται αυτο? εντυπωση μου εκανε γιατι ειναι σαν να τους κληνει το σπιτι των αλλων). Δεν με ενδιαφερουν περιεργες υπηρεσιες (σαν ηχους που ακουγονται οτνα με καλουν, αναμονη κλπ) οποτε σκεφτομαι να μεταβω σε frog. Αλλα θα ηθελα να κρατησω το νουμερο μου οπωσδηποτε! Γινεται λοιπον φορητοτητα σε frog, και ποσο θα μου κοστισει η ολη ιστορια? Υπαρχει καποιος λογος να μην στραφω στη frog? (αν εχω καταλαβει σωστα χρησιμοποιει το δικτυο της cosmote οποτε δε νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα με την καλυψη) Και βεβαια γινεται. 21 Ευρω το κοστος, 15 μερες θα παρει, καλεσε 13897 απο το κινητο σου δωρεαν για να μιλησεις με την cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Παιδια, εχω εδω και 2-3 χρονια vodafone a la carte, και ποτε δεν ειχα ασχοληθει με χρεωσεις, αλλα επεσε το ματι μου σε ενα συγκριτικο πινακα σε ενα περιοδικο και ειδα οτι ειδικα στα μυνηματα με ληστευει κανονικα η vodafone σε σχεση με αλλα πακετα καρτοκινητης. Επισης ειδα οτι το Frog ειναι το φτηνοτερο στα παντα, και σε κλησεις και σε μυνηματα, και εχει και χρεωση ανα δευτερολεπτο! (αληθεια πως γινεται αυτο? εντυπωση μου εκανε γιατι ειναι σαν να τους κληνει το σπιτι των αλλων). Δεν με ενδιαφερουν περιεργες υπηρεσιες (σαν ηχους που ακουγονται οτνα με καλουν, αναμονη κλπ) οποτε σκεφτομαι να μεταβω σε frog. Αλλα θα ηθελα να κρατησω το νουμερο μου οπωσδηποτε! Γινεται λοιπον φορητοτητα σε frog, και ποσο θα μου κοστισει η ολη ιστορια? Υπαρχει καποιος λογος να μην στραφω στη frog? (αν εχω καταλαβει σωστα χρησιμοποιει το δικτυο της cosmote οποτε δε νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα με την καλυψη)Ε ναι αν δεν σε ενδιαφερει το wap,3g κλπ ειναι καλη λυση σκεψου μονο οτι στο μυνημα εχει ακριβως την μιση τιμη με το ala carte.:) :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 τι εγινε κανα δωρακι δε θα δωσει η frog για τα χριστουγεννα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ε ολο και κατι θα δωσει...σιγα σιγα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 "ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ FROG! ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΕΩΣ 25/12/2006 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100SMS ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΝΕΤΕ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ 30/12/2006 ΕΩΣ 7/1/2006 !" πολυ καλοοοο βγαλαμε δωρεαν τα sms για τις ευχες μας.. βεβαια εχουν κανει τυπογραφικο λαθος αντι να βαλουν 7/1/2007 βαλανε 2006:D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 μια χαρα....100σμς ειναι οτι πρεπει! ευγε βατραχι! απορια¨τα σμς ειναι μονο για εσωτερικο ε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Αντε μπραβο frog παντα τετοια και αλα πολλα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 "ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ FROG! ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΕΩΣ 25/12/2006 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100SMS ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΝΕΤΕ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ 30/12/2006 ΕΩΣ 7/1/2006 !" πολυ καλοοοο βγαλαμε δωρεαν τα sms για τις ευχες μας.. βεβαια εχουν κανει τυπογραφικο λαθος αντι να βαλουν 7/1/2007 βαλανε 2006:D δηλαδή 100 SMS για 8 μέρες??? προσφορά το λέτε αυτό!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 δηλαδή 100 SMS για 8 μέρες??? προσφορά το λέτε αυτό!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και βέβαια είναι...αμα δε στείλεις αυτές τις μέρες sms's πότε θα στείλεις? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 δηλαδή 100 SMS για 8 μέρες??? προσφορά το λέτε αυτό!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eιναι η καλυτερη περιοδος γιαυτη την προσφορα, τις μερες της πρωτοχρονιας 1-2 μυνηματα σε φιλους και γνωστους να στειλεις πανε 50-60 μυνηματα οποτε μια χαρα το βλεπω:D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ειναι πολυ καλη προσφορα στην ουσια μας κανουν δωρο 6,6eur !!! ετσι ετσι frog :D :D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 δηλαδή 100 SMS για 8 μέρες??? προσφορά το λέτε αυτό!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:απο τα ολοτελα καλη και η παναγιωτενα ελεγε μια θεια μου:lol: εσυ αν την θεωρεις κοροιδια μην ανανεωνεις ως τις 25 του μηνα,για να μη σε πιασουν κοτσο με την ψευτικη προσφορα τους οι βατραχανθρωποι!!:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 απο τα ολοτελα καλη και η παναγιωτενα ελεγε μια θεια μου:lol: εσυ αν την θεωρεις κοροιδια μην ανανεωνεις ως τις 25 του μηνα,για να μη σε πιασουν κοτσο με την ψευτικη προσφορα τους οι βατραχανθρωποι!!:) από το τίποτα σίγουρα είναι καλύτερο αλλά οκ, μην το θεωρείται και ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! μπορούσε να ήταν για ένα μήνα... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 ε σιγουρα αλλα ας μην ειμαστε και αχαριστοι.. απο το τπτ καλα ειναι και τα 100...ασχημα σου ερχονται δλδ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 από το τίποτα σίγουρα είναι καλύτερο αλλά οκ, μην το θεωρείται και ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! μπορούσε να ήταν για ένα μήνα... ενταξει αλλα το καλο ειναι οτι ειναι μεσα στην περιοδο που πεφτουν πολλα μυνηματα οποτε φευγουν ολα.:p :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 παιδια,καποιο σμς του τυπου "ευγε που εκμεταλευτηκες την προσφορα και ανανεωσες ως τις 25-12.τα 100 σμς θα σου πιστωθουν στις 30-12" δε 8α επρεπε να στειλουν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 παιδια,καποιο σμς του τυπου "ευγε που εκμεταλευτηκες την προσφορα και ανανεωσες ως τις 25-12.τα 100 σμς θα σου πιστωθουν στις 30-12" δε 8α επρεπε να στειλουν? Ε δεν νομιζω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 κι ομως στειλανε..σημερα το πρωι ελαβα σμς που με ενημερωνει πως εχω στη διαθεση μου 100 σμς..το ερωτημα τωρα ειναι (μαλλον παραληψη του συστηματος)πως θα ξερω ποσα σμς μου εχουν μεινει... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 κι ομως στειλανε..σημερα το πρωι ελαβα σμς που με ενημερωνει πως εχω στη διαθεση μου 100 σμς..το ερωτημα τωρα ειναι (μαλλον παραληψη του συστηματος)πως θα ξερω ποσα σμς μου εχουν μεινει... Μαλλον πρεπει να κραταμε σημειωσεις:D :) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkm Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Μόλις παρέλαβα από την Frog το παρακάτω sms με αποστολέα COSMOTE... TO CALLING TUNES ΔINEI ΓIOPTINO PYΘMO ΣTO KINHTO ΣAΣ! KAΛEΣTE 1414 KAI EΠIΛEΞTE MEΣA AΠO 276 EΠITYXIEΣ TA TPAΓOYΔIA ΠOY ΘEΛETE NA AKOYN OΣOI ΣAΣ KAΛOYN. Για όσους χαρήκανε, να τους ενημερώσω ότι: "Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ" :X Παράθεση Συλλογή κινητών: SonyEricsson K750@W800, K800@K810, Nokia N80i, E51i, 3120c, Motorola V220, V300, Siemens M75, LC KC550. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 ε μια απο τα ιδια και με την ενεργοποιηση των μμς... "μπλοκακι μοουντ ον" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Το frog ειναι πολυ καλό αλλα δεν υποστηριζει τις υπηρεσιες cosmote και η μεγαλυτερη βλακεια ειναι οτι αμα εχεις συνδεση cosmote πηγαινεις σε frog μονο με φορητοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 παει η προσφορα με τα 100sms τα εστειλα ολα και τα 100 ... εν αναμονη νεας προσφορας:D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts