Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την αρχή ήταν Frog. Κάποια στιγμή πήρα twin sim και είναι και οι δύο οι κλασσικές ενιαίες της cosmote.

Έχεις παλιά προσφορά που δεν θες να χάσεις? Πχ διπλασιασμό κτλ

Καποια τέτοιου τύπου προβλήματα λύνονται αν για έστω μια ημέρα το σύστημα δει τον αριθμό ως wu ή cosmokarta... Και μετά επιστρέφεις Frog.

Δεν είχα πρόβλημα αναγνώρισης σε 3διαφορετικες χώρες, βέβαια στις 2 ήταν σε δίκτυα του DT group.

Edited by stefanos1999

Έχεις παλιά προσφορά που δεν θες να χάσεις? Πχ διπλασιασμό κτλ

Καποια τέτοιου τύπου προβλήματα λύνονται αν για έστω μια ημέρα το σύστημα δει τον αριθμό ως wu ή cosmokarta... Και μετά επιστρέφεις Frog.

Δεν είχα πρόβλημα αναγνώρισης σε 3διαφορετικες χώρες, βέβαια στις 2 ήταν σε δίκτυα του DT group.

Ναι, έχω διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης και δεν θέλω με τίποτα να το χάσω :)

Εγώ είχα πάει σε Γερμανία, Τσεχία, Αυστρία και τίποτα...

Ναι, έχω διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης και δεν θέλω με τίποτα να το χάσω :)

Εγώ είχα πάει σε Γερμανία, Τσεχία, Αυστρία και τίποτα...

Κάνε μια προσπάθεια στην τηλεφ. εξυπηρέτηση και εξήγησε τους το πρόβλημα της αναγνώρισης.. Ίσως σου κάνουν εσωτερική συστημική αλλαγη χωρίς να χάσεις το διπλασιασμό.

Γερμανία στην T-Mobile de έχω κανονικά αναγνώριση με frog

Edited by stefanos1999

Κάνε μια προσπάθεια στην τηλεφ. εξυπηρέτηση και εξήγησε τους το πρόβλημα της αναγνώρισης.. Ίσως σου κάνουν εσωτερική συστημική αλλαγη χωρίς να χάσεις το διπλασιασμό.

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

Πάει καιρός, δε θυμάμαι πού είχα συνδεθεί...

Έβαλα παιδιά μέσω winbank Πειραιώς 10€ και δεν έχουν μπει τα χρήματα.Εχει τύχει σε κανέναν;

Σίγουρα αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό σου? Μετά που έβαλες τα στοιχεία της καρτας, πάτησες συνέχεια ή βγήκες?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

AΠO 15/6 KATAPΓOYNTAI OI XPEΩΣEIΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ENTOΣ EE.ΘA MΠOPEITE NA MIΛATE KAI NA ΣEPΦAPETE ΣTO INTEPNET XΩPIΣ EΠIΠΛEON KOΣTOΣ https://www.cosmote.gr/EURoaming Σας ήρθε το συγκεκριμένο μήνυμα;

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άρα έβαλαν όλους εντός περιαγωγής χωρις επιπλέον χαράτσι ΑΛΛΑ δεν ισχύουν οι προσφορές που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι με καρτοκινητό, όπως πχ GIGA pack !!!

Άρα έβαλαν όλους εντός περιαγωγής χωρις επιπλέον χαράτσι ΑΛΛΑ δεν ισχύουν οι προσφορές που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι με καρτοκινητό, όπως πχ GIGA pack !!!

Λογικό!! Σου λέει κάνε συνδρομή ή πάρε το 1gb με 6e!!Καλό πάντως και χρήσιμο σε όσους ταξιδεύουν εντός Ε.Ε συχνά.

Αλλά από ότι κατάλαβα, το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο είναι κανονικά στο πρόγραμμα και καταναλώνει τα διαθέσιμα το πακέτου μου. Δεν είδα να βγάζει έξω φοιτητικά καρτοσυμβόλαια.

Βέβαια όταν έρθει η ώρα να βγω, θα τους ρωτήσω για σιγουριά.

Πάρε ένα τηλέφωνο στο 13838 και θα στο λύσουν άμεσα το θέμα σου.
Σίγουρα αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό σου? Μετά που έβαλες τα στοιχεία της καρτας, πάτησες συνέχεια ή βγήκες?

Κάλεσα στη τράπεζα Πειραιώς παιδιά,μιας και ήθελα να βάλω και mail alerts στις κινήσεις λογαριασμου και μου έδωσαν ενα κωδικό ανανέωσης που έστειλα με sms και όλα οκ!

Ευχαριστώ!

Αλλά από ότι κατάλαβα, το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο είναι κανονικά στο πρόγραμμα και καταναλώνει τα διαθέσιμα το πακέτου μου. Δεν είδα να βγάζει έξω φοιτητικά καρτοσυμβόλαια.

Βέβαια όταν έρθει η ώρα να βγω, θα τους ρωτήσω για σιγουριά.

Από τα φοιτητικά καρτοσυμβόλαια δεν εξαιρείται τιποτα

Στην cosmote στο MALL Αμαρουσίου έχουν διαθεσιμα πακέτα FROG

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Μίλησα πριν λίγο με το chat και μου είπαν ότι η αναγνώριση στο εξωτερικό δεν υποστηρίζεται για την καρτοκινητή Cosmote!!!!!!!!!!!!

Επίσης, για την ενημέρωση υπολοίπου στο 1330, ότι δε λειτουργεί στις πιο πολλές χώρες και να δοκιμάσω...

Μίλησα πριν λίγο με το chat και μου είπαν ότι η αναγνώριση στο εξωτερικό δεν υποστηρίζεται για την καρτοκινητή Cosmote!!!!!!!!!!!!

Επίσης, για την ενημέρωση υπολοίπου στο 1330, ότι δε λειτουργεί στις πιο πολλές χώρες και να δοκιμάσω...

Στείλε ένα mail στην Cosmote Ελλάδος, με φανερή κοινοποίηση στην DT για αυτά που σου είπαν στο Chat, να στρωθούν στο διάβασμα μερικοί μερικοί! Ακου εκεί 2017 και δεν υπάρχει αναγνώριση! Οι άλλες εταιρίες έχουν τουλάχιστον 10 χρόνια που δίνουν αναγνώριση!

Σε οτι να 'ναι επεσες

Πάντως και εγώ όταν πήγαμε στο Λονδινο το 2015 ήρθε και η κουνιάδα μου που είχε cosmote και μουέκανε ενωση που δεν είχε αναγνώριση κλήσεων ενώ εγώ με vodafone είχα κανονικά .
London for ever

Πάντως και εγώ όταν πήγαμε στο Λονδινο το 2015 ήρθε και η κουνιάδα μου που είχε cosmote και μουέκανε ενωση που δεν είχε αναγνώριση κλήσεων ενώ εγώ με vodafone είχα κανονικά .

Και ένας φίλος με cosmoκάρτα, Γερμανία, το ίδιο... Δεν είχε αναγνώριση...