Inevar Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Μου απάντησαν ότι η πρόσβαση σε 4g/4g+ είναι ήδη ενεργοποιημένη.. :P Sent from mTalk Επίσης αν έχεις παλιά σιμ τότε πρέπει να πάρεις καινούργια για να έχεις 4g Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά δυο απορίες.Αν κάνω αλλαγή απο what's up σε frog χάνω ότι πακέτα εχω;46gb πακέτο παίζει ακόμα;Α και εφαρμογή υπάρχει; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Εχω frog από τον Σεπτέμβριο, τον πρώτο μηνα έβαλα 10 ευρώ από το περίπτερο και μου έδωσαν 100 λεπτα, προς όλους δωρεάν, κ αυτο μου είπαν θα ισχύει για 6 μήνες Τον Οκτώμβριο δεν έβαλα κάρτα. Για το Νοέμβριο μου ήρθε k μήνυμα ότι με ανανέωση 10 ευρώ μέχρι τέλους του μηνα εκτος από 100 λεπτα προς όλους θα έπαιρνα k ένα GΒ internet. Eβαλα πριν λίγο κάρτα 10 ευρώ αλλα δεν ήρθε μήνυμα ούτε για χρόνο ομιλίας ούτε για internet Aργεί να έρθει η έγινε μπέρδεμα ? ok μπήκαν κανονικά απλά δεν έστειλαν μήνυμα Edited November 20, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά δυο απορίες.Αν κάνω αλλαγή απο what's up σε frog χάνω ότι πακέτα εχω;46gb πακέτο παίζει ακόμα;Α και εφαρμογή υπάρχει; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εφαρμογη ειδικη για φρογκ δεν υπαρχει. Με την mycosmote,αν βολευτείς. Προφανως ενδιαφερεσαι για το πακετο των 4 γιγα (οχι 46),το οποιο ακομα ισχυει. Για την αλλαγη δεν ξερω να σου πω,μαλλον χανεις τα λεπτα και τα sms μονο αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 4 λάθος του swype. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 για ενημέρωση υπολοίπων στέλνεις 'Υ' στο 1330 και σου έρχονται απανωτά μηνύματα για όλα τα υπόλοιπα και ημερομηνίες λήξης.Προσωπικά το βρίσκω πιο εύχρηστο, αφού δε χρειάζεται ίντερνετ και είναι δωρεάν και άμεσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 WK στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 WK στο 1330 Τι είναι αυτό; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 1500' + 1500σμσ προς φρογκ καθε σ/κ εως το τελος του 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 1500' + 1500σμσ προς φρογκ καθε σ/κ εως το τελος του 2016 Το έστειλα πριν αλλά δεν έπιασε. Για αυτό ξαναρωτησα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 στο σαιτ της φρογκ επιλεγεις 'προσφορες' και το εχει αναλυτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 στο σαιτ της φρογκ επιλεγεις 'προσφορες' και το εχει αναλυτικά Η υπηρεσία δεν βρέθηκε μου λέει το μήνυμα απάντησης από την φρογκ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Και εγώ έστειλα "WK" στο 1330 και πήρα την απάντηση: "Η υπηρεσία: WK δεν βρέθηκε."! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 και στο φρογκ στο φέισμπουκ το διαφημιζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 και στο φρογκ στο φέισμπουκ το διαφημιζουν Μήπως απαιτεί χρέωση με μήνυμα; Δίοτι έχω μέσα 0,07Ε . Επίσης και άλλη μια ερώτηση....Αν λήγει ένα πακέτο και παραμένουν υπολειμματα από μουμπου και λεπτα ομιλας..θα μεταφέρονται με την ανανεωση χρόνου ομιλιας σε ευρω ή απαιτει και αγορά του εκάστοτε συγκεκριμένου πακέτου..; Το ρωτάω γιατί μπορεί να διαφέρει από την WU.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 και στο φρογκ στο φέισμπουκ το διαφημιζουν ναι το ειδα και εγω στο ιντερνετ εδω http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx Τώρα με το Frog μιλάς ξέγνοιαστα όλο το Σαββατοκύριακο! Γιατί με το FROG έχεις δωρεάν: 1.500΄ προς αριθμούς FROG & 1.500 SMS προς αριθμούς FROG Για κάθε Σαββατοκύριακο, κάθε μήνα. Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά στείλε δωρεάν SMS με μήνυμα «WK» στο 1330 και κάθε Σαββατοκύριακο θα παίρνεις αυτόματα την προσφορά. Τα δωρεάν λεπτά της υπηρεσίας free weekend έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια η κατανάλωσή τους γίνεται ανά δευτερόλεπτο. Τα δωρεάν λεπτά & SMS προς FROG δεν θα ισχύουν σε κατάσταση περιαγωγής. Οι συνδρομητές θα μπορούν να ενημερώνονται για τα υπολειπόμενα δωρεάν λεπτά & SMS προς FROG, στέλνοντας Υ στο 1330. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2017. να ρωτησω η προσφορα με τα 4gβ ιντερνετ με 4,40 ευρω που υπαρχει στο site τους; μηνπως ειναι κρυφη προσφορα; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ειχε λήξει επίσημα αλλά συνεχίζει να υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησής της. Υπάρχει πλέον και προσφορά στο φρογκ 500 mb σε κάθε ανανέωση,περαν αυτών που δίνει σε ανανέωση ανω των 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Έμενα ίσως δεν ισχυει μαλλον αυτο με το WK διοτι εχω το frog promo αυτο με τα 4,4Ε για 4,5 γκιγκα. Ας μου απαντησει στην ερωτηση μου που ειναι μια σελιδα πριν αν ξερει καποιος. Edited November 21, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Υπάρχει πλέον και προσφορά στο φρογκ 500 mb σε κάθε ανανέωση,περαν αυτών που δίνει σε ανανέωση ανω των 10 ευρώ. Δλδ με "κάρτα" 5€ (ανανέωση υπολοίπου) δίνει 500ΜΒ στο frog; Για πόσο χρονικό διάστημα ισχύος; Ισχύει με 5€ κάρτα και στα WU και Cosmokarta; Ή αποκλειστικά στο frog; Μπορείς να δώσεις link για αυτό (αν υπάρχει) ή το είδες ο ίδιος; Μήπως είχες κάποια προσωπική προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Εκανα σήμερα το wu μου σε frog και μου έστειλαν sms ότι για τους πρώτους 6 μήνες με 10€ ανανέωση 100' προς όλους (τα 300 του f2g σπάνια τα τελείωνα) ,60' προς διεθνείς προορισμούς και 1gb internet.Επίσης η προσφορά 4.4€ 4gb συνεχίζει να ισχύει κανονικά.Οπότε θα πάψω να "κλαίγομαι" :lol: για τα χάλια της wind μιας και με αυτά που μου δίνει,το f2g περνάει ως δεύτερο πλέον. Ευχαριστώ τα μέλη που ανέφεραν το frog στο θέμα της wind γιατί προσωπικά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την συγκεκριμένη καρτοκινητή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Και εγώ που έχω υπόλοιπο την ίδια απάντηση έλαβα Μήπως πρέπει να το στείλουμε το σκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Δλδ με "κάρτα" 5€ (ανανέωση υπολοίπου) δίνει 500ΜΒ στο frog; Για πόσο χρονικό διάστημα ισχύος; Ισχύει με 5€ κάρτα και στα WU και Cosmokarta; Ή αποκλειστικά στο frog; Μπορείς να δώσεις link για αυτό (αν υπάρχει) ή το είδες ο ίδιος; Μήπως είχες κάποια προσωπική προσφορά; νομιζα οτι ισχυει για ολους αλλα τωρα βλεπω (αν δεν αλλαξαν κατι) οτι ισχυει μονο για νεους συνδρομητες για 6 μηνες. Στο site του frog ειναι στο "προσφορες - πακέτα" --> 1GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 νομιζα οτι ισχυει για ολους αλλα τωρα βλεπω (αν δεν αλλαξαν κατι) οτι ισχυει μονο για νεους συνδρομητες για 6 μηνες. Στο site του frog ειναι στο "προσφορες - πακέτα" --> 1GB. Έχει δίκιο: http://i66.tinypic.com/2uhmzh5.jpg Δεν υπήρχαν αυτά το μεσημέρι σήμερα. Λέτε να βάλει κι άλλα "τέτοια" αργότερα; Σα να μου δίνει την εντύπωση ότι η C-Ote πάει να "ενισχύσει" το παραμελημένο frog (Με το αζημείωτο, βέβαια, μάλλον για το πιο μακρινό μέλλον). Επίσης, αυτό το κατάφερε να το βάλει κανείς; http://i65.tinypic.com/e850fq.jpg Μήπως με γελάν τα μάτια μου ότι λέει για όλα τα ΣΚ του 2017 (ως 31/12/2017) ή είναι κάποιο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα. Διάβασα και εγώ σε σχόλια για το πακέτο των 4GB με 4,44€ και άρχισα να ψάχνομαι λίγο με το θέμα. Σε σχετική ερώτησή μου στο chat στο facebook που έγραψαν ότι συνεχίζει να ισχύει αυτή η προσφορά. Ήθελα να σας ρωτήσω, απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει app για το frog. Με το γενικό app της cosmote μπορείς να βλέπεις τα πακέτα τα οποία έχεις και το πότε λήγουν κτλ; Επίσης υπάρχουν άλλα κρυφά πακέτα τα οποία δεν τα γράφει στο site? Χαζή ερώτηση, αλλά δεν πιστεύω να αλλάζει τίποτα με την ταχύτητα δεδομένων της Cosmote στο 4G έτσι δεν είναι; Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα. Διάβασα και εγώ σε σχόλια για το πακέτο των 4GB με 4,44€ και άρχισα να ψάχνομαι λίγο με το θέμα. Σε σχετική ερώτησή μου στο chat στο facebook που έγραψαν ότι συνεχίζει να ισχύει αυτή η προσφορά. Ήθελα να σας ρωτήσω, απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει app για το frog. Με το γενικό app της cosmote μπορείς να βλέπεις τα πακέτα τα οποία έχεις και το πότε λήγουν κτλ; Επίσης υπάρχουν άλλα κρυφά πακέτα τα οποία δεν τα γράφει στο site? Χαζή ερώτηση, αλλά δεν πιστεύω να αλλάζει τίποτα με την ταχύτητα δεδομένων της Cosmote στο 4G έτσι δεν είναι; Το γενικό app όπως λες δουλεύει. Μπορείς να στείλεις και Υ στο 1330. Για τα 4γβ, στείλε 17317 στο 1330. Εγώ 4g πιάνω κανονικά πάντως, χωρίς να έχω θέμα. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts