mary19 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ναι, πλεον τα μηνυματα ερχονται επιλεκτικα, τυχαια επιλεγονται, δεν μπορω να καταλαβω... καλα που μας ενημερωνουν τα παιδια εδω Ξερεις μεχρι πότε ειναι; Το πακετο που εχω τωρα ληγει 10/5 και ειναι κριμα να αγορασω απο σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ναι, κι εγω παρομοιο θεμα εχω, 11/5 ληγει το δικο μου, μεχρι την κυριακη, αρα το ενεργοποιουμε τοτε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Όχι, δεν το φαντάζομαι. Είχα ένα πακέτο ανταγωνιστικό του Frog (Taza) για λίγο καιρό και συνέβαινε ακριβώς αυτό: Έδινε τα 100' προς όλους, στην πρώτη ανανέωση από 5€ και άνω κάθε μήνα. Τον τρίτο μήνα που δεν έβαλα κάρτα, δεν τα πήρα. Η ίδια ακριβώς προσφορά, ισχύει και στο Frog, ως αντίγραφο της προσφοράς του Taza. Το μήνυμα που στέλνει η frog δεν αναφέρει ότι απαιτεί κάθε μήνα ανανέωση για να δώσει τα 100'. Σε 10 μέρες θα το δω και θα επανέλθω. Όπως και να χει όμως εσύ το φαντάζεσαι από τη στιγμή που δεν έχεις το ίδιο. Τελικα ειχες δικιο. Αν δεν ανανεωνεις καθε μηνα (εστω και με 5€), δεν σου δινει τα 100' προς ολους. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 μωρε τιποτα δεν σου δινει, με 5 ανανεωσα εγω προχθες (εληγε το 3μηνο) και δεν πηρα ουτε 100' ουτε 1gb, πφφφ, πηρα τουλαχιστον τα 2gb της προσφορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Αναφερόμασταν σε νέους συνδρομητές frog όπου δίνει κάποιο δώρο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Τελικά η ταλαιπωρία μου με την sim έληξε. Βρήκα αυτή που ήθελα στο κατάσημα ΟΤΕ Καστοριάς. Πάντως από εξυπηρέτηση πελατών στο κέντρο εξυπηρετησης πελατών θέλει δουλειά ακόμη η cosmote. O κάθε υπάλληλος μου έλεγε άλλα... Edited May 5, 2016 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Εβαλα 5 ευρω εχτες και μου τα διπλασιασε. Αλλο δωρο δεν νομιζω να πηρα... Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πώς ενεργοποιούμε το 4g ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 4G στο 1333 Στάλθηκε από το G310S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ξεκίνησε σήμερα η βδομάδα 2xπλασιασμού των λεπτών προς όλους: 120΄ προς όλους με 3€. Ως την Κυριακή. Με κλήση στο 1330. Η επόμενη 2xπλασιασμού είναι 30/5 ή 6/6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλημέρα σας.. Έχω κοσμοκάρτα και θέλω να το κάνω frog... πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα ή μπορώ τηλεφωνικα πχ να μεταφερθώ; τα χρήματα που έχω υπόλοιπο τα χάνω; αν ξέρει κάποιος πως γίνεται θα βοηθούσε Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στελνεις μήνυμα στο 1314 με την λέξη ΑΛΠΑΚ και σου έρχεται απαντητικό μήνυμα με οδηγίες. Το κόστος αλλαγής ειναι 3 ευρω και τα λεφτά που εχεις μέσα δεν χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ισχυει ακομα η προσφορα με τα 2gb; εβαλε κανείς προσφατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ξεκίνησε σήμερα η βδομάδα 2xπλασιασμού των λεπτών προς όλους: 120΄ προς όλους με 3€. Ως την Κυριακή. Με κλήση στο 1330. Η επόμενη 2xπλασιασμού είναι 30/5 ή 6/6? Λογικά, 30/05 θα είναι, αφού αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου (έχει 5 ημέρες μέσα στον Ιούνιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 τα διπλάσια προς όλους 120΄ με 3€ ισχύουν και για τους παλιούς με διπλασισμό κάρτας frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 τα διπλάσια προς όλους 120΄ με 3€ ισχύουν και για τους παλιούς με διπλασισμό κάρτας frog? Ναι, ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ισχυει ακομα η προσφορα με τα 2gb; εβαλε κανείς προσφατα; Στις 13 του μήνα έστειλα και πήρα κανονικά τα 2GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ναι, ισχύουν. πως ενεργοπιουνται τα διπλάσια προς όλους 120΄ με 3€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 πως ενεργοπιουνται τα διπλάσια προς όλους 120΄ με 3€ ? Με κλήση στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στελνεις μήνυμα στο 1314 με την λέξη ΑΛΠΑΚ και σου έρχεται απαντητικό μήνυμα με οδηγίες. Το κόστος αλλαγής ειναι 3 ευρω και τα λεφτά που εχεις μέσα δεν χάνονται. Σ ευχαριστώ για την απάντηση...έστειλα ΑΛΠΑΚ και μου ήρθε sms να στείλω F στο 1314 αν θέλω να αλλάξω σε frog. Tο έστειλα αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση εδώ και 3 ώρες περίπου... Αργεί τόσο ή θέλει και κάτι άλλο; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Δεν εχω δοκιμάσει να προχωρησω στην αλλαγή,τα 3 ευρώ στα χρέωσε κανονικά ή όχι ακομα? Κάποιος νομίζω είχε γράψει κάτι για 24ωρο όσον αφορά την αλλαγή πιο παλιά αλλά δεν ξέρω περισσότερα... Edited May 17, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Κάνε μία κλήση στο 1330. Αν αναφέρει πακέτα φρογκ τότε έχεις αλλάξει επιτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εμένα ειχε αλλαξει σε 1 λεπτο περιπου.Ηρθε μήνυμα αν θυμάμαι καλα τοτε,καλως ήρθατε στο frog κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ευχαριστω παιδιά ...πριν λιγο μου ηρθαν τα μηνύματα. Εβαλα και το πακέτο με 3€ 60' λεπτα για όλους και μου έδωσε άλλα 60' Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Γεια σε όλους! Είμαι χρήστης της Wind (από εποχές Telestet) κολλημένος σε πρόγραμμα μη εμπορικά διαθέσιμο και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε Frog καθώς ήρθε η ώρα να περάσω κάπου που να έχει καλό σήμα και 4G data σε καλή τιμή. Μπορώ να το κάνω τηλεφωνικά; Θα πάρω nano-SIM; (όχι κομμένη και φουσκώσει στο tray) Πόσο θα κοστίσει; Υπάρχει επιλογή να γίνει φραγή εισερχομένων από απόκρυψη; Μπορώ να βλέπω το υπόλοιπο μου online ή/και μέσω app; Κάποια από αυτά που ρώτησα έχουν απαντηθεί σε αυτό το thread πριν χρόνια και θέλω να μάθω τι συμβαίνει σήμερα... Ευχαριστώ! Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts