pn1fon1 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Έχετε δίκιο δεν έγραψα τις ανάγκες μου. Λοιπόν ξεκινάμε Λεπτά προς όλους. Το πιο κρίσιμο για εμένα. Συνήθως με φτάνουν οριακά. Και αυτό γιατί πάντα είμαι με το άγχος. Αρκετές φορές όμως τα τελειώνω. Οπότε δε με φτάνουν και σκαω +5€ για 150' και 10 μέρες. Και συνήθως τα καταναλώνω και αυτά. Προς Cosmote μιλάω συνήθως 500'-600', ίσως και παραπάνω. SMS σπάνια πάνω από 50. Κυρίως με την γυναίκα και θα μπορούσα να το αντικαταστήσω με Viber. ΜΒ εννοείται δε φτάνουν όσα και να είναι. YouTube όχι και τόσο. Γενικά θα ήθελα 2 Gb+ Μέχρι στιγμής με αυτά που είδα σε What's up δεν ενθουσιάστηκα. Είδα κάποια πακέτα με 13,5€, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα. Με τις παροχές που ζητάς σε whatsup θα χρειαστείς 20 ευρώ το μήνα από τα οποία θα σου μείνουν 8.93 x 2 στην κάρτα και θα μπορείς να ενεργοποιήσεις το combo call them all plus 2 φορές και να έχεις 600λεπτα προς όλους και 800προς whatsup. Επίσης θα έχεις 3200 mb δώρο από reloadit και 200 mb για σένα και 600 mb να μοιράσεις αν θες ή να ανταλλάξεις αν δε βαριέσαι τη διαδικασία στο αντίστοιχο νήμα από πάρε μοιρασε. Άρα μπορείς να φτάσεις 3400mb με 4000mb το μήνα συν κάτι ψιλά από το πρόγραμμα ομιλίας. Εναλλακτικά αν δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις νούμερο μπορείς να βρεις από αγκελια ένα προνομιακό που δίνει με 8.5 ευρό δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 1500 mb. Με μια 10αρα δλδ θα φτάσεις 1500mb + 1200 από reloadit + 100 με 400 από πάρε μοίρασε. Το κακό εδώ είναι ότι αλλάζεις νούμερο και θα πρέπει να το πληρώσεις κάνα 50αρι αν δεν κάνω λάθος. Αν τα μιλάς όμως τα λεπτά γρήγορα θα κάνεις απόσβεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Έχετε δίκιο δεν έγραψα τις ανάγκες μου. Λοιπόν ξεκινάμε Λεπτά προς όλους. Το πιο κρίσιμο για εμένα. Συνήθως με φτάνουν οριακά. Και αυτό γιατί πάντα είμαι με το άγχος. Αρκετές φορές όμως τα τελειώνω. Οπότε δε με φτάνουν και σκαω +5€ για 150' και 10 μέρες. Και συνήθως τα καταναλώνω και αυτά. Προς Cosmote μιλάω συνήθως 500'-600', ίσως και παραπάνω. SMS σπάνια πάνω από 50. Κυρίως με την γυναίκα και θα μπορούσα να το αντικαταστήσω με Viber. ΜΒ εννοείται δε φτάνουν όσα και να είναι. YouTube όχι και τόσο. Γενικά θα ήθελα 2 Gb+ Μέχρι στιγμής με αυτά που είδα σε What's up δεν ενθουσιάστηκα. Είδα κάποια πακέτα με 13,5€, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είσαι για frog μην το σκέφτεσαι καν Βρες κάποιο συμβόλαιο και κυρίως κάνε παζάρι την cosmote και ότι αρπάξεις στα λιγότερα χρήματα Το frog είναι για εμάς που θέλουμε κλήσεις προς όλους αλλά μικρή διάρκεια του τύπου Έλα τι κάνεις είναι εκει... Μπλα μπλα μπλα, τέλος Επίσης τα mb ναι μεν είναι πολλά αλλά έχουν ισχύ 25 μέρες οπότε και αυτό είναι ένα θέμα Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις μήπως με παραθυράκι βρεις κάποιον τροπο να το κάνεις φοιτητικό what's up Εκεί θα σου φτάνουν όλα και θα δείνεις 10-12€ μόνο Ψαξτο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Καλησπέρα. Με τις παροχές που ζητάς σε whatsup θα χρειαστείς 20 ευρώ το μήνα από τα οποία θα σου μείνουν 8.93 x 2 στην κάρτα και θα μπορείς να ενεργοποιήσεις το combo call them all plus 2 φορές και να έχεις 600λεπτα προς όλους και 800προς whatsup. Επίσης θα έχεις 3200 mb δώρο από reloadit και 200 mb για σένα και 600 mb να μοιράσεις αν θες ή να ανταλλάξεις αν δε βαριέσαι τη διαδικασία στο αντίστοιχο νήμα από πάρε μοιρασε. Άρα μπορείς να φτάσεις 3400mb με 4000mb το μήνα συν κάτι ψιλά από το πρόγραμμα ομιλίας. Εναλλακτικά αν δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις νούμερο μπορείς να βρεις από αγκελια ένα προνομιακό που δίνει με 8.5 ευρό δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 1500 mb. Με μια 10αρα δλδ θα φτάσεις 1500mb + 1200 από reloadit + 100 με 400 από πάρε μοίρασε. Το κακό εδώ είναι ότι αλλάζεις νούμερο και θα πρέπει να το πληρώσεις κάνα 50αρι αν δεν κάνω λάθος. Αν τα μιλάς όμως τα λεπτά γρήγορα θα κάνεις απόσβεσηΓια το τελευταίο που λες, δεν το ψήνω. Δηλαδή δεν θέλω να αλλάξω νούμερο. Μετά αν είναι το 20αρικο έτσι όπως τα λες είναι καλό, αρκεί να είναι έτσι, γιατί εγώ που το έψαχνα μου έβλεπα για πολύ λιγότερες παροχές με αυτά τα χρήματα. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Για το τελευταίο που λες, δεν το ψήνω. Δηλαδή δεν θέλω να αλλάξω νούμερο. Μετά αν είναι το 20αρικο έτσι όπως τα λες είναι καλό, αρκεί να είναι έτσι, γιατί εγώ που το έψαχνα μου έβλεπα για πολύ λιγότερες παροχές με αυτά τα χρήματα. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα. Κατέβασε την εφαρμογή whatsup και δες τα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Μου ήρθε σήμερα η εξής προσφορά 300' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 500MB ΓIA ENA MHNA ME 8,5€! ΣTEIΛE A(KENO)67 ΣTO 1256 ΓIA NA ΠAPEIΣ THN ΠPOΣΦOPA. IΣXYEI MEXPI 09/05/2019 Ξερει κανείς εάν έχει χρέωση άμα δευτερόλεπτο; Επίσης εάν στις 39 μέρες βάλω ένα πακέτο 60’, θα ανανεώσουν τα λεπτά της προσφοράς ή χάνονται; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Μου ήρθε σήμερα η εξής προσφορά 300' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 500MB ΓIA ENA MHNA ME 8,5€! ΣTEIΛE A(KENO)67 ΣTO 1256 ΓIA NA ΠAPEIΣ THN ΠPOΣΦOPA. IΣXYEI MEXPI 09/05/2019 Ξερει κανείς εάν έχει χρέωση άμα δευτερόλεπτο; Επίσης εάν στις 39 μέρες βάλω ένα πακέτο 60’, θα ανανεώσουν τα λεπτά της προσφοράς ή χάνονται; Δεν γνωρίζω αν έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο (το αποκλείω), ωστόσο το παραπάνω πακέτο είναι αποκλειστικής προσφοράς και δεν ανανεώνει λεπτά επίσημου πακέτου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Δεν γνωρίζω αν έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο (το αποκλείω), ωστόσο το παραπάνω πακέτο είναι αποκλειστικής προσφοράς και δεν ανανεώνει λεπτά επίσημου πακέτου. Είμαι σίγουρο αυτό; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Είμαι σίγουρο αυτό; Καμία αποκλειστική προσφορά στην COSMOTE δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Καμία αποκλειστική προσφορά στην COSMOTE δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα. Καλά θα περιμένω απάντηση και από κανέναν άλλον μήπως του έχει τύχει και γνωρίζει κάτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Γεια σας παιδιά. Βρήκα την ευκαιρία να γράψω για να επιβεβαιώσω αυτά που λέγαμε σχετικά με τα προγράμματα του frog σε χώρες της Ε.Ε. Ομιλία και ίντερνετ παίζουν μια χαρά. Ειδικά για το ίντερνετ έχω ενεργοποιήσει και το πακέτο των 5GB και αυτό των 2GB. Κανένα πρόβλημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Γνωρίζετε πως ενεργοποιείται η ειδοποίηση κλήσεων όταν είναι κλειστό το κινητό; Για κάποιο λόγο δε μου έρχεται το SMS, με τις χαμένες κλήσεις, όταν ανοίξω το κινητό μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 πληκτρολογεις αυτο στον dialer και πατας enter: **62*+3069754XXXXXXX# οπου XXXXXXX τα 8 τελευταια ψηφια του αριθμου σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Γεια σας παιδιά. Βρήκα την ευκαιρία να γράψω για να επιβεβαιώσω αυτά που λέγαμε σχετικά με τα προγράμματα του frog σε χώρες της Ε.Ε. Ομιλία και ίντερνετ παίζουν μια χαρά. Ειδικά για το ίντερνετ έχω ενεργοποιήσει και το πακέτο των 5GB και αυτό των 2GB. Κανένα πρόβλημα:) Επειδή φεύγω για Λονδίνο την Τετάρτη να σε ρωτήσω ότι τα έχεις όλα τα gb ; Εννοώ δηλαδή εάν αγοράσω πακέτο των 5 gb θα έχω 5gb ή θα έχω πολιτική ορθής χρήσης ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Θα έχεις όλα τα GB. Επισήμως το πακέτο 5GB δεν παίζει σε roaming και για αυτό δεν υπάρχει και πολιτική ορθής χρήσης. Στην πράξη παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Θα έχεις όλα τα GB. Επισήμως το πακέτο 5GB δεν παίζει σε roaming και για αυτό δεν υπάρχει και πολιτική ορθής χρήσης. Στην πράξη παίζει κανονικά. Γιαυτό ρώτησα . Η frog μου είπε ότι δεν παίζει εξωτερικό . Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Παίρνετε απάντηση αν στείλετε Υ στο 1330; Εδώ και δυο μέρες, δεν παίρνω τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Το δοκίμασα και πήρα απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Να ρωτήσω κάτι . Στο app της COSMOTE γιατί δεν έχει πακέτο 5gb και έχει μόνο 2 gb ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Να ρωτήσω κάτι . Στο app της COSMOTE γιατί δεν έχει πακέτο 5gb και έχει μόνο 2 gb ; Γενικότερα το frog το έχουν ξεχασμένο Μην την ψάχνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Γενικότερα το frog το έχουν ξεχασμένο Μην την ψάχνεις Ευχαριστώ .Αρα πάμε με το παραδοσιακό τρόπο του sms . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Ευχαριστώ .Αρα πάμε με το παραδοσιακό τρόπο του sms . Ναι έτσι δυστυχώς και για 25 μέρες αντί για 30 Άκρως σπαστικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Ο επομενος διπλασιασμος θα ειναι πριν της 16/5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ο επομενος διπλασιασμος θα ειναι πριν της 16/5; Σύμφωνα με τον "Μέγα Εγκυκλοπαιδικό Καζαμία 2019 με Ξεματιάσματα" εκδόσεων Λιναρδάτου, διπλασιασμοί αναμένονται στις ημερομηνίες: 13/5/2019 3/6/2019 17/6/2019 1/7/2019 15/7/2019 29/7/2019 19/8/2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 (edited) Ο επομενος διπλασιασμος θα ειναι πριν της 16/5; ... και σύμφωνα με τον αλγόριθμο 13/5 ή 20/5 η επόμενη (με βάση μια παρατήρηση χρήστη παλιότερα - αν ισχύει επειδή είναι 3 2σιασμοί του προηγούμενου μήνα, τότε από 20/5). 3/6 17/6 1/7 15/7 5/8 19/8 2/9 αλλά γενικά φέτος κάνουν διάφορα οπότε κανείς δε ξέρει. Πάμε με το παραδοσιακό όποιος βάζει πακέτο και έχει 2σιασμό το ανακοινώνει εδώ. Edited May 6, 2019 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 φιλτατε apagogea, με βάση τον αλγόριθμο: εβδομάδα 29 ΑΠΡ - 5 ΜΑΙ: χωρίς διπλασιασμό [ΛΑΘΟΣ] εβδομάδα 6 ΜΑΙ - 12 ΜΑΙ: με διπλασιασμό [ΛΑΘΟΣ] εβδομάδα 13 ΜΑΙ - 19 ΜΑΙ: χωρίς διπλασιασμό εβδομάδα 20 ΜΑΙ - 26 ΜΑΙ: με διπλασιασμό δεν κατανοώ πως προκύπτει διπλασιασμός στις 13/5 για τον αλγόριθμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts