cu2goup Δημ. Τρίτη στις 06:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:52 μμ 3 minutes ago, kmpatra said: Αναφέρθηκε και πάλι τις προηγούμενες μέρες, μήπως λέει 100 tb? Ναι.. και στο app της Cosmote τα αναφέρει ως απεριόριστα. Αυτό είναι frog με την τρέχουσα προσφορά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 06:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:53 μμ Μπορεί να είναι bug του Frog app. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. Τρίτη στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:18 μμ (edited) 105.000MB μου λέει στο app της frog. Edited Τρίτη στις 07:18 μμ by Cyberdemon87 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:21 μμ Για δες και Cosmote app 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. Τρίτη στις 07:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:46 μμ Δεν ήξερα ότι μπορώ να έχω και cosmote app, επηρεάζει κάπου; Μπορεί να με μεταφέρει εκεί και να με πετάξει από frog ή είναι όλα unified; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 07:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:50 μμ Όχι μπορείς να έχεις και τα 2 μαζί κανονοικότατα Απλώς στο Cosmote app λογικά θα μπορείς να εξυπηρετηθείς ακόμα και με Chat ενώ μπορείς να διαχειριστείς και παραπάνω νούμερα αν έχεις κατευθείαν σε μια εφαρμογή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. Τρίτη στις 08:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:22 μμ Ναι τελικά στο cosmote app τα βγάζει απεριόριστα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. Τρίτη στις 09:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:36 μμ (edited) Καλησπέρα παιδιά. Εγώ ενεργοποίησα στις 03/01 το xmas offer στο κατάστημα frog σταδίου (έκανα προσωρινή φορητοτητα σε f2g και στην συνέχεια ξανα frog στο κατάστημα εκεί, με μηδενικό κόστος και τις 2 φορητοτητες). Η προσωπική μου εμπειρία ήταν με γρήγορη εξυπηρέτηση (15 λεπτά η αίτηση φορητοτητας και 5 λεπτά η ενεργοποιηση του xmas offer) και ευγενικό προσωπικό και στις 2 επισκέψεις στο κατάστημα (μια για την αίτηση φορητοτητας και μια για την αγορά του xmas offer). Πλήρωσα με μετρητά, αλλα μπορούσα και με Pos κανονικά (απλα μονο με ενα απο τους 2 τρόπους πληρωμής). Τώρα εχω ξεγνοιασει για 1 χρόνο! Edited Τρίτη στις 10:07 μμ by Aggelos_Kypraios 5 4 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Χθες στς 01:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:10 πμ 3 ώρες πριν, Aggelos_Kypraios said: Καλησπέρα παιδιά. Εγώ ενεργοποίησα στις 03/01 το xmas offer στο κατάστημα frog σταδίου (έκανα προσωρινή φορητοτητα σε f2g και στην συνέχεια ξανα frog στο κατάστημα εκεί, με μηδενικό κόστος και τις 2 φορητοτητες). Η προσωπική μου εμπειρία ήταν με γρήγορη εξυπηρέτηση (15 λεπτά η αίτηση φορητοτητας και 5 λεπτά η ενεργοποιηση του xmas offer) και ευγενικό προσωπικό και στις 2 επισκέψεις στο κατάστημα (μια για την αίτηση φορητοτητας και μια για την αγορά του xmas offer). Πλήρωσα με μετρητά, αλλα μπορούσα και με Pos κανονικά (απλα μονο με ενα απο τους 2 τρόπους πληρωμής). Τώρα εχω ξεγνοιασει για 1 χρόνο! Και εγώ σήμερα ακριβώς το ίδιο 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 20 ώρες πριν, Aggelos_Kypraios said: Καλησπέρα παιδιά. Εγώ ενεργοποίησα στις 03/01 το xmas offer στο κατάστημα frog σταδίου (έκανα προσωρινή φορητοτητα σε f2g και στην συνέχεια ξανα frog στο κατάστημα εκεί, με μηδενικό κόστος και τις 2 φορητοτητες). Η προσωπική μου εμπειρία ήταν με γρήγορη εξυπηρέτηση (15 λεπτά η αίτηση φορητοτητας και 5 λεπτά η ενεργοποιηση του xmas offer) και ευγενικό προσωπικό και στις 2 επισκέψεις στο κατάστημα (μια για την αίτηση φορητοτητας και μια για την αγορά του xmas offer). Πλήρωσα με μετρητά, αλλα μπορούσα και με Pos κανονικά (απλα μονο με ενα απο τους 2 τρόπους πληρωμής). Τώρα εχω ξεγνοιασει για 1 χρόνο! Δίπλα στη κεραία μένεις κ φουλ σήμα; Σε ρουτερ η κάρτα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν On 7/1/2025 at 4:06 ΜΜ, Cyberdemon87 said: Τα "απεριόριστα" data του welcome bonus από ότι διαπίστωσα είναι 105GB, δεν τα λες και απεριόριστα. https://myphone.gr/forum/topic/26782/?do=findComment&comment=7336546 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 hour ago, Serafeim1981 said: https://myphone.gr/forum/topic/26782/?do=findComment&comment=7336546 Σαν τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας που ήταν κάποτε 1500. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, elkons said: Δίπλα στη κεραία μένεις κ φουλ σήμα; Σε ρουτερ η κάρτα; Εχω ικανοποιητικό σήμα και ταχύτητα εκει που μένω. Το xmas offer το έχω στον αριθμό που έχω στο κινητό μου. Στον χώρο μου έχω σταθερό ιντερνετ οπότε δεν το χρησιμοποιώ ως Hotspot (στην τρέχουσα φάση τουλάχιστον). Edited 19 ώρες πριν by Aggelos_Kypraios 4 2 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Ρε παιδιά εγώ πήρα μια κάρτα της Frog, έβαλα 13€ και τα απεριόριστα πουθενά. Έχω κάνει κανονικά ενεργοποίηση της sim, αλλά πώς ενεργοποιείται η προσφορά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν On 7/1/2025 at 11:36 ΜΜ, Aggelos_Kypraios said: (έκανα προσωρινή φορητοτητα σε f2g και στην συνέχεια ξανα frog στο κατάστημα εκεί, με μηδενικό κόστος και τις 2 φορητοτητες). πως κατάφερες και έκανες φορητότητα σε f2g με μηδενικο κοστος? σκεφτομαι και εγω να κανω την πατεντα αυτη για οικογενειακο μελος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 8 minutes ago, katsiletra said: Ρε παιδιά εγώ πήρα μια κάρτα της Frog, έβαλα 13€ και τα απεριόριστα πουθενά. Έχω κάνει κανονικά ενεργοποίηση της sim, αλλά πώς ενεργοποιείται η προσφορά; Πρέπει να βάλεις και πακέτο αλλά για τη προσφορά επιλέγεις συγκεκριμένα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Just now, elkons said: Πρέπει να βάλεις και πακέτο αλλά για τη προσφορά επιλέγεις συγκεκριμένα. Ελπίζω να αγόρασε το νουμερο ονλαιν... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Online παρήγγειλα... Πώς ενεργοποιείται η προσφορά; Απλά βάζω ένα πακέτο ομιλίας; Πήρα για τα παιδιά από ένα αριθμό. Edited 4 ώρες πριν by katsiletra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν ΠΡΟΣΦΟΡΑ ON LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ • Τα unlimited data και τα unlimited voice του δώρου, προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου NATIONAL COMBO M 11,80€ NATIONAL COMBO XL 13.50€, NATIONAL COMBO XLL 18,10€, BUNDLE CARD αξίας 13€,15€ & 20€ για τους πρώτους 9 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης. • Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. • Τα MB & τα λεπτά ομιλίας του πακέτου δεν κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο. • Τα MB & τα λεπτά ομιλίας δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εκανα φορητοτητα σημερα απο cu σε frog. Για να παρω τη προσφορα με τα απεριοριστα πρεπει να ολοκληρωθει η φορητοτητα μεχρι τις 15/1 ή να ενεργοποιησω τη καρτα που θα παραλαβω μεχρι τις 15/1? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 24 minutes ago, thanos678 said: Εκανα φορητοτητα σημερα απο cu σε frog. Για να παρω τη προσφορα με τα απεριοριστα πρεπει να ολοκληρωθει η φορητοτητα μεχρι τις 15/1 ή να ενεργοποιησω τη καρτα που θα παραλαβω μεχρι τις 15/1? Από τη στιγμή που πραγματοποιηθεί (ολοκληρωθεί) η φορητότητα και ενεργοποιηθεί το νούμερο στην Cosmote μέχρι 15/1, έχεις μια περίοδο 9 μηνών στην οποία με κάθε 1η ενεργοποίηση συγκεκριμένου πακέτου κάθε μήνα (σε πιο πάνω απάντηση από συμφορουμίτη έχει ποιο ακριβώς), σου δίνει δώρο και απεριόριστα data/ λεπτά ομιλίας. Δεν είναι απαραίτητο να βάζεις κάρτα καθε μήνα, αρκεί να μην λήξει το νούμερο (μετά από 3 μήνες δλδ). Edited 4 ώρες πριν by haforce 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 20 minutes ago, haforce said: Από τη στιγμή που πραγματοποιηθεί (ολοκληρωθεί) η φορητότητα και ενεργοποιηθεί το νούμερο στην Cosmote μέχρι 15/1 Απο οτι εχω καταλαβει η διαδικασια φορητοτητας θα ξεκινησει απο οταν παραλαβω τη sim και την ενεργοποιησω μεσω frog app και οχι απο σημερα που εκανα τη παραγγελια. Aρα δε βλεπω να εχει ολοκληρωθει μεχρι τις 15/1 για να προλαβω τη προσφορα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Αν επέλεξες άμεση φορητότητα, λογικά προλαβαίνεις. 5 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 ώρες πριν, tasosathan said: πως κατάφερες και έκανες φορητότητα σε f2g με μηδενικο κοστος? σκεφτομαι και εγω να κανω την πατεντα αυτη για οικογενειακο μελος Καλησπέρα Τάσο. Πηγα σε κατάστημα nova στην Πετρούπολη και μου έδωσαν εκεί την sim φορητοτητας f2g χωρίς χρέωση στην δεύτερη επίσκεψη για την ολοκλήρωση της φορητοτητας. Θεωρώ οτι είναι θέμα υπαλλήλου, αν θα μπορεί να εξυπηρετήσει, χωρίς να βάλει επιτόπου πακέτο στον κατάστημα εφόσον του πεις οτι θα κάνεις ανανέωση μόνος σου online 😉 3 1 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Φυσικά και γίνεται. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts